Vilken dag

Puh säger jag bara, känns som jag inte suttit på hela dagen men samtidigt har jag suttit lite vid datorn, men det har ändå vart fullt upp och en massa besök och hundar här hemma så man känner sig helt slut i huvudet, men nu ska vi koka oss lite te och rosta lite bröd.

Ungarna är lagda och tv´n avstängd, så lugnt och tyst.

Härligt!


Image and video hosting by TinyPic


Fika, fika, fika.

Hallojsan.

Har ingen motivation för att plugga idag så vi har suttit och fikat med ett par kompisar och sniffat på en 1 månaders bebis. Så mysigt.

Men resten av veckan så blir det plugg på högsta nivå. Nu ska jag ta en dusch tänkte jag, har inte riktigt hunnit med det, men snart så.

Hoppas att ni alla har en bra måndag.

Denna skulle ha vunnit


Storstädning

Nu har vi städat heeela huset, så underbart när man är klar och allt är skinande rent. Men nu är jag så hungrig så nu blir det dags att laga ihop en smarrig omelett. Sen blir det att sätta igång med studierna.

Och duscha såklart =)



Dagens horoskop - Skorpionen

Dagens horoskop:
Gör upp långsiktiga planer. Fundera över hur du vill att framtiden ska se ut. Du vill leva sparsmakat.




Monday morning

God morgon alla söta.

Hoppas ni sovit gott, det har jag i allafall.

Blir inte så mkt uppdateringar under helgerna, men nu ska jag försöka bättra mig.

I fredags satt vi bara hemma, åt lite god mat och drack ett glas vin, gick och lade oss ganska tidigt, alla är trötta på fredagar.
På lördagen gick vi ut en sväng, kul att komma ut och träffa lite folk, annars har det vart en lugn och skön helg. Men nu är det tillbaka till verkligheten igen med en massa plugg, har ju börjat 3 nya kurser. Känns jättebra faktiskt.

Nu väntar vi bara på att värmen ska komma också.

Puss

Finns det något godare

än nybakta scones?

Vi vaknade tidigt imorse, gick upp och drack lite kaffe och bakade scones. Regnet öser ner ute så det blir en mysdag hemma idag. Kanske baka någon god kaka till eftermiddagskaffet, hahahaha, pensionärsvarning =)

Men det är det helgerna är till för. Myyyyyys.

Dagens horoskop - Skorpionen

Dagens horoskop:
Strö inte pengar omkring dig i dag. Du tror kanske inte att du är oförsiktig, men så är det nog.



Lööördag

God morgon på er pärlor.


Idag är det lördag, och solen tittar fram lite men attans var det började regna igår, men idag hoppas vi på en fin dag.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men ikväll blir det kanske en utgång, vem vet. Annars hoppas jag på fint väder så man kan ligga och steka på altanen =)

Puss

Vad hände?

Strålande sol och supervarmt, nu ösregnar det, fattar ingenting. Men men så är det väl i detta land. Så nu har jag krypit ner i soffan med en filt och en kopp kaffe. Mysigt.

Hoppas på fint väder till helgen så vi kan vara ute och fixa i trädgården.


Image and video hosting by TinyPic


Dagens horoskop - Skorpionen

Dagens horoskop:
Du får hjälp och stöd från andra i dag. Några kan få ett arv. Passa på att ansöka om ett lån.




En underbar dag

Igår hade jag en heeelt underbar dag. Åkte hem till Bjärnum tidigt på morgonen, kom hem och fikade lite med Jenny, sedan åkte vi iväh och köpte blommor, jord, örter, handskar mm för att sedan vara ute i trädgården hela dagen. Så nu har jag min egna lilla örtträdgård, helt underbart.

På em tog jag hennes barn på en promenad till äffären, köpte glass, vattenpistol och kulor sen bar det av hem gör grillning. Blev lite vin på den soliga altanen också. Ibland är livet bara fööör härligt.

Idag vaknade i upp till sol och vi ska fixa rosenbuskarna idag, det kommer bli så fint, och snart är det dags att fixa poolen.

Looooooooooovley.


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Håll ordning på dina pengar. Du vet inte vad du ska koncentrera dig på. Du har plikter att uppfylla.



Mot Hässleholm

Goood moooorgon, god morgon, god morgon.

Nu har jag packat färdigt allt och ska bara fixa det sista, sedan bär det av till Hässleholm, men det verkar som om Sthlms  planerna får vänta, har prov två lördagar i rad, förstår verkligen inte varför man lägger de på lördagar, men men. Sen den 18e åker vi några tjejer till Jönköping där vi har hyrt ett hus, så det bkänns som om jag bara hinner vara där en vecka, mån- fre och då jobbar alla, bättre att åka i juli när alla har semester så vi kan ligga på stranden och fläka =)

Nä, nu ska jag snart kila.

Ha en bra dag.

Puss

Årets första kulglass

Jag och babe har vart ute på en lång härlig kvällspromenad, soligt och mysigt. Vi gick i en stor park med en massa trädgårdar och en kanal, massa gäss och söta änder.
Åt årets första kulglass. Yeeeeey. Sommaren är häääär!

Nu är vi hemma och babe har precis gjort en fruktsallad med en massa olika meloner. Sen blir det lite tv tittande innan jag ska ta ett bad och krypa till kojs.

Hoppas att ni alla får en mysig onsdagskväll.

Puss

Solen tittar fram

Såja. Nu kikar solen fram så nu är allt som det ska vara.
Och snart kommer Prinsen hem också, lovley. Men i morgon åker jag hem till Hlm, fast jag kommer sakna honom något så otroligt så ska det ändå bli kul, på lördag ska vi se schlager, sen blir det en massa grillning och en massa sola ute i trädgården, så det är inte så att jag inte kommer att göra en massa roliga saker =)

Men men, en prins är ju alltid en prins, såklart man kommer att sakna och sova med honom.

Nu kokar potatisen, blev akut sugen på ungsgratinerad falukorv med hemlagad potatismos. Mums filibaba.

Dock ingen blommig falukorv, för det fanns inte =)


 

Jag vill ha blommig falukorv till lunch, mamma!

Nått annat vill jag inte ha!

Jag hatar tomaten,

Och fisken och spenaten,

Och plättarna med lingonsylt.

