Inväntar Babe

som snart kommer hem =)
Sen blir det myspys heeela kvällen för imorgon åker jag hem och sen ses vi inte förens till nyår ;(

Hoppas att ni alla får en underbar måndagskväll ♥

Oj oj oj

vad min Babe kommer bli glad när han kommer hem. Bakat kladdkaka, städat, gjort lasagne och sedan har jag köpt en sak =)
Nu ska jag baka pepparkakashus =)

Jag och mina städryck

Nu har jag fått ännu ett av mina städryck =)
Varför inte passa på att göra det fint hos Babe och överraska honom när han kommer hem =)

Har dammsugot och skurat alla golv, nu ska jag iväg och handla. Tänkte göra en lasagne till honom för ikväll är det sista kvällen, imorgon åker jag hem. Tänkte köpa lite julblommor, baka ett pepparkakshus, älskar den doften, så ska jag göra en kladdkaka till hans kollergor, dom älskar tydligen den =)

En riktig fixardag and i love it =)

Love is in the air


Dagens låt


Blev kvar i Malmö

Hej alla söta.

Jag lever, men har inte uppdaterat för jag har hafy en alldeles underbar helg i Malmö. Skulle åka hem igår men kunde inte slita mig så jag åker hem imorgon kväll istället.

Nu ligger jag här och babe har åkt till jobbet.

Denna helgen har vart helt jäkla underbar kan jag bara säga.

Babe kom och hämtade mig vid tåget i fredags, så åkte vi och handlade och åkte hem och lagade mat. Vi var bara hemma, satt i soffan och kollade lite tv och bara mös. Insåg verkligen hur mycket jag har saknat honom. På lördagen vaknade vi ganska så tidigt, vi gick upp och drack lite kaffe och la oss i soffan och kollade på film ett tag och bara va, så skönt att inte ha någon tid att passa. Sen fixade vi oss iordning och tog bussen in till stan, det var länge sedan jag gått så mycket =) Vi gick runt i massa affären, tittade och bara hade det så myigt. Sen gick vi och åt och tog ett glas vin. Efter maten tog vi en take away latte från Waynes Coffe och forsatte att gå på stan, men innan vi åkte hem gick vi in på en liten bar och tog en drink, så himla mysigt.

Sen skulle vi t bussen hem men den skulle inte gå förens senare så vi forsatte att gå =) Gick och handlade lite godis. Till slut kom vi hem, efter en lång dag på stan, jag tog ett bad och ett glas vin, sen satt vi och bara mös, men trötta efter en lång dag så det blev en ganska tidig kväll.

Igår åkte vi iväg och käkade lite på Waynes, jag tog en pepparkakslatte sååååååå god. I´m in love =)
Sen till den stora sáken, jag fick träffa babes föräldrar. Gulp, jag var verkligen nervös =) Men det gick jättebra och de var verkligen supertrevliga. Men för mig kändes det lite stort, jag menar träffa föräldrarna, är det inte på riktigt då?
Fick iaf 4 handdukar  (stavas det med två d? ser konstigt ut med både ett d och två, haha) med bling bling på av hans mamma. Så gulligt, jag bara frågade var de var köpta så fick jag dom.

Sen åkte vi hem och babe gjorde en jättegod förrätt med mozarella, tomat, basilika och någon italiensk skinka, det var sååå gott, duktig han =) Sen lagade jag middagen, vi titta på film och sedan gick vi och lade oss, för han skulle upp och jobba idag, men ingen av oss kunde sova så vi låg och småpratade ett tag, mysigt värre.

Ni kanske förstår varför jag inte vill åka hem, har verkligen haft en underbar helg, men imorgon bär det av och sen kommer jag nog inte ner förens nyår igen =( En hel månad utan babe =(

Men snart bor jag i Skåne och då har vi bara 9 mil istället för 62 =) Lovley.

Sol


Jag är så jävla bra!

Gick upp tidigt i morse, satte mig vid datorn med morgonkaffet, sen fick jag lov att väcka vovven för att gå ut med henne. Har fixat alla adventssaker samt bytt gardiner, packat, diskat och städat och klockan är inte ens halv tio =)

Så när jag kommer hem kan jag tända första ljuset och mina fina stjärnor som jag fått av pappa =)

Nu ska jag ta en dusch och fixa mig iordning, sen ska jag hem till mamma och pappa och lämna Fannyskrutt sen bär det av mot tåget till MALMÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!

Snacka om att vara effektiv =)

Puss

Dagens låt


Godmorgon

Äntligen fredag, eller vad säger ni?

Igår var Sara här och vi åt lite middag, räk och kräftstjärtsallad, det blev så himlans gott. Till efterrätt gjorde vi en varsin sommarbärs smootite =)
Jag är verkligen beroende av det, det är så enkelt att göra och ändå så gott och mycket nyttigare en godis. Jag som har så svårt att äta frukost så det är verkligen perfekt att dricka då.

Vi kollade på filmen The Holiday, någon som sett den? Den var verkligen så otroligt bra, fick med den í Elle tidningen och tänkte ha den på tåget men kim på att jag har lite filmer på datan som jag ska se, så vi kollade på den.

Nu ska jag ta och diska upp lite, fixa iordning och packa, för idag bär det av till Malmö ♥

Sen ska jag ut en sväng med lilla vovven, men just nu ligger hon och snarkar och jag vill inte väcka henne. Så hon får sova ett tag till medans jag diskar =)

 

Puss på er


Jaaaaaaaaaaa!

Fick tillbaka provet i marknadsföring idag. Jag fick GODKÄNT, jag vet att det inte är mycket att komma med, men jag trodde eller visste säkert att jag skulle få IG, så självklart blev jag bara så glad.
Vågade inte ens titta på det när jag fick det tillbaka utan la det bara i väskan direkt, trodde som sagt ändå att det skulle stå ett IG, men så var det inte så jag är superduper glad =)

Och redovisningen gick också huuur bra som helst så denna dag kan egentligen inte bli bättre =) Känner en så otrolig lättnad i heeela kroppen.

Snart ska jag möta upp Sara vid ICA och handla hem lite middag, sedan bär det av hem hit för lite skvaller för imorgon åker jag ju så då får jag inte träffa henne på hela helgen så vi får ta allt idag istället =)

Sen ska jag packa, packa, packa.
Jag längtar verkligen tills imorgon klockan 12, får då avår tåget från Centralen, fast ännu mera till 17.40 får då kommer jag fram =)

Nu ska jag möta upp Saralina =)

Snart mot skolan

Nu ska jag bara kasta i mig två ägg sedan bär det av mot skolan. Just det, måste platta håret också =)
Nu har jag suttit med mitt arbete hela morgonen så redovisningen ska nog gå bra hoopas jag. Men först ska jag ha marknadsföring. Efter skolan ska jag upp till lillebror och fixa i hans lägenhet inför advent, eftersom jag åker imorgon, yeeeeeeeeey, så kan jag inte hjälpa honom i helgen.

Sen ska jag hämta min älskade vovve som ska sova här inatt =) Mysig.

Vi hörs efter skolan.

Puss på er

Redovisning idag

Godmorgon alla söta därute.

Idag blev det att gå upp tidigt. Ska ha redovinsing idag, så jag kände att jag måste skriva det sista och sedan läsa igenom vad jag ska berätta. Jag tycker faktiskt att det är lite jobbigt att stå och prata inför fokl, men nu när jag läser kommunikation så är det en av sakerna vi övar på hela tiden så det är faktiskt jättebra. Även om det är jobbigt så känns det iaf bättre och bättre för varje gång. Så snart kanske jag står där och är 130 % säker på mig själv.

Jag har ju hört flera gånger att man kan ha speciella knep, tex tänka sig att publiken är naken, att det bara är famlijen som sitter där osv. Men det brukar aldrig funka för mig. Jag går upp, känns som jag ska skaka sönder inombords, men mina lärare säger att det aldrig syns på utsidan att jag är nervös, så det är skönt iaf. Tänk och stå där och hålla i ett papper som bara håller på att skaka, då blir allting bara ännu värre.

Men men, mer övning ger färdighet eller vad det nu heter =)

Tänk, en dag kanske jag väl står där och pratar inför en massa människor så säker på mig själv. Förstår egentligen inte vad det är som är så hemskt, kanske för att man känner sig så, jag vet inte, man har alla ögon på sig och blir osäker att man ska säga fel eller något.

Någon som har ett bra tips så säg gärna till =)


Trött i ögat

Godkväll alla söta. Hoppas ni haft en bra dag.

Dagen började med att jag gick och solade lite, måste ju vara fin till helgen =)
Sen bad jag min lillebror komma upp på lunch innan han gick till jobbet och det ville han så gärna, så han kom upp så åt och fikade vi lite.
Han skulle hjälpa mig att föra över låtar till min Ipod, men det funkar inte, står att det är någon fil som saknas och jag håller på att bli galen. Vill ju ha musik på tåget.

Vi avinstallerade Itunes och laddade ner det igen men det funkade iaf inte. Vad är felet???

Sen gick han till jobbet och jag åkte och hämtade barnen på dagis och gick hem och mös lite framför Mumintrollet =) Sen blev det lite middag och skola.

Nu har jag precis kommit hem, svängde förbi mamma och tog en te efter skolan.

Så nu sitter jag här och ska förbereda lite inför morgondagens händelser.
Skola fram till fyra, sen kanske jag hinner in och skaffa nytt leg, sedan hem till lillebror och hjälpa honom och fixa lite i lägenheten. Sen blir det hem och packa =) Wiiiieeeee =)

Puss på er

Lunch med lillebror

Efter att jag hade vart och solat bjöd jag min lillebror på lunch här hemma. Min älskade carbonara. Han behövde det, han har inte haft det så lätt just mu min lilla älskling, till efterrätt fick han fanta och en kanelbulle och jag tog en kaffe och ett wienerbröd =) Man måste lyxa till det lite ibland. Nu ska vi båda snart gå och jobba och båda har ångest, haha, fast jag ska bara hämta barnen på dagis och sedan hem och laga middag till dom, sen blir det skola för min del.
Efter skolan som slutar kl 20 ska jag åka hem och plugga, ovanligt va, ska lämna in ett arbete om brandsäkerhet imorgon och så ska jag presentera vad jag ska prata om på mitt arbete. jag har valt att prata om stress och alkohol. Känns som att det är så himla vanligt just nu, så jag bestämde mig för att skriva om det.
Nu ska jag upp till mina föräldrar och lämna tvätt, får aldrig någon tvättid i detta hus och jag vill ha mina rena fina kläder när jag åker på fredag =)
Puss på er sålänge.

