Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Lyssna på goda råd från någon som är äldre och klokare än du. Du kan lära dig en hel del just nu.



Regnig torsdag

Hej hopp.

Idag vaknade jag upp till regn, mindre roligt. Men men, en anledning till att sitta hemma och plugga då. SKa springa ner och sola lite först, blev inte av igår, men innan någonting annat så ska jag dricka kaffe =)

Fick svar från Siba igår, där jag lämnade in datorn, de skrev att det inte var någonting fel på datorn och jag ska betala 900 kr. Fattar ingenting, den stängs av hela tiden, intrenet fungerar inte och den omformaterar om sig själv, men nej det är inget fel på den. Mycket märkligt tycker jag. Betaler en försäkring varje månad och varför sitter man då och betalar den om den nu inte hjälper? Måste ringa och prata med dom, blir tokigt på sånt.

XX

Nostalgi


Nytt från Thomas Sabo

bild1750 (MMS)

Nytt från Thomas Sabo


Skulle ju bara

åka och kolla om armbandet var klart och lämna in berlocken så kommer jag hem med ett nytt armband =) de hade fått in så mycket fina saker nu till våren så jag kunde bara inte låta bli, sen har ju Babe fixat så jag får 10 % på allt därinne =)

Nu ska jag baka skorpor sen funderar jag på att gå och sola lite, kan ju inte visa sina ben i kjolar mm nu när våren är här =) Ikväll blir det IKEA. Måste plugga också, tur att klockan bara är tjugo över tolv =)

Puss

Dagens outfit

bild1746 (MMS)

Dagens outfit


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Du får lov att ha tålamod med andra i dag. Annars får du bara ångra dig! Det här är inget skämt.



I´m Back

eller inte, men jag har kommit hem till min pojkvän och han är på jobbet så vem kastar inte sig över datorn och bloggar lite =) Skönt att vara tillbaka.

Vaknade upp till strålande sol, underbart. Idag ska jag ta en promenad in till stan och kolla om mitt armband jag lämnade in innan jag åkte till Stokcholm har blitt kklart, sen måste jag lämna in en berlock som har gått sönder =( Mitt coktailglas med drinkpinne, drinkpinnen har lossnat, men de sa att det var ett års garanti med kvitto så det ska fixas, sen ska jag se om jag hittar någon god middag och sen blir det hem och plugga lite innan babe slutar för då ska vi ta oss till IKEA =)

En härlig dag helt enkelt.

Hoppas att ni får en härlig onsdag och att ni har sol och värme.

XX

Ingen dator, utan dator

Hej alla söta.

Har lämnat in min älskade dator nu och det kommer ta ca 3 veckor innan jag får den tillbaka. Booooo. Därav den dåliga uppdateringen.

Men nu skrover jag lite snabbt på pappas dator, han ska snart köra iväg mig till tåget hem till Hlm. Har haft många mysiga dagar här i Sthlm, men nu är det dags att säga hejdå till alla och bege sig hemåt.

Skriver så fort jag får möjlighet, blir kanske lite twitter uppdatering från mobilen =)

Puss på er sålänge.

Dagens outfit

bild1733 (MMS)

Dagens outfit


Dagens erkännande

Jag kan inte koka potatis


Image and video hosting by TinyPic


Bighead or what

Hittade en bild till på mig. Hahaha, största huvud sett =)



Soon


Dagens horoskop - Skorpionen

Dagens horoskop:
Vissa delar av ditt privatliv kan vara ganska uppenbara för andra. Kanske bäst att du tänker på det.



Brrrrrrr

Vaknade upp till regn och kallt väder, inget roligt alls. Men men, typiskt aprilväder. Idag ska jag äntligen lämna in min dator som vägrar fungera som jag vill, så får se hur länge jag måste vara utan. Måste ju ha en dator när jag pluggar så.

Ikväll blir det hem till Sara, så sugen på att köra lite Wii-fit =) Så galet kul. Imorgon ska vi in till stan och hitta kläder tills på lördag då det är Spring Break Party, ska bli riktigt roligt. Alla ska vara vitklädda =) Förra året hade vi det galet kul och detta år kommer det bli minst sagt lika roligt. Vill bara ha någon enkel vit klänning på mig, och det är ju lätt att få tag på =)

Här kommer lite bilder från förra årets heta fest!







Så har ni inget för er på lördag så tar er till Lidingö!


Ny gammal ring

Var uppe i min lägenhet idag och hämtade lite saker som jag hade i ett skåp (hyr ut den i andrahand nu när jag pluggar i Skåne), hittade bla mitt smyckeskrin där det låg en ring som min mamma hade när hon var ung. Tog med den till mamma och pappa och putsade upp den. Så fin tycker jag, så nu har jag en ny gammal ring =)



Akut toastsugen

Hemma från bion. En riktigt bra och gripande film tycker jag. Innan bion gick vi och fikade, så jag har inte hunnit äta någon riktig middag och blev nu akut sugen på en toast. Måste nog ta och göra mig en med lite mangojos till =) Mums.

Puss

Bio med mamma


Till dig


Mina tatueringar




DIF-märket
 kanske inte behöver förklara, jag är inte AIK-are iaf =)
M´et för Michaela, min bästa kompis har ett S för Sara
Fanny var min älskade hund som omkom i en olycka i januari


Dagens horoskop - Skorpionen

Dagens horoskop:
En diskussion med auktoriteter kretsar kring praktiska frågor nu. Du vill staka ut din framtid.



Onsdag

God morgon.

Idag vaknade jag nte upp till någon sol kan jag säga, det snöar! Men det är nästan 3 grader så det är nog ingenting som ligger kvar på marken.
Sen så vaknade jag av en gulligt sms så det gör ingenting, min dag startade bra ändå =) Men nu vill jag bara hem till min Boo (mitt nya smeknamn på älsklingen) Som jag saknar honom.

Idag ska jag plugga lite och ikväll blir det middag och bio. Ska kolla lite tågbiljetter hem också, vt inte om jag ska åka på söndag eller måndag, skiljer ganska mycket i pris om man åker på en helg så känns som man kan vänta en dag extra och åka billigare på måndagen.

Idag ska jag upp till min lägenhet och hämta lite saker, kommer nog kännas konstigt att gå in där igen, var så längesedan, så måste jag upp på vinden men då får pappa följa med för dit vågar jag inte gå upp själv =)

XX

Night night



Godnatt på er alla sötnosar!

 

Image and video hosting by TinyPic


Jaaaaaaaaaaaaaa

2-1



Kontrollbehov =)

bild1720 (MMS)

Kontrollbehov =)


Saknar min älskling


Hemma efter en mysdag

Åh vilken mysig dag jag har haft. Åkte hem till Nadja där hon bjöd på lax med sallad, såå gott, sen busade jag lite med Fred och sedan gick vi ut på en promenad och tog oss en soyalatte. Såå mysigt. Man blir verkligen en helt annan människa i detta väder.