Fläsk-har vi för ofta.

Lamm-smakar som kofta.

Biff med lök är riktigt läbbigt!

 

 


 

Bilden är från La Google


Hiss

för Lokas nya smak: Päron och krusbär. Hällde upp ett stort glas med massor av is. Mums.




Image and video hosting by TinyPic


Summer rain


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Kontrollera allting noga när det gäller pengar i dag. Gör du inköp, räkna växeln och spar kvittona.



Komsi komsi

Nä. nu vil jag ayy värmen ska komma på riktig. Vart är solen? En massa moln ute. Fast liiite blått ochj det blåser iaf inte idag. Igår kunde man kanppt vara ute för stormen. Usch. Men det är bara att hålla ut, den borde komma snart.

Sitter och väntar på att kaffet ska bli kart, sedan funderar jag på att gå ner till frissan och titta om det finns någon klipptid. Vil verkligen göra något med håret. Sen när jag kommer hem till Hls ska jag boka slintid. Måste ju vara lite fin på sommaren. Jag vill göra en hårförlängning men jag måste ändå klippa mitt hår, det har blitt så slitet.


 

Så här vill jag se ut i håret, så vi får se hur det blir, ska iaf ta med bilden till frissan och se om de kan lägga i någon liknande fär i mitt hår. Sen bleks mitt hår ganska mycket under sommaren också. Men bra snyggt är det.

 

Bilden är tagen från google


Parfym och skjorta

Hallllå Bojje.

Nu är jag hemma igen. Satan i gatan vad det blåser, galet, galet, galet.

Men nu har jag iaf handlat till min Babe. En parfym, Burberry Beat, jag har den fast för tjejer då såklart och den luktar galet gott. Sen köpte jag en vit sommarskjorta, han kommer både  vara fin och lukta gott, så nu ska jag slå in mina presenter och koka mig en kopp kaffe, känner att jag behöver det.

Hej hopp.

Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
En resa blir mycket trevlig. Försök att göra nånting lite utöver det vanliga. Besök vackra platser.



Fångad av en stormvind

God morgon pärlor.

Vilken storm det är ute, men samtidigt lite moln och sol, hoppas att alla molen blåser bort =)
Sitter som vanligt med mitt morgonkaffe med tv4 nyheterna på.

Idag ska jag kika igenom mina nya kurser som jag ska börja läsa, Turism, försäljning och bransch och engelska B, Ska bli riktigt roligt. Måste som sagt plugga hela sommaren men efter som det är på distans så gör det ingenting, tar bara med mig datorn och de böckerna jag behöver så kan jag vara vart som helst =)

Sen ska jag ge mig ut på stan och leta efter någon liten present till Babe, eftersom han har fyllt år. Hade inte riktigt så mycket pengar förra veckan. Sen ikväll ska vi ut och äta på restaurang, mysigt.

Hoppas ni alla pärlor där ute får en toppen tisdag.

Puss

Image and video hosting by TinyPic


Parta lite granna

Precis vart ute på en härlig powerwalk och äntligen funkar min Ipod. Det är lycka det. Gått och lyssnat på Cascada på högsta volym och vill bara sätta på mig min High Heels och ge mig ut och parta.



Gubben är på fotbollsmatch

och jag blev lämnad hemma =) Men det gör ingenting, håller på att tappa upp ett bad, sen blir det på med mjukisdressen och kolla på en film. En mysig kväll för mig själv.

Om vädret tillåter så kanske jag går på en kvällspromenad, håller just nu på att föra över en massa musik till min I pod. Äntligen, har inte använt den på jättelänge.

Men som det ser ut nu så tittar solen fram. Nyss öste det ner, har vart konstigt väder idagm sol, moln, rehn, sol, regn, sol. Men nu så =)

Hoppas att ni alla har en trevlig måndag so far =)

Veckans to do


Babe har köpt hem blommor

bild1782 (MMS)

Babe har köpt hem blommor


Pluggfri dag

När jag kom hem från solningen så kände jag att jag ville ha en pluggfri dag. Så det blir en sådan. Ska fixa lite här hemma, gå en promis och handla lite middag. Idag blir det en god sallad. Sen ska jag bara njuta av dagen. Vissa dagar behöver man bara vara.

Det såg ut som om solen skulle titta fram ett tag så jag kunde sätta mig på balkongen och läsa min bok, men turen vände och nu är det ganska så mörkt igen.

Ha en underbar måndag.

Fusk

Eftersom vädret inte tillåter mig att sitta ute och plugga så går jag och solen, kanske för sista gången denna säsong, man vill ju våga visa benen =)

Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Du kanske hittar en lösning på ett gammalt problem. Du är energisk och ger dig inte i första taget.

 


Monday

God morgon.

Hoppas att ni alla har haft en mysig helg, det har jag iag. I fredags blev det bullbak och smörgåstårtebak, sen blev det lite film och jag gick och lade mig ganska tidigt.

I lördags vaknade jag upp och mådde lite halvdåligt, vet inte vad det va, men det blev bättre. Vädret var lite sådär, men på eftermiddagen när folket kom hit så sprack det upp och blev så varmt att jag var tvungen att byta om till shorts, sen satt vi på balkongen nästan hela kvällen. Så varmt och mysigt.

Igår gjorde vi några ärenden på stan, vi skulle ha tagit Babes mammas cab och åkte runt lite bla till Österlen, men det var mulet och blåste så det var inge kul så det blev att åka hem. Babe lagade en jättegod pastarätt som vi åt på hans nya pastatallrikar som han fick.

En lugn och mysig helg helt enkelt.

Vecka består av  plugg. Imorgon ska vi ut och äta, sen bär det av hem till Hässleholm, sen kommer det gå nästan en månad innan jag ser honom igen, ska till Stockholm, sen när jag kommer hem därifrån så är vi ett par tjejer som har hyrt hus i Jönköping över en helg. Mysigt värre.

Ha en toppendag alla söta.

Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Du uppskattar verkligen att ha nära och kära runt omkring dig nu. Det ger dig en balans i livet.


06.25

God morgon Babes.

Verkligen underbart att vakna kl 6.00 en lördag. NOT! Men vad gör man? Har kokat en kanna kaffe och tänkte lägga mig på soffan en stund och läsa min bok. Det har regnat inatt så nu är det alldeles grått och disigt ute, usch. Hade det vart fint väder hade jag gått ut och gått men jag väntar ett tag.

