Put it in a love song


Dagens horoskop skorpionen

Dagens horoskop:
Det mesta går din väg när det gäller kreativa projekt. Tänk dock på att inte lova mer än du kan hålla.



Malmö dag 1

Nu är jag äntligen i Malmö hos min älskling.

Igår körde pappa mig till stationen på morgonen, det var lite sorligt faktiskt, började gråta på tåget, men när jag kom fram så kändes det mycket bättre.
Babe mötte upp mig på stationen, så åkte vi hem till honom och tog det lite lugnt och fikade innnan vi åkte i väg och handlade.

På kvällen lagade han, JA JUST DET, HAN, en supergod middag, och han BAKADE bröd, det var något italienskt bröd med mozarella och någon italiensk skinka i. Såååå gott, och sedan gjorde han egna köttbullar, lite italienska dom med med basilika och så i. Det var en riktigt smarrig middag.

Ikväll ska vi hem till någon av hans kompis och fira nyår, det känns lite läskigt, har inte täffat någon av de tidigare men det ska bli kul iaf.


Mitt 2009

Då gör jag väl som de flesta andra bloggar då och kopierar en lista för 2009 =) Kanske kan vara lite roligt.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, jag gick till min chef och bad om att få tjänstledigt och började plugga, fick mersmak och ska fortsätta plugga till våren, det var lite läskigt men sen var det bara galet roligt.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hmmm, öhhhh, va?
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jaaaaaa! Min älskade Nadja blev mamma till världens sötaste lille Fred..... Sen en annan bekant som blev mamma.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, det hade jag nog inte klarat av.... Usch.
5. Vilka länder besökte du? Finland =) Haha, faktiskt blev det inga andra länder, eller räknas Malmö???
6. Är det något du saknat 2009 som du vill ha 2010? Flera utlandsresor!
7. Vilket datum från 2009 kommer du att minnas? Det hände många speciella saker och kommer inte ihåg alla datum, men ett är npg när min pojkvän skickade en relationsförfrågan på FB. Töntigt, ja, kanske, men trodde inte det om honom så jag blev överlycklig =)
8. Vad var din första framgång 2009? Kanske att jag började plugga, tog mer tjänstledigt och flyttar ner till Skåne.
9. Största misstaget? Tror inte jag har gjort något jag ångar.
10. Har du vart sjuk eller skadat dig? Peppar, peppar, men nej, haft en förskylning nu under julen bara.
11. Bästa köpet? Haha, det var nog pappas julklapp, han blev sååååååå otroligt glad =)
12. Vad spenderade du mest pengar på? Måste nog ha vart mina resor ner till älsklingen i Malmö =)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Hela sommaren var underbar, att jag träffade min babe, min flytt till Skåne och att Nadja blev mamma =)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Oj, många, men Surfin Bird (jag och Sara när vi dansar till wii), de flesta av Beyonce´s låtar.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket, mycket gladare =)
16. Vad önskade du att du gjort mer? Rest och utforskat lite mer.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Jag önskar att jag kunde ha sagt nej lite oftare.
18. Hur tillbringar du julen? Med familj och släkt, sedan med mina älskade vänner.
19. Blev du kär i år? Blink, blink!
20. Favorit program på tv? True Blood, The Vampire Diaries, Glee.
21. Bästa boken du läste i år? Hmmm, The Host, Twilight och True Blood.
22. Största musikaliska upptäckten? Hmmmmm??? Vet faktiskt inte.
23. Något du önskade dig och fick när du fylle år? Ja, fick precis det jag ville ha.
24. Något du önskade dig och inte fick? Min älskling när jag ville ha honom här, men med 63 mil ifrån så.
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Hade middag med familj och vänner.
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Alting kan väl bli bättre och bättre.
27. Hur skulle du beskriva din stil 2009? Hmmm? Enkel och trendig.
28. Vad fick dig att må bra? Att sluta jobba och börja plugga, resorna ner till Malmö, alla mina vänner och min helt underbara familj. Alla roliga fester mm.
29. Vilken kändis var du mest sugen på? Oj oj oj, hahaha, det var nog en hel del. Men Ryan Reynolds kommer alltid att vara mig varm om hjärtat ♥
30. Vem saknade du? Min morfar och farmor som är änglar uppe i himlen ♥
31. De bästa nya människorna du träffade? Många, men några ska jag väl lägga ut =) Emelie, min älskling, Emma------> kika in hennes blogg pemjonsson och många andra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dagens person



Dagens person är idag min frisör. För att hon fick mitt hår att bli så galet snyggt. Det har verkligen blivit levande igen. Ljusare med alla alla slingor, det slitna är borta och allt känns bara heeelt toppen (fast som sagt lite kort, men bättre att det slita får försvinna)
Tusen tack för en tvåtimmars underbar behandling.
I´ll come back =)


We <3 Nerds



Söta Adam Brody i O.C



Aaaaaw. Tulle. Jackson Rathbone i O.C och Twilightfilmerna


Sara gästbloggar

Hej hej! Sara här i min lilla picki plutts blogg...  Här e en låt michan ska lyssna på när hon känner sig lite lonely och saknar underbara/skitdåliga stocholm!  xoxo Ja älskar min lilla michan.... 




Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Du kan ha svårt med relationen till äldre och mer erfarna personer. Det är lätt att känna sig ensam.




Så galet snygg i håret

Idag använde jag mitt presentkort som jag fick av mina föräldrar i julklapp, slingade och klippte, blev såååååå snyggt. Satt hos frisören 2 timmar, dock tyckte jag att det blev liiiiiite kort men det växer ut och allt det slitna är borta =)
Slingorna blev iaf supersnygga, lägger upp en bild sen, just nu känner jag mig not so fresh.

Tack mamma och pappa ♥

Idag har jag jobbat, det var lite smått segt och jag mådde inte alls bra, denna hosta vägrar bara att försvinna. Tror helt ärligt att jag har hostat sönder ett revben, och jag ska baaaaara vara frisk när jag åker på onsdag, då ska jag ju till min darling ♥  Så får se hur det blir i morgon, det var ju väldigt lugnt idag och jag skulle behöva åka till läkaren och få en strak hostmedicin och kolla att jag inte börjar få lunginflammation. Uuuuuuuuuuu!

Nu sitter jag och Sara här, sista kvällen jag träffar henne innan jag åker, uuuuuuuuu. Fast vi kanske tar och ses imorgon med =) Hihihihi. Min älskade lilla Sara ♥


Imaginarium of doctor parnassus trailer


Dagens person




Dagens person är idag är ingen mindre en den faktiskt berömda tomten. =)
Jag fick precis det jag önskade mig i julklapp så jag tycker verkligen att han borde få vara dagens person.
Jag måste ha vart galet snäll i år faktiskt.
Tack så mycket tomten för alla dessa fina julklappar jag har fått i år.


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Det här är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra dig själv och dina idéer. Alla lyssnar på dig nu.



En galet bra lördag

Godmorgon mina söta.

Igår var det en väldigt mysig dag. Åkte iväg och fixade min klocka med mamma, fick ett nytt stort badlakan, me like =) Sen mötte jag upp Sara och vi åkte in till stan. Vi var inte ensamma kan jag säga. Vi började med att äta frukost på Waynes Coffe, pepparkakslatte och bagel, sen gick vi runt ett tag, men det var så mkt folk i affärerna så det var inte ens roligt.

Men jag hittade en till present till älsklingen, som vi kan ha på onsdag (haha lät som det skulle vara nåt snuskigt, men det är ett spel, jag älskar spel och han läser ändå inte min blogg så)
Sen köpte jag tandblekning, det var det ända, men eftersom bion började halv sju så hade vi ett par timmar på oss så vi strosade runt och avslutade med en middag på Pizza Hut.

Bion var otroligt bra. Oooooootroligt bra. Så tråkigt bara att veta att det var Hedge Ledgers sista film, och att det var under den inspelningen han dog, men dom hade gjort det galet bra med Depp, Farell och Law, så det var som vilken film som helst,men tanken på att inte få se nåt mer nu. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh.

Säger bara: SE DEN!

Efter bion åkte vi hem till min mamma och pappa och drack lite vin och åt räkcokail, galet mysigt.

Hade en helt perfekt lördag.

Idag ska jag packa ihop resten av lägenheten, Sara kommer hit sen och hjälper mig att bära upp allting på vinden, vågar som sagt inte gå dit själv =)

Puss

Hedge Ledger i filmen The imaginarium of doctor parnassus


Min fiiiiiina klocka

De hade öppet i centrum idag så nu ska jag och mamma åka dit och fixa min nya klocka, yeeey. Så tråkigt när man verkligen är så glad över något så ligger den bara där. Men idag få jag äntligen ha den på mig =)
Ska ta lite bilder på mina fina julklappar sen men har bara inte orkat.

Ingen dagens outfitbild blir det heller för jag går runt i min nya mjukisdress =) Men jag har iaf sminkat mig, men känner att jag inte orkar gå runt i massa tighta kläder när man är häning och har ont i hela kroppen. Så mjukisar it is!