Årets trafikfara?

Läste i Metro ang Calvin Kleins nya underklädesreklam.

Det har blivit mycket prat om den.
I USA klär den många hus och de varnar för trafikolyckor =)
De hade intervjuat en mamma från New York och hon sa att hon vill inte att sina barn ska se sådana bilder. Det är alldeles för porriga.
Många rasar nu för denna reklamkampanj som kommer att klä många busskurer i Stockholm.

Sl har ingenting emot dessa afficher medans andra menar på att det är porr. SL hade inte blivit tillfrågade i förväg men de hade nog inte stoppat reklamen ändå.

Vad tycker ni? Är det fel att sätta upp sådana här reklamafficher på stan? Är det verkligen porr?

Själv tycker jag att dom är väldigt fina och tycker att det är lite smått löjligt att det har blivit en sådan stor uppståndelse. Det känns lite som folk inte har något annat att prata om.


Trafikfara?










Bilderna är tagna från google.se


Redan onsdag och ingen lön

Och snabbare får det gärna gå, så på lördag kan tiden stanna upp ett par dagar tycker jag =)

Idag var det inge kul att vakna upp och sätta på datan, tänkte att jag skulle kolla kontot, får studiebidrag idag och lön den 27e, men på kontot där lönen kommer står det: Lön 0.00 kr!?!?!?!?!?! Jag har ju jobbat i Oktober, så jag ska ha min lön, så nu måste jag sätta mig och ringa lönekontoret. Jag orkar inte emd sådant här, får ont i magen ju =(

Nej, måste ringa nu, kommer snart tillbaka.

Nu är jag tillbaka, ringde till lönekontoret, de har inte fått in min löerapport. Jag blir verkligen galen på sådanhär. Ska jag leva på luft och vatten eller?????? Ja så mkt som det regnar så funkar ju det bra iaf....

Jag blir så trött, varför ska det alltid vara någonting?

Morr!!!!

Nu blir det plugg och mys

Skönt att komma hem tidigt från barnvakten. Känner mig så otroligt trött. Så när jag hade slutat så gick jag till ica och handlade lite gott, pepparkakor, vindruvor, loka, mangojuice och julskum med chokladöverdrag, så nu ska jag tillbringa kvällen i soffan och plugga.
Men först tänkte jag kolla runt lite bloggar såklart.

Hoppas ni alla får en trevlig tisdagskväll.

Puss


Vardagslyx

Varför bara lyxa till det på helgerna?
Nej, man ska lyxa till det så ofta man bara kan. Det gjorde jag idag. Efter jag hade sorterat kläder och kastat i insamlingen och gått ner i grovsoperna med massa påsar så tappade jag upp et skumbad, lade en ansiktsmask och läste i min bok. Så avkopplande och så skönt.

Lyxa till vardagen mera!







Nu ska jag lyxa till det

Nu har jag avnjutit en god lunch, kollade ut genom fönstret och regnet bara vräker ner, så nu håller jag på att tappa upp ett skumbad, ska tända lite ljus, lägga en ansiktsmask och läsa min bok, sen ska jag fixa mina naglar, har köpt lite tillbehör, filar, lack, sådan där vit penna mm......

Lyx, lyx, lyx, =)

Jordens städryck

Tänkte ju att jag skulle fortsätta att fixa lite här hemma så jag inte står där när dagen kommer och alla mina möbler åker ner till Skåne. Så fick jag jordens ryck. Har gått ner med 3 svarta sopsäckar ner till grovsoporna, nu har jag fyllt en till, gått ner med 3 kassar kläder till klädinsamlingen. Herre säger jag bara. Hahaha, ni måste tro att jag har hur stökigt som helst här hemma, men jag är väldigt pedant, men man har så mkt skit i skåp och lådor som inte syns på utsidan, så det är bara att tömma och kasta på.

Jag är en sådan som samlar på det mesta, påsar, skokartonger mm, men jag kan inte ta med mig allt, en tvåa får inte plats i ett rum så det är bara att hiva, hiva, hiva, känns lite jobbigt men ända en lättnat och man känner att man kommer någon vart.

Nu förtjänar jag en god lunch tycker jag =)

Puss på er

Sista kvällen med Michan

Så, det blev en liten avskedsfest ändå =)
Jag har bjudit in ett par kompisar hem hit för att få en sista kväll med mina älskade vänner innan jag flyttar. Så jag har ett litet minne att bära med mig =)

Jag ska bjuda på lite välkomsdrinkar och en buffe, sen får vi se vart kvällen bär av. Bara jag har alla nära mig en sista gång, jag vet ju faktiskt inte när jag kommer hem nästa gång, det är ju så otroligt dyrt att åka så jag kommer inte kunna åka hem så fort det händer något kul här.

Så jag hoppas att detta blir en oförglömlig kväll =)



Dagens låt


Så var det tisdag

Godmorgon alla söta.

Idag är det tisdag, nu hoppas jag att dagarna rinner iväg så att det blir fredag snart =)
Nu har jag precis bryggt mitt morgonkaffe, sen blir det att fortsätta rensa i skåp och lådor här hemma, sen ska jag plugga lite innan jag ska hämta barn i skola och på dagis, en dag full av saker att göra, så jag behöver inte känna mig rastlös iaf =)

Har redan börjat lite, igår fick jag ihop 2 svarta sopsäckar fulla med bara massa papper, tidningar och annat skit, jag brukar vara väldigt ducjtig på att spara saker, men nu måste jag verkligen blunda och kasta, kan inte ta med altt jag äger och har ner och jag kommer inte stanna i denna lägenheten för gott så då är det lika bra att passa på när jag ändå är i farten så att säga.

Lite kul samtidigt, man hittar massa saker man inte sett på länge och alla kort man har, så ibland sätter man sig och läser sin gamla dagbok eller så och drömmer sig bort ett tag.

Så nu blir det att ta an skåpet i hallen.

Hej sålänge =)

Xoxo

Hemma

Hemma =)

Så himla skönt, föräldrarna bjöd på taxi hem så det tog inte många minuter att komma hem. Lovley.
Nu ska jag gör mig iordning för natten. Sen blir det lösa lite korsord innan man somnar =)


Michan tycker till



Julgranar i hemmen redan nu i november, vad hände med all tradition? Själv klär vi alltid granen dagen innan julafton.



Ljus i alla dess formen nu om de mörka kvällarna/dagarna


Kvällens låt


Barnprogram nu och då

Alltså dagens barnprogram!
Dom är ju sååå otroligt tråkiga ocg dåliga. Jag kommer ihåg när man var liten, alla roliga program som fanns då.  Nu är det bara massa från japan, och andra tråkiga.
Jag som sitter en hel del barnvakt får kolla på en massa barnprogram och jag slutas aldrig förvånas över hur dåliga dom är.

Ta tillbaka våra barnprogram!




Luftens hjältar


Bumbibjörnarna



Krambjörnarna




Lady Lovley Locks



Snorks



Wusslarna

Finns tusen andra bra också men jag kan inte ha hela bloggen full med barnprogram =)





Kim Possible



American Dragon



Pokemon



Nalle Puh i 3D!?!?!?!?



Teletubbies. Tycker att dom är jätteläskiga.

Vad tycker ni? Var det bättre förr? Visst finns det bra barnprogram idag med, men ingenting om man jämför med när jag var liten. Jag älskar verkligen tecknat =)


En mysig kväll

Idag sitter jag barnvakt lite senare än vanligt och nu sover de små liven så gott.

Kom hit vid fyratiden och kvällen har gårr otroligt fort, vi har tittat lite på film, sen lagade jag världens godaste carbonara till middag, jag är så duktig jag =)
Sen blev det lite lek och bollibompa.
Efterd det så var det dags för minstingen att duscha ocg få välling, han somnade som en stock, sen spelade jag och hans storasyster svarte petter och hello kitty memori =) och drack varm choklad, mysigt, mysigt.

Så nu sitter jag här, skulle vilja sova jag med, men tänkte passa på att plugga lite nu när jag har datan och så med mig.
Men egentligen vill jag bara lägga mig på soffan och kolla på tv, men då är väl risken att man somnar, så jag tror jag ska ta och ringa upp Sara en snabbis så jag har någon att prata med =)

Xoxo


Dagens låt


Malmö på fredag

På fredag åker jag entligen till mitt älskade Malmö.......


Plugg all day long

Godmorgon alla söta.

Ja, vad gör jag egentligen vaken när jag inte ens har ett jobb längre? Ja det kan man undra, fast jag tycker att det är så skönt att vakna i tid, gå upp, dricka lite kaffe, blogga lite och ta det lite lugnt, sen är det dags för en hel dag av plugg.
Jag är en morgon människa och går hellre upp tidigt och fixar och ordnar med allt och sedan så tar jag hellre en powernap på em.

Jag får panik bara jag sover till 10 en lördag, haha, kanske inte så konstigt att man går runt och är trött. Men men, alla är vi olika.

Igår satt jag barnvakt som sagt, efter det mötte jag upp Sara och vi gick till ica och handlade lite gott till våran myssöndag. Vi gick hem till mig och jag bjöd henne på middag.
Kyckling i ugn med brieost, couscoussallad och en kall currydressing gjord på laktosfri creme fraisch. Nu har det verkligen kommit ut med massor av laktosfria produkter och ingen är gladare än jag =)
Det blv faktiskt riktigt gott.

Sen blev det självklart Vampires Diaries, spännande, spännande, snpännande =)

Hoppas att ni alla hade en bra söndag ni med.

Puss

Nyårslöften

Här är mina nyårslöften för 2010

Har ni några?


En smarrig lunch

Nu har lillekillen precis somnat och jaghar avnjutit en väldigt god lunch, pasta med oxfile, hur smarrigt som helst, gjort på creme fraiche, kossade tomater, lök, champinjoner mm, sååå gott var det.

Nu öser regnet ute, hoppas att det blir uppehåll så jag och lillen kan gå ut på en promenad sen när han vaknar.
Känner mig så otroligt trött, måste vara det trista vädret,, så lite luft efter vilan hade inte vart helt fel.

Okväll blir det lite middag hemma hos mig med Sara, myspys. Förhoppningsvis lite Vampire Diaries också =)

Söndag= ljus, film, god mat, mys.

Puss på er

Vart ska vi sova inatt?


Söndag

Hej och hopp.

