Dammsugarförsäljare

Inte varje dag man råkar ut för en dammsugarförsäljare, men det gjorde jag idag, precis när jag springer runt hemma och städar.
Han kom in, snackade massa om denna superbra dammsugare, dammsög mina mattor, säng och soffa =) Så nu är det rent och fräscht här hemma.
Han började snacka om allt möjligt, vi kom in på att jag pluggade och han frågade lite om det, sa att det var kul men hatade matten för att jag inte förstod, och vad gör han? Ber mig ta fram boken och visa vad vi gör, så han förklarde för mig hur jag skulle göra, hahaha! Tyckte jag var lite roligt jag.

Men, jag bad om lite betänktetid och skulle höra av mig när jag hade bestämt mig, så vem vet, kanske skaffar en ny dammsugare snart, för den var verkligen grymt bra!

Ja, varje dag händer det något nytt =)



 

 

 



Typ någon liknande denna var det han försökte packa på mig =)


Lunch och städning, sen plugg

Då har man kommit hem igen då.
Nu blir det till att laga lite lunch, samt städa lite innan nästa lektion, det är verkligen skönt att man har skolan så nära. så att man hinner hem och göra massa saker när man har tid mellan alla lektioner.

Men vad det var kallt idag, helt galet, men det är skönt att solen är framme, annars hade man inte kunnat gå ut =) Vilket iof hade vart skönt, att bara få sitta inne och mysa i soffan och njyta av en bra film.

Japp, så nu blir det matlagning och sedan ska jag försöka plugga lite också, hoppas att vi slutar lite tidigare ikväll, vill gå och simma efter sista lektionen.
Måste komma igång nu känner jag =)

Puss


Dags för höstjackan =)



Jag idag =)


Brrrrrr

Godmorgon.

Idag är det verlkligen svinkallt ute. Hua! Bara att sätta på sig alla höstkläderna man har. Fast det ser ut att bli soligt i allafall. Det är ju något, men nu märker man verkligen att det är höst.
Men som jag sagt tidigare så tycker jag att det är väldigt mysigt med höstkvällarna, få kommer hem efter jobb/skola, laga god mat, tända ljus och bara få krypa ner i soffan. Det är så mysigt.

Idag har jag skola hela dagen, börjar med religion, sen matte och ikväll engelska. Men jag hinner hem en liten stund på dagen och äta lunch. Måste städa också, men det känns vekligen som om jag inte vart hemma på evigheter, antingen är jag i skolan. jobbar eller sitter barnvakt. Men ska fösöka ta mig lite tid idag att fixa iordning lite. Det är tur, för när man aldrig är hemma, så hinner man aldrig stöka ner, kanske en kaffekopp och lite kläder någonstans.
Ska kolla om det finns någon tvättid när jag åndå är i farten.

Ha en bra dag alla söta.

Xoxo

Mot Råsunda

Nu bär det strax av till Östra och sedan vidare mot Råsunda!
Och nu håller vi allt vad vi kan på DIF ikväll =)


Saknar


Jag idag =)






Som en ny människa

blev jag med musiken på högsta volym och ett långt skönt bad. Och ett avsnitt av Gossip Girl =)
Man blir verkligen trött av att åka tåg, oki att jag sov hela resan eftersom det var nattåg, men jag kan inte direkt säga tt det var speciellt bekvämt.
Kom fram strax innan 06 imorse så det var skönt att komma hem och slänga sig på soffan en stund innan skoldagen börjar. Har bara en lektion idag så det är riktigt skönt faktiskt.

Nu börjar solen komma fram också, underbart, det spöregnade och blåste när jag kom av tåget, men hoppas nu på en fin kväll när vi ska se DIF slå AIK på Råsunda ikväll =)

Nu ska jag fixa mig iordning, sen mot skolan =)

XOXO

AIK-DIF

Ikväll smäller det på Råsunda!
Igår vann Malmö FF över Hammarby! Det tycker vi om, så ikväll gäller det DIF!!!!!!!

Vi HATAR Gnaget, vi HATAR BAjen, men Djurgårdens IF älskar vi såååå högt!



Inte varje dag man

kommer hem från Malmö utan plånbok, en papperbiljett, en polisanmälan och eett tfn-nummer som någon har stoppat i min ficka medans jag sov på nattåget. Haha, en resa att minnas i alla fall.
men utöver det har jag haft det helt underbart och jag längtar redan tillbaka, vill tillbaka nuuuu....

Ibland känner jag bara att jag fått nog av Stockolm och alla som bor här. Ibland vill jag bara fly. Starta upp ett nytt liv på en ny plats. Som när jag tog mitt pick och pack och flyttade till Falun, det vart helt underbart, fast jag saknade min familj och mina vänner oerhört mycket, men som tur är finns det tåg =)

Jag funderar faktiskt på att om jag ska plugga nästa termin också, så vill jag göra det någon annanstans, inte här i Stockholm, eller bara söka jobb på en ny ort och komma bort ett tag.
Det kan behövas ibland, bara för att samla nya krafter.

Hamnar man i en bra skola eller på ett bra jobb med massa människor så kan man få nya vänner för livet, och det kan också behövas, jag hatar att känna mig insnöad, att stanna på ett och samma ställe hela livet, jag är likadan när det gäller jobb, vill inte stanna på ett och samma jobb en längre tid, jag älskar nya utmaningar och det är inte alltid man får det om man bara står och stampar på samma ställe.

Nej, nu är snart detta året slut (hjälp vad konstigt det kändes att skriva så, men det är ju sant) och till nästa år ska det ske stora förändringar, jag och en kompis satt och slrev en lista vad vi skulle göra år 2009, kan säga att det är inte mycket som strykits från den listan, men ska snart knåpa ihop en ny för 2010.....

Så, vi får se vart jag befinner mig om ett par månader.

Låt livet bestå av nya utmaningar så blir du en starkare människa!



Fy F*n

för ficktjuvar!!!!!!!!!!
Igår blev jag av med min plånbok i Köpenhamn..... Jättekul, när man är flera, flera mil hemifrån... Jag hade allt där i, kontokort, CSN-kort, leg, busskort, ja allt man har i en plånbok. Jag förstår inte hur man kan ha ett sådant hjärta att man kan göra så mot andra människor, jag förstår verkligen inte det.

Så nu sitter man här i Malmö, utan att j*a skit, men ikväll är det dags att åka hem, känns lite tråkigt, hade gärna stannat kvar ett par dagar till, så trött på Stockholm, men måste hem och fixa nytt leg, IGEN! alla kontokort mm.
Men allt är spärrat och de hade inte tagit ut något på korten som tur va, men jag hade en massa kontanter i också, och det känns ju jättekul när man är student och behöver alla pengar man har.

Jag blir så trött!


Vila i Frid Göran!

Vila i frid Görta!

Kommer bli tomt utan dig på landet och alla midsommrar ;(




Missa INTE

den nya serien The Vampire Diaries. Nu är vårt älskade True Blood har säsongsavslutning så börjar denna underbara serie, dock bara två avsnitt än sålänge, men såååå bra.

MSSA INTE DENNA!





Pick och pack

Sååå. Nu ska jag snart lägga mig i sängen, jag är sååå slut.
När jag kom hem så började jag att diska och städa. hatar att komma hem efter man har vart borta och det är stökigt. Men nu är det så rent och fint.

Jag hann packa och fixa inför imorgon då jag åker till Malmö. Så skönt att ha allt fixat så man bara kan gå upp och koncentrera sig på att göra sig iordning. Så allt är nu packat och klart.

Gick ut på en kvällspromenad med Sara också, det var riktigt skönt. Det är fortfarande