Puss

Imaginarium of doctor parnassus








Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Misstag och förseningar kommer att vara vanliga den här närmaste tiden. Det är småsaker, men irriterande!



Kultingfeber?

Tror jag har fått kultingfeber =) En lättare variant av svinis har jag kommit på, ett ganska så gulligt namn. Haha. Nej men skämt och sido, har legat och hostat precis heeeela natten, snoret rinner och jag är helt orkeslös, pappa som ville att vi skulle åka till apoteket i går och köpa hostmedicin men jag sa att de inte behövdes. Galet onödigt för i natt hade jag behövt en hel flaska kan jag säga, men det får bli att köpa idag istället. Orkar inte detta mer. Mått dåligt en vecka.
Och på onsdag ska jag bara vara frisk för då ska jag åka till min älskling, yeeeeeeey. och då ska jag vara frisk som en närkärna =)

Idag ska jag ta mig till centrum och fixa min klocka som jag fick i julklapp, den var alldeles förstor så den måste förminskas lite, men dom öppnar inte förens klockan 12, sen blir det även apoteket. Sara vill åka in till stan och gå på mellandagsrean, vore mys men vet inte om jag orkar, men lite frisk luft är ju aldrig fel, men har en känsla av att vi inte kommer att vara ensamma i stan så.
Ikväll ska vi iaf på bio och se Imaginarium of doctor parnassus, de ska bli väldigt kul att se den faktiskt. Hoppas att den är bra, men med skådisarna som är med kan den nog inte vara annat, annars får man väl sitta och njuta av skönheterna istället =)

Nej, nu måste jag försöka ta mig upp ur sängen och diska lite, har inte gjort ett skit här hemma känns det som. Men är man sjuk så är man =(

Puss

Mår ikke bra

Så nu ligger jag i min säng, ingen räkcoktail och inget spel =( Mår verkligen skit, orkar ingenting, fick knappt i mig någon middag heller.......
Bättre lycka i morgon kanske.

Godnatt och hoppas att ni får en roligare fredagskväll en mig.

Puss


Mot farfar

Blev ingen vila, precis när jag lagt huvudet på kudden så ringde Sara och bjöd in sig själv på kaffe =) Mysigt. Så nu ska jag och min rinnande näsa åka hem till farfar och fika lite, sen ska jag hem till mamma och pappa och äta räkcoktail, dricka vin och spela spel =) Hjänsläpp, det verkar galet roligt faktiskt.

Imorgon blir det bio med Sara och på söndag fika med Emelie i stan. Måste träffa alla nu innan jag drar på onsdag. Sen jobbar jag mån+tis så ska jag hinna slinga håret och fixa naglarna, och packa på det. Japp, jag har att göra kan jag säga.

Ha en trevlig fredag alla snyggingar.

Pöss pöss

Powernap

Nu har jag vart och solat lite, känner mig fortfarande lika blek så det måste vara denna skit förskylning. Helt slut i hela kroppen men orkar inte göra något, gick och handlade mat men har noll matlust. Bläää. Nu har jag bäddat ner mig i sängen igen, ska vila en timme innan vi åker till farfar.


We wish you a merry Christmas


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Oroa dig inte över dina förpliktelser i dag. Du är mänsklig som alla andra. Gör bara ditt bästa!


Måste ha vart galet snäll i år

Haj haj på er alla glada.

Hoppas ni alla hade en lika underbar julafton som jag.
Jag hade en helt lovley julafton om man bortser min dunder förskylning/allergi eller vad det nu är. Ljuger inte om jag säger att jag nös över 300 ggr igår, en hel toarulle gick åt till min stackars rinnande näsa. Men med lite alvedon så klarade jag dagen.

Vaknade på morgonen, hade fått ett paket kvällen innan av mamma och pappa som jag fick öppna när jag vaknade, ett presentkort på klippning och slingning, såååå glad, vill verkligen fixa mitt trista hår, så nu kommer jag vara fin till nyår när jag får träffa min älskling igen, om de nu har någon tid innan jag åker.
Vi 3 så drog vi till kusinerna, Kalle Anka såg vi på som vanligt, skulle inte för alla pengar i världen dissa Kalle för Anna, haha, sen blev det julmat, dock fick jag bara i mig 6 köttbullar och 2 prinskorvar =( Hade verkligen ingen matlust. Sen blev det fika och lite avec... Me ♥ Bailys (vet ej hur det stavas) och Betsy Sandberg choklad... Mmm mmmm mmmmmmm!

Sen tog vi oss hem, jag och min lillebror vill alltid ha våran egna julafton hemma hos mamma och pappa på kvällen med vin, skinkmacka och paketöppning. Jag fick verkligen allt jag hade önskat mig, helt otroligt. Jag måste ha vart galet snäll i år. Kan lägga upp bilder sen.

Just nu ligger/sitter jag i sängen med min nya mjukisdress (kommer att bo i den) och dricker kaffe i min rosa lattemugg. Känner mig som en prinsessa =)

Dock kollade jag mig i spegeln och ser totalt likblek ut, måste åka och sola, kan iof vara förskylningen, vaknade även idag med huvudvärk och rinnande näsa, men tagit två alvedon så det ska nog bli bra snart.

Idag blir det hem till farfar och äta lunch/middag, storasyster med familj kommer också så det ska bli riktigt trevligt =)

Miljarder tack min älskade mamma och pappa för en underbar julafton med allt mys och fina paket ♥


Feliz Navidad


Merry X-mas


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Du har lätt att få gehör för dina idéer nu. Det verkar som om alla äter ur din hand. Fantastiskt!



Julafton

Vaknade hur tidigt som helst idag, huvudet dunkar, snoret rinner, halsen gör ont och jag bara nyser, men det hör väl julen till =) Ska försöka lägga mig en stund sen igen och vila, hoppas på att bli bättre till eftermiddagen då vi ska hem till kusinerna och äta, men just nu är jag inte ett dugg sugen på julmat. blääää. Haha, dock är klockan inte ens halv åtta så det kanske inte är så konstigt =)


Igår kväll var jag hemma hos föräldrarna och klädde granen, en 27 årig tradition, mys. Vi gjorde även knäck och chokladtryffel. Jag älskar verkligen julen, dock kan den ibland kännas lite sorgsen, men det är nog bara för att jag saknar farmor och morfar lite extra just denna dag. Tomt utan dom på julen, men annars är det hur mysigt som helst. Speciellt nu när det är massor av snö ute. Snart ska jag ta och väcka lilla vovven och gå ut på en promenad, fast känner jag henne rätt så kommer hon att vilja ligga kvar i sin lilla säng ett bra tag till =)

Massa julkramar ♥

Michan <3 bad

Nu blir det ett varmt bad =)
Snön vräker ner utanför fönstret, lovley. Hoppas på att Sara ska höra av sig snart så vi kan åka till Ikea..... Annars får jag väcka henne, hon kan vara bra på att sova min lilla prutt....

Sara!!!!!! VAKNA!!!!!! IKEA KALLAR =)

Puss

Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Lita på din instinkt när det gäller pengar i dag. Försök att förbättra din inkomst. Du gör ett inköp.





Söndag och 4e advent

Herregud, det är redan 4e advent, kändes inte som om det var längesedan man tände det första ljuset och idag ska man tända det sista. Tiden bara rinner iväg och om 4 dagar är det julafton och om 10 dagar får jag äntligen hålla om min babe igen. Som jag längtar!. Nu var det alldeles för ländesedan jag fick pussa på honom, men snart blir det ändring på det.

Igår var jag och mamma på julkonsert, vilket var väldigt mysigt, julkänslorna kommer fram lite mer och mer och jag hoppas verkligen att snön får stanna kvar under hela julen.
Efter konserten åkte vi hem till mamma och pappa, jag tog en promenad med Fanny ner och mötte pappa vid jobbet, han slutade vid halv tio och Fanny tycker det är roligt att möta upp honom. Vi åkte hem och åt krustader med hummerstuvning. Mums! Drack lite vin och kollade på The Pacefier med Van Disel, den är lite roligt faktiskt.

Sen blev jag så trött så strax innan tolvtiden begav jag meig hemåt och kröp nr i sängen med mitt älskade korsord.

Idag bär det förhoppningsvis av till Ikea med Sara, längesedan jag var där, alltid lika kul att gå runt och titta, men det blir nog inte att handla så mkt eftersom jag ändå flyttar snart. Nu har jag ju kastat massa massa saker och då känns det onödigt att fylla på med nytt, det får vänta tills jag flyttar ner =)

Ikväll blir det middag och wii hemma hos Sara, en mysig avslutning på veckan. Imorgon är det dock jobb igen men bara 3 dagar denna vecka så det känns skönt.

Puss

Vill ha

Dessa underbara solglasögon såg jag på en bild i en tiding och de var verkligen sååååå snygga, dock ganska dyra, kommer inte riktigt ohåg vad de kostade med över 3000 iaf.... Suck. Men vill verkligen ha dom!