På hemvägen hämtade jag ut biobiljetter tills imorgon, vi ska gå se Flickan från ovan med mammas kollegor och sedan ut och äta lite. Mysigt värre.

Nu ska jag snart möta upp Sara och ta en fika med henne hemma hos Tindra, många fikastunder blir det, men ack så mysigt det är. Sen blir det iväg på vattengympa med mamma, kalla mig pensionär men det är otroligt skönt och roligt.

Ha en fortsatt bra tisdag alla solstrålar där ute.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic   


Soyalatte på bryggan

bild1719 (MMS)

Soyalatte på bryggan


Dagens outfit

bild1716 (MMS)

Dagens outfit


Lunchtajm

Nu är jag färdigfixad så nu bär det av hem till Nadja för att avnjuta en god lunch och gossa med bebbe =) Wiiii. Solen skiner och det kan inte bli bättre, jo, jag saknar min älskling något så fruktansvärt mycket. Men har mycket att göra dessa dagar kvar så tiden kommer att å fort, så snart är jag i hans famn igen. Lovley.

Hoppas att ni alla får en toppen tisdag.

XX

Varför

får jag inte in min headerbild??????


När jag var ett vårtsvinsbaaaaarn



Jag 1983 i tvättskåpet =)


Dagens horoskop - Skorpionen

Dagens horoskop:
Ta tillvara på varje möjlighet att resa bort. Det här blir också en lyckosam tid när det gäller studier.



11 grader och sol

Vaknar upp att det är alldeles varmt i vardagsrummet (sover där i en extrasäng hos mina föräldrar) solen lyser in och fåglarna kvittrar.
U.N.D.E.R.B.A.R.T! Går ut i köket och kollar termometern, den står på 11 grader och då var klockan inte ens åtta. Jag kände att hela jag fylldes med lyckorus. VAd lite sol och värme kan göra.

Idag ska jag hem till Nadja och äta lunch och pussa på bebis. Har inte träffat lilla Fred på superlänge så det ska bli galet mysigt.

Efter det ska jag hämta ut biobiljetter, ska gå på bio i morgon med mamma och hennes kollegor =) Jag har jobbat med dem så det ska bli jätteroligt.
På torsdag vet jag inte vad som händer, måste plugga lite, på fredag blir det shopping med Sara och på lördag: P.A.R.T.Y.
Några kompisar som har anordnat Summer Break Party, med middag, bowling, välkomsdrink, dj och massa annat, och alla ska vara vitklädda, kommer bli hur kul som helst tror jag.

Och på söndag bär det av hem. En helt underbar vecka med en massa soliga saker innan jag åker *glaaaad*

XX

Image and video hosting by TinyPic


Nytt i garderoben




Jeans från Fornarina



Vårskor från G-star



Jacka från Race Marine


Dagens horoskop - Skorpionen

Dagens horoskop:
Se till att du får tillräckligt med sömn. Fokus ligger på nära relationer. Var en god lyssnare nu.




Strååålande sol

God morgon solstrålar.

Vaknade upp till strålande sol idag. Underbart. Nu är snart våren och sommaren här. Som vi alla har längtat (kan jag tänka mig)

Har ni haft en bra helg? Jag har haft en toppen helg. Shopping med mamma och pappa, träffat en massa kompisar, spelat badminton och ätit god mat. En galet mysig helg helt enkelt. Ikväll ska jag få träffa mormor också, vi ska in till stan och äta middag, ska bli riktigt mysigt.

Innan dess lir det promenad och plugg. Men man känner isg inte så motiverad när det är så galet fint väder, men man måste ju.

Hoppas att ni alla får en toppen måndag.

XX

Dagens horoskop - Skorpionen

Dagens horoskop:
Kan du hjälpa en medarbetare i dag, så gör du det. Andra ställer också upp för dig. Det känns bra.



Pensionär, tråkigt eller vad?

God morgon pärlor.

Hoppas att ni sovit gott, det har jag iaf.

Kan säga att det blev ingen utgång igår, för mig iaf. Vet inte vad det är med mig faktiskt, men men jag ska inte klaga.

Började med att jag, mamma och pappa åkte iväg och spelade badminton, riktigt roligt, sen åkte vi hem och åt en jättesmarrig middag och drack lite vin. Jag åkte hem till en tjejkompis, kände redan då att jag var riktigt trött. Sen kom jag dit, tog en drink och sedan var jag inte alls sugen på att gå ut.
Halv ett låg jag i sängen min. Underbart och pigg pch glad är man idag =)

Solen skiner så det blir nog en långpromenad idag, måste passa på.

Hoppas att ni alla haft en toppen helg.

Image and video hosting by TinyPic


Badminton

Har vart på stan med mamma och shoppat =) Nu ska vi iväg och spela badminton, sen blir det det middag och hem till en tjejkompis för att dricka lite vin och sedan blir det utgååååång!!!!! Wohoooo!


Image and video hosting by TinyPic


Dagens horoskop - Skorpionen

Dagens horoskop:
Du kan lära dig nåt nytt från nära och kära i dag. Du kanske känner dig nyfiken på andra kulturer.




Lördag i Stockholm

God morgon alla sötnosar.

Idag är det lördag, wiii =) Jag och mamma ska gå på stan idag.

Igår skulle jag egentligen bara sitta hemma, men några kompisar hörde av sig så jag mötte upp dem så gick vi upp till bowlinghallen och tog ett gals vin.
Det var verkligen kul att träffa alla igen, men jag gick hem tidigt, var lite trött och seg.
Men en mysig kväll.

Idag ska jag träffa tjejerna, vi ska dricka lite vin och sn får vi se vad som händer, om det blir utgång eller om vi stannar hemma. Men party blir det.

Vädret är lite sådär, grått och blåsigt, men hoppas att det klarnar upp.

Nu ska jag tippa på hästarna, mamma och pappa gör det varje lördag så då måste jag slänga in en rad jag med =)


Image and video hosting by TinyPic


Det regnar





Dagens horoskop - Skorpionen

Dagens horoskop:
Människor ur ditt förflutna dyker upp på scenen igen. Det är ju trevligt att prata gamla minnen.



Det regnar här i Stockholm idag

God morgon alla glada.

Ja, ni läser ju rubriken, tråkigt värre, nu när det äntligen är helg och alla kompisar och familjen är lediga. Suck, men men, aprilväder.

Känns skönt att vara hemma, men alla jobbar så dagarna är lite tråkiga och nu har min lillebror blivit sjuk, så det är inget roligt alls, hoppas han kryar på sig.

Helgen är inte så planerad ännu, men imorgon lutar det på utgång, och det var inte igår kan jag säga =) Ska bli riktigt kul att träffa alla kompisar igen.
Men nästa helg däremot så blir det party party. Summer break party här på Lidingö, det bjuds på middag, bowling mm och alla ska vara vitklädda, förra året hade vi galet kul måste jag säga.