Ikväll kommer det hit lite folk och jag ska baka tårta idag =) Vi fixade bullarna och smörgåstårtan igår, det blev toppen.

Nä, nu blir det läsning för fulla muggar =)

Resultatet

bild1780 (MMS)

Resultatet


Babe bakar smörgåstårta

bild1779 (MMS)

Babe bakar smörgåstårta


Äntligen klar med tvätten.

bild1778 (MMS)

Äntligen klar med tvätten.


Hemklickat

Hemklickade solglasögon till mig och Babe från barabrillor.se











How You Remind Me


Solen?

Ser inte ut att bli någon sol idag tyvärr. Så det får bli en pyssldag hemma istället. Har precis ordnat Babes DVDfilmer i färgordning =) Jag är lite smått pedant och går och småplockar mest hela tiden, mår verkligen dåligt att ha stökigt runt omkring mig.

Mamma, kännder du iegn dig? =) Undrar vem jag gar arvt det ifrån ;)

Nu blev jag arg

Gick in på min mail och såg att jag hade fått tillbaka ett arbete från min lärare. De skriver alltid en utvecklingsrespons och hon var sååå sjukt otrevlig. Usch, jag som har vart så glad hela morgonen så läser man det. Visst jag fick ett bra betyg, men tyckte inte om attityden från hennes sida. Ska inte lärare vara till för att hjälpa och stötta? Det trodde jag iag, speciellt när man kör allting på distans. Näää. Nu blev jag måttligt irriterad.


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Gruppaktiviteter och sammankomster står i fokus i dag. Njut av trevligt umgänge med nära och kära.



Friday I´m in love

God morgon pärlor.

Hoppas ni har sovit gott inatt, det har jag iaf =) Vaknade upp för ett tag sedan och sitter och dricker lite kaffe. Har tvättstugan klockan 12 idag, roligt värre. Men hoppas att det blir lika fint väder idag som det var igår. Satt hela dagen ute på balkongen och pluggade. Man känner verkligen lyckan inom sig när solen skiner och värmer som den gör.

Sen när Babe kommer hem blir det att fixa och dona lite, jag ska städa, han ska baka smörgåstårta, imorgon kommer det lite folk hit som ska fira hans födelsedag. Jag har fått äran att baka tårtan, men det gör jag i morgon.

Just det, min berlock från Thomas Sabo gick ju sönder så jag lämnad in den, nu har det ringt och sagt att den är färdig, äntligen, som jag har saknat den.

Sen blir det väl som vanligt lite plugg idag, förhoppningsvis på balkongen.

Xx


Image and video hosting by TinyPic


Herre

Herregud. Jag tror jag svimmar. Sommaren är här!



Image and video hosting by TinyPic


Plugg på balkongen

bild1775 (MMS)

Plugg på balkongen


Längtar

Snart dags för nya avsnitt av True Blood




Hej och hå

Somnade om en stund till vilket var skönt, fast man bli nästan ännu tröttare. Har kollar på lite The Hills avsnitt. Drama, drama, drama.

Nu ska jag fixa mig iordning lite sen ska jag ut på min dagliga promenad, har vart duktig hittills, förutom tårtan i tisdags, men som sagt det var ju faktiskt babes födelsedag =)
Idag ska jag intr klä på mig lika mkt kläder som igår, höll på att drunkna. Undrar om man kan ha shorts på sig? Det är inte soligt men inte molningt, ser ut att vara väldigt kvavt ute. Hmm dagens I'landsproblem.

Hoppas ni alla får en toppen torsdag, torsdag, men vart tar dagarna vägen egentligen?

Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
En familjediskussion står i blickpunkten. Du kan också behöva en lugn stund för dig själv i dag.



Varför vaken nu?

God morgon.

Vaknade halv sex idag och gick upp och drack kaffe med Babe innan han åkte iväg till jobbet. Nu sitter jag här och det svider lite i ögonen. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Om jag lägger mig och läser så kommer jag säkert att somna om, men vad gör det, vädret är grått och tråkigt.
Jag som hade hoppats på sol så att jag kunde ge mig ut och plugga i gräset. Men det bli kanske bättre under dagen.

Nä klockan är inte ens sju, jag lägger mig på soffan och läser min True Blood bok en stund =)

Hej så länge.

Yes!

Klarade geografiprovet galant!

Yes!


Somnade visst

Råkade visst somna lite =)

Kom hem efter min powerwalk, herre vad varmt det var ute, det såg inte så varmt ut så jag tog på mig alldeles för mycket kläder. Men skönt var det. Sen tog jag en dusch, lagade lite mat och tog en kopp kaffe, sen somnade jag som en stock på soffan. 
Nu ser det dock ut som att det kommer att bli regn tråkigt nog.

Hmm fortfarande lite seg i skallen, men nu är det Bevvan på 4an och lite kaffe på det så blir jag nog piggare.




Danske

Kanske inte världens finaste språk, men jag funderar på att hitta någon kurs, min pojkvän pratar flytande danska, lika så han mamma och mormor då hon är från Danmark. Det kommer ju bli en del trippar dit i framtiden nu när man bor så nära, samt att där finns det mycket jobb, så en kurs skulle inte sitta fel.
Men ack så roligt det låter ;)

Hej. Mit navn er Michaela og jeg er 27 år gammel. Jeg kommer fra Stockholm. Jeg har en kæreste som jeg elsker så meget. Nu er jeg studerer, men leder efter nogle ekstra arbejde.

Sen har väl inget missat den Danska hiten Natteravn med Rasmus Seebach....


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
En familjediskussion står i fokus. Ni kanske vill genomföra en del förändringar på hemmaplan.



Vaknade till sol

God morgon pärlor.

Har börjat med en ny rutin på morgonen, titta ut genom fönstret för att se vad det är för väder. Det blir så nu när sommaren närmar sig och vädret är ostadigt, det har regnat i natt, men det är sol nu så hoppas verkligen att det håller i sig hela dagen.

Igår fyllde som sagt Babe år, så jag lagade en god middag till honom och sedan åkte vi hem till hans föräldrar och drack kaffe och åt tårta. Babe ville se fotbollen på TV också =) Han ska bli mer firad på lördag då det kommer lite folk hit. Myspys.