Solglasögon från Balenciaga


Dagens person





Är idag sångerskan Shakira, jag valde henne för att jag så en intervju med henne för ett tag sedan och hon hade verkligen så mycket bra att komma med. Hon hjälpe till och bygga upp skolor till fattiga barn och hon verkar så engagerad i det mesta. Jag har heller aldrig läst speciellt mycket skvaller om henne.
Nej, Shakira tycker vi om och hennes musik är så bra!


Lite mat kanske

Nu ska jag ta och göra lite mat så kanske man känner sig lite piggare, man blir verkligen helt seg av att bara ligga hemma en hel dag, man orkar tillslut ingenting, men det har samtidigt vart skönt, onödigt att bli ännu sjukare nu när det är jul och allt.

Ska om ett litet tag möta upp min mamma så ska vi åka och kolla på gospel, sen ska vi hem till mamma och äta krustader. Mums.


What is love?


Avskedsfest
































Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Håll ett öga på dina pengar. De kan försvinna åt alla möjliga håll nu. Du kanske gör ett impulsköp.



Blääää

Usch, vaknade upp helt svullen i halsen och en dunkande huvudbärk. Dock inte bakis, hade ju avskedsfest för mig här hemma igår men kände mig redan häning på jobbet, så jag åkte hem och tog ett bad och kände mig inte partysugen för 5 öre, men kändes inte så kul att ställa in en timme innan alla kom, så det var bara att se glad ut.

Det gick bra och vi hade det jätte mysigt, men redan strax efter elva kände jag febern smyga sig på och halsen svullna igen, så sällskapet gick iväg och festade någon annanstans och lilla jag hoppade ner i sängen, lite småtråkigt men vad ska man göra.

Det var iaf kul att de kom och jag fick säga hejdå till dom jg inte kommer träffa innan jag åker.

Idag har jag legat i sängen hela dagen, men kände nu att det var dags att gå upp, inte kan man ligga i sängen hela lördagen heller, så jag har precis vart uppe och duschat lite, sen kanske det bär av hem till mamma och sedan ska vi gå på Gospel =) Det är faktiskt himlans roligt och väldigt bra.

Känner mig lite piggare nu, men med lite smink, luft och mat i magen så kan det nog inte bli bättre =)

Hoppas att ni alla får en trevlig lördagskväll.

Puss

Aj.....

Åt alldeles för snabbt så nu ligger jag här med magknip =(

Jag såg.......


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Gå inte till ytterligheter när du gör inköp nu. Det är lätt att bli som besatt av nånting. Lugna dig.




Min älskade blogg

Heeej min älskade blogg. Jag har saknat dig =)

Fyyy bubblan för att ha börjat jobba igen, nu förstår jag varför jag börjat plugga, hahaha.
Var heeelt slut igår när jag kom hem. Mötte upp Sara i centrum och inhandlade lite middag så åkte vi hem hit och lagade god mat och fastande framför massa avsnitt av GLEE =) Mycket rolig serie.

Sen somnade jag gott i min säng kan jag säga.

Idag var det upp tidigt igen, var ute hela förmiddagen och jag höll på arr förfrysa kan jag säga. Brrrrrrr vad kallt det har vart, inte för att man ska klaga, julkänslorna kommer ju mer och mer iaf, men jag har inte riktigt vart van att vara ute på samma sätt nu när man har pluggat. Men det är bara på med mössa, vantar och täckbyxor och se glad ut.
I morgon är det redan fredag och sedan är det bara ett par dagar kvar. Sedan får jag träffa min älskling igen.... Yeeeeeeeeey. Som jag längtar efter honom nu.....

Nu ska jag snart ta och fixa lite här hemma, ska ha avskedsfest för ig här imorgon kväll.....

Puss på er

No Stress


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Fundera över hur du kan tjäna mer pengar eller kanske skaffa nytt jobb. Är du rädd om dina ägodelar?

Ehhh????? Oki....


Off to work

Och hur var det man gjorde nu då????

Har inte vart och jobbat på mitt jobb sedan augusti, men idag ska jag tillbaka igen för att jobba till jul så det känns inte som någon jätte ångest men ändå. Nu har man blivit så van med olika tider, man kan gå upp och koka kaffe, ta det lugnt, plugga lite, gå ut och gå osv, så det känndes lite konstigt när klockan ringde halv 6 och jag var tvungen att gå upp.
Men men, det är onsdag och om folk blir friska undr veckan så kanske jag inte behöver jobba =) Annars är det bara 3 dagar kvar av denna vecka och det ska man väl stå ut med =)

Förhoppningsvis blir det en massa pulkaåkning, inte alla som får göra det på jobbet =) Sedan ska den avdelningen jag ska vara på ha julavslutning idag så det blir också mysigt. Så denna dag ska någ gå bra tror jag. Hahaha, bara för det så fick jag ångest =) Nej Michan, skuta nu.

Hoppas att ni alla får en underbar onsdag vare sig det blir jobb, skola eller pulkaåkning =)


Puss på er

Fy bubblan

(vilket är är väldigt milt ord för detta) för människor som anklagar oskyldiga människor!!!!!!!!!!!!!!! Inget jag vill prata om så men alltså vissa människor rår jag mig bara inte på. Att anklaga människor som inte gjort en fluga förnär!!!!!!!

FYYYYY F*N!!!!!!

Jag finns här och du har allt stöd på min sida........

Älskar dig ♥

The Remedy


Packar ner mitt liv i kartonger

Packar ner mitt liv i kartonger. Känns konstigt, men kommer komma mkt mkt närmre min älskling ♥ (längtar) samt kommer tillbringa många mysiga stunder med Jenny ♥ Sen ska vi inte prata om alla nya människor jag kommer träffa.



Blev akut sugen på varma mackor

så jag var tvungen att springa ner till ica i snön och köpa allt man behöver. Nu står dom i ugnen..... MUMS!

Dagens person nr 2



Pappa måste få vara med på samma dag som mamma =)

Likadant med pappa, ställer alltid upp när det är något, kör alltid mig till kompisar, tåget, hämtar om det är något. Jag har verkligen världens bästa familj.

Älskar dig pappsen ♥


Dagens person



Är idag två personer, först är det min underbara mamma som alltid ställer upp i vått och torrt. Oavsett!

Tack för att du finns min älskade mamma.

Älskar dig ♥


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Du känner dig generös mot andra i dag. Du är också frikostig mot dig själv om du vill köpa nånting nu.



Oj vad mycket snö

Vaknade upp av att de håll på att skotta snö som tusen här utanför. Äntligen säger jag bara. Så underbart, man blir genast så mycket piggare och gladare.

Igår hade jag en riktigt trevlig kväll hemma hos Sara, vi möttes upp och gick till Willys och handlade mat. Vi gick hem till henne och lagade en galet god middag, vi köpte en flöskytterfilé som vi stekte på lite i stekpannan, sen fick den åka in i ugnen, till de hade vi en supersmaskig sallad, med fetaost och avocado samt bea blandad med creme fraisch... Mmmmm så gott det var.

Ja, sen blev det såklart wii också =)
Det blir bara roligare och roligare och vi blir mer och mer tävlingsinriktade, vi har hittat en massa roliga tävlingar och när vi klarar dom så öppnas det upp nya.

Igår kom även min lillebror hit och hjälpte mig med att gå upp på vinden (tom han tycker att det är lite läskigt) för att hämta lite kartonger, så idag har jag att göra, men först tänkte jag ligga kvar här i sängen en liten stund och surfa runt lite. Måste ju läsa mina dagliga bloggar och klockan är ju faktiskt inte ens halv nio =)

Funderar på att börja med en "dagens person", att varje dag skriva om någon som kankse har gjort något eller bara om någon speciell, allt från kändisar till familj och kompisar. Hmmm, ska nog göra det nu direkt =)

Puss på er och hoppas att ni får en bra tisdag =)

M <3 P


The princess and the frog trailer


The princess and the frog

Såååå som jag har längtat efter en gammal god Disney klassiker med prinsessor och massor av sång. Den nya filmen The princess and the frog kommer garanterats att se på bio. Det var längesedan de kom ut med en sådan här film och ingen är lyckligare än jag =)

De nya filmerna blir bara mordernare och tråkigare, figurerna är fyrkantiga och munnarna hänger inte med....
fem plus i kanten för denna nya film.....

Tack Walt Disney!

Vilka Disneyfilmer är era favoriter? Tycker ni om de nya?

Puss











Mössens julafton


Pepparkakstajm

Nu ska jag baka massa pepparkakshjärtan och skriva massa namn på =)


Nu snöar det

Tjhoooooooooooooooooooooooo!!!!!