Ha en bra dag alla söta.


Image and video hosting by TinyPic


Dagens horoskop - Skorpionen

Dagens horoskop:
Se till att möta andra på halva vägen i dag. Det är inte hela världen. Var tålmodig och vänlig.





Fortsättning

Nu är jag hemma igen. Såååå tråkigt att Sara var tvungen att åka till jobbet, men hon ska ringa direkt när hon slutar =)

Men åter till resan. Fick iaf inget i mig att äta men hon bjöd på en kaffe, sen ska jag sätta på datorn så jag kunde blogga och allt det där, men någonting hände och sen var allt PUFF VÄCK. Underbaaart!!!!!! Och ingen backup som vanligt, så ALLA skolarbeten borta återigen. Sen satt det en tjej bakom mig som satt och filade naglarna en timme, inte tyst utan RITCH RITCH!!!!!! Hallå, snälla, kan man inte göra sådant hemma i badrummet? Hela tåget dammade ju.

Men till slut kom jag fram, utsvulten och iriterad, men blev genast på bättre humör när lillebror stod och väntade på mig på perrongen och pappa däruppe. Många kramar och sedan åkte vi iväg och åt lunch innan pappa icg bror åkte till sina jobb. Så itsället för att sitta här hemma så åkte jag och överraskade Sara på jobbet =)

Ikväll blir det WII hemma hos Sara igen =) Wiiiii =)

Puss

Back to normal

God morgon.

Vaknar lika tidigt i storstaden =) Ska följa med en kompis till sjukhuset och ta blodprover, snäll man är=)

Som sagt, blev inget bloggande igår. Åkte och överraskade Sara på jobbet, hon blev så glad, sen åkte vi hem till henne och åt lite middag, speöade Wii och drack lite vin. Så mysigt.

Men till min tågresa.

Sa hejdå till älsklingen och gick på tåget.

Tåget åker

Sätter mig till rätta, och fixar och donar

Går till restaurangvagnen och plockar på mig frukost, kommer till kassan, hon i kassan:

Kassörskan: God morgon

Jag: God morgon

K: Det där kortet tar inte vi tyvärr.

J: Va? Nähe det var ju konstigt, är det något nytt?

K: Nej, det har alltid varit så:

J(surare och surare): Men jag pendlar regelbundet och har alltid betalt med det här.

K: Fast vi har aldrig tagit det, inte under min tid här och det är ett par år.

J: Ja, det var ju jättekonstigt när jag betalade sist jag åkte.

K: Då måste de har gjort nåt fel.

J: Jaja oki!!!! (vaddå gjort fel varje gång)

K: Har du inga kontanter?

J: Nej.

K: Hmmm, jag kan bjuda på kaffet, men inget annat

J: Mmmm tack.

Går och sätter mig med min kaffekopp med kurrande mage, sätter på datorn och den KRASHAR!

Måste springa till tåget, skriver mer sen.

Puss




Framme i Stockholm

Bara så ni vet. Skriver sn, har haft en SKITresa, nu ska jag åka och överraska en person på jobbet.

Puss

Badtajm

Nu ska jag ta mig ett härligt bad och fixa det sista för imorgon, för så bär det av till Stockhoooooolm =)

Känns konstigt att säga det för det är med blandade känslor. Kan man bo på två ställen samtidigt? Jag älskar Stockholm fär där bor min familj och alla mina vänner. I Skåne bor min underbara pojkvän och Jenny och mina nya kompisar, jag trivs jättebra på båda ställen och vet verkligen inte hur jag ska göra till sommaren när min tjänstledighet går ut på jobbet i Stholm. Usch vad jobbigt det är. Men men, nu ska jag njuta en och en halv vecka med mina nära och kära.

Men först ett varmt bad.

Puss

I <3 You


Dagens fundering

Undrar fortfarande vad vi pratar om här och vad jag gör.




"Jaaaaag?"


Mot Stockholm

I morgonbitti bär det av till mitt älskade Stockholm. Nu har jag inte vart där sedan i Januari så det är verkligen på tiden. Ska mysa med alla mina nära och kära och jag och Sara har redan lagt upp en massa planer. Wohooo vad jag längtar.

Tåget går redan 6.14 men jag tycker att det är skönt för då är jag framme innan lunch och man kanske somnar på tåget, min älskade pappa kommer och hämtar mig på stationen ♥

Det ska verkligen bli kul att träffa alla igen, sist var jag bara där fredag-lördag men nu ska jag stanna längre, det som är så bra när man läser på distans, bara man har böckerna och laptopen så kan man befinna sig vart som helst, så skönt.

Men självklart kommer jag att sakna min babe, var längesedan vi var ifrån varandra så länge, visst det är jättebra för förhållandet, men ändå, jag kommer sakna honom galet mycket.

Men jag är såååå glad att få träffa alla igen.


Puss



Mot Stockholm


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Planera för en semester! Nöjen, sportaktiviteter och trevligt umgänge med barn står i fokus. Härligt!




Vattenavstängning

God morgon.

Idag ska de stänga av vattnet mellan 8-15! Helt underbart! Jag förstår verkligen att de måste göra sitt jobb, absolut, min pojkvän är själv rörmokare så det är ingenting, men jag kan känna att det är liiite lång tid, jag menar alla jobbar inte på dagarna, många jobbar nätter, eller som jag, pluggar på distans. Men att inte kunna använda vattnet på hela dagen känns lite jobbigt faktiskt. Har iaf hällt upp en hink så man kan "spola" på toaletten, sen får man vär äta någit utan att man behöver ha vatten och så har jag hällt upp vatten i  en massa  vattenflaskor, dricker ju hur mycket som helst på dagarna.

Som sagt, jag gnäller inte för jag vet att de måste jobba som alla andra, men som sagt, lite lång tid bara, vet ju att grannen har en nyfödd te.x, kan inte vara så kul. Men men.

Idag skiner solen återigen, så det blir turistbyrån idag =) På med solglasögonen (ja jag är lite smått beroende av dessa, köper flera st varje år) och sedan ska jag gå dit, tar väl iaf 50 min kanske så det blir skönt.

Hoppas att ni alla får en bra dag och ta vara på vattnet och njut =)


Image and video hosting by TinyPic


Ben & Jerry

Min Boo kom hem med en Ben & Jerry till mig idag, han är heeeelt underbar.


Image and video hosting by TinyPic


Dags att få fram våra bloggar

Vill du att fler människor därute ska läsa just din braiga blogg? Då tycker jag att du ska klicka in här. Jag vet att det finns tusen bra bloggar därute, men inte alltid man hittar dom och man vet inte vart man ska säka. Men nu finns hjälp på vägen.