Sitter här och väntar på mitt provsvar också. Gjorde ett geografi prov i onsdags så nu sitter jag här och väntar med spänning. Hoppas det kommer idag.

Jag oroar mig för slutprovet, det har vart en vädligt stor kurs med stora inlämningsarbeten, och inom geografin är det mycket svåra saker tycker jag, man ska förklara hur vissa saker går till osv. Måste nog kontakta min lärare ang detta.
Jag älskar att skriva arbeten, kan skriva hur många sidor som helst, men sen när det kommer till proven så går brukar det åt Hvete.

Jaja, bara att fortsätta att kämpa på =)

Puss

Snart kommer födelsedagsbarnet hem

Nu kommer snart min älskade babe hem. Han otroligt gulliga kollegas fru har bakat en tårta som jag och han skulle dela på ikväll, hur gulligt är inte det? Jag har aldrig träffat dom. Sedan har hon skrivit en lista till mig vad den innehåller eftersom jag är allergisk mot en massa saker, plus att hon hade frågat innan om jag var allegisk, så gulligt.

Jag skulle ju inte äta socker men, nu fyller faktiskt babe år. Alltid något att skylla på =)

Puss

En bra sommar

Jag vet inte varför men jag känner på mig att detta kommer att bli en helt underbar sommar.

Fast jag ska plugga heeela sommaren så känns det som att allt det roliga vinner över det. För det först ska den tillbringas med världens underbaraste. Nu i början av juni åker jag hem till Stockholm och hälsar på alla nära och kära, mamma fyller år också, sen när jag kommer tillbaka till Skåne så åker jag och tjejerna till Jönköping över en helg där vi har hyrt hus.
Sen kommer några kompisar från Stockholm hit och hälsar på, det blir en tripp till Köpenhamn, förhoppningsvis kommer mamma och pappa ner också.

Världens bästa Sara fyller år i juli så då blir det Stockholm igen. En massa sol och bad på mysiga ställen. Utflykter mm.

Som sagt, tror detta blir min livs sommar =)

Vad ska ni hitta på för kul?




Image and video hosting by TinyPic


Promenad och blommor

Nu ska jag ge mig ut och gå, inte så super soligt men det är iaf lite ljust ute så man måste ju passa på. Sen ska jag till blomsteraffären och kika efter blommor till babe =)


Image and video hosting by TinyPic


Grattis boo


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Du får ett öppenhjärtligt samtal med nära och kära i dag. Ni ställer verkligen upp för varandra nu.



En blå strimma

God morgon.

Sovit gott? Det har jag, fast jag flög upp i sängen vid 4a tiden när tidingen kom, blir alltid lika rädd, förstår inte. Låter som de kastar ner tidningen.

Idag vaknade jag upp och ser en blå strimma på himlen, så hoppas verkligen att det blir fint väder idag, min älsking fyller år och då ska det vara fint väder =) HAde tänkt att vi skulle äta något gott ikväll och sedan åka iväg och äta glass någonstans, i helgen kommer han släkt hit, de skulle ha kommit i lördags men några skulle jobba. Sen spelar ju hans älskade Malmö FF idag men tor inte han vill sitta inne på O´Laerys och titta på de, men vem vet, är det jättetråkigt väder så kanske =)

För mig blir det en massa plugg idag, väntar på svar från hotellen jag mailade frågor till igår, så hoppas de svarar snart så att jag kan fortsätta, det är bara en del kvar på det arbetet.

Sen ska jag kolla igenom geografin också, ett nytt arbete väntas där.

Jag bara hoppas på att det blir sol så jag kan ta en filt och ge mig ut och plugga i gräset.

Hoppas att ni alla får en bra tisdag.

Puss

Mätt och belåten

Nu har jag och babe precis avnjutit en god middag bestående av ris, korvstroganoff och sallad. Mums.

Solen skiner och det är alldeles blått, så underbart.

Därför bli det nu en promenad ute i solen, man kan bara inte sitta inne, när den nu äntligen tittar fram.

Äntligen säger jag bara =)

Xx

Pluggpaus med Bevvan och kaffe

Har tagit en liten pluggpaus, väntar nämligen på några mail från ett par hotell innan jag kan forstätta med en uppgift, men nu är det Beverly Holls på 4an och jag har kokat lite kaffe så mailen kan gärna få vänta en liten stund till.

Solen tittar fram också, kan ju inte bli bättre, så det får allt bli en kvällspromenad efter middagen som betår av ris och korvstroganoff, blev så akut sugen på det.

Hoppas att ni alla har en bra dag so far.

XX


Slutätet

Nu har jag bestämt mig! Inget mer godis förutom på lördagar, eller en dag i veckan. Har blivit alldeles för mkt på sista tiden så det är nästan inte gott längre. Det blir ju mycket roligare när dagen kommer då man får gå köpa sitt godis istället, som ett litet barn.


Image and video hosting by TinyPic


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Du trivs i umgänget med nära och kära i dag. Ut och roa er. Familjen är ju faktiskt viktigast!



Måndag igen

God morgon.

Då var det måndag igen och babe har åkt till jobbet.

Själv sitter jag här med en kopp kaffe och kollar lite på nyhetsmorgon. Dagens planer är en långprpmenad, förstår inte att det ska vara så svårt, man glömmer liksom bort, men nu ska jag ut varje dag! Sen blir det lite städning, måste damsuga och sedan blir det plugg. Det är min dag idag.

Tyvärr ser det inte ut att bli så fint väder idag heller. Men hoppas verkligen att det kommer snart, de sa på nyheterna att de kunde på bli soligt idag, men det ser inte så ljust i, å andra sidan är klockan knappt nio så det kan bli bättre under dagen.

Hoppas att alla haft en toppen helg och får en underbar måndag.

Puss

Gumball 3000

Giller man snabba bilar så är denna film ett riktigt hett tips, elller film och film, det är en dokumentär.



Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
En resa kan bli inställd eller försenad i dag. Det kan även gälla en kurs. En överraskning väntar.