Det snöar, och när jag vaknade som sagt låg det redan snö på marken. Hoppas verkligen att det fortsätter. Tog några bilder från min balkong =)











Rastlös

Klockan är inte ens halv elva och jag är redan rastlös. Bläää. Skulle upp och fixa lite här i lägenheten men har suttit och läst lite bloggar, sen kom jag på att jag måste gå upp på vinden och titta om jag har några kartonger men jag vågar inte gå upp dit själv så jag tänkte kolla med pappa om han kan komma öve, har även messat min lillebror och frågat om han kunde komma efter jobbet, han slutar ju vid två. Hahaha. Kanske lite löjligt men jag tycker verkligen att det är läskigt däruppe, först åker man hissen högst upp, sedan är det en trappa och sen 2 dörrar och jag har mitt förråd allra längst in. No way att jag går upp dit själv och letar, plus att lyset släcks efter ett tag =)

Så jag hoppas på att någon kan följa med mig iaf så jag får se vad jag har däruppe =)

Nu måste jag fösöka hitta på något känner jag.

Puss

Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Var försiktig med dina pengar i dag. Ingenting är säkert. Utgifterna kan hopa sig - som vanligt.




Snöööö

Godmorgon denna måndag.

Idag vaknade jag upp och såg att jag fått ett sms av min babe. Finns inget underbarare att börja dagen med att få ett gulligt sms. Det kommer jag att leva på idag.

Vaknade upp till både ett sms och massa snö, helt vitt utanför fönstret =) Kanske man kan få lite julstämming iaf, om den nu får stanna kvar.

Idag blir det nog att städa och plocka lite här hemma. Har mailat men chef och frågat om jag kan komma in och jobba lite. Har nästan ingen skola nu och betygen är satta så jag kommer att bli knäpp av att bara gå hemma när alla andra jobbar. Så jag hoppas att jag kan komma in och jobba lite denna vecka. Egentligen ska jag bara jobba nästa vecka och i mellandagarna, men som sagt, alla andra jobbar ju ändå så det kan bli lite tråkigt att bara gå runt hemma och inte ha något att göra.

Men i dag blir det lite fix och så, Sara slutar tidigt idag så kanske kan möta upp henne när hon har slutat.

Hoppas att ni får en bra dag alla söta därute.

Puss


Natti natti


Va? Inte har väl vi?

spelat wii ikväll igen =)
Fast idag var vi nog lite sega, vi dansade inte ens utan körde bara sport resort, men det var kul ändå, vi har blivit helt besatta av cyklingen, såå kul.

Lucian i kyrkan idag var jättefin, fick lite julkänslor, men dom försvann direkt när man kom ut därifrån och möttes av detta underbara regnväder. Alla som sagt att det skulle snöa i hela landet idag, men icke sa nicke.

Denna helgen har vart riktigt rolig, hatr haft nåt att göra varenda sekund känns det som och det är alltid kul. Speciellt nu när jag saknar min älskling så mycket, så slipper man bara sitta och längta och vänta. Men om 16 dagar, så smäller det=)

Nu ligger jag i sängen och känner att ögonen sakta börja sänkas lite, så nu ska jag bläddra lite i mina skvallertidningar jag fått av mamma, sedan blir det natti natti för mig, jag vet inte varför, men jag måste alltid läsa något, hur trött jag än är, kan inte bara lägga mig ner och blunda.... Konstigt egentligen.

Sov så gott alla söta därute ♥

Puss puss

Och massa extra pussar till min babe ♥


Långpromenad och snart kyrkan

Såå då har jag vart ute på en långpromenad med mamma och vovven. Riktigt skönt men det var ganska så kallt, skulle bara upp och hämta två filmer så blev det lunch och långpromenad =) Mysigt.

Snart ska vi möta upp mormor och sedan gå till kyrkan och kolla på lucia, det kommer bli mysigt, efteråt så blir det kaffe och pepparkakor. En mysig söndag.

Och om jag känne mig själv rätt så blir det väl wii hemma hos Sara ikväll =) Känns som om alla har blivit wii tokiga. Fick precis sms av babe, han har också vart och köpt det idag =)

Nu är det väl bara jag som får önska mig ett =)

Ha en fin söndag alla söta =)

Saknar min babe

Usch. Nu känner jag verkligen hur mycket jag börjar sakna min älskling......
16 dagar kvar tills jag får krama honom igen och 2 veckor har gått sedan jag gjorde det sist. Det är verkligen jobbigt att ha den man tycker om på ett sådant långt avstånd. Men snart så flyttar jag och då blir det hela annorlunda. Då kan vi ses när vi vill.


Lucia


Ha en bra lucia


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Du är sannerligen spontan och impulsiv i dag! Det kan göra att du överraskar din omgivning. Hoppsan. 



Underbar helg

Godmorgon på er.

Hann verkligen inte att blogga någonting igår, men nu är jag tillbaka igen =)

I fredags var vi först hemma hos Sara och åt middag och spelade wii, det var riktigt kul, vi har verlöigen blivit besatta, sen hamnade vi på en fest där min lillebror va, det var trevligt, men vi var inte där så jättelänge eftersom vi skulle upp tidigt och åka på dop i Västerås.

Dopet var hur fint som helst. Lillkillen var jätteduktig och hur söt som helst, han grät ingenting. Efter en massa smörgåstårta, kaffe och choklad så satte vi oss alla trötta ich mätta i bilen och åkte hem. Vi stannade till vid en galet stor godisaffär i Sala. Så mycket godis på ett och samma ställe =)

Kom hem och bytte bara i stort sätt om till bekvämare kläder och gick upp till mamma och pappa och åt lite middag, sen spenderade jag och tjejerna kvällen hemma hos Sara med wii och vin =) Men jag var så fruktansvärt trött så vid ett tog jag mitt picka och oack och gick hem och dök ner i sängen.

Idag ska jag fixa lite här hemma, sen ska jag till kyrkan med mamma och mormor och kolla på lucia, kanske man kan få lite mer julkänslor. Fick lite igår när det började snöa en massa men den snön försvann lika fört som den kom tyvärr. Men jag håller fortfarande tummarna för en vit jul.

Hoppas att ni alla haft en underbar helg.

Puss

Dagens i-landsproblem

Mitt DIOR-läppstift har gått sönder..... UuuuuuuUUUUUuuUUuUUuUUUUUUuuuuuuUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!


Powernapat klart

Vad skönt det var att få lägga sig och vila ett tag. Nu har jag vaknat och badat. Nu ska jag fixa mig iordning och gå och lämna vovven hos mamma och sedan åka till systemet och handla lite vin tills ikväll. Jag sätter 50 spänn på att de inte kommer att kolla leg idag bara för att jag fått ett nytt (btw, urk vad jag såg ut på kortet, men fick inte le alls men man ser hur jag gör allt för att inte le).

Sen bär det av hem till Sar för vin och wii, men blir nog ingen sen kväll för vi ska på dop imorgon =) Yeeeeey. Knorr Flen ska döpas =)
Ska bli sååå roligt, var jätte länge sedan jag var på dop.....

Have a nice fredagskväll alla söta.

Puss

Yeeeeey

Ska in till stan och hämta ut mitt leg..... Yeeeeeey. Vart utan nu hur länge som helst, så nu slipper jag låta min familj och kompisar agera langare =)

Lite skrattande ELVIS så här på fredagen


Jobbtorka?

Hittade bara ett litet sketet cafejobb på arbetsförmedlingens hemsida..... SUCK!

Snälla, hjälp mig




Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Njut av en lugn stund i vackra omgivningar nu. Läs en tidning, ta en promenad eller gör en utflykt.

Visst att jag bor väldigt fint, men vet inte direkt om det är väder för att gå ut och promenera, men jag ska iof snart ut med hunden, tidning har jag ingen, men kanske kan rota fram något reklamblad =)
Utflykt blir det imorgon då jag och Sara ska på dop i Västerås.... =)


Jaha

Godmorgon alla pigga.

Själv har jag vart vaken i 2 timmar redan, satt med mitt arbete igår men kunde inte hålla ögonen öppna så jag somnade så det var bara att gå upp i ottan för att fortsätta. Men nu är det iaf inskickat och jag är inte nöjd för 5 öre, men jag har aldrig i mitt liv ens öppnat en marknadsföingsbok så ska man helt plötsligt göra en  egen affärside. Men men , jag har gjort det jag har kunnat och jag har iaf skickat in det, mer kan jag inte göra, och som jag sagt så satsar jag inte stenhårt på detta ämne då jag tycker att det är väldigt jobbigt.

Nu tänkte jag att jag skulle sätta mig och söka lite jobb i Malmö och Hässleholm, tänkte titta om det finns något extrajobb på någon restaurang eller cafe. Jag kommer plugga hemifrån och då kan det vara skönt att ha ett jobb att gå till ibland än att bara sitta hemma, då tror jag att jag kommer att bli knäpp =)

Så förhoppningsvis så får jag något, nu när jag vart i Malmö så ser man ju restauranger och cafén precis överallt, så så svårt kan det väl inte vara att få ett extra jobb.