Vi måste visa välrden våra fin fina bloggar =)

XX Sweeties

Image and video hosting by TinyPic


Balkongfint

Nu har jag precis fixat iordning älsklingens balkong. Solen skiner där nästan hela dagarna så jag tänkte att nu var det perfekt att göra lite fint där nu när våren äntligen är här.

Nu ska jag ta en dusch, få se omjag hinner till turistbyrån idag, klockan har bara runnit iväg, förstår ingenting, men men, det är en dag imorgon också.

Just nu säger min mage: Kurr, knorr, kurr, kuuuurrrrrr. Alltså måste jag ge den lite mat också =)

Puss sålänge.

Sommartider


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Försök att få lite bättre ordning på tillvaron. Du vill att allt ska vara på sin plats. Sätt igång!



Ny vecka med en massa nya möjligheter

God morgon alla söta. Hoppas ni har sovit gott, det har jag iaf.

Vaknade upp till sol så veckan kan ju inte börja bättre. Helt underbart.

Satt och pluggade till halv tolv igår kväll så idag tänkte jag nog sätta på mig solglasögonen och ta en promenad till biblioteket och turistbyrån. Mamma undrade om man kunde hyra något hus här nere i Skåne, nära Malmö under sommaren, vilket jag skulle tycka vara heeelt underbart, så turistbyrån måste väl ha sådan info.

Eller finns det någon därute som är haj på Österlen och vet något om att hyra stugor så hojta gärna till =) Helst med sjötomt, fint ska det vara =)

Sen blir dte lite plugg like always, men känner ingen supertsress då jag skickade in en hel drös med uppgifter igår. Så en fin dag ute ser jag fram emot just nu. Men först måste jag läsamina dagliga bloggar samt kolla de vanliga internetsidona och dricka mitt kaffe, man har ju sina rutiner =)

Vi var ju inne och lämnade mitt armband igår, kommer ta ca en till 2 veckor innan jag får tillbaka det. Boooooooo. De skulle skicka in det för lagning, skönt att de kunde fixa det, visst är det bara pärlor och jag kunde ha tagit en tråd och satt på dom igen, men jag kände att det är inte samma sak och man ska utnyttja garantin.

Hoppas att ni får en underbar måndag alla söta.

En sista sak: Våren är häääär!

XX

Image and video hosting by TinyPic


Nu tackar jag för idag

Image and video hosting by TinyPic


I'm in love!

bild1706 (MMS)

I'm in love!


Kvällspromenad med babe

Vi skulle bara åka till Entré och lämna in mitt armband som gått sönder, men så var det så fint väder så vi åkte i väg och gick en härlig promenad. Så mysigt.

Nu ska jag sätta mig och plugga lite innan Parlamentet och då ska jag även smaka men Champagnesorbet som älsklingen köpte till mig igår, det ska bli spännande. Wooohoooo =)

Just nu sitter älsklingen på köksgolvet  här vid mig och byter arbetsbyxor, ut med knivar och pennor mm. Så fin han kommer bli i sina nya blåbyxor ;)

Jag känner mig verkligen glad och uppåt just nu, måste vara solen och det underbara vädret.

XX

Kvällspromenad med finaste

bild1701 (MMS)

Kvällspromenad med finaste


Stockholm i mitt hjärta


Kissie, släng dig i väggen!



Image and video hosting by TinyPic



Man måste få bjuda på sig själv ibland =)


Nu blir det lite plugg

Nu har vi ätit en smarrig frukost, nybakta frallor med en massa gott. Ska sätta mig och plugga lite tänkte jag, älsklingen ska senare ge sig iväg till O`Learys och kolla på fotbollen, men jag stannar hemma denna gång och som sagt, pluggar.

Men ikväll blir det lite mys och vi har köpt hem champagnesorbet, ska bli riktigt spännande att testa.

Ha en underbar söndag.


Image and video hosting by TinyPic


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Sportaktiviteter, biobesök och en fest kan stå i fokus nu. Ut och roa dig. Du blir som barn på nytt.



Gooooodmorgooooon

allla sötnosar därute.

Fast ni ligger väl och sover fortfarnade. Bara jag som är vaken med en kopp kaffe och barnprogram =) Men thats me.

Hade en riktigt mysig dag igår, åkte till skolan och gjorde provet, kom hem och badade, diskade och fixade lite, mötte upp Babe och tog en pizza (nooot good för bikinisäsongen) men man måste få unna sig. Sen blev det en film och lite vila.
På kvällen fixade vi fram räkor, vin, ost, italeinsk skinka mm och kollade på Körslaget och Djävulen bär Prada, en riktig trevlig avslutning på dagen må jag säga.

Idag blir det en massa plugg, men det är ju söndag så det gör inte så mkt faktiskt. Ser ut att kunna bli lite fint väder idag också så det blir nog en promenad också =)

Hoppas att ni haft en toppen helg.

XX

210 % myskväll

bild1697 (MMS)

210 % myskväll


Dagens filmtips

Denna filmen såg vi precis, den var verkligen galet rolig, längesedan jag skrattade så till en film =)



Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Njut av kärleken, sportaktiviteter, kultur och trevligt umgänge med barn nu. Se till att ha lite kul!




Filmmys i soffan

Sååååå trött, men jag är hemma nu iaf, har hunnit med att äta en pizza med Babe också, så blir det lite räkor och vin till middag =)

Babe vaknade ju när jag gick upp så han är också trött, så nu blir det att krypa ner i soffan och titta på film och dricka en kopp kaffe.

ZzZZzZZZZZZZZZzzzzzZZZzZzzzzzz

Sitter på tåget & pluggar de sista

bild1696 (MMS)

Sitter på tåget & pluggar de sista


05.10

Ringde klockan idag, och det är lördag. Underbaaraaaaart!

Ska åka till skolan och ha prov, jag förstår inte riktigt hur man kan sätta upp provtider på lördagar kl 8.15. Visst att det är på distans och folk kanske jobbar på vardagarna, men eftersom proven är i skolan på den kommun man tillhör pga att det är så mkt fusk på proven annars så får väl folk då ta ledigt från jobbet. Jag menar j´hur klart tänker man en lördag kl 8.15? Visst, jag var duktigt och gick och lade mig kl 22 igår för att jag skulle orka upp, men jag känner att det är helg, man har pluggat hårt heeela veckan lång, så måste man gå upp i ottan.

Tycker inte att det känns sådär jätte oki om jag ska vara ärlig. Jag har 3 prov kvar sedan som också är på lördagar, visst att jag är i Malmö nu och ska ta mig till Hässleholm, men hade jag vart i Bjärnum så hade jag änså inte kommit dit för första bussen går 9.12 på lördagar och vi ska samlas i skolan 8.15.

Det är väl bara att åka hem och vila sen, så man orkar med lördagskvällen.

Jaja, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan ska jag fixa mig iordning, bussen går 6.23 härifrån till tåget. Måste nog köpa mig en kaffe på Pressbyrån och ha med inne på provet.