Barnvakt

Nu är vi barnvakt till älsklingens systerson, så jäkla söt, men blyg, så nu sitter han och älsklingen på balkongen och leker, hahah =)

Idag har vi vart på ikea, köpte fin fina kuddar till soffan och lite annat smått. Lite bättre väder idag iaf, inget regn och nyss såg det ut som solen tittade fram, man kan ju alltid hoppas, för nu vill jag sätta på mig mina sommarkläder och det är jag nog inte ensam om.

Blivit lite dålig uppdatering i helgen, men är det helg och man inte har någon egen dator så blir det lätt så. Men lovar att bättra mig iveckan =)

Puss

Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Ett givande samtal kretsar kring ekonomiska frågor i dag. Det är verkligen ingen som skräder orden.



Ingen bra uppdatering

men nu är jag tillbaka igen.

Idag saknar jag verkligen Sthlm, vi har haft regn och grått hela dagen och i Sthlm har kompisarna legat i bikini, sååå orättvist tycker jag. Men hoppas att solen kommer hit snart.

Idag har det inte hänt speciellt mycket, bara suttit hemma, tittat på film mm. Ni blir det lite mer film och ett glas vin. det är ju ändå lördag.

Hoppas på bättre väder imorgon. Verkligen.

Hoppas att ni alla får en toppenkväll.

XX

Time for bed

Nu säger jag godnatt till alla fina där ute. Sov så gott. XX

Dagens beroende

Korsord




Mums!

bild1768 (MMS)

Mums!


Han kom och han gick

Jaha, då blev man lämnad ensam igen då. Killen kom hem och duschade, sen åkte han igen, skulle träffa kompisar och dricka öl. Så nu sitter jag är. Har vart en gansla seg och tråkig dag fast jag har gjort mycket ändå.

Det har regnat och åskat. Men jag har bakat bagels (de blev sååå goda), pluggat och så. Nu tänkte jag göra det lite lyxigt för mig ikväll.
Ska laga lite middag, lax och bulgur, sedan ett glas vitt till det, sen ska jag kolla på någon riktig tjejfilm med ansiktsmask och hårinpackning.

Man behöver lyxa till det ibland =)


Image and video hosting by TinyPic


It's A Rainy Day


Det åskar

Och jag är helt ensam hemma. Snyyyft! Det blixtrar och dundrar satan. Fönstren skakar. Boooooooo #hjärtatihalsgropen.

Bagelstajm

bild1766 (MMS)

Bagelstajm


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Planera för en semester. Du behöver ha lite kul! Kärleken blomstrar! Idrott står också i fokus.



Regn och grått

God morgon.

Idag vaknade jag upp till ett regnväder, mindre roligt, jag vill ha sol och värme bums!

Men så är det ibland, ska ta och ringa Polman och beställa lite fint väder till hegen iaf =)

Så idag blir det nog en hel del städning, Babe fyller år nästa vecka och ska ha en liten bjudning på lördag så då ska det var fint här hemma. Sen hade jag tänkt att försöka ge mig på att abka bagels =) Såg på Leila Lindholm och det såg så otroligt gott ut. Varma bagels, med phiadelpihaost och tomat. MUMS! Sedan blir det lite plugg, det är min dag idag.
Och självklart Beverly Hills kl 15.00 på fyran =)

Hoppasa tt ni får en toppen dag idag.

XX

Beverly Hills

Nostalgi på högsta nivå!

Såg precis nu att Beverly Hills ska börja sändag på fyran. Fy bubblam vad roligt, och det är den gamla, inte den nya serien. Så klockan 15.00 börjar avsnitt 1, säsong 1. Kommer ihåg att jag älskade de programmet när man var yngre, såg att det var från 1990, ett par år sedan kan man säga.

Ibland är jag bara glad att man pluggar på distans, för jag ska sitta bänkad frmför tv´n =) Wooohoooooo!




 

 

Huuur kär var man inte i honom =)


Speedo

Herregud vilken morgon.

Har hunnit med att göra ett prov, skickat in en uppstats och nu sitter jag med ett annat arbete =) Aktiva Michan är i farten, men det är det som är det värsta med mig. Ibland har jag noll motivation till studierna och ibland går det av bara farten, men det värsta är då att man kan halka efter och får mer att göra, men men, nu är jag på G igen.

Men känner att jag behöver lite mat i magen, så nu blir det en liten lunchpaus =)

Xx

Dagens horoskop - skorpionen


Dagens horoskop: Du kan ha ältat gamla problem med en partner den senaste tiden. Nu är det dags att gå vidare i livet.



Tisdag

God morgon på er.

Då var det tisdag och jag ska snart sätta mig och skriva klart mitt skolarbete på datorn. Igår var en givande dag men jag tror inte att det är ett jobb för mig, hade nog missuppfattat det hela lite, men men så kan det vara ibland.

När jag kom hem hade min underbara älskling lagat middag och hällt upp varstitt glas vin, så det var bara att sätta sig och äta direkt. Kände mig gabska slut och var hlt röd och uppsvällt i ansiktet, vet inte varför, kan vara för att jag var ute i solen, men så mycket var jag inte ute och det kändes inte så varmt, men det kanske inte krävs så mkt nu för att solen ska ta.

Idag blir det plugg hela dagen och förhoppningsvis ska jag åka och hämta min älskade dator. Men har ju glömt laddaren i Hässleholm, så få se hur jag gör med det.

Hoppas att ni alla får en toppen tisdag.

XX

I´m ready

Har både hunnit diska, bäddat, pluggat och slängt i mig 2 ägg, just det pöattat håret och klätt på mig också, nu är det bara sminkningen kvar, sedan är jag redo för att åka och provjobba =)

Det ser ut som att solen är på väg och titta fram också, kan ju inte bli en bättre dag.

*glädjehopp*

Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Fokus ligger på att få bättre ordning på tillvaron nu. Rensa bland dina papper. Det känns skönt!

Ja, mina skolpapper skulle behöva sig en rensing kan jag säga, dags att köpa en pärm kanske, har allt i mappar =)



Provjobba idag

God morgon alla fina.