Ja, vi får se hur det går, ska börja med att logga in på arbetsförmedlingens hemsida =)

Wish me goodluck =)

Puss

Smile


Deadline 23.59

Nu är jag äntligen hemma, har inte vart det sedan 10 i morse. Är helt slut, men har en deadline på min affärside klockan 23.59 ikväll, så ca en och en halv timme har jag på mig att fixa det sista och sedan läsa igenom allt, sen ska det mailas in. PÙH!

Vill bara lägga mig och sova. Har iaf redan sminkat av mig och borstat tänderna, satt på mig nattkläderna och lagt mig i sängen med datan i knät, kanske ingen bra ide när man är trött, men jag bara kände att jag ville det.
Orkar inte sitta vid ett bord just nu.

Japp, då var det bara att sätta igång då har ju som sagt en deadline som väntar.


Smaskens med pannkakor

Då har jag gräddat pannkakor med sötnosarna, känns som om hela jag stinker stekos nu. Bara hem sen och hopa i ett bad.
Inatt ska min vovve vara hos mig, myspys....

Nu är det bolibompatajm och snart julkalendern.
Sedan blir det lite nobel när barnen är nattade =)


Ett prov avklarat

Då är ett prov avklarat då =) Det jobbigaste också så det är skönt, men jag svarade faktiskt på ALLA frågor, sen om det är rätt vet jag inte =) Men men, som sagt tycker jag att marknadsföringen är det svåraste så det är skönt att det är över, nu är det bara det nationellaprovet kvar =)

Så nu sitter jag här i skolan och bara väntar, 1.5 timme kvar till nästa prov, sååå segt, vet inte om det är någon idé att åka hem, då blir det bara hem och vända och det känns också lite meningslöst. Jaja, får väl sätta mig och fundera lite på allt som ska fixas innan jul och nyår =)

Puss från mig ♥

Efter plugget


Inte för att värmen är på väg men ändå =)










Mot skolan

Sådär, nu drar jag till skolan och skriver prov!

Puss

Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Det är gynnsamt att göra affärer. Dina inkomster kan förbättras. Du spenderar dock en del också.



2 prov och 2 inlämningar idag

Godmorgon.

Herregud vad dagarna går fort, redan torsdag idag och det känns som om jag skriver godmorgon i varenda inlägg =)

Inatt jag har sovit väldigt oroligt, drömt konstiga drömmar och sådär. Kan ha att göra med denna dag tror jag, som rubriken lyder så har jag ju en del idag. Börjar med första provet 10.50 sen har jag det andra klockan 14.00.
Därför är jag uppe nu, så jag kan läsa på lite extra, fast till det nationella kan jag inte plugga så det känns ändå skönt på något vis.

Efter skolan ska jag hämta sötnosarna på skola och dagis, så jag kommer inte hinna blogga så mkt idag, men jag kommer tillbaka ikväll =)

Ha en underbar torsdag alla söta.

Puss

Vill sova

Men måste plugga. Har 2 prov och 2 inlämningar tills imorgon. Snyft. Ögonlocken bara hänger.

Har vart hemma hos Sara och spelat wii =) Man känner verkligen att det tar. Vi testade den där fit-brädan så nu har vi våra egna profiler, med längd, vikt, mål mm.
Så häftigt, den räknade ut vikt och BMI när man stod på den, precis som en egen personlig tränare men mycket, mycket roligare.
Denna kommer vi nu kämpa med varje dag ända fram tills jag åker.

Nej, nu måste jag plugga.....

Puss på er alla lyckliga som får lägga er och sova.

Need a break

Nä, nu skiter jag i det här för en stund och går iväg och möter upp Sara. Behöver luft, behöver någan att prata med och framförallt behöver jag mat =)

See you later my dears =)

Somnar snart sittandes vid datan

Gaaaaaaaaah!

Kommer jag någonsin få min affärsidé klar?
Har suttit precis heeeeela dagen nu, jag känner att det börjar svida i ögonen ganska rejält, har iof vart uppe och gått några ggr men då känner jag att lusten rinner av mig för att fortsätta så det är lika bra att hålla igång, måste, måste, måste bli klar idag, absolut senast i morgon bitti, i annat fall får jag sitta hela natten om så behövs.

Bläääää söger jag bara.

Snälla älskling, kom hit och ge mig några uppmuntrande pussar.........

Fit for fight till nyår

Så, då var dagens promenad avklarad, riktigt skönt, känner mig så bra! Ska gå nu varje dag fram till nyår så jag kommer ner till min älskling pigg och fräsch =)
Nu har jag duschat och fixat mig lite, så nu blir det en god lunch framför skolböckerna. Börjar verkligen lessna, men baaaara nästa vecka kvar nu. Så otroligt skönt.

Ha en bra dag.

Dagens promenad

Nu är det dags för den dagliga promenaden, känner mig verkligen så duktig att jag gör detta varje dag + wii på det =)
Nej men skämt och sido, man borde röra mer på sig, man är ung och kroppen ska följa med dig hela livet, ord av min förståndiga mamma =)



Kanske en anledning att vara ute och gå själv med Ipoden på högsta volym =)


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Någon kanske motarbetar dig nu - och det kan ske i det tysta. Var försiktig. Gå efter din instinkt.




Dessa var nog de roligaste att dansa till

Dessa låtar hade vi nog roligast till måste jag säga.










Ont i vaderna

Godmorgon alla morgonpigga därute.
Sovit bra inatt?
Det har jag iaf.

Oj vad vi spelade wii igår, såååå roligt. Sara köpte hela kittet med nya wii (ett svart, pianolackat, grymt snyggt) extra kontroller, wii fit brädan och nya dansspelet.
Oj vad vi dansade =) Hahaha, kändes lite fåningt i början men sen kom vi igång, jag säger bara, släng träningskortet i väggen. Här är det wii som gäller. Svetten rann på oss och ingen kan komma och säga något annat. För jobbigt var det, den ena låten värre än den andra, men den jobbigaste måste nog ha vart Surfin Bird, hahaha, trodde verkligen att jag skulle falla ihop, en annan roligt låt just med rörelserna måste ha vart

Ja, det kommer bli många kvällar med dessa spel. Beach 2110 here we come!

 

 



Bara lilla jag idag =)


Dagens stilikon

Jag tycker verkligen att Nicole Richie har tagit sin mammaroll på allvar. Hon har verkligen förändrats totalt. Jag älskar hennes nya sätt att leva och ta hand om familjen.
Sen så älskar jag hennes stil.....

En av det få kändisar jag blir inspirerad av.


Empty Room

Jag vet inte varför, men jag bara älskar denna låt, har sjungit den mååånga ggr på Sing Star =)


Wii kväll med Sara

Så, nu har jag vart ännu en gång uppe hos Victor och fixat =) Hahaha, han har verkligen en snäll syster, men jag vill bara att han ska ha det fint hemma.

Nu ska jag försöka att plugga lite innan jag ska göra mig iordning. Ska in till stan med Sara, hon ska köpa Wii sen ska vi hem till henne och spela all night long =) Yeeeey, ska bli så roligt.
Jag älskar verkligen tvspel =)

Puss på er

Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Det här är ett utmärkt tillfälle att försöka förbättra dina inkomster. Några kanske skaffar nytt jobb.

Ja tack, det skulle verkligen behövas =)


Film och serietips i höstmörkret

Här kommer lite film och serietips som man kan njuta av i höstmörkret. Dessa är mina utvalda favoriter men jag skulle kunna göra listan mycket mycket längre =)

Serier



Eastwick



The Vampire Diaries



Glee



True Blood



Supernatural

Filmer



Butterfly Effect 3



Big Stan



District 9



Borta bäst, hemma värst



The Holiday



Knowing



Taken


Promenad med vovven

Godmorgon.

Nu har jag vart ute på en promenad med vovven, det var ganska skönt ute trots att det är mörkt och grått, men det verkar bara vara att vänja sig.

Idag ska jag upp till min lillebror och sätta en krans på dörren och fixa nya lampor i hans ljusstake, killar! =)
Tar med mig Fanny så blir det en till lite promenad, hon tycker inte alls om att åka buss den lilla skiten =)

Sen blir det nog hem och plugga återigen. Bokredovisning i engelska imorgon kväll, marknadsföringsprov på torsdag + inlämning av affärsiden och marknadsplanen till den, sen nationellt prov i engelska på torsdag, dock inget man kan plugga till.

Men snart är det slut på detta, dock ska jag jobba lite i jul för annars blir jag återbetalningskyldig semesterdagar och det vill jag inte, så det blir att åka ner till Malmö dagen innan nyår, mamma har redan köpt en biljett till mig =) det lär ju vara totalt fullbokat om man väntar med att köpa biljett, alla som ska hit och dit under jul och nyår, men nu har jag mitt på det säkra.
Tack mamma!


Vivo por ella

En helt underbar sång att somna till. Jag älskar verkligen Andrea Bocelli.