Något positivt är att allt är på datorn, så man slipper iaf sitta och skriva, bara att kryssa för rätt alternativ.

Hoppas ni alla sover gott i era varma sängar (fast vissa kanske inte har kommit hem från krogen/festen ännu)

Puss

Ack så gott det var

Min Baby Boo är verkligenen världsmästare i köket måste jag säga. Middagen var sååååå god. Den bli det garanterat flera gånger kan jag lova.

Nu har vi preics kollat på ett avsnitt av Vampires Diaries, spännande spännande värre, nu vet jag inte vad vi ska se, Talang börjar ju inte förens om en timme. Tror att han har fixat ett avsnitt av Leila bakar, en av hans favoriter.

Jag säger bara det, alla borde få ha en man hemma som bakar och lagar mat =)

Ha en underbar kväll mina fina.

Puss

Kocken har gjort sitt

bild1695 (MMS)

Kocken har gjort sitt


Nu ska jag blir smart

Eller jag menar smartare =)

Det blir nämligen fisk till middag, det är inte varje dag det händer ska jag säga, men nu har vi stått och panerat våra fileér, kokat ris och skalat räkor. MUMS!
Har faktiskt hällt upp ett glas vitt vin, det förtjänar man väl en fredag som denna?

Nu har solen tittar fram också, helt underbart, det har verkligen vart mörkt och tråkigt ute idag men nu så. Perfekt till helgen.

Nu är maten klaaaaar....

Puss på mina kelgrisar

Dagens beroende

Vattenmelon



Image and video hosting by TinyPic


Mot Guldet

Guldhjältarna drömmer om en ny guldfest

Hardy hyllar laget

"Djurgården var senast i SM-final för nio år sedan.

Nu drömmer guldhältarna från 2001 om en repris.

– Inget lag har haft den här energin som de här laget har, säger Hardy Nilsson."


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
En familjediskussion står i fokus i dag. Alla är på gott humör. Se dock till att ni fattar rätt beslut.




Fredag

 

 

Image and video hosting by TinyPic

God morgon, god morgon. Här sjunga fåglar glatt god morgon, god morgon i köör!


Näää, nu ger jag upp för idag

Image and video hosting by TinyPic


Pluggar fortfarande

PUH!

Känns som denna dag aldrig kommer att ta slut, sitter fortfarande och pluggar, men nu ör jag iaf klar med alla hotell, ska bara renskrivas på datorn och det gör jag imorgon. Nu ska jag skriva en inbjudan till en konferens också och det kan ju inte vara så himla svårt tycker man ju.

Men men, lite till måste jag iaf sitta, sen hoppas jag på att få krypa ner och läsa min bok, men känner jag mig rätt kommer jag somna efter en sida. Är redan hur trött som helst.  

Image and video hosting by TinyPic


Kvällens pluggsnacks - Vattenmelon

bild1692 (MMS)

Kvällens pluggsnacks - Vattenmelon


Mätt och belåten

Nu har jag fått i mig lite middag. Lite ny energi. Lär ju få sitta uppe och plugga heeeeela natten, trodde att jag skulle skriva om 7 olika hotell men det var visst 28 st.... Liiiiiite skillnad kanske. Men men. Det är gabska kul men det ska vara inskickat imorgon så jag hat ju att göra, bara 19 hotell kvar att gå igenom och jämföra.

Hoppas ni alla har en trevlig kväll.

Puss


Image and video hosting by TinyPic


Lidingö

Image and video hosting by TinyPic


 





Denna längtan efter sommaren

Satt och kollade på mina bilder från förra sommaren på Facebook. Guuuud så mysigt vi hade. Men snart är vi där igen, men tills dess så bjuder jag på dessa underbara sommarbilder =)




Jag fixar midsommarstången på landet



Vaxholmsbåten



Långbord på midsommarafton



Dags för midsommarlekarna, ute i skärgården



Snyggingarna Rickard och Victor njuter av ölen =)



Vårt egna lilla barbord. Dags för kubb =)



Kubbtajm



Dags för grillning



Jag bjuder på denna, jag i pyjamasbyxor och gummistövlar, står och fiskar. Nya modet?



Rickard tar en powernap på bryggan



Kryssning, blev fotad med japaner =)



Rosévin på min balkong (lägenheten är nu uthyrd medans jag bor i Skaune)



Grillning och picknick på världens bästa Saras födelsedag



Vackra Alex på Vaxholmsbåten. Till Vaxholm för middag.



Ungdomarna skulle ge sig iväg och handla =)



Grillning i spöregn, men har jag bestämt mig för något så blir det så, grillen under parasollet och gummistövlar på så löser sig allt =)

Jag verkligen älskar skärgårdslivet!


Somnade om

Usch. Det finns inget värre än att somna om tycker jag, man blir ju ännu tröttare då. Låg och läste min bok och somnade, vaknade upp för en stunt sedan på soffan helt varm. Nu får det bli en STOR kopp kaffe och sedan ska jag sätta igång med pluggandet. Ligger efter i tidsplaneringen idag bara därför =)
Brukar aldrig somna om utan lägger mig hellre en stund på dagen och vilar.

Men men, nu är det gjort.

Hoppas att ni alla får en bra dag. Herre, det är redan torsdag, börjar bli rädd att det går så fort.

Puss

Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Du kan stå inför en utmaning nu. Rådgör med vänner och bekanta. Det är bara att ta tjuren vid hornen.




Vad gör jag vaken?

Det undrar jag, oki att jag är morgonpigg men klockan 5 är väl att överdriva? Inte så att jag sätter mig och pluggar direkt.
Men men, babe är sååå seg på morgonen, han har 3 väckarklockor men han hör dom inte, eller inte på en gång så man får ge honom en liten spark. Jag brukar alltid somna om en liten stund när han går upp, men inte idag. Så nu har jag suttit och druckit kaffe med honom och chattat med lillebror på FB, han vaknade halv fem och börjar nio. Släktdrag?

Nu ska snart babe åka till jobbet så då ska jag lägga mig på soffan och läsa min bok och dicka kaffe =)

Hoppas att det blir lika fint väder idag som igår, då ska jag sitta på balkongen och plugga och äta lunch, solen värmde något otroligt där ute igår, sååå undebart.

Sen blir det såklart min dagliga promenad, och nu har jag bestämt mig för att sluta äta godis, men inte helt utan bara på lördagar, tror det hela kommer att bli mycket godare då. Visst jag äter absolut inte godis varje dag, men det slinker ju ner en chokladbit då och då =)
Vill börja äte mer frukt och sånt, men är ju allergisk mot nästan alla kärnfrukter. Booooo, men snart kommer alla färska bär och man kan göta en massa smoothies och fruktsallader. Mums.