Idag är det dags att åka och provjobba, känns väldigt spännande och lite nervöst, men samtidigt kul, känns skönt att få komma ut och träffa folk, klä upp sig lite och göra sig fin. Pluggar man på distans så blir det inte direkt så att man ficar sig iordning på morgonen och så för att sedan sätta sig i vardagsrummet eller i köket för att plugga, man bor liksom i sin mjukisdress =) Vilket känns lite tråkigt, mest tråkigt för min pojkvän som inte får se mig i annat =) Men nu ska det bli ändring på det, kanske dagarna känns lite roligare =)

Hoppas det går bra idag, jag ska göra mitt bästa och fråga det jag vill veta. Ska vara där kl 11 så jag hinner tänka igenom en del, funderar på att skriva upp lite frågor i kalendern, det kan man väl? Jag har en förmåga att glömma snabbt.

Men som sagt, ska bli skönt och roligt att träffa folk, och när jag var på intervjun var det så snälla och trevliga så bara det kändes toppen.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och läsa lite sen dka jag fixa mig iordning.

Ha en bra dag alla söta.

Xx

Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Det här är en olycksdrabbad dag för barn. Var försiktig. Det kan inträffa nåt i samband med idrott.



Söndagsmorgon

God morgon alla söta.

Då var det söndag igen. Men denna vecka jibbar Boo bara 2,5 dag, mycket skönt, så det blir en långhelg att se fram emot. Mysigt.

Igår vad Boo, jag och hans familj ute på restaurang, hans mormor fyllde 80 år, det var mycket trevligt och jättegott, jag tog en oxfile, mums. Sen efter det åkte vi hem till hans färöldrar och fikade och åt tårta, fick en allergichock vad något, men som tur var hade hans pappa tabletter så det gick över fort.

Efter vi ätit oss mätte och belåtna så åkte vi hem, av med jeansen och stövlarna och på med mjukisarna. Vi tig fram lite ostar och drack lite din och tittade på tv, en riktigt mysig lördag.

Idag ska jag plugga det mesta av dagen. Men det gör inte så mkt, för det är jättetråkigt väder och jag tror att Boo skulle iväg och träffa någon kompis så egentligen så är det perfekt, får man mer gjort =)

Hoppas att ni alla haft en tpooen helg so far.

Xx

Eld i baken

Herre, kollade på klockan hon är redan halv två. Satte mig ner och tänkte plugga lite, sen satt jag och skrev av bara farten, 10 sidor är jag uppe i, jag verkligen älksar dessa dagar, då det bara går så bra. Härligt. Så nu tänkte jag att jag skulle ta en kaffepaus innan jag ska skriva rent allt på datorn, sen får älsklingen läsa igenom allt innan jag skickar in det.

Tur att det är så trist väder, man får verkligen mer nytta gjort då =)

Image and video hosting by TinyPic


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Du kan dra nytta av andras tillgångar i dag. Du kanske får en present. Några ansöker om ett lån.



Från mästare till ja, vadå?

God morgon. Ja, en natt till på soffan. Snart går jag till apoteket och skaffar insomningstabletter. Någon som testat det?

Idag är det iaf fredag så man är ju ändå glad =) Fast tyvärr  är det jättetråkigt väder, mulet och regnit, så det blir att sitta inne och plugga idag.

Imorgon ska vi ut på restaurang, Boos mormor fyller 80, så det ska bli trevligt faktiskt. Tror detta kommer att bli en mysig helg =)

Ni kanske undrar över rubriken. jag säger bara: AIK, det går bra nu, hahahahahahahaha =) Jag vet att det inte går så bra för DIF heller, men från mästare till ja, vadå? Men ni får hälsa Hammarby så mkt. Fast får jag bestäma så kan gärna Hammarby komma upp till Allsvenskan och AIK kan mer än gärna få åka ner i Superettan.


FORZA DIF

Till AIK säger jag bara :Image and video hosting by TinyPic


En givande dag

Nu känner jag verkligen hur tröttheten knackar på dörren. ZzzZZZZZzZZZzzzz......
Så snart blir det att hoppa ner i sängen och läsa lite, om jag inte somnar gåendes, och får jag inte sova inatt så vet jag inte vad jag gör.

Dagen har vart givande, intervjun gick bra och jag ska provjobba på måndag. Yeeey!

En kompis hörde av sig ocksåm hon är på hembesök i Ystad och vi kanske ska ut imorgon, första utgången i Malmö. Wohoo =) Hon bor ju i Stockholm nu, där jag lärde känna henne, vi har bytt hemstad, hon till Sthlm och jag till Skåne =) Men vi möttes på vägen. Hahaha.

Nu ska jag titta lite på tv, sen sminka av mig.

Sov så sött.... Natti natti.

Xx

Ladda med kaffe och O.C

Idag ska jag ju iväg på intervju för ett sommarjobb, men efter den sömnlösa natten och kliet i halsen så ska jag nu ladda med kaffe och O:C, har alla boxarna och kan inte få nog. Men snart är det dags att lägga serien på hyllan ett tag, hahaha =) Kan alla scener utantill, inte oki.

Ska ladda upp med lite Gossip Gril tänkte jag, men först O.C =)



Siba, siba, siba

Som sagt så har jag ju haft en massa problem med min kära dator så vi lämnade in den på Siba när jag var i Stockholm, den är köpt där fast på Computer City och då berättade vi att jag bodde nere i Skåne och att Computer City inte finns här, så han sa så snällt att vi kunde gå till Siba och lämna in den så för de är dotterbolag och så kan de skicka ner den till Siba i Malmö. Perfekt tyckte vi, så vi gick dit, han lämnade in den och sa att när jag får ett sms om att den är klar så kan jag bara ringa butiken i Stokcholm så skickar vi den. Toppen.

Tyvärr hittade de inget fel som jag skrivit om tidigare och vi fick betala 900 trots försäkring, och jag vet ju att det är nåt fel på den, man lämnar väl inte in en hel dator?

Men iaf så gick mamma till butiken och sa att det var konstigt att de inte hittade nåt fel och han sa att han inget kunde göra, och det förstår vi ju, så mamma skulle ringa till verkstaden, men men, hon betalade 900 kr och bad de skicka ner den. Vad får hon för svar?

Nej, det kan vi inte göra, sånt gör vi inte.

Trodde jag skulle dö, när mamma ringde från butiken och sa det Vi  hade ju blivit lovade, och alla säger olika, men efter mycket om och men så gick han med på det, han trodde inte att vi ljög för honom, och varför skulle vi det.

Så idag ska jag hämtau t min älskade dator, och är det det minsta fel på den så vet jag inte vad jag gör.

Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
En familjemedlem kan behöva din hjälp. Det kan också vara så att ni ställer upp för varandra i dag.



Vilken natt!

Denna natt vill jag verkligen inte vara med om igen. Fyy säger jag bara. Gick och lade oss vi 21.30, låg och läste som vanligt och sedan släckte jag när ögonen började svida. Men inte kunde jag somna, som vanligt, men nu var det halsen som kliade och jag ville bara hosta, efter 2 timmar fick jag panik, så jag gick ut i vardagsrummet och lade mig och läste, somnade vid halv ett.
Vaknade halv 2 av den hemskaste mardrömmen på länge, så jag vågade inte somna om, så jag sprang ut i köket och tände lampan och satte på tv´n och tog en cigg (bra med hostan Not) men jag fick panik och ville inte somna om. Vågade inte.

Låg och läste och somnade om men vaknade med ett riktigt ryck när tidningen kom vid halv 4 tiden, somnade om ganska fort, sen hade jag tyligen somnat med boken i handen så den föll i golvet och jag kastade mig upp ur soffan. Hua säger jag bara. Ville bra agråta och gå in och lägga mig bredvid babe, men ville inte vecka honom eftersom han går upp så tidigt.

Så där låg jag med bankande hjärta och var livrädd. Det värsta var att drömmen var så verklig. HUA!

Men nu är det ljust ute och det känns lite bättre iaf.

Xx

Fötter

Har precis kommit upp ur ett skönt bad, Boo har inte kommit hem ännu, skulle hjälpa sin mormor med nåt. Hoppas han kommer snart, magen kurrar.

I vilket fall tänkte jag att det är snart dags att boka tid för fötterna, de behöver lite omtanke nu efter vintern och snart är det dags för alla fina sandaler och heels med öppen tå. Jag hatar fötter, det är nåt speciellt med dessa, och det blir ju inte bättre av att de är vad ska jag säga, inte misskötta men ni förstår nog vad jag menar.

Jag tar hand om mina fötter, just för att jag inte tycker om dessa och vill därför hålla dom fräscha. Som när jag satt på bussen nu i veckan, kliver det på en tjej med sandaler, tånaglarna längre än mina fingernaglar(och dom är relativt långa), med avskaft orange nagellack, nariga och skrovliga Jag kan bara säga URK URK URK, jag är inte en sådan som kommenterar hur folk ser ut, alla har sin stil, men detta är inte OKI!

Fötter kan vara fint om man sköter om dom =)



Ögongodis

Cam Gigandet






Middagen inhandlad

Åkte iväg till Coop för att handla lite till middagen. blir marinerad fläskfile med bulgur, tzatziki och en ruccolasallad =) Synd att man inte får grilla på balkongen =)

De hade inte min bok jag ville ha så det fick bli Ego Women av Gynning istället och hoppas att jag hittar min älksade bok snart.

Nu ska jag ner till älsklingen bil och hämta en micro spm ligger där, annars kommer det aldrig bli av, som sagt är som mamma, ska det göras så ska det göras, tur att han har bilnycklarna hemma. Hoppas bara jag orkar bära den, men en micro väger väl inte så mkt =)

Känner mig på topp idag, glad och sprallig, fast samtidigt hängig, kli i halsen och trött, men tur att gladheten tar över.

Xx

Ny bok

bild1764 (MMS)

Ny bok


Just me

bild1762 (MMS)

Just me


Håll koll

Nu har jag suttit och skrivit upp allt som ska göras i skolan de 2 kommande veckorna, känns skönt att ha allt uppskrivet så man slipper gå in i datorn hela tiden. Sen har jag pratat med min syo på skolan och har kommit in på mina sommarkurser. Fatta, jag ska plugga hela sommaren. Men vad gör man inte för att bli det man vill. Och eftersom det är på distans så gör det inte så mk heller =) Kan ju bestämma sina tider själv.

Men det känns skönt när man har koll på saker och ting. Tror jag brås väldigt mkt på min mamma, hon är pedant, jag är pedant, hon skriver upp allt, jag skriver upp allt, hon älskar skor, jag älskar skor, hon vill få saker gjort, jag vill få saker gjort. Vad säger man, sådan mor sådan dotter =)


Jag och mamma på midsommarafton 2009


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
En familjediskussion står i fokus. Någon kan låna ut nånting till dig. Alla är väldigt hjälpsamma.


Haha, skulle vara pengar då =)






God morgon, god middag

eller vad jag nu ska säga. Vaknade och gick upp 5.00. Kunde bara inte sova, och älsklingens väckarklocka hade inte ens ringt, men jag gick upp och satte på kaffet, eller ja, tröck på kaffebryggaren ;P Sedan vakande älsklingen och gick upp och fixade sig till jobbet, låg en stund och läste och somnade om på både gott och ont. Blir nästan ännu tröttare när jag somnar om, bättre att vara vaken och ta en powernap lite senare istället.

Men men, nu sitter jag här med kaffet och ska snart ge mig in i dagens bravader, handla, pocket shop, bibblan och sedan plugga. Skulle behöva städa men tror att jag spar det tills imorgon istället =)

Hoppas att ni får en fin dag i solen alla söta.

xx

Arbetsintervju

Här ligger man hemma och mår lite halvdåligt och vad händer? Jo, telefonen ringer och jag bli kallad till en arbetsintervju på torsdag, can´t belive it =) Sååå gald, ett säljarjobb här i Malmö. Har ju sökt ca 25 jobb och börjar bli lite trött på att ingen hör av sig, men nu så =)

Yeeeeeeey!

Image and video hosting by TinyPic


Nooooo

Har läst ut min bok, men såg att de hade del nr 2 på Pocket Shop i Malmö. Sveket heter den och den måsta jag bara ha nuuu! Men vet inte om jag orkar ta mig dit, men ska göra det innan 19 då de stänger iaf. Blir galen om jag inte har nåt att läsa på kvällarna =)



Viltajm

Blää, vilken dag. Orkade knappt gå min runda så jag tog en liten genväg så att jag kom hem. Har suttit och pluggat ett tag nu men känner mig helt slut så nu tänker jag lägga mig raklång på soffan en stund. Har börjat hosta mer och mer, halsen svider och jag känner mig allmänt slö. Vill inte bli sjuk. Ska koka mig en kopp te tror jag.