Nu blir det sängen med en kopp te och marknadsföring

Ibland kan det bara vara så mysigt att få krypa ner i sängen med en kopp te på nattduksbordet och läsa, dock blir det att läsa i marknadsföringsboken ikväll då vi har prov på torsdag, tråkigt värre, men läser nog bara en liten stund, sedan går jag över till skvallertidningarna jag fått av mamma =) Kan ju inte avsluta en kväll med marknadsföring.

Ikväll har jag hunden här hemma, det känns skönt med lite sällskap faktiskt även om hon inte säger så mycket =)

Idag har det vart en bra dag fast jag inte gjort så mycket förutom att vart och fixat id och pluggat. Men jag har mått mycket bättre än i helgen iaf så det känns skönt. tror promenaden gjorde mycket också, fick komma ut och få lite luft.

Ska börja med promenader nu varje dag innan jag äter frukost, helt perfekt när man ändå är ledig, så kommer man hem och duschar, dukar upp frukost och sedan kan man börja med dagens plugg och andra aktiviteter.

Nu blir det nog inget mer inlägg idag, för nu bli det te och sängen.

Sov så gott alla söta.


Gå in och vinn en supersnygg kamera från Canon

Klicka in är och anmäl er till tävlingen om en supersnygg kamera från Canon. Det är ingen mindre än http://mariapettersson.blogg.se som anordnar tävlingen.

Tävlingen på går till torsdagen den 10/12

Världens sötaste hund önskar God Jul


Nu blir det plugg åter igen

Nu känner jag mig som en ny människa, mat i magen och så har jag tagit ett bad och vart ute med vovven. Nu blir det att sätta sig ner och plugga ett par timmar. Blev ingen julhandling idag. Mamma skulle till mormor, hon mår tydligen inge bra ;( Hoppas det löser sig.

Men vi kanske ska ta en långpromenad med Fanny senare ikväll, trots att det är mörkt och så så är det ganska skönt ute, iaf när man väl börja gå.
Kan bli skönt med en liten promenad mellan pluggandet. Blir så seg av att bara sitta och mata in och mata in, men snart är det jullov.

Yeeeeey =)

Sveriges snyggaste ID kort

går i år till Michaela Elfgren. Nooooot! Hahaha.

När jag var ute och gick på min promenad (känner mig sååå duktig) så ringde pappa och sa att vi skulle skaffa nytt ID till mig eftersom mitt har blivit stulet. Han hade lite bråttom så vi var tvunga att åka direkt, som tur var va jag nästan hemma, men hann inte hem och byta om och så. Så ni kan ju bara tänka er hur det kortet blev. Hahaha =) Jaja, det är ju trots allt bara ett ID kort.

Sen åkte vi iväg och min snälla underbara pappa handlade mat till mig. Igen!

Nejdå, vi är inte alls bortskämda =)

Så nu sitter jag här och avnjuter en god köttfärssås och kollar O.C =)

Sen ska jag ta mitt bad som jag skulle ta för ett par timmar sen och vänta på att mamma ringer.
Hmmm? Mycket plugga det blev ev idag =)

Puss på er alla ♥


Nej, här kan man inte sitta och glo

Nä, nu har jag suttit här framför datan tillräckligt länge och inte gjort någonting vettigt alls. Nu ska jag äta lita soppa sen ska jag ut och gå.
Jag väljer inte direkt det bästa dagarna då det typ är kolsvart ute, men now it´s on! Måste verkligen börja komma igång, speciellt efter våran myssöndag igår, usvh vad jag åt, klart man ska unna sig, men man måste röra på sig också.

Så snart blir det en långpromenad längs vattnet =)
Sen hem och ta ett bad och koka lite varmt kaffe, sen blir det plugg all day long =)
Ikväll ska förhoppningvis jag och mamma iväg och julhandla =)

Puss


Saknar min älskling sååå mkt


Kan ju alltid försöka, gör det ni med

"Jag är med och tävla hos FRIDA HJÄRTA KEVIN om ett valfritt smycke hos Victoriadreams, var med du också!"


Can't get you out of my head


Dagens horoskop, skorpionen


Dagens horoskop:
Oroa dig inte så mycket i dag. Det gör inte saken bättre. Försök att koncentrera dig på annat istället.

Hmmm, känns som denna stämmer idag....



Myssöndag med Sara och Alex

Godmorgon på er.

Igår hade jag en riktig myssöndag med Sara och Alex. Det behövdes efter en liten halvdeppig helg. De kom hit med pizza och jag hade fixat massa cola och godis och annat gott. Vi satt i köket länge och bara pratade och hade tänt massa ljus, myyys. En riktig tjejkväll.
Sen åkte vi iväg och hyrde en film, den var riktigt bra. Borta bäst hemma värst.

Efter att dom hade gått så somnade jag som en stock, hade ju hållt på här hemma hela dagen med tvätt och plugg. Nu har jag även postat ansökan om att hyra ut i andrahand så jag hoppas verkligen att det går igenom så är det bara för mig att flytta sen.

Alex är helt underbar, hon skulle kolla om hon kunde låna en hästtrailer och en bil så hjälper hon mig ner med alla saker, så det ända jag behöver betala då är bensinen, hur snällt är inte det? Så underbart.

Vi båda går ju i skolan så vi har en hel del lediga dagar så om allt går som det ska så laddar vi bilen med massa musik och massa gått så drar vi. 2 Stockholmbrudar som ska ner till Skåne. Det blir nog bra =) Hon ska få en riktigt fin julklapp av mig =)



Söndagsmys med Sara och Alex

Snart ska jag möta upp Sara och Alex. Klarar inte av att sitta själv längre, har verkligen inte vart någon bra helg för mig. Men med lite god mat och Ben & Jerrys med film och sällskap så ska det nog kännas lite bättre. Är ledig tills på torsdag eller ja onsdag kväll så jag har tid att plugga dessa dagar iaf. Så kan jag alltid plugga ikväll om jag inte kan sova.

Hoppas att ni alla får en trevlig och mysig avslutning på veckan.

Puss

Plugg och tvätt vartannat

Puh!
Sitter här med köksbordet belamrat med papper och dylikt och jobbar på min affärsidé, har deadline på torsdag klockan 23.59. Suck.
Medans tvätten snurrar så snurrar min skalle här i köket, och kaffet har tagit slut och jag orkar verkligen inte gå ner till ica just nu.

Vilka problem man har, haha =)




If i were a boy


Julkrans

Fick en så otroligt fin julkrans av min storasyster igår, hon och min systerdotter har gjort den, det ska föreställa mig som sitter där.
Min lillebror fick en med honom och mamma och pappa fick en krans med 2 gubbar, alltså mamma och pappa =) Verkligen sååå fina.

Så nu sitter den fint på min ytterdörr.

 


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Det här är ett bra tillfälle att göra affärer. Du kanske kan tjäna lite extra. Du köper nånting vackert.



Michans önskelista

Har faktiskt inget speciellt jag önskar mig, eller klart man önskar sig massa saker, men det ska ju vara rimliga saker. Oftast önskar jag mig bara skor och kläder, men vi får väl se efter kvällen då vi vart i köpcentret =)

                                                               Min önskelista


En rosa mini pc


En vit klocka


Skor från Kenzas kollektion



Ett nytt id kort (då mitt har blivit stulet)



Nyårsklänning från Style By Stars


Tågbiljett till Malmö till nyår

Detta är vad jag kommit på so far, men det kommer nog att dyka upp en hel del flera saker =)


Tvättstugan och julmarknad

Godmorgon på er alla denna söndag och andra advent.
Hoppas att ni sovit gott, det har jag iaf =)

Middagen hos min storasyster var mycket trevlig, var kul att träffa dom igen. Fick en superdod middag, något indiskt och sedan efterrätt. Smaskigt.
Efte middagen följde jag med mina förälrdar hem en stund och spelade alfapet och drack ett glas vin. Ett trevligt avslut på lördagen.

För övrigt var lördagen ingen bra dag för mig, vet inte varför, kände mig bara allmänt nere. Så hoppas på en bättre dag idag.

Om ett tag har jag tvättstugan, det ska bli rikitgt skönt, sen bär det av på julmarknad (om de inte regnar, då det är utomhus) med mamma, mysigt.

Ikväll kanske vi åker till något köpcentrum och börjar kolla julklappar, man kanske får lite inspiration på vad man önskar sig när man väl går i affärer och så, för just nu stå det still.

Vad önskar ni er i julklapp?

Puss

Jag ikväll

Så här ser jag ut ikväll, en väldigt tråkigt outfit men orkar inte fixa till mig idag.








Åkte och solade med mamma

Kände att jag inte orkade sitta hemma och glo så det blev en sväng till solariet med mamma =) Så nu könner jag mig litte piggare, eller det var väl att ta i men jag är brun och fin iaf =)

Tänkte att jag skulle vila lite men vet inte om jag hinner det, vi ska åka vid fem tiden och jag sitter här i bara mjukisar, oduschad och osminkad 0 % klar helt enkelt.