Nää, nu ska jag fylla på kaffet =)

Puss

Image and video hosting by TinyPic


Tacodinner

bild1691 (MMS)

Tacodinner


Dessa ska bli mina




Båda från Thomas Sabo. Fick ju ett svart av babe när vi firade 2 månader ♥ och såg nu att det fanns i flera färger, galet, galet snyggt till sommaren när man är brun ( och en STOR anledning för mig att köpa ännu flera berlocker)


Plugga plugga plugga

bild1690 (MMS)

Plugga plugga plugga


Bada, äta, plugga

Nu är jag hemma, efter en otroligt uppiggande promenad. Solen skiner och det är varmt ute.

Tjejer och killar: Det är vår, hörde ni? Det är vååååååååååååååår!

Snodde killens nya solglasögon (såååå heta). Jag känner mig på topp idag, så nu ska jag bara få i mig lite och äta, ta ett snabbt bad och sedan sätta mig och plugga, känner motivationen inom mig och det är inte ofta det =)


Image and video hosting by TinyPic


Livet är bra härligt ibland

bild1689 (MMS)

Livet är bra härligt ibland


Då går vi ut och powerwalkar då

bild1687 (MMS)

Då går vi ut och powerwalkar då


Smarthuvud!

Ja men vi tar med hörlurarna och laddaren men vi lämnar Ipoden hemma. Gaaaaaaah! Hur smart får man vara på en skala? Image and video hosting by TinyPic

Dagens låt

Snacka om talang




Image and video hosting by TinyPic




Dagen horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Det är viktigt med familjeharmoni. Det är inte bara trevligt, det främjar hälsan och välbefinnandet.




Sol, sol, sol

Godmorgon finisar.

Fick börja morgonen med att spinga ner till affären och köpa mjölk till morgonkaffet, men det gjorde inte så mkt för det är sooool ute =) Hade det vart tradigt väder hade jag muttrat många fula ord för mig själv, men nu satte jag glatt på mig skorna och gick ner. I love the sun.

Sitter och fixar med musiken på datorn, ska lägga in massa musik på Ipoden, har ju fått nya fina Paul Frank hörlurar av mamma, rosa såklart, passar perfekt till min rosa Ipod, men jag som har sådan otur med allt vad teknik heter får väl inte in musiken, och det måstejag för just nu är den tom eftersom allt har spårlöst försvunnit från den. Visst måste man ladda ner något program? Typ Itunes eller vad det heter? Hmmm, detta måste utforskas, och när jag gjort det och förhoppningsvis fått in all musik så ska jag ut och gå igen, på en lååång promenad, jag blir verkligen en annan människa av solen.

Har ni förslag på bra musik så säg gärna till, alltid kul med nytt, lyssnar på de mesta, men inte opera och skrikmusik.

Puss


Image and video hosting by TinyPic


Dags att testa nya B&J

bild1685 (MMS)

Dags att testa nya B&J


Nyttig middag (förutom såsen då)

bild1681 (MMS)

Nyttig middag (förutom såsen då)


Desperate Housewive

Jag känner mig som en sådan ibland, inget ont menat egentligen. Men när man pluggar hemifrån så blir det ju att man städer, tvättar, handlar, lagar mat, bakar mm, ja och pluggar också såklart, men man kan inte sitte flera timmar i sträck, inte jag iaf, jag måste ha pauser.

Idag har jag varvat pluggandet med tvättstugan och snart ska jag fixa lite inför middagen, qinouasallad och kotlett? kottlett? kottlet? Hahahah, hur stavas det? Inte ofta man skriver det ordet märker jag, men ni förstår nog vad jag menar =)

Ja, var väl bara det jag tänkte säga förtillfället.

Puss på er sötisar  

Image and video hosting by TinyPic


Time for some plugg

Nu är det dags för mig att sätta mig och plugga lite geografi. Har vart nere med tvätten i tvättsugan och självklart var ena maskinen sönder, just my luck. men ärligt så tycker jag att sådant borde dom fixa direkt när man ringer och anmäler det, inte nog med att tvättmaskinerna är från 1800-talet men då kan de väl iaf ge en bra service tycker jag.

Jaja, nu ska jag inte gnälla om det, blir bara så irriterad när man bestämt sig för att tvätta lakan osv.

Men men, nu in i geografins värld och jämföra Östersjön med Medelhavet =)

Puss

Dags för en powerwalk

bild1680 (MMS)

Dags för en powerwalk


You & me

Michan Image and video hosting by TinyPic Patrik


Dagen horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Du får ett mycket givande och öppenhjärtligt samtal med nära och kära i dag. Alla lyssnar på dig!

Men det låter ju trevligt =)




Tillbaka till vardagen

Då var det tisdag och långhelgen är över, men iof bara en 4 dagars vecka till. Denna vecka bjuder unte på så mycket mer än en massa plugg. Har två arebten som ska lämnas in på fredag samt prov på lördag. HUA!

Men idag har jag tvättstugan så jag får plugga mellan maskinerna, nu testar vi den 3e tvättstugan, få se om den är något bättre än de andra två.

Som jag skrev igår, har nog gått upp ett x antal kilo denna påskhelg, av all god mat och allt annat gott, så nu börjar allvaret igen, mina dagliga promenader, ska bli skönt att komma igång igen. Man har ju verkligen legat på latsidan så att säga =)

Tror bara inte att vädret kan bestämma sig idag, när jag vaknade var det mulet och ändå lite blåa fläckar, nu är det bara grått ser det ut som, men såg på vädret att ons-tors skulle bjuda på sol och många plusgrader. Det gillas!

Hoppas att ni alla får en toppen tisdag.

Puss

Snart nanna kudde

Nu är vi hemma från bion, den var verkligen över förväntan Man blev glad av den, en enkel lättsam film så här en regnig måndag/söndag.

Snart blir det in till sängen och läsa lite, en vecka av plugg står på listan. Tillbaka till verkligheten liksom. Men det kan vara skönt det med. Rutiner. Dessa försvinner under sådana här långhelger och jag har säkert gått upp hur många kilo som helst, så det ska vi också ordna till i veckan.

Nu blir det lite TV och sen som sagt läsa, har bärjat på en ny bok: Vi måste prata om Kevin. Verkar riktigt bra. Någon som läst den?

Puss på er gullegrisar.


Nu blir det


Mot Entré

Nu trotsar vi regnet och rastlösheten och beger oss till Entré för lite god fika och bio. Iklädda i mjukisar. Kan inte bli mysigare.

Hoppas att ni alla har en myspys måndag/söndag.

Puss på er.

Rastlöshet

Rastlöshet är en oro i kroppen som gör att det är svårt att slappna av eller sitta still. Precis så käner jag mig idag, rastlös. Regnet vräker ner, det är grått och kallt ute och bara blä blä blä. Men älsklingen har bokat biobiljetter tills ikväll så då har vi något att se fram emot =)

Hatar verkligen att vara rastlös, det bara kryper i hela kroppen men man kommer inte på något att göra, men vi har iaf kollat på en film, Gamla men i nya bilar, en dansk film som var ganska rolig faktiskt.