Då var det söndag igen då. Men nu när jag inte ska vikariera längre så känns det inte som att man har den där söndagsångesten längre. För man ska inte upp tidigt på måndagen, riktigt skönt faktiskt.
Helgen har vart lung och mysig, i fredags låg jag bara hemma och mådde dåligt, igår var det äntligen lite sol ute, så det blev en långpromenad, storhandling och solning. På kvällen var jag hemma hos mamma och pappa och åt middag, vi spelade Geni, ett riktigt roligt sällskapsspel.

Efter det så åkte jag hem till Jozefine där ett par kompisar va, vi spelade Charader och drack lite vin, mysigt och roligt, åkte hem ganska tidigt.
En trevlig kväll.

Idag blir det barnvakt, ska snart ta ett bad och fixa mig iordning. Ikväll kommer Sara hit på lite middag. Vi brukar alltid ha lite söndagsmys tillsammans.

Skulle ju ha pluggat hela helgen, men nu när jag inte ska jobba så har jag hela dagarna på mig, så det känns skönt.

Jag hoppas att jag åker till Malmö på fredag, fick ledigt från kommunikationen, vi  har inte så mkt nu när skolan snart är slut.
Jag längtar verkligen dit nu. Så jag hoppas att veckan går fort.

Puss

Oxfile och vin

Nu bär det av på middag hem till mamma och pappa. Ska bli så gott, ska bli skönt att få lite mat i magen, känns som att det var ett tag sedan.
Efter middagen vet man aldrig vad som händer.

Hoppas att ni alla får en trevlig lördagskväll.

Puss





Storhandlat

Nu har jag kommit hem från storhandlingen med pappa. Sååå underbart. Nu har jag hela kylen och frysen full med massor av god mat.
Lovley.

Så inorgon har jag lovat att bjuda Sara på middag här hemma. Vi har ju alltid söndagsmys tillsammans, så tänkte jag att jag ska laga en god nyttig middag till oss.

Nu ska jag snart möra upp mamma igen, vi ska åka och sola, skönt med lite färg på kinderna så här års.
Känns som om jag haft en riktig familjedag idag, först långpromenad med mamma och pappa, sen storhandlat med pappa och nu sola med mamma, sen ska jag hem till dom på lite middag ikväll, helt underbart.
Jag älskar verkligen min falilj så otroligt mycket.

Jag vet inte hur jag kommer att klara att flytta ifrån dom faktiskt, jag kommer att gråta blod tror jag. Usch! Kommer ihåg när jag flyttade till Falun, mamma var jätteledsen, och nu är det ännu längre bort. Snyft =(

Får ta och bjuda ner dom någon helg så kan vi göra Skåne tillsammans.

Nu blir det solning.

Puss

Jag har världens bästa familj

Fick precis ett sms av mamma. Pappa och jag ska åka och storhandla till mig =) Fattig student som man är =)
Så himla gulligt av dom, de ställer alltid upp i vått och torrt.

Jag älskar er ♥

Trolltyg i tomteskogen

Jag bara älskade denna film när jag var liten. Dagens barnprogram är är verkligen ingenting mot när man var liten.
Denna har jag sett ett X antal ggr.

Någon som sett den?


Mysig promenad

Kom precis hem. Så skönt att komma ut. Fört gick vi ner till vattnet och matade fåglarna, sen gick vi längst vattnet och bara njöt, sen kom pappa förbi och vi åkte bort till ett bad och gick runt, så mysigt.
Man känner verkligen direkt när solen skiner, hur mycket piggare man blir, man mår så mycket bättre, så snälla sol, stanna kvar hos oss ett tag till.

Lite bilder från dagens promenad:






















Dags för promenad med mamma och vovven

Sol, sol, sol, sol!!!!!

Är det inte underbart? Solen skiner, kan inte tro att det är sant.
Nu ska jag gå ner till vatnnet och mata fåglarna med mamma och min älskade hund. Lillan älskar verkligen det, fast vet inte om hon tycker om att vara med fåglarna eller äta brödet vi kastar ut =) Men det ska bli skönt att komma ut lite, låg ju hela kvällen igår.
Tänker inte ligga inne en dag som denna.

Så på med jacka, möss och stövlarna, för nu ska här njutas =)

Puss

Hoppas att lördagen blir bättre

Godmorgon alla söta.

Igår var jag så otroligt trött, mådde lite illa, och när jag satt och gjorde nationella provet så kände jag mig alldeles kallsvettig och yr, trodde att det var för jag hade sovit så lite, mådde lite dåligt men gick ändå på den andra lektionen.

Kom hem vid kvart över ett, vi fick gå när vi ville för vi ska göra ett inlämningsarbete och jag har allt på datan hemma.

Kom hem och tänkte att jag skulle vila lite, med tanke på nattens lilla sömn, men så började jag må så illa, så jag låg precis hela kvällen. Antingen var jag bara så otroligt trött och hade ätit dåligt eller så hade jag fått i mig något olämpligt.

Men men, idag känns det lite bättre iaf, så jag hoppas att jag kan göra någonting idag, måste plugga en hel del också. Usch, tycker verkligen inte om att må dåligt, särskilt inte när man bor ensam, man känner sig så liten och ensam och vill bara ha någon i närheten.

Hoppas att ni alal hade en roligare kväll än mig =)

Puss puss

Friday again

Godmorgon alla denna fredag.

Jag kan nog inte förklara hur trött jag är just nu. Somnade vid 4 tiden och klockan ringde 7. Suck. Thanks i´ts Friday säger jag bara.

Nu ska jag snart iväg och skriva första delen av nationella provet i engelska, efter det har jag kommunikation så jag slutar klockan 14 idag, riktigt skönt, då ska jag hem och bara ta hand om mig själv tänkte jag, har vart lite mycket på sista tiden.

Tänkte lägga mig och vila en liten stund, men inte för länge för då blir man bara ännu tröttare, sen tänkte jag tappa upp ett skumbad, hälla upp ett glas vin, lägga ansiktsmask och läsa min bok och bara njuta njuta njuta, sen ikväll ska jag kanske hem till mamma på lite middag.

Resten av helgen kommer bestå av plugg, har så himla mycket i skolan nu som jag ska hinna med, men fortsätter vädret såhär så gör det inte mig något att sitta inne hela helgen med tända ljus, mjukiskläder och skolböcker =)

Nu måste jag dra.

Vi hörs lite senare.

Puss

New Moon

Precis kommit hem från New Moon. Jag säger bara, jag svävar på moln.
Blev så kärlekskrank efter filmen att nu ska jag lägga mig och drömma om babe.

Skriver mer när jag vaknar, måste sova, ska upp jättetidigt, nationellt prov i engelska 10.20 sen lektion i kommunikation efter det.

Hjääälp. klockan är snart halv fyra!?!?!?

Hoppas ni alla där ute sover så sött.

Natti natti

Xoxo ♥


Mot demoner och onda andar

Jag och Sara hade ju våran period av Supernatural, vi hade våra söndagar med maraton och så, men nu var det ett tag sedan.

Jag har alltid vart rädd för sånt där, onda andar, demoner och övernaturliga saker. Gick alltid hemifrån henne med hjärtat i halsgropen, tillslut så sprang jag nästan, hoppade högt när det prasslade i buskarna, haha, ibland är man bra löjlig.

Men så fort jag ser på läskiga saker så får jag lätt mardrömmar, så jag unviker det helst, och det läskiga med just Supernatural är ju att hela serien går egentligen ut på att de jagar just demoner. Så nu när jag fyllde år så hade Sara gjort en stjärna (kommer ej ihåg vad de kallas) av en pärlplatta som jag kunde hänga ovanför sängen, (den är med i serien hela tiden) den håller alla onda andar och demoner borta, peppar, peppar, sen jag hängde upp den har jag inte haft en mardröm. Visst det är säkert psykiskt och allt sådant och det låter säkert löjligt men jag känner mig trygg med den ovanför huvudet.

Och sen skulle det ju inte skada om grabbarna i Supernatural kom och räddade en, dom är ju inte direkt ehh fuuuula =)

Vad tror ni?
Tror ni på andar och onda demoner?



Detta hänger tryggt ovanför mitt huvud på nätterna



Vem skulle inte vilja bli räddad av dessa två snyggingar? (i bakrunden finner ni stjärnan)


Trött, slut och allmänt borta

Hemma efter ännu en givande lektion, tog en promenad till centrum och sedan promenerade jag hem igen, var tvungen att rensa tankarna lite.
Känner att det är så mycket just nu, vet inte hur jag ska hinna med. Snart är skolterminen slut, ca 3-4 veckor kvar, innan dess har jag 6 prov och 5 inlämningsuppgifter vilka inte är några små, samtidigt ska jag jobba, fixa med flytten.
Sen fick jag reda på att jag måste jobba hela julen på mitt jobb som jag är tjänstledig ifrån bara för att jag inte ska bli återbetalningskyldig för mina semesterdagar. Så det betyder att jag ska jobba fram till den 30e december och jag ska fira nyår i Malmö, och så ska jag hinna få ner alla mina saket till Skåne också. Hur ska jag hinna? Hur ska allt gå ihop?

Jag känner mig så stressad och tankspridd, jag glömmer bort saker hela tiden, har börja få tillbaka mina sömnproblem igen.

Om man bara kunde klona sig själv, så en kunde ta hand om skolan, en jobbet och den andra flytten. Men så är tyvärr inte verkligheten.

Känns som jag kommer falla ihop när allt väl är klart om det nu någongång blir det. Lär ju få säga hejdå till alla festligheter och helger framöver och bara koncentrera mig på allt.

Jag som hade tänkt fixa avskedsfest, adventsfika och glöggkväll, men det är väl bara att glömma......

Just nu vill jag bara fly undan, lägga mig på en strand i bikini och dricka parasolldrinkar =) What a life =)

Ikväll blir det New Moon

Yeeeey. Ikväll blir det New Moon, som vi har längtat. Det är någon dubbelvisning så först ska vi se Twilight och sedan är det paus och efter visas New Moon. Hoppas bara att jag håller mig vaken, första filmen börjar inte visas förens kl 21... Suck, kan sova lite på den, har sett den tusen ggr =)
Det ska blir en väldigt trevlig kväll.....






Gårdagens outfit

Som sagt, var lite stressad igår så hann inte lägga in gårdagens outfit så den kommer idag istället =)






Kan man se lite mer förskräckt ut, haha =) Brukar aldrig ta kort med självutlösaren =)

 


Ny dag, nya tag

Godmorgon.