Ska jag vara helt ärlig har jag bara lust att stanna hemma, gå ner och köpa lite godis och hyra en film och bara sitta i soffan.
Men som sagt så har jag inte träffat min syster på ett år så det känns lite väl att stanna hemma kanske. lir säkert bra när jag väl kommer dit.

Ingen bra dag idag

Nu har jag städat färdigt i lägenheten så nu är det här superfint och mysigt. Luktar rent.
Planterade mina hyscinter jag fick av mamma imorse i fina krukor med vitmossa nu fick jag lite julstämmning av den lukten.

Känner mig lite nere idag, vet inte riktigt varför, känner mig ledsen och trött, kanske är det vädret, alldeles mörkt och grått, fast klockan inte ens är ett så känns det som om hon är hur mycket som helst.
Så saknar jag min älsking massor =(

Ska laga lite lunch nu, fiskpinnar och broccoli, sexigt värre, sen blir det ett långt skumbad, tänkte köra på ordentligt med att raka benenm smörja in med brun utan sol och sen fixa naglarna. Kanske man känner sig lite piggare och fräschare.

Ikväll blir det middag hos syster yster, ska bli mysigt iaf. Hade inte pallat att bara sitta hemma idag.

Ska försöka plugga lite också om jag har den lusten, annars kryper jag ner i soffan med lite tända ljus, en bok och en filt och inväntar kvällen.

Puss på er.

Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Det här blir en hektisk tid för dig. Det är mycket som ska hinnas med! Det är bara att sätta igång.

Stämmer in riktigt bra idag =)



Dagens låt


Storstädning

Nu blir det storstädning och rensing här hemma. Ska rensa, kasta, rensa, kasta.... Så jag bara kan ta mina möbler och kläder och flytta sen. Ska bli så skönt att få bort allt skit man samlat på sig under åren.

Hahahaha

Har man sett avsnittet så vet man varför det är så roligt med hans skrik =)


Lördagsmorgon

Godmorgon på er.

Idag känner jag mig riktigt utvilad, så skönt. Var hemma hoss mamma och pappa igår, vi åt middag och drack lite vin, en mysig lugn kväll. Vi kollade på På Spåret och Skavlan, och jag måste bara säga att jag tror inte att jag tycker om Dolph Lundgren om jag ska vara riktigt ärlig, kan verkar vekligen tro att han är någonting, nej usch, men i övrigt var det 2 mycket bra program och Kristian Look och Fredrik Lindström gjorde På Spåret mycket bra. 2 roliga killar.

Gick hem strax innan elva och somnade som en stock, drömde en dröm om Supernatural inatt =) Drömde att jag var ute med killarna i serien och jagade demoner, de lärde mig hur geväret fungerade och jag hade väldiga problem med de, var en massa knappar som skulle tryckas in osv, men till slut så lyckades jag skuta en demon alldeles själv =)

Snart ska jag upp till mina föräldrar och hämta dammsugaren =) Min har gått sönder så jag får låna derar tills jag köpt en ny, känns bara sååå tråkigt att lägga ut pengar på en damsugare, roligare kan man väl ha. Iof så flyttar jag snart så kanske inte behöver köpa någon just nu heller =)




Nya Supernatural gänget =)


En gammal goding


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Ett affärsprojekt kan stå i fokus. Det är gynnsamt att starta eget. Du är bra på att lösa praktiska problem.



My look today =)






Fredagsmys med mamma och pappa

Hemma!

Skulle egentligen ha slutat klockan två men vi jobbade in nästa veckas lektion så vi är lediga då, så detta var sista lektionen i kommunikation. Känns lite tråkigt, det har vart en väldigt rolig lektion faktiskt.

Föredraget gick jättebra och vi fick beröm.
Det hade inte märkts att vi var nervös när vi stod där framme men inombords kändes det som om jag skulle skaka sönder =)
Men övning ger färdighet.

Ikväll blir det hem till mamma och pappa och äta lite middag och dricka lite vin, det ska bli mysigt. Ska sitta och plugga imorgon så det blir skönt med en lugn kväll.

Imorgonkväll ska vi hem till min storasyster, ha inte träffat henne på ett år så det ska bli kul, innan dess så träffades vi på farmors begravning för 2 år sedan och innan dess inte på typ 10 år, att det kan bli så fast man bor i samma stad, han är iof mycket äldre än mig och min lillebror och så är hon från pappas förra förhållande så vi är bara halvsyskon, men det ska bli riktigt kul iaf.

Hoppas ni alla får en trevlig kväll, nu ska jag bada =)

Dags att hålla föredrag

God morgon alla söta.

Hade så svårt att somna igår, låg och tänkte på en massa saker och kunde bara inte somna. Sen har jag sovit oroligt hela natten, tur att det är fredag iaf.

Idag har jag bara en lektion, jag och Ani ska hålla ett informationstal, det värsta är att vi har inte kunnat setts någonting privat så jag ska snart röra mig till skolan så ska vi sitta en stund i cafeterian. Jag har börjat lite och skulle fortsätta igår men jag hade hjärsläpp eller något liknande. Kom inte på någonting att skriva. Men så kan det vara ibland.

I värtsa fall får vi stå där opch bara prata på, man får väl hitta på efter hand =) Nen, det ska nog gå bra det här. Hoppas bara jag inte somnar stående =) Fast har iof vart med om värre nätter så det ska nog gå bra.

Ikväll blir det hem till mamma och pappa för att äta lite middag, ska bara ta det lugnt, kanske spela något spel och drick lite vin, måste sitta och plugga hela helgen så då vill jag känna mig pigg och utvilad.

Xoxo


It´s gonna be a long night

Bläää.

Har fått totalt hjärnsläpp känner jag, känns som om jag bara sitter och stirrar rakt in i dataskärmen, vet inte vad jag ska skriva, vet ingenting. Vill bara hoppa ner i sängen, men har ju redovisning imorgon och jag bara måste bli klar med den. Ska upp tidigt och möta en klasskompis innan vi börjar och gå igenom allt.

Hur ska jag hinna? Ögonlocken vill bara fällas ner, men det är bara att tvinga kvar dom uppe.

Ska in och tvätta av mig allt smink och borsta tänderna så att allting är klart, sen när jag har pluggat klart ska jag göra en djupdykning ner i sängen.

ZzzZzZZzZZzzzzzzz........



Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Nånting i samband med en resa eller en kurs kan kännas som en börda. Undvik att diskutera politik nu.



Att göra innan jul

* Hitta en bra och prisvärd flyttfirma

* Rensa kläder

* Upp på vinden och fixa flyttkartonger

* Nationellt prov i engelska

* Marknadsföringsprov

* Redovisning

* Lämna in ett arbete + hemskrivning

* Adressändring

* Kontakta chefen ang jobb i jul

* Handla julklappar

* Ha min avskedsfest

* Packa ihop alla saker

* Köpa nyårsklänning

* Boka biljett till nyår

* Kontakta CSN

* Hyra ut lägenheten

Och sen är det typ tusen andra saker som ska göras =)


En mycket bra låt


Nu blir det torsdagsmyyyyyys

Japp, det blir det, varför bara lyxa till det och mysa på helgerna? Lika bra att köra på =)

Idag har jag vart i skolan större delen av dagen, sen bar det av hem till lillebror så nu har han det fint och mysigt hemma. Han lagade även middag till mig =)
Sen tog vi en sväng till systemet så vi slipper trängas med alla andra i morgon.

Nu blir det att sitta och plugga ett par timmar, kanske ta och smaka ett glas vin =) Har redovinsing i morgon och är noll förberedd men jag tänkte sitta ett tag nu, tända lite ljus, hoppa i mjukisdressen och ta mig ett glas vin. Har en liten korg här på bordet med pepparkakor också =)

Sen lyser min stjärna så mysigt i fönstret =)

Så, en riktigt mysig torsdagskväll, dock utan min älskling, men han finns i mina tankar iaf ♥

Mot skolan

Känns som om jag har hunnit med hur mycket som helst fast klockan inte ens är 10. Fast egentligen har jag inte gjort så mkt, men jag har suttit och pluggat, vart nere och bokat tvättstugan, så har jag badat =) I love my badkar =)

Nu ska jag snart bege med till skolan, men jag önskade att jag fick stanna hemma och fixa i lägenheten, jag vill fortsätta att rensa och kasta, ihelgen blir det att gå upp på vinden (om jag får sällskap, är sååå rädd där uppe) och titta om jag hittar några flyttkartonger.

Hittade massa flyttbolag igår som jag mailade till och några har hört av sig, så när jag kommer hem så ska jag ringa runt och fråga vad de tar och så. Börjar närma sig nu och för min del gör det inget att möblerna åker ner när som, bara jag vet att de är nere så kan jag slappna av. Har ju mina föräldrar att bo hos under tiden, tänk bara att få mamma och pappas mat varje dag, vilket lyx =)

Nej, nu ska jag fixa det sista sen ska jag gå till bussen.....

Puss på er.