Iof är det väldigt skönt med sådana här dagar, man bara tar det lugnt, fika lite osv, det kanske behövs så jag ska sluta klaga, och så ska vi ju faktiskt gå på bio =)



Äntligen måndag

TYcker du att måndagar är jobbiga? Tråkiga? Eller allmänt blä? Lyssna då på denna låt så blir du på bättre humör. Jag hade den på skiva och varje måndag på jobbet satte jag på den. ALLA blev glada =)


 


Hahahaha

Tv 4 nyheterna började precis nu. Anders Kraft står i direktsändning på Gärdet i Sthlm och det är FULLT med SNÖ!!!! Babe sa precis, känns inte som samma land. Här nere i Malmö finns inte en snöfläck kvar och bara ett par timmar bort är det fullt med snö.

Snacka om konstigt egentligen. Här går man i låg/tygskor och dä uppe måste man ha dunjacka och stövlar.

Hihihihi.

Puss

Dagen horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Det skrivna ordet står i fokus. Det är viktigt för dig att kommunicera med andra på ett ärligt sätt.




Att vakna tidigt

God morgon sötisar.

Idag vaknade jag prick klockan 7.00, så jag gick upp och kokade kaffe like always. Nu är det Skrållan, Ruskprick och Knorrhane på TV.

Men det finns många fördelar med att vakna tidigt och jag får ångest om jag sover till 10, vilket aldrig händer men ändå. Jag vaknar hellre tidigt, fixar och donar och gör det som ska göras och sedan kan man ta en liten powernap på dagen istället, dagens känns så mycket längre och man får ut så mycket av den. Men det kan bli en ond cirkel för man är oftast väldigt trött på kvällarna, iaf om man bara sitter hemma och tittar på film eller liknade, men detta att vara morgonpigg har jag arvt av min älskade mamma.
Jenny som jag bo hos är också morgonpigg, vilket är ganska mysigt, för när jag går ner för trappan på morgonen så sitter hon där med en kopp kaffe och vi börjar dagen tillsammans med lite småprat och så, galet trevligt faktiskt.

Sen behöver man aldrig vara rädd för att försova sig, för man vaknar alltid tidigt ändå.

Jag kommer ihåg när jag var liten, vi hade alltid hunnit äta frukost, åkt en sväng till stan, gjort en massa roliga saker och sen när jag kom hem, då var kompisarna vakna, och jag förstod (förstår fortafarnade inte) hur man kan sova så fruktansvärt länge.

Klart att man skulle vilja sova länge någon dag, kunna ligga och dra sig, men som sagt, tar hellre en powernap på em.

Så tummen upp för att vara morgonpigg =)

Är ni morgonpigga elller morgontrötta?



Wii

Osten, vindruverna och skinkan står på bordet, vinet är upphällt och nu ska vi spela Wii =) Blev lite sega av att glo på en film så nu ska här spelas tennis på högsta nivå, jag mot babe.

Wish me good luck =)

Puss

Hemma från Ystad

Nu har vi kommit hem, har vart ut och äventyrat i 5 timmar =) Alltså, jag säger bara det. Carolina Gynnings utställning var helt underbar och jag vill ha ALLA hennes tavlor hemma i min lägenhet. Så fina. Ikväll blir det mys i soffan. Babe ska inte gå ut utan vi har köpt hem: Vindruvor Italiensk skinka Brieostar Kex Vin och massa annat gott som vi ska mysa med denna regniga gråa söndag. Mysnivå 100 =) Hoppas ni har en toppensöndag so far. Puss på er ALLA

Lika som bär?

Lika som bär? Vem är vem egentligen?

 


Mot Ystad

Nu har vi avnjutit en smarrig frukost, så nu ska jag hoppa in i en dusch, sen bär det av till Ystad och Carolina Gynnings utställning, ser verkligen fram emot den. Vädret är ju inte på topp, grått och regnit så det kan ju inte bli bättre än att gå runt och strosa och titta på tavlor =)

Hoppas att ni alla får en mysig söndag utan jobbångest, för de flesta är väl lediga imorgon?

Puss



Mamma

♥Grattis min älskade mamma på namnsdagen♥

 


Dagen horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Nära relationer står i fokus. Du inser hur viktig en viss person är för dig. Ta inget för givet nu.



Påskdagen

Good morning sunshines.

Jag var sååå fruktansvärt trött och mätt igår så jag låg bara på soffan och slappade med babe. Mys. Men idag är det bättre, pigg och utvilad, sitter och dricker kaffe och kollar barnprogram, det enda som går den här tiden, men babe har fixat Solsidan till mig eftersom jag somnade tidigt i fredags så den blir det att kolla in snart. En helt underbar serie tycker jag.

Få se om det bär av till Ystad idag, vi ska ju kolla in Carolina Gynnings utställning, ska bli riktigt kul, sen såg jag på FB att en familj som vi brukar fira midsommar med är där och tjejen ville också kolla in utställningen så det vor kul om vi möttes upp där =) Ska skriva till henne på Fb sen.

Ikväll kanske babe ska ut men jag har bestämt mig för att spela Bingolotto, kalla mig tant, men jag tycker det är ganska kul när det är speciella tillfällen, inte så att jag sitter varje söndag och spelar. Tänkte att jag skulle vinna mig en bil. Så det blir en myskväll med lite vin, god mat och Bingolotto, med eller utan babe, det märker vi =)

Hoppas att ni alla hade en trevlig och mysig påskafton



Kalla mig tant, men kul är det (ibland och Lokt var bäst)


Mätt som bara den

Hemma.

Proppmätt.

Trött.

Mjukisar.

Soffan.

Ett glas vin.

Slappa.

Skriver mer sen.

Snacka om talang


Helt helt galet.



Detta visste ni inte

Om mig (tror jag)

Jag:

har 3 tatueringar
är rädd för spöken
måste skölja glasen 3 ggr innan jag fyller det
är galen i The Hills och O.C
är sällskapssjuk
har alltid med nallen Lars-Buno när jag åker bort
älskar schlager
hatar spindlar och ormar
är beroende av knäckebröd
är mörkrädd
kollar under sängen och i garderoben när jag ska sova och är ensam
är galen i fanta/rosé
hatar skräckfilmer
älskar älskar sommaren
är utbildad servitris
är galen i tulpaner


finns säkert tusen andra saker men dessa börjar jag med =)


Dagen horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Du får hjälp och stöd från andra i jobbet. En stilla flirt är möjlig! Gör snyggt på din arbetsplats.


Mitt horoskop verkar inte förstå att jag inte har något jobb utan att jag studerar, men men förhoppningsvis har jag ett snart =)




Påskafton och världens finaste väska

God morgon alla sötnosar.