I går var jag så stressad så jag hann inte att blogga så mycket, shame on me =)
Så får det inte vara, haha =)

Jag var så otroligt trött igår kväll. Kom hem från skolan sent, hämtade hunden och lagade mat, hade bara ätit 2 apelsiner på hela dagen.
Skolan slutade vid åtta så var inte hemma förens efter halv nio.
Tänkte att jag skulle lägga mig i tid för en gång skull och det gjorde jag, men inte kunde jag sova, så jag låg och vred och vände på mig, löste korsord mm, somnade inte förens efter midnatt och då sov jag jätte oroligt, vaknade flera ggr.
Så i morse när klockan ringde så kände jag mig nästan bakis. Grus i ögonen och tung i huvudet, jätte jobbigt, men nu har jag kokat kaffe och vart ute med hunden så nu känns det lite bättre.

Idag har jag bara en lektion så det ska bli riktigt skönt, marknadsföring, de lektionerna är superbra och läraren jätterolig, så idag får jag säkert tillbaka mitt prov, usch, jag vill inte se det, jag har inte ens kollat i boken om jag hade rätt på det jag svarade på, ångest.

Puss på er.


Thats What Friends Are For

Denna är till min älskade Sara som är världens bästa kompis i vått och torrt.
Du vet att jag alltid kommer att älska dig, vad som en händer
♥♥♥

 






Sara och jag 1983

27 år av vänskap, och yttligare ett X antal år kommer det att bli.
Kommer sakna sig såååååååååå när jag flyttar ;(

 


Forever young


Grymt bra låt, men vill man vara förevigt ung?
Hmmm.



Vart är världen på väg?

Yxmördare under sängen, mamma misshandlar sina barn med dammsugarslang, 76 åring nekad att köpa folköl för han hade inget leg. Mord, våldtäkter och rån, skolmasaker mm.
Vart är vi på väg?
Vad är det som händer?

Man vågar inte ens gå ner och köpa mjölk så fort det har blivit mörkt ute, vem vet vem som står bakom och lurar i busken.

Folk blir t.o.m mördade i sina tvättstugor. Barnen börjar vara grymt elaka redan på dagis. Jag menar, hör alla röster och är psykistk sjuka? Jag menar då har vi större problem en bara klimatförändringar.

Vågar man sätta barn till denna värld?

Snart får väl alla gå runt beväpnade för att kunna skydda sig själva. Bara att hoppa på gamla pensionärer som inte kan försvara sig själva, så otroligt lågt.

15 åringar som mördar sina egna syskon och föräldrar.

Tror det är dags att göra något.

Men vad?

Dagens låt



Inegn låt jag lyssnar på dagligen, men den är änså skön på något sätt =)


Det man inte har i huvudet får man ha i fötterna

Godmorgon alla söta därute.

Idag har jag egentligen sovmorgon. Så jag tänkte att då är det lika bra att gå upp tidigt och tvätta. Så jag ställde klockan, gick upp och satte på kaffe och sorterade tvätten, gick ner i tvättstugan och upptäckte att jag hade den på lördag!?!?!?!
Kan man bli mer irriterad?
Oki att jag alltid vaknar tidigt och så, men hade kunnat ligga kvar i sängen och bara varit, druckit kaffe och läst lite. Men men, nu är jag uppe och det känns lite onödigt att gå och lägga sig igen, så det är bara att lägga tillbaka allt i tvättskåpet igen.
Tänkte att jag skulle försöka fixa lite med flytten, kolla lastbilar, släp och sådant. Tiden går ju så fort nu och det är ju bara lite mer än en månad kvar.

Lika bra att ha allt fixat och klart. Så är det bara att dra sen =)

Ja, jaha, ska väl googla runt lite då och dricka lite mer kaffe =) Jag är ju redan uppe som sagt =)

Puss

Nu säger jag godnatt

Nu orkar jag inte mer, vart en lång dag. Så nu säger jag godnatt till er alla söta för nu ska jag krypa ner i sängen och lösa korsord =)

Hoppas ni alla sover gott och drömmer sött.

Godnatt pussar ♥

Ordning och reda

Så ja, det tog ett tag men nu är alla papper på plats, blev en pärm över till alla räkningarna också =) Så nu blir det en liten apelsinpaus sen plugga =)


Te och plugg i massor



Myskläder, te och massa ljus, bästa pluggstämmnigen =)


Provet avklarat

Hemma, hemma, hemma =)

Herregud, det där var nog det värsta jag vart med om =) Kommer till skolan, går upp till aulan, där står det massa folk som väntar, det var uppsamlingsprov idag så alla som missat eller ville göra om prov samlades idag, i alla ämnen.
Vi fick gå in i aulan och lämna jackor, mössor, väskor ja ALLT där framme, vi fick bara ha penna och sudd med oss. Sedan fick vi varsit kuvert med vårt prov . Det kändes verkligen som jag vet inte vad, ett test på liv och död. Men jag gjorde det, svarade på fler frågor en förväntat så det ska bli spännande och se hur det gick.

Som jag sa, man kan inte göra mer en sitt bästa.

Efter provet åkte jag iväg och mötte upp mamma, lillvovven skulle trimmas och badas idag så vi gick runt lite i affärer och fikade innan vi hämtade upp henne. Och hon blev såååååå fin min lilla älskling. Sedan tog vi en långpromenad hem. Superskönt.

Nu har jag precis kokat mig en kopp te och tänt massa ljus, det blir fortsatt plugg resten av kvällen, men först ska jag ordna in alla mina papper och så i pärmar, ser ut som ett bombnedslag av böcker, papper mm i mitt lilla rum =)

Ordning och reda!

Då var det snart dags

att åka iväg och ha prov. Åååångest kallas det. Suck. Jag vill verkligen inte. Känner redan nu att det kommer gå åt pipsvängen =(
Har suttit hela dagen nu med boken och anteckningarna men det går liksom inte in. Varför just detta ämne? Lektionerna är jätteroliga, allt går bra och så, men nu har jag bara fått blackout. Vad är det som pågår? Snyft ;(

Jaja, som jag sagt, jag kan inte göra mer än att försöka och går inte det så går det inte, alla kan inte allt, får väl plugga upp detta ämne sen isåfall. Känns bara tråkigt när man lagt ner så mycket arbete.

Men men....

Wish me good luck =)

Puss på er

Denna på karoken ni =)


Look at me today =)





Hemma igen

Så, nu har jah hunnit pusta ut och är hemma igen. Men lite smått irriterad blev jag på mig själv när jag stressade till skolan i morse. Trodde jag började halv nio men jag började kl nio. Så jag kunde iaf pusta ut en stund, och ta en kopp kaffe i skolan, men bra segt, kunde ha tagit det lugnt hemma istället.

Nu har jag fått i mig lite luch, känner mig lite bättre idag men inte riktigt 100 %, men men, på bättringsvägen.
Så nu blir det lite plugga till eftermiddagens prov. Jag har verkligen en sådan ångest. Blääää. Jag vet att jag inte kommer att klara det. Det värsta är att jag är med på lektionerna, tycker att det är jätte intressan osv, men att komma ihåg alla termar mm funkar bara inte. Spelar ingen roll hur mycket jag läser, det går bara inte. Men jag ska göra mitt bästa sen får vi se.




Min kompis ett par timmar framöver


Första hjälpen kurs idag

Godmorgon i höstmörkret.

Idag låg jag och snoozade alldeles för länge, så nu har jag väldigt bråttom men måste ju blogga lite=)

Idag ska jag gå på en första hjälpen kurs med skolan, så det blir inget jobb idag, ganska så skönt faktiskt =)¨
Sen ska jag ha prov på efter middagen. Känner på mig att det inte kommer att gå bra men efter kursen nu på morgonen ska jag hem och bara plugga, plugga, plugga.....
Så vi får se hur det går, man kan inte gör mer än sitt bästa.

Ha en bra dag så hörs vi senare.

Puss puss ♥


Då var måndagen avklarad

Då var måndagen avklard då.

Idag har jag inte mått så bra faktiskt. Haft hjärtklappning och mått lite illa. Vet inte alls vad det beror på. Men men, nu känns det lite bättre men jag känner mig fortfarande lite olustig i hela kroppen. Hoppas att det inte blir värre.

Idag har jag jobbat och suttit barnvakt. Hoppade över simmningen efter som jag inte mår så bra, så jag gick upp till mamma och åt lite middag och drack te istället.

Imorgon ska jag ha en första hjälpen lektion, det ska bli roligt faktiskt, fast jag har ju gått ett par stycken via mitt förra jobb, men alltid bra att färska upp minnet lite. Sen på eftermiddagen har jag prov, så nu ska jag sitta och plugga ett tag, lär ju får gå och lägga mig i natt någon gång =(

Har vart en allmänt seg och lite halvtråkig dag, och vädret gör det inte direkt bättre, idag har det bara regnat och vart så mörkt.

Hoppas att resten av veckan blir bättre och att jag mår bättre imorgon.

Puss

Jag idag





Dagens låt

Vet inte varför, men detta blev dagens låt. Jag älskar den.



Nu får det allt ta och komma lite snö

Godmorgon alla.

Idag ville jag verkligen inte gå upp ur sängen. Totalt igenmulet och det regnar ute. Som vanligt. Nu får det allt ta och komma lite snö som ljusar upp lite. Man går tunt och är konstant trött, ingen vill göra något, man håller sig inne och kollar på film och är inne på nätet.

Vaknade av att jag hade hjärtklappning och bara ville sätta mig och gråta. Igår när jag vaknade så satte jag mig vid datorn med en kopp kaffe, sen började bara tårarna att rinna. Jag vet inte varför. Kanske kan det vara detta väder, att det bara är grått, dimmigt och mörkt hela tiden. Jag vet inte, men det känns bara lite jobbigt.
Idag hade jag gjort allt för att bara få vara hemma, gå runt i mjukisar och bara ligga och läsa min bok. Har inte lust  till någonting. Har framförallt ingen koncentration.

Tror inte jag är ensam om att känna så här. Men ska detta väder fortsätta hela vintern då vet jag inte vad jag gör om jag ska vara ärlig. Det kommer jag aldrig klara av. Och egentligen har inte vintern ens börjat, men hur länge har inte vädret vart så här nu? Minns inte sist solen tittade fram och var framme en hel dag. Det är inte ens kul att gå runt på stan, håret blir förstört, sminket rinner, man går runt och blir blöt. Bläää säger jag bara

Vilket av dessa föredrar man?






Lite skratt i mörkret


Veckan som kommer


Söndagen vankar mot sitt slut

Då var ännu en vecka slut.

Idag har jag städat och gjort det fint här hemma, efter det gick jag hem till mamma och drack kaffe och åt en nybakt bulle =) Smaskigt värre.
Mötte upp Sara för att inhandla lite middag. Vi gjorde egna köttbullar, så gott. Klarar faktiskt inte av färdiga, dom känns så läskiga att tugga i. Så jag har stått och rullat ett x antal köttbullar idag =) Har jag även till middag imorgon. Helt perfekt.