Dagens låt


Stig Helmer is the shit

Hahaha, han är ju bara för underbar. Älskar verkligen Sällskapsresan. Jag kan nog alla utantill, fast Hälsoresan och Golfaren går bort. Dom är inte roliga för 5 öre, men de tre första är bara sååå underbara.









Ännu ett prov

God morgon på er.

Då var det bara upp och plugga igen då. Efter marknadsföringen har jag nämligen prov i Arbetsmiljö och Säkerhet. Suck, kan det inte bara ta slut snart?
Men nu är det som sagt bara ca 2 veckor kvar så det är bara att stå ut. Sen blir det jul och lite jobb, sen åker jag ner till Malmö och firar Nyår med min älskling, jag längtar så jag spricker, kommer ju inte att träffa honom innan dess om jag inte flyttar ner mina saker iof, då kanske jag åker förbi och pussar lite på honom =)

Efter provet idag ska jag kanske upp till lillebror och fixa lite, skulle ju göra det förra veckan men det blev inte av så jag ska se om jag ska göra det idag istället.
Sen blir det hem och plugga, ska ha redovisning i morgon i kommunikationen och jag är verkligen klar med heeeela arbetet. Not! Så jag vet vad jag har att göra ikväll och i morgon bitti iaf. Men jag vet vad jag ska göra så nu är det bara att få ner det på papper. Vi ska hålla ett informationstal. Så som jag sa, jag har en idé men det ska bara ner på papper och så ska jag kunna formulera mig rätt också.

Hmmm, men det ska nog gå bra.

Kvällens låt


Te, pepparkakor och plugg

Nu har jag kommit hem, eller jag har vart hemma ett tag, sitter och pluggar lite med te och pepparkakor, och självklart tända ljus, de har verkligen blivit favoriterna i höstmörkret.
Helst av allt hade jag gärna gått och lagt mig men jag måste plugga lite till känner jag. Vet inte riktigt hur engelska provet gick, men jag svarade iaf på det mesta och det är ju alltid något.

Mötte upp Sara idag, vi fick runt lite i Fältöversten sedan gick vi och åt, var roligt att få träffa henne, det var så längesedan.

Resten av veckan blir det skola och plugg. Men nu är det bara ca 2.5 vecka kvar i skolan sen är det skut på detta.
Oki, jag ska plugga i vår också men då har jag själv valt vilka ämnen och då blir det så mycket roligare.

Så, nu blir det djupdykning i böckerna en stund till innan sängen.

Puss

Fika med Sara

Nu ska jag åka in till stan och fika med min älskade Sara. Har inte träffat henne sedan förra veckan så det ska bli mysigt.
Sen ska jag iväg och ha engelskaprov och efter det blir det nog hem till mamma och pappa och drika te, har blivit lite som en rutin efter skolan på onsdagskvällarna, har ju skola till ca 20 och då är det bara mysigt att gå hem dit dricka lite te och prata och sen traska hem.

Funderade på en sak, ibland vet man inte vad man ska slriva riktigt, kanske ska börja göra som Oksana Andersson gör i sin blogg, skriver som på Twitter, bara några enkla rader =)

Jaja.

Puss från världens lyckligaste

Världens lyckligaste

Är jag just nu.

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih

Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Fokus ligger på gemensam egendom och dina förpliktelser till andra. Ekonomiska frågor har högsta prioritet.


Nu har jag köpt kontraktet

Nu har jag vart och köpt kontraktet, så ikväll kommer en kille och skiver under det så hoppas jag att jag får hyra ut min lägenhet så är iaf den biten ur världen. Skönt, nu är det bara flyttransporten som saknas sen är allting klart. Puh!

Nu blir det lite ägg och smörgås, sen ska jag sitta och plugga ett par timmar tänkte jag. Ikväll har jag engelskaprov och imorgon så har jag prov i arbetsmiljö och hälsa. Så jag har att göra kan jag säga.

Xoxo

Wish you were here


Sovit som en stock

God morgon alla glada.

Inatt har jag verkligen sovit som en stock, hann inte läsa många sidor förens ögonen stängdes. Låg och snoozade lite i morse men nu är jag uppe med en kopp kaffe bredvid mig.

Idag blir det att plugga hela dagen, sen ikväll blir det skola, ska även hinna iväg till centrum och köpa ett ett sådant där andrahandskontrakt uthyrningspapper så jag har det klart, har hittat en kille osm vill hyra så när vi skrivit på alla papper skickar jag in de till min hyresvärd. Ska också hinna med all leta fram en lastbil eller dylikt som kan köra ner mina saker.
Börjar få lite smått panik, vet inte hur jag ska få ner allt. Släp, då måste jag även ha bil så en liten lastbil eller nåt hade vart perfekt, helst någon man kan lämna där nere också så man slipper köra upp den igen.

Hmmm, känns som om tiden rinner iväg. Samtidigt om jag längtar så känns det lite stressigt faktikst, just för möblernas skull.

Nä, det blir att googla tunt lite nu.



Denna hade vart helt perfekt, men statiol har inte så man kan hyra här och lämna där...

 


Jaha, då var man hemma igen då

Nu har jag kommit hem, tåget blev ca en timma försenat men jag hann med både sista tunnelbanan och Lidingöbanan så det var skönt iaf.
Kom hem till en välstädad lägenhet, men en tom sådan, saknar redan min babe så oerhört, vet inte hur jag ska klara denna månad.

Blir ju bara värre och värre för varje gång, jum mer man är med varandra och så, men men, får väl se fram emot när vi ses igen, känns som om jag kommer att springa rakt in i hans famn och aldrig släppa taget när jag ser honom stå där på perrongen =)

Nu ska jag lägga mig och läsa en stund, sen ska jag drömma om älsklingen.
Har satt klockan tidigt imorgonbitti, har en massa att plugga.

Godnatt på er alla söta därute.

Och till min babe vill jag bara säga: Massa kyssar till dig, hoppas att du kryar på dig och sover så gott nu. Miss you ♥


Hoppas

Nu är vi på väg, men det går långsamt och han säger att han hoppas att vi kommer till Flemmingsberg och Stockholm..... Vadå hoppas?
Jaja, 45 min sena kommer vi bli om inget annat händer!

Dags för SJ att sänka priserna

Jaha. Förseningar och fel på tåget. Ovanligt, oki bara 20 min än så länge men nu står vi i Södertälje och kommer inte härifrån, fel på motorerna.
Sist jag åkte hem från Malmö så var vi över 1,5 timmar försenade. Oki att jag inte ska upp och jobba imorgon men ändå, skyhöga priser och alltid är det något fel.
Säger det, jag åker inte kommunalt ifrån Södertälje kl tolv på natten. NO WAY.

Jag blir galen, jag vill hem och sova, men det verkar inte bli så, som det känns nu så kommer jag att missa sista tunnelbanan, precis som sist, men då hade jag pappa som jobbade natt så att han kunde hämta mig, men idag är han ledig, så det blir väl nattbussar. Kul värre säger jag bara!

Dags att sänka sina priser kanske!

Måste ju vara minst en timme sent för att att man ska få ersättning för biljetten vilket också är konstigt, jag menar man har valt ett tåg så man ska komma hem i tid med tunnelbana mm. Inte springa runt med massa packning och leta nattbuss mitt i natten.

Suck, suck, suck!

On my way home

Nu sitter jag på tåget på väg hem. Känns som det var ett tag sedan jag var hemma, men jag vill inte tillbaka. Jag vill stanna hos mitt hjärta.
Innan vi skulle åka till tåget så trillade de ner några tårar från mina kinder. Jag kan bli väldigt känslig ibland faktiskt, och speciellt just nu nör vi inte kommer att ses på ett tag heller. Jag ska sysselsätta mig varje dag så att tiden rinner iväg. Iof så brukar jag ha att göra varje dag, men att bara gå och vänta kommer göra mig galen.

Men idag är det tisdag iaf, känns som söndag för mig så det är skönt, då kanske denna vecka rinner iväg med en väldans fart. Kan ju alltid hoppas.

Nu ska jag plugga lite tror jag, fast egentligen vill jag bara luta mig tillbaka och titta på en ny serie som vekar rolig. Hmmmm, dagens ilandsproblem =)

Få se vad jag gör.

Puss på er



Lite ledsen i ögat efter ett hejdå till min babe =(


All i want for Christmas is you


Nu kommer ångesten

Nu börjar ångesten komma för att jag ska åka hem ikväll. Jag vill verkligen inte, känns som jag bara vill lägga mig ner och gråta. Så känns det faktiskt. Bläää.

Jag kommer verkligen att sakna honom så otrolig mycket. Blir bara värre och värre för varje gång jag åker nu. Vi kommer inte att ses förens till nyår.

Hur ska jag klara mig?


Vart vaken sedan kl 05

Blää.
Sovit dåligt inatt, men babe är sjuk så han skulle bara åka till jobbet och lämna en sak, sen kommer han tillbaka, så blir det att försöka sova en stund till. Åker ju hem ikväll ;(

RSS 2.0