Idag är det påskafton och det ser ut som om det kommer bli fint väder idag, yeeeey! Solen skiner, underbart.
Jag har fått världens finaste väska av min babe i påskpresent, jag blev så glad, kommer vara favoriten i vår kan jag säga.

Igår kväll var jag heeelt slut, vi åt en jättegod middag med lax och hemmagjord dillsås och drack lite vin, men strax innan halv nio gick jag och lade mig, kände att inte kunde hålla ögonen öppna, men så blir det ju om man ska hålla på och vakan i ottan och jag kände att jag ville vara pigg och utvilad idag istället.

I em ska vi hem till Babes föräldrar och äta med hans syster och hennes familj samt hans mormor, första gången jag träffar henne så det ska  bli kul.

Nu på morgonen ska vi ut och gå en promenad sen  hem och baka scones till frukost. Mums. Tror detta kommer att bli en välsigt mysig dag, fast jag saknar min familj något otroligt, brukar alltid vara hemma under högtiderna (om detta räknas till det med ivår familj gör det de iaf) så det känns lite konstigt att inte vara hemma, men jag åker hem nu i slutet av april så.

Nu sitter jag och dricker kaffe i våra nya muggar med en jättesöt kyckling på, älsklingen sover fortfarande men han kommer nog upp snart, ingen av oss är speciellt bra på sovmorgon om man säger så.

Hoppas att ni alla får en underbar dag.

Glad Påsk!



Home again

Hemma.

Och min babe har stått och fixat i köket sedan jag åkte, herregud vilken karl jag har säger jag bara. Fixat och donat massa inför imorgon.

Nu har jag precis slängt i mig lite lunch, så nu blir det kaffe och lite film på soffan, var ju som sagt vaken 5.20 imorse så en liten liten powernap, sen ska vi iväg och hanlda lite.

Solen skiner och det är verkligen en toppendag ♥

Påskhandel

Nu ska jag ge mig ut på stan och påskhandla. Loveley.

Puss mina fina ♥


Dagen horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
En gammal kärlek kan dyka upp på scenen igen. Det här är rätt tillfälle att reda ut ett missförstånd.

Jasså, då betyder det att nån av dem befinner sig i Malmö idag då =)



Rasmus, Pontus och Toker

Snacka om nostalgi på högsta nivå.

Vaknade klockan 5.20, fråga mig inte varför, men thats life, älsklingen ligger och snarkar på, skönt för honom som går upp så tidigt varje dag. Men jag gick minsann upp och kokade lite kaffe, satte på 4an och la mig i soffan, då var det något amerikanst Robinsson tror jag, men efter det, Rasmus Pontus och Toker, vilka minnen, jag älskade den filmen när jag var liten och jag kom ihåg att pappa hade spelat in den på VHS, hahahaha, så jag blev jätteglad när den började, så nu sitter jag här med mitt kaffe och kollar på den med pläden runt mig, kan ju inte bli mysigare.

Jag har ju skrivit tidigare inlägg om dagens barnprogram, att jag tycker att de flesta är totalt världelösa, och inga barnprogram enligt mig, så hur glad blev inte jag näör de visar detta, och när det är slut så börjar Tjorven =)
Jag säger då det, jag är uppvuxen med Astrid Lindgrens filmer och sagor och jag bara älskar dom (fast tycker att Karlsson är lite läskig), så mina framtida barn ska defenitivt inte få missa dessa filmer.

En av mina Astrid favoriter är nog Barnen i Bullerbyn.

Har du någon Astrid favorit eller något annat barnprogram som ger minnen?










Bilderna är från google.


Pinsamt

Är det bara jag som tycker att Ballar av stål är fruktansvärt pinsamt? I varje program så måste jag gömma mig under pläden i soffan =) Samtidigt som det är roligt så är det sååå pinsamt!



Dagens fundering

Hur kan man gå i dessa?






Googlebild


Mammas lilla skönhetsdrottning

Jag har blivit helt besatt av TV4´s dokumentärer och idag visas en dokumentär om små skönhetsdrottningar och jag tycker att det är så fruktansvärt hemskt, visst att barnen är med på det och de säger att de vill, men när man som nioåring har linsor för ens mamma blir arg om man har glasögon har det gått för långt, det sprayar kroppen med brun utan sol och gör nagelförlängningar på barnen, att detta kan få vara så här.

Jag tycker då att det är fruktansvärt, oki att man kan modella som barn, det har jag ingenting emot, eller att man gör reklam för kläder och så vidare, men som en sa, de ser ut som små transvestiter. Det kommer ju att se ut som gamla pensionärer när de är tonåringar, och de tror att de kommer bli stora, ha egna hus, bilar, pool mm, är det drömmen när man är sju år och precis har börjat i ettan?

Herregud säger jag bara!

Deras mammor lägger flera hundratals pund på klänningar och allt annat som hör dessa tävlingar till. Spar dessa pengarna till barnens framtid istället!








Bilder tagna från google

Är detta oki?


Tävlar om ny design

Eftersom jag är helt världelös på allt som heter photoshop mm så gör jag vad som helst för att få en ny design till min älskade lilla blogg =) Så därför är jag med och tävlar om en, kan ju inte bli bättre =)

Vem som håller i tävlingen är ingen mindre än marinoni.blogg.se



Sandhamn

Hahahahaha, fastnade framför Sandhamn på TV3 play. Vilka idioter, var själv där för 2 sommrar sen och det är ju verkligen så som dom visar, visst att de kanske tar fram det allra värsta. Men vi var lugna och voi hade galet kul =)



Dagen horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Njut av det ljuva livet i dag. Alla vill umgås med dig. Se till att du roar dig med goda vänner!


April april

Då var det första april idag då, och solen skiner, man kan inte annat än att få vårkänslor. Helt underbart. Så det blir nog att gå ut på en härlig morgonpromenad. Och babe slutar förhoppningsvis tidigt idag. Wieee =) Sen är det 4 dagars ledigt, hoppas hoppas på strålande sol.

Just det, det är ju Skärtorsdag idag, undrar om det brukar ringa på påskkärringar? Kanske ska man köpa hem lite godis, jag menar det är ju inga problem om det inte gör det för här hemma finns det då gottisgrisar =) Det var längesedan jag var med om att de ringde på, man kanske inte gör det i samma utsträckning som när man själv var mindre, eller? Eller så har jag bara inte vart hemma när de har ringt på =) Ja, jag går nog och handlar lite godis, man vet ju själv hur besviken man blev när man ringde på hos folk och inte fick något alls =)

Ska nog ta en kort solning idag med =) Ska ha en jättesnygg gul skjorta på mig på påskafton, då kan det vara snyggt att vara lite brun =) Snart behöver man inte tänka på allt det där för då är det SOMMAR!!!!!!!!

Ha en jättebra 1a april nu, och bli inte lurade =)

Puss