Kände mig lite halvtrött så kom hem från Sara ganska så tidigt. Så nu snurrar O.C säsong 3 i dvdn, ska snart fixa iordning mig för natten och krypa ner i sängen och titta lite på tv.

Haft en helt underbar helg. Lugn men ändå haft det så kul och trevlig.

Puss

Söndagsstädning

Skulle bara diska upp lite disk och så blev det automatiskt att jag började storstäda istället, men skönt det, nu har jag en ren och fräsch lägenhet. Skulle verkligen behöva tvätta fönstren men det är ingen idé när det är så tråkigt väder, då blir det lika smutsiga igen. Får bli till första advent när man tar fram ljusstakarna och så =)

Längtar verkligen dit. Jag älskar verkligen julen. Men nu är den dock utan min älskade farmor. Men men, jag tänder ljus för henne och morfar istället så är de lite närvarande iaf.

Nu blir det en dusch, känner mig så ofräsch, sen blir det hem till mamma en sväng, hon har bakat kanelbullar. Muuums!
Sen bär det av att möta upp Sara och handla på oss lite gott och sedan blir det söndagsmys med film.

Fast det blir nog inte så sent idag. Måste verkligen hem och plugga. Men just nu känner jag att jag har noll koncentration så det är ingen idé att jag sätter mig nu, kommer bara sitta och tänka på annat. Så jag tar det ikväll istället, med lite tända ljus och te =)
Pluggstämmning =)

Puss

Finska nyheter

Jag vet inte hur många ggr vi såg denna igår. Vi skrattade så vi kiknade......


Det var la trevligt

Lördagen hos Sara i går var toppen. Jag gick dit och då stod tårtan och kaffet på bordet, dock äter jag inte tårta men kaffe drack jag =)
Vi satt och snackade en massa, fick se lite kort på Nadjas underbara lilla son.
Sen tyckte vi allt att det var dags att dricka lite vin, så så blev den. Till middag bliev det hemkörning, ganska så skönt ibland, och igår var vädret inget vidare så det var skönt att slippa gå ut.

Vi såg filmen Ugly Truth, den var faktiskt väldigt bra och jag tycker verkligen om Gerad Butler. Efter filmen blev det lite mer vin och en massa prat. Vi satt framför You Tube och tittade på roliga klipp, ett dag trodde jag att vi skulle falla ihop. Vi skrattade så mycket.

Senare på kvällen kom Carro, Emma och Marko över så blev det lite mer prat. En jätte trevlig kväll helt enkelt.

Idag vet jag inte riktigt vad de blir, så tråkigt väder, regn, grått och mörkt, och jag saknar min babe mer en någonsin just nu.
Vill bara krypa upp i hans varma famn och känna hans närhet. Inget riktigt söndagsmys utan honom.
Det börjar bara bli mer och mer jobbigt och jag saknar honom mer och mer för varje dag som går, och det jobbigaste är att jag inte vet när jag får träffa honom igen.
Hade jag haft bil och körkort hade jag satt mig i bilen nu på en gång och åkt dit. Jag hade verkligen det. Bara för att få ge honom en puss och en kram och sedan åkt hem.
Usch vad detta är jobbigt. Att ha någon man tycker om 62 mil ifrån sig........


Älskade att bada

Åh nu har jag tagit ett långt baad. Jag älskar verkligen mitt badkar.Vart jag än i livet kommer att flytta så är mina krav badkar och balkong =)

Var bara tvungen att skriva det =)

Puss

Myskväll med Sara och Nadja

Idag har jag inte lyft ett finger. Har legat i sängen hela dagen med sprängande huvudvärk. Vet inte varför, och inga alvedon hade jag hemma. Typiskt.
Fast det känns inte som att det gör så mkt, vädret har ju inte vart det bästa. Regnit och grått hela dagen.

Men nu ska jag snart hem till Sara dä Nadja också är. Vi ska börja med att fika lite, sen blir det middag, vin och massa skvaller och film, kan inte bli en bättre lördag faktiskt.

Imorgon blir det plugg hela dagen, måste plugga massa marknadsföring och så, men som sagt, när ändå vädret är som det är så gör det ingenting att man måste stanna inne.

Hoppas att ni alla får en supermysig lördag.

Puss

Äntligen fredag


Denna gör en lite glad

Hittade ingen bra video men jag blir så glad av denna lilla truddelutt =)


Uppe med tuppen

Godmorgon alla glada.

Idag var jag uppe tidigt igen. Börjar kl 12 idag men ska möta några från klassen vid 11 tiden för vi ska gå igenom det sista innan våran redovisning som vi ska ha i kommunikation idag. Det ska faktiskt bli riktigt kul. Vi har fått i uppgift att vi ska jobba med en konflikt på en arbetsplats och så ska vi hitta en lösning hur vi kan lösa dessa konflikter, så vi har valt att göra ett rollspel och sean disskutera lösningen, det ska faktiskt bli superkul.

Efter skolan blir det barnvakt ett litet tag, sen bär det hem till Sara för lite middag och vin, så det blir en mysig fredag idag. Denna helgen skulle jag och Sara hitta på en massa roliga saker, men jag måste verkligen så plugga till provet på tisdag, för jag fattar ingenting, men jag kanske kan få hjälp av henne, alltid lättare att ha någon och bolla med.
Man kan ju faktiskt förena nytta med nöje, eller hur?

Så nu sitter jag här med en kopp kaffe och har skrivit ut vårat arbete, ska kolla igenom det lite och se att allt ser bra ut. Jag älskar verkligen att jobba med ett ämne som jag tycker är kul, då sitter jag vid datan och bara skriver ock skriver.

Så därför längtar jag så otroligt mycket till våren när jag äntligen får plugga det jag vill =)

Puss på er

Så Olika

Nu har jag precis kommite hem från bion, den var verkligen sååååå bra, den gav så otroligt mycket och jag ville bara brista i gråt så många gånger. Det var en film värd att se.
När jag kom ut från biografen så kände jag mig varm i hela kroppen, men samtidigt så insåg jag hur mycket jag verkligen saknar min babe, på riktigt. Klart att jag inte saknat honom på låtsas, men jag insåg bara att jag verkligen vill vara med honom nu, och att jag saknar honom så otroligt mycket. Vill bara komma hem och få krypa upp i hans varma famn.

Tänk vad en film kan få en att känna och tänka. Helt otroligt.












Tidig torsdagsmorgon

Godmorgon alla söta ♥

Idag gick jag upp tidigt bara för att plugga, börjar egentligen inte förens elva, men ska ha prov i marknadsföring idag. Jag tycker verkligen att det är jättesvårt, tur att det finns chans till omskrivning på tisdag, så det känns lite lättande i fall jag inte skulle klara det, då har jag hela helgen på mig att bara plugga, plugga, plugga.
Jag tror att jag kommer att ha det lättare att plugga ivår, för då har jag själv valt vilka ämnen jag vill läsa. Det har jag nu med men dessa är ju basämnen som jag verkligen måste ha. Så sen blir det nog mycket roligare. Man pluggar liksom för sig själv på något sett.

Efter skolan ska jag iväg till jobbet som jag är tjänstledig ifrån och skriva på lite papper.

Ikväll blir det bio med mamma och mormor, ska bli riktigt mysigt, vi tre brukar gå på bio ibland, skönt för min älskade mormor att komma ut lite.

Nej nu måste jag plugga lite.

Hörs snart igen ♥

Puss


Nu känner jag mig riktigt duktig

Nu har jag precis kommit hem efter en lång dag, av jobb, plugg, skola och simning. men jag känner mig så bra. Åkte och simmade efter skolan fast jag var så trött.
Nu sitter jag här hemma med tända ljus och fixat lite ägg, smörgåsar och lite naturgodis till efterrätt =)

Sen blir det att sitta och plugga lite. Imorgon har jag skola hela dagen och på kvällen ska jag gå på bio med mamma och mormor, det ska bli mysigt.
Vi ska se den svenska filmen Så Olika, den verkar verkligen så bra.

Nej, nu ska jag forsätta äta lite =)

Puss

Har en ända liten önskan

och det är att få sätta mig på tåget till Malmö nu......

Blogghund

Min älskade lilla vovve skuttade upp och lade sig bredvid mig när jag satte mig och skulle blogga lite....

Min lilla älskling ♥


Soool

Solen skiner, någon måste ha hört mig däruppe =)

Pappa kom över och hjälpte mig att installera min nya skrivare som jag fick när jag fyllde år. Så nu har jag suttit och scannat in massa gamla bilder.
Skulle ju ha pluggat men jag är verkligen så okoncentrerad idag, men jag måste verkligen plugga. Men jag var bara tvungen att ta en liten paus =)

Några av bilderna jag scannade in =)



Jag ca 1984 =)



Jag och min bästa kompis Sara ca 1984



Lillebror Victor och Sara ved en lekplats vid Kaknästornet =)


Grått ute idag

Vaknade upp till en alldeles grå himmel, fast en liten blå strimma såg jag när jag gick ut på balkongen. Så det kanske kan klarna upp framåt dagen. Hoppas det, vet inte sist jag såg solen, jo det var när jag var i Malmö på höstlovet så det var ett tag sedan så nu tycker jag att den kan ta  och komma fram lite.

Idag bli det en massa plugg och sedan lite barnavkt innan skolan ikväll.
Ikväll har jag engelska prov och i morgon prov i marknadsföring och på fredag har vi en redovisning i Kommunikation, fast den kommer nog att bli ganska så rolig tror jag, vi ska göra hela redovisningen som ett rollspel, så det blir lite roligare än att bara stå och babbla i 20 minuter.

I helgen ska jag och Sara ha en riktig helhelg, bio, vin, middagar, mys och bara ha det underbart, vi funderar på att titta på en skräckfilm och sedan sova över hos varandra, precis som man gjprde när man var liten, hihihih =)
Om vi vågar, jag klarar inte riktigt av att titta på skräckfilmer längre, jag får sådana mardrömmar, jag håller mig hellre till komedier och actionrullar =) Lite mer min grej.

Vad tycker ni som skräckfilmer?

Nu funderar jag på att åka och sola lite innan det är dags att dra igång med allvaret =)

 

Puss på er.


Loooong day

Äntligen hemma. Har vart borta sedan klockan 8 imorse, så skönt att äntligen få vara hemma.
Jobbat, sen hann jag med att shoppa lite, det var ett bra tag sedan =) Sen har jag suttit barnvakt. Barnen har vart små änglar idag och jag bjöd på kanelbullar för att jag fyllde år igår, dom blev så glada så.