Sen måste jag ner och handla lite till middagen, ska göra en god pastasallad med kassler och vitlöksbröd. Mums.

Men först vila. Satan vad man blir ynlkig när man mår dåligt, men det måste man väl få vara? =)

Xx

Från Spring Break Party

bild1744 (MMS)

Från Spring Break Party


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
En konflikt är möjlig med närstående eller kanske chefer i dag. Ta det lugnt. Håll en låg profil.



God tisdag

God morgon på er.

Idag sov jag till nio, har inte hänt på evigheter, kanske är för att jag inte känner mig 100 % pigg, känner mig roslig i halsen och skulle gärna krypa ner under täcket igen, men så funkar ju inte verkligheten. Så nu sitter jag här med morgonkaffet med nyhetsmorgon i bakgrunden och läser lite bloggar.

Ska snart fixa mig iordning för min dagliga promenad, kanske man bli lite piggare =)

Annars händer det nog inte så mkt mer idag än att jag MÅSTE ta tag i geografin, blää. Analysera och jämföra östersjön och medelhavet, roligare har jag ju haft, när jag valde geografin trodde jag att jag skulle få lära mig mer om länder mm efter som jag ska jobba på hotell i framtiden, men det ända det handlar om är miljö, klimatförändringar, hållbar utveckling mm, självklart jätte intressant, men inte det jag trodde, men bara att hålla ut.

Hoppas att ni alla får en toppen tisdag. Hmm, ser mulet ut ute, vill ha soool.

XX

Image and video hosting by TinyPic

Den här gångstilen ska jag köra idag =)

 


Åskar det?

Nej, det är bara min mage som kurrar och har sig =) Tror att jag åt alldeles för fort för att jag var så hungrig =) Så nu jobbar den för fullt för att smälta maten. Men gott var det iaf.

Lade mig en stund och vilade och läste min nya braiga bok "Vampyrens märke". Vad är det med mig och vampyrer egentligen? Efter att jag köpte boken så såg jag att även denna är en serie och kommer i flera delar, inte gör det mig något, har snart läst ut den och köpte den i fredags =) Påminner lite om Twilight, skolmiljö, tonåringar, kärlek mm. Me like =) Står i baksidan att del 2 släpps nu i maj, undrar hur många delar det finns? Vill ju ha alla nu, så fort som jag läser =)

Snart blir det att fortsätta och plugga lite.

Hoppas att ni alla har en bra dag so far.

XX

En bok att rekomendera =)


Pluggpaus

Sitter och pluggar och känner nu att jag måste ta en paus, magen skriker efter mat. Så nu blir det att steka fiskpinnar och koka bulgur =) Mums.

Har fastnat lite idag känner jag, får liksom inte till det, i geografin är det mycket analyser hit och dit, och en massa frågor man ska besvara om det ena och det andra och man ska skriva allt i essäform, hua säger jag bara. Tur att Boo kommer hem sen så får han hjälpa mig. Visst, det är väldigt intressant, men det är väldans mycket att hålla reda på.

Men men, bara att kämpa på. Men först lunch.

Denna bok kämpar jag med just nu.

Nu får jag läsa så mkt jag vill

bild1758 (MMS)

Nu får jag läsa så mkt jag vill


Läslampa

Idag är det ju som sagt måndag och jag ska börjas med mina dagliga promenader igen, har slarvat väldigt må jag säga, men nu är det dags igen, därför tänkte jag ta 2 flugor i en smäll =) Att ta mig till köpcentret och köpa mig en läsalampa som man sätter fast i boken =)

Jag älskar och läsa och har nog sedan nyår läst ut ca 7 tjocka böcker om inte mer, och jag måste läsa innan jag somnar, men har då en älskling som ska upp vid halv sex, så då kom jag och tänka på denna lampa, jag kan läsa och han kan sova utan att jag har bordslampan tänd.

Alla nöja!



Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Diskutera viktiga frågor med närstående. Undvik dock att tala om för andra hur de ska leva sitt liv.



Äntligen måndag

 

God morgon alla söta.

Då var den underbara helgen över och nu är det dags för en ny vecka, jag ska börja denna måndag med att ringa och skälla på SIBA, fick ett sms att min dator var klar och att det inte var något fel på den alls. Hmm. Det som är felet är:

1. Den blir så varm att den nästan ryker och sedanstängs den av

2. Internet kopplas i från var 10e minut

3. Den omformarterar om sig själv hela tiden så allt försvinner

Men nej då, det är inget fel på den. Så ska JAG betala 900 kr+returfrakt för att hämta ut den, hämta ut en dator som de inte gjort någonting med och den är helförsäkrad! Måttligt glad blir man, så nu klockan 10 när det öppnar så ska jag ringa dom. Varför betalar man egentligen en försäkring varje månad? Känns ju som den inte täcker någonting alls, suck.

XX


Söndagsmys och humorgalan

bild1755 (MMS)

Söndagsmys och humorgalan


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Det här kan bli en olycksdrabbad dag för dig. Slå av på takten. Tänk på vad du gör och säger




Snart slut på helgen

Hej och hå. Lite dålig uppdatering i helgen kanske, men så blir det när man inte har någon egen dator, ganska så surt.

Men men, imorgon börjar Boo att jobba igen och då är datorn min =)

Har ni haft en härlig helg alla söta? Min har vart toppen, men har känt mig väldigt trött. Vaknade och gick upp 4.45 igår och det sitter i.

På valborg var vi bara hemma och tog det lite lugnt och drack lite vin. Gick en sväng och såg på brasan, inte så mycket mer, väldans skönt.

Igår åkte vi iväg och handlade lite, fikade hos Boo´s föräldrar och åkte hem och åt en smarrig middag och tittade på film och drack lite vin, igen =) Är det helg och vår så blir det lätt så =)

Iveckan blir det en massa plugg, har 2 inlämningar på fredag plus att jag ska ha betygsamtal på en kurs som är avslutad, läskigt.

Ikväll ska vi kolla på Humorgalan och bara ta det lugnt.

Hoppas att ni haft en toppen helg.

Puss

Så j*a bra!

Åh en sådan härlig dag Djurgår´n vann!

Söndagspromenad

bild1754 (MMS)

Söndagspromenad