Jag tänkte att jag skulle sätta mig och plugga lite, men jag är så trött så det verkar som om att det blir att krypa ner i sängen istället, så får jag ta att stiga upp extra tidigt imorgon istället. Jag brukar inte ha så svårt att gå upp på morgonen så det är skönt faktiskt.

Imorgon blir det plugg och barnvakt, sedan skola på kvällen. Funderar på att åka och sola lite också, börjar bli blek igen, så lite färg blir man alltid glad av =)

Ja, annars har det inte hänt så mycket roligt idag, en vanlig tisdag helt enkelt =)

Men saknat min babe som bara den.... Hoppas vekligen att vi ses snart igen ♥

Puss

Have a nice day


Missa inte

True Blood serien i böcker, så spännande, har inte hittat de på svenska men de finns på engelska. Har sett alla avsnitt i serien hitills och nu har den uppehåll i USA så då får man ta till böckerna, och det spännande är att de har plcokat bort en del i serien som finns i böckerna.

Så sätt i gång och läs nu i höstmörkret =)


Pigg och glad

Godmorgon Sverige.... ♥

Jag somnade vekligen som en stock igår. Jag var så trött, sovit som en prinsessa hela natten. Vaknade när klockan ringde och gick upp direkt, det är inte speciellt likt mig faktiskt. Brukar ligga och snooza ett bra tag. Men idag skuttade jag upp, 27 år gammal =)

Idag ska jag jobba några timmar, sen tänkte jag åka iväg och leta tjocktröjor, äger typ inga alls och nu börjar det verkligen bli kallt ute.
Sen bär det iväg för lite barnvakt, ska hämta sötnosarna på dagis och skola, sen blir det säkert hem och grädda pannkakor, brukar alltid bli det när jag sitter barnvakt där, Michans pannkakor. Sötnosar ♥

Efter det bär det av hem att plugga lite, har engelskaprov imorgon, grammatik, det är jag verkligen helt världelös på, så jag får väl sitta uppe hela natten kan jag tänka mig.

Ja, jag har att göra idag också känns det som, man har inte många lugna timmar på dygnet, för utom ihelgen, den har vart helt underbar, lugn och mysig med många nära och kära =)

Puss puss ♥

 


Såhär såg jag nog ut när jag somnade igår =)

 

 

 


Sweet Dreams


Haft en underbar dag <3

Åååh snart är denna härliga dag över. Jag är verkligen så trött, men jag har haft det supertrevligt ♥

Känns bara lite tråkigt att komma hem till en tom lägenhet och avsluta sin födelsedag helt ensam =(

Efter jobbet åkte jag hem och tog ett bad och läste min bok jag fick av Sara, inte vilken bok somhelst utan första boken i True Blood serien =) Måste ju ha något av serien nu när den inte går på tv =)

Sedan kom Sara över och vi åt lite middag och drack lite vin innan vi gick hem till mina föräldrar på födelsedagsfika.
Mamma hade gjort en supergod blåbärstårta (tycker egentligen inte om tårta, men mammas går bara inte att inte tycka om)
Vi satt och pratade en massa och jag ficka massor av fina presenter, varav ett par jättefina stövlar från Esprit men de var tyvärr förstora så dom måste jag åka in och byta. fick även en skrivare som jag önskat mig så länge, måste verkligen ha en nu när jag ska fortsätta plugga, sen var det lite småsaker så som presentkort, vin, vantar, väska mm....

En helt perfekt dag helt enkelt.

Nu blir det att ta av sig sminket och krypa ner i sängen.... Är totalt slut i skallen och imorgon vankas det både jobb och barnvakt (men ska hinna in och köpa något för mitt presentkort =) Måste ha tjocktröjor)

Hoppas att ni alla haft en bra star på veckan.

Puss


Just me today =)




Snart blir det massa tårta

Nyss kommit hem från jobbet, helt ok att bara jobba 4 timmar, det skulle jag nog kunna leva med =)

Snart kommer Sara hit så ska vi äta lite middag innan vi ska hem till mina föräldrar på födelsedagsfika =)

Känner mig verkligen som ett barn när jag fyller år, jag är glad och sprallig och man vill att hela världen ska veta om det =)

Nu ska jag hoppa ner i ett varmt bad och läsa min nya bok som jag fick av Sara i födelsedagspresent i helgen.

Puss på er sålänge ♥

Jaaa!!!!

Avgjorde kvalrysaren mot Assyriska i förlängningen

Djurgården är klara för allsvenskt spel 2010.

Mattias Jonson avgjorde ett makalöst kvaldrama när han nickade in segermålet i förlängningen mot Assyriska.

– Det är underbart. Efter allt vi gått igenom, säger en tårögd Andrée Jeglertz till TV4 Sport efter 3–0-segern..... (Aftonbladet)


http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/allsvenskan/djurgarden/article6089102.ab

Mitt älskade Djurgården spelar i allsvenskan 2010. UNDERBART GRABBAR!





Underbara Jonson =)


My B-Day

Grattis på min födelsedag =)
Hihihihi=)

Inatt har jag sovit som en liten prinsessa. Var hemma hos Sara på söndagsmys igår.

Vaknade upp idag och är 27 år, ganska konstigt för jag känner mig inte som en dag över kanske, 21-22, men man är ju som man känner sig. Får fortafarande visa leg på systemt och när jag köper ciggaretter (fast hallå, 17 år är väl att ta i) kan förstå på systemet att dom är hårda, men ett paket ciggaretter.

Jaja, vaknade i allafall upp här i min ensamhet, satte på daton och har kokat mig en kopp kaffe, hade fått massa gratulationer på Facebook =) Tur att den finns när man bor ensam.

Idag blir det lite jobb och sedan ikväll ska jag hem till mina föräldrar, dit kommer det lite folk för att äta tårta. En mysig födelsedag helt enkelt, men hade verkligen velat att min babe var med och firade med mig, då hade det vart perfekt.

Men vi får vänta till nyår isället =)



Grattis till mig =)


Söndagsmys med Sara

Efter jobbet idag åkte jag hem till Sara. Vi åt Thaimat till middag, det måste verkligen vara en av mina favoriter Mums!
Vi kollade på The Vampires Diaries och på Eastwick. Åt grönsaker med dipp och naturgodis med ramlösa, ja nyttigt värre, men det kan behövas ibland.

Imorgon blir det några timmars jobb på FM, sen bär det av hem till föräldrarna för att fira min B-day =) Jippi.... Som sagt, blir som ett litet barn när jag fyller år.

Så nu blir det nog att krypa ner i sängen, är så otroligt trött.....

Sov så gott alla söta.

Och massa pussar till min Babe.....

Puss Puss


Saknar dig så mycket <3

Jag saknar dig så otroligt mycket. Varje kväll när jag kommer hem från skolan/jobbet så önska jag att jag fick komma hem till dig.
Förra veckan var helt underbar. Jag fick vara med dig varje dag. När jag kom hem så kändes det så tomt.

62 mil är så långt, men snart är jag nära dig och jag längtar så otroligt mycket.

Det värmer i hela kroppen varje gång min mobil piper och ditt namn står där på displayen. Och ännu varmare blir jag när jag läser dina sms. De får mig att le varje gång och mitt hjärta tar ett litet skutt.

Saknar dig så mycket ♥

Hoppas snart att jag får ligga i din varma famn igen

Massa pussar till dig mitt hjärta ♥


Söndag igen

Så var det redan söndag.
Idag ska jag iväg och jobba lite på eftermiddagen, sedan blir det säkert lite söndagsmys hemma hos Sara, jag hoppas det iaf =) Ska ta och höra av mig till henne om en liten stund tänkte jag.
Kvällen igår var jätte mysig. Maten blev jättegod men jag misslyckades lite med mozarellan, men det var gott ändå.
Sedan spelade vi lite Alfapet och drack lite vin.

De andra drog iväg på en fest men jag och Sara stannade kvar hos mamma och pappa. Vi kom väl hem vid halv ett tiden. En mycket mysig lördagskväll.

Puss

Vad är det med mig egentilgen?

Idag har det vart en skön och lugn lördag. Vaknade tidigt, gick upp till mamma och fikade lite, sen eftersom att jag fyller år på måndag så åkte vi in till stan för att handla presenter till mig, mina föräldrar tycker att det är så svårt att handla till oss nu när vi blivit äldre så vi brukar åka in tillsammans så får vi välja ut de vi vill ha så vi får det vi vill.
Sen tar hon hem det och slår in alla paket så får vi vänta tills den dagen kommer =)

Men idag gick vi i stan i flera timmar och jag hittade INGENTING!?!?!?!?!?!?! Jag måste ha blitt sjuk =)
Inte likt mig att inte komma hem med någonting alls. Skumt =)
Men men mamma gick in och beställde O.C boxarna till mig så nu är min höst räddad...... Nu kan det gärna regna och vara mörkt ett tag framöver så jag kan vara nergosad i soffan med massa tända ljus varje kväll =)

Snart ska jag fixa iordning mig för kvällen och å hem till mamma och pappa på middag med några vänner till mig, det ska bli riktigt mysigt. Sen kanske det blir lite fest någonstans. Det var längesedan jag var ute eller på fest.

Jag hittade ett recept i mammas kokbok idag som vi tänkte pröva, det såg verkligen så gott ut. Laxspett med citron och mozarella... Med ris och romsås och vitt vin till... Smaskens =)

Nej, nu ska jag fixa mig lite =)

Xoxoxo

Lördag

Lördagsmornar är bar mysiga, ingen klocka som ringer (fast jag vaknar alltid tidigt ändå) men inga krav på att gå upp och fixa massa saker. Så underbart skönt.

Igår var jag ine i stan en snabbis med Sara, vi åt lite middag och åkte hem till mamma för att hämta mitt vin, vi stannade och tog ett glas med mamma.

Sen gick jag och Sara hem hit, tog ett glas vin och tände massa ljus. Vi satt bänkade vi You Tube och titta på några roliga klipp =)

Men som vanligt på fredagar är man så himlans trött så redan innan elva så låg jag och sov, så himla skönt. Vaknade upp pigg och fräsch idag.

Nu ska jag snart möta upp mamma för att gå hem till henne och leta recept i hennes receptpärm till middagen ikväll. Vill komma på något nytt att bjuda på. Känns som att man alltid äter samma sak när man ska bjuda på middag.
Så nu vill jag ha något annat smarrigt =)

Hoppas ni får en bra och mysig lördag alla söta =)

Xoxo

Nu blir det fredagsmyyyyyyys

Har precis kommit hem efter min lilla lektion i skolan. Prästen som var där idag och pratade var störtskön, han glider in med ett par Adidas superstar, knallblå chinos och en tröja från Jack & Jones, självklart hade han den svarta skjortan med den vita saken under ) Han var 35 år och det var verkligen roligt att lyssna på honom.
Vi fick även tillbaka våra prov. Jag fick VG!!! Sååå himla skönt. Så nu blev fredagen ännu bättre =)

Ikväll blir det lite fredagsmys med Sara, ska snart möta upp henne och åka in till stan en snabbis och äta lite middag, sen åker vi hem hit och gosar upp oss i soffan med ett glas vin och massa tända ljus, kan inte bli en bättre avslutning på veckan.

Imorgon blir det middag för mig, det ska också bli supertrevligt, det är så skönt att bara få vara hemma ibland, inte springa omkring, bara vara och njuta av en god middag med alla nära och kära (eller nästan alla, min babe är inte med =(

Men snart får jag förhoppningsvis vara med honom massor, ta igen all tid vi vart ifån varandra =)

Jag önskar er alla en toppen fredagskväll med massor av myyyyyyys =)


Friday I´m In Love


Så var det återigen fredag

God morgon!

Idag är det fredag igen, inte gör det mig något att tiden går så fort, för då får jag flytta snart. Jag längtar så jag spricker.
Det ska bli så otroligt roligt. Bara att få komma till en ny stad, lära känna nya människor, ja allt. Och sen kommer jag ju komma så mkt närmre babe också =)
Så får jag plugga det jag verkligen vill också, nu pluggar jag på komvux och det känns inte alls kul, men i vår får jag plugga det jag verkligen vill, något jag har valt alldeles själv.

Idag har jag två timmars skola, sen ska jag gå till mitt gamla jobb och lämna in min ansökan om tjänstledighet, fast jag har redan fått det godkänt men det måste finnas på papper, så ska jag hämta min stackars cykel som har stått på jobbet i evigheter, jag har totalt glömt bort den. Men idag ska den få komma hem igen =) Älskar min lilla tantcykel =) Åhhh, den måste jag ju ha med mig.... Den kan jag inte lämna här, eller? Ska jag sälja den kanske? Nej, det kan jag inte, den är ju underbar =) Hihihi, min lilla cykel.

Denna helgen blir en riktig myshelg, ikväll blir det bara lite vin med Sara, bara sitta hemma och prata och ha det mysigt, imorgon ska vi ha en liten B-day middag för mig, fyller  ju år på måndag =)
På söndag ska jag nog sitta barnvakt ett par timmar, så det blir verkligen en lugn och mysig helg. Det känns skönt.

Jag känner verkligen inte för att vara ute och festa längre, festa kan jag visst det men att springa på krogen hej vilt känner jag inte längre för. Tycker då att det är mycjet mysigare att bara sitta hemma hos någon, dricka lite vin, spela spel och bara umgås.

Kallas det att man blivit äldre???

Jaja, jag struntar i vilket, jag är den som alltid är pigg och fräsch när jag vaknar på helgerna, means alla andra ligger hemma och är bakis, hihihihi =)

Xoxo


Goodnight Sweetheart Well It´s Time To Go


Te, saffransbullar och massa tända ljus

Haft en riktig myskväll hemma hos Sara ikväll.
Det var så längesedan vi sågs så det var jättemysigt. Vi åt middag, eller middag och middag, hon lärde mig att äta rød pølse =) Jag har aldrig velat smaka för jag tycker att färgen är så läskig, men det var den godaste korven jag har ätit. Ny favorit!

Efter vår lilla middag tände vi massa ljus, kokade te och lade fram saffransbullar, hon visade mig en ny serie, jag blev fast och vi tittade på 5 avsnitt =) Serien hette Eastwick, ni vet nog allabas vilken film den är baserad på, ja just det, Häxorna i Eastwick från 1987, med Bla Cher, Michelle Pfeiffer och Jack Nicholson.
Serien var verkligen sååå bra, klart en ny favorit i höstmörkret. Ja, annars hade vi väl inte tittat på 5 avsnitt, hade lätt kunnat se de två andra men vi började bli lite trötta, men nu har vi något till helgen ockå =)
Verkar ju som att detta trista väder kommer att hålla i sig ett tag framöver.

Imorgon får jag tillbaka mitt prov som vi hade i Kommunikation för ett tag sedan, det ska bli spännande och se hur det gick.

Nu blir det att krypa ner i sängen och lösa lite kosord och förhoppningsvis drömma lite om Babe

Sov så gått alla söta.

Pussar

Från 1987



Från 2009



Hihihi, behöver väl inte skriva årtalet tror jag =)



Och de lite mer moderna häxorna =)

 


Regn och rusk, bläää

Fy bubblan vilken tråkig dag, det har verkligen vart mörkt precis hela dagenn, sitter här nu med massor av tända ljus ich myser i soffan.
Regnet/snön öser ner. Blääää.

Tur att Sara slutar snart. Ska hem till henne och mysa, har inte träffat henne på evigheter då jag har vart i Malmö i över en vecka. Så det ska bli riktigt myspys faktiskt =)

Nu blir det korsord och O.C =)



Jag och min Sara på maskerad ♥


Saknar


Blev alldeles glad

Satt här hemma framför datan. Helt plötsligt kom det ett sms, när jag såg från vem det var blev jag alldeles varm i kroppen. Ännu gladare blev jag när jag öppnade upp det. Det var från baby, och bara ett litet spontant sms. Blev bara så glad. Så skönt att det finns sms och mms när man bor så långt bort ifrån varandra.

Tänk vad en liten mening i ett sms kan göra ♥



Så var det redan torsdag

Jag förstår inte vart tiden tar vägen. Redan torsdag idag.  Vart hemma i tre dagar redan och det kändes som jag nyss satt på tåget. Inte gör det mig något att tiden går fort nu för så flyttar jag snart, eller ännu bättre, att det snart kommer en helg så jag kan åka ner igen. Vill ju inte vänta ända tills jul för att åka ner igen, det är alldeles för långt kvar.
Det är verkligen jobbigt att vara så långt ifrån någon man tycker om. Ibland är det bra för då har man något att längta efter, men det är ändå jobbigt för att det är så långt och dyrt att åka ner så det är inget man kan göra varje helg.

Men just nu när hösten är här och man vill komma hem efter skola/jobb och bara krypa upp i soffan och mysa, titta på film och äta en god middag. Det är ingenting man kan göra och det kan kännas lite tråkigt faktiskt. Men nu ska jag tänka positivt för i jul så flyttar jag faktiskt ner, kan inte tro att det är sant.
Det är redan november, denna termin har verkligen runnit iväg, nu hoppas jag bara på lite snö till advent också så kommer allt att vara perfekt.

Funderar på att kanske åka ner i slutet av november, sista helgen som kommer, så kan jag och babe baka pepparkakor och lussebullar =) Kanske ett pepparkakshus också, det skulle vara mysigt =)

För efter den helgen är det bara en månad kvar och då kommer jag ha fullt upp med att tömma lägenheten, försöka fixa någon som kan köra ner mina saker, de jag ska ha med mig iaf. Funderar på att bo hos mamma och pappa eller kanske hos Sara eller Alex under tiden, nkan ju inte vara hemma i en tom lägenhet om jag nu hittar någon som kan köra ner sakerna tidigare.
Kläderna är ju lite lättare att ta på tåget =)

Åhhhh vad jag längtar.

Puss puss




Hela 62 mil är det mellan Lidingo och Malmö, inget man kan åka för en filmkväll efter skolan.

♥♥♥♥♥♥


I can´t belive it


Nu behöver jag inte vara hemlig längre så nuuu

Flyttar jag till Skåne i jul. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey =)
Jag kom in på utbildningen som jag ville, Hotell och Konfreans, jag har boende, jag har träffat en supermysig kille, haf fick fortsatt tjäntsledigt och jag har en som vill hyra min lägenhet. Så nu har ni här världens lyckligaste MICHAN.
I mellandagarna bär det av. Jag kan bara inte tro att det är sant.

Det började med att jag och Jenny (hon jag ska bo hos) pratade lite över sms att jag ville flytta och så, sen har jag ju vart där nere en hel del nu och bara blitt frälst. Sökte på skoj utbildningen och KOM IN! Sen har allt bara flytit på och snrt bor jag där, helt otroligt.
Allt har gått så snabbt och enkelt. Jag vaknar väl snart och så var det bara en dröm =)

Ja, man ska verkligen våga chansa på saker och ting, man vet aldrig vad som sker. Min kompis sökte en skola i LA och kom in så hon flyttar också snart. Så vi ska ha en stor avskedsfest för oss två snart =)

Det ska bli så kul, träffa massa nytt folk, träffa baby mycker med och oftare, jag menar 64 mil ifrån är inte kul när man tycker om någon.

Jag är såååååå glad.....
Man blir samtidigt så stolt över att ha lyckats också.

Massa pussar från en superduper glad Michan

Pluggtajm

Nu har jag gjort det mysigtute i köket, tänt ljus och kokat kaffe, nu blir det att plugga fram tills ikväll då jag har skola och prov.
Det är så mörkt ute så det blir en riktig myskänsla av att sitta här och plugga.

Hej sålänge.

Puss


Undrar ibland var drömmarna kommer ifrån

Godmorgon alla glada.
Redan onsdag, tiden går så fort, hinner inte ens att tänka känns det som, men ju fortare veckorna går detsu snabbare blir det jul =)
Jag längtar faktiskt till första advent, tycker det är så mysigt, baka pepparkakor, lussebullar, gå och se på julskyltningen mm. Men snart är vi där.

Inatt hade jag en jätterolig dröm, eller inte rolig rolig men jag vaknade och bara: Vad var det där? Haha =)

Jag drömde att jag och en kompis som heter Carolina och en annan tjejkompis som heter Fia skulle gifta oss, Carro med sin kille, fia med sin kille och jag med en kille jag dejtade förut, helt mysko. Vi var i en skola!?!? Där alla våra vänner och familj satt. Vi hade ett eget rum som vi satt och gjorde oss iordning. Jag hade en vin röd klänning!?! som jag inte alls var nöjd med, men då kom Fias pappa med en vit fin klänning till mig. Vi sminkade oss och sprang runt, jag var jätte rädd för att min kille hade glömt ringen hemma.
Killarna var fina i sina kostymer och helt lugna men vi tjejer sprang runt som galningar. Det var ganska mörkt inne i lokalerna så när vi skulle gå till gympasalen!?!?! där några av våra kompisar satt och fixade lite så upptäckte jag att Carro var gul i hela ansiktet, av en sådan där överstrykningspenna, jag började skratta och sen började jag att skratta för jag hade tydligen också det.

Inne i gympasalen hade de försäljning av julsaker och massa julpynt!?!?! (vad hade vi där att göra, vi skulle ju gifta oss!?!) Men där satt det iaf en massa kollegor till oss som hjälpte till att ta bort det gula, sen var vi fina igen. Men jag gick bara runt och tänkte på den förbaskade ringen, att den skulle vara ful, att han hade glömt den osv. Sen vaknade jag =)

Hahaha, ibland undrar jag verkligen vart drömmarna kommer ifrån, jag menar Fia har jag inte träffat på evigheter och Carro har jag inte heller sett på ett tag, och farmför allt har vi inte diskuterat bröllop med varandra =) Ja, men jag vaknade på ett bra huör iaf, det var en rolig dröm.



Hahahaha, jag är riktigt duktig på paint =) Ska iaf föreställa Carro mig och Fia =)


Saknar med naturgodis och te

Nu är jag äntligen hemma, jag bara kastade av mig kläderna och satte på mig mjukisar, är så otroligt trött att jag inte orkar göra någonting alls ikväll, ellr iof är ju klockan faktiskt snart halv tio så det finns inte så mycket att göra denna tidpunkt.
Så nu blir det mys i soffan, saknar Malmö redan =(

Hoppas att ni alla får en fortsatt trevlig tisdagskväll

Godnattpussar ♥


Chokladälskare som jag är hade ju

bara vilja haft detta tangetbord hemma =)
Fast dock hade jag nog inte kunnat haft kvar det så speciellt länge, hade nog åkt ner i magen ganska så snabbt =)




Michan <3 Choklad


Ett riktigt gott skratt i höstmörkret. Hahahahaha =)





Så trött, så trött, såååå trött

Guuud vad jag är trött, helt slut, men så har jag bara sovit i ca två timmar inatt.
Men inatt blir det förhoppningvis lite mer .

Jobbet har gått bra idag, fast jag har vart helt slut, men bara an har något att göra så känner man inte av det på samma sätt.
Direkt efter jobbet så åkte jag i väg och hämtade mina barn som jag passar ibland på dagis och skola. Så nu har vi precis ätid nygräddade pannkakor =)
Barnen vill alltid att jag ska göra mina pannkakor när jag passar dom, det är riktigt mysigt. Så nu sitter de i soffan och tittar på bollibompa, sen är det dags för bad och saga innan läggdags. Undrar vem som kommer att somna först =)

Förhoppningsvis hinner jag till vattengympan ikväll, annars ska jag ta mig en långpromenad i morgonbitti tänkte jag, måste verkligen ta att komma igång nu, jag känner det.

Hoppas att ni allla har haft en bra dag...

Puss från trötter

Nya julklappen till flickvännerna?

Är det denna BH gjord i endast diamander från Victoria Secret som man ska önska sig i julklapp? =)




Back in Stokcholm

Godmorgon alla söta.

Nu har jag äntligen kommit hem. Eller äntligen och äntligen, jag sitter inte fast på ett tåg iaf =)
Som jag skrev igår så var det något tekniskt fel på tåget så vi stod stilla i över en och en halv timme, sen fick vi köra tillbaka till Malmö C och börja om från början. Åh vilken lust jag hade att kliva av. Dock är det jobb och skola denna vecka så.
Men hem kom jag, halv två inatt kom vi in till Stockholm C, och jag har världens bästa pappa, han kom och hämtade mig så jag slapp nattbussen med all packning, har ju ändå vart borta en vecka. Jag hade tur så han jobbade natt denna vecka. Tack min älskade pappa!

Idag blir det jobb, barnvakt och plugg = tillbaka till verkligheten, inga lata dagar, ingen bakning till X, inga mysiga middagar och mysiga kvällar i soffan. Jo det är klart det blir, men inte med honom =(

Usch, jag började sakna honom redan när jag klev på tåget, vet ju inte när vi ses igen eftersom det är ca 6 mils avtånd, inget man kan åka en kväll för lite middag och vin direkt, men men, jag vet att jag är där snart igen.

Hoppas att ni alla får en super tisdag.

Puss puss

Oki att jag inte vill hem, men att sitta fast

på tåget hade jag inte riktigt räknat med..... Hann åka ett par hundra meter innan tåget gick sönder =( Nu har vi stått stilla jättelänge, och nu har de ropat ut att vi måste vända tillbaka till Malmö Central. Oki att jag inte vill åka hem, men inte vill jag sitta fast på ett tåg halva natten, nu är det en timme sedan vi började åka så över en timme sena kommer vi att bli, lahom kul när man ska upp tidigt och jobba imorgon. SUCK!
Så säger de aldrig något, ingen vet något, man vill ju gärna veta om man kommer komma hem detta dygn. Bara att det är något tekniskt fel. Jag orkar verkligen inte det här. Nu när jag väl är på väg hem så vill jag bara hem, hem, hem. Inte sitta här och glo.
Jag blir så trött.

Måste ringa pappa och kolla om han kan hämta mig, han jobbar till tre inatt så han brukar alltid ställa upp. Jag kommer vara helt död imorgon, men jag hoppas att jag somnar så resan går fortare nu när vi blir så fruktansvärt mycket sena.

Nu är vi över en timma sena och vi står kvar i Malmö....

Snyft ;(

 

Mys i soffan med filmen The Nines de sista 5 timmarna

Om exakt 5 timmar avgår mitt tåg som tar mig hem till Stockholm =(
Så nu ska jag njuta de sista 5 timmarna här i Malmö till det yttersta.
Ska titta på filmen The Nines med Ryan Reynolds... Hur har jag kunnat missa den??? Jag som trodde jag hade sett ALLA hans filmer, men tydligen inte =/


Äppelkaka istället för promenad

Verkar inte bli någon promenad för mig =(
Regnet öser ner och der ser inte ut att sluta på ett tag heller. Så nu ska jag baka en smaskig äppelkaka till X =) Eller jag hoppas att den blir smaskig efter som jag är allergisk mot äpplen så är det ingenting jag brukar baka direkt =)

Sen ska jag krypa ner i soffan och titta på film och vänta på att babe kommer hem, sen är det dags för mig att sätta mig på tåget *klump i magen*



Sexy By Sweden

Sitter här i Malmö och har lite ångest för hemresan ikväll, tycker faktiskt lite smått synd om mig själv, så därför har jag klickat hem ett jättefint set från Sexy.se.... Så nu känner jag mig på lite bättre humör =)

Hoodtröja 399 kr



Shorts 299 kr

Snart kommer detta skönhet till set hem till mig =)


Assyriska - Djurgården

Kvalmatch

Assyriska-Djurgården
4 november 2009







Sista dagen i underbara Malmö

Vart tog egentligen denna vecka vägen?
Helt otroligt, jag förstår inte hur det kan gå så fort.
Men ikväll är det dags att åka hem, och jag skulle verkligen göra llt för att slippa det, skulle göra allt för att få stanna kvar här.
Jag har verkligen haft en underbar och skön vecka. Men nu kallar verkligheten tillbaka, tråkigt nog, fast på ett sätt kanske tiden går lite fortare nu när man har fått vara ledig, en liten minisemester mår alla bra av.

Igår hade jag ännu en helt underbar dag, vaknade tidigt, drack morgonkaffet under täcket i soffan, vi tittade klart på filmen som vi somnade till i lördags =)
Sen åkte vi iväg och åt lunch, gick och fikade i gallerian sen blev det bio på kvällen, Trubbel i paradiset, den var bra med inte alls så rolig som jag trodde, klart man skrattade men det var inte så mycket mer.
Efter bion bar det av hem, köpte med oss massa godis och kröp ner i soffan och tittade på Djävulen bär Prada som gick på Tv. En riktigt mysig söndag med X, jag har verkligen vart så glad idag.

Sen blev det sängen, sista natten..... Vet inte när jag kan åka tillbaka igen, det är inte så att det är så superbilligt, men jag skulle verkligen vilja åka varje helg.

Kände denna känsla sist jag åkte hem också, då skrev jag ett inlägg att jag verkligen inte ville åka, nu har jag den känslan igen. Usch, om 12 timmar sitter jag på tåget mot Storstaden.









*fniss*


Underbar lördag

Godmorgon alla glada.

Som vanligt uppe med tuppen, men det gör mig absolut ingenting, känner mig ändå ganska glad att få vakna upp pigg och fräsch på helgerna, och i tid. Jag vet inte riktigt men jag tycker bara inte att det är kul att vara ute och festa längre, klart jag tycker det är kul men det känns som om det finns en massa andra saker som lockar istället för att gå ut, göra av med pengar, sen komma hem och vara seg dagen efter. Nej, jag har hittat mig andra intressen.

Igår var det en helt underbar dag. Vaknade tidigt, låg på soffan och kollade lite film och åt en god frukost, kände ingen stress till någonting, sen tog vi bilen iväg och åkte runt lite.
Vi hamnade i Lund där vi åt lite lunch, sen bar det av hemåt för lite kaffe och lite mys.

På kvällen åkte vi in till stan, gick bara runt lite och tittade, Malmö är verkligen större än vad jag trodde om jag ska vara ärlig. Sedan gick vi in på ett ställe som hette Maskot och drack lite öl och vin, småpratade psv, hur mysigt som helst, och det mysigaste var att de hade uteservering, ja i oktober, med mass massa värmelampor. Mysigt värre

Sen gick vi och spelade biljard, inte direkt min grej med det gick över förväntan bra om jag ska vara ärlig, det var faktiskt riktigt kul ska jag säga, dock förlorade jag men jag vann en gång, men bara för att X sköt ner den svarta bollen =) Men en vinst är alltid en vinst, eller hur? =)

Sen gick vi en bra bit bort till bussarna, det är verkligen kallt här nere. Såg ett jättestort parisehjul som de hade i Köpenhamn sist jag var här, men nu hade de kommit till Malmö, dock alldeles för högt för min del, så det blev bara att stå och titta. Vi åkte hem, hällde upp lite vin och satte på en film med min favorit Ryan Reynolds.

Dock så somnade jag ganska fort så Xväckte mig så traskade vi in i sovrummet.... Mer tänker jag inte skriva om det =) Men jag hade en otroligt mysig kväll





Det enorma parisehjulet



En riktigt bra film med snyggingen Ryan Reynolds


RSS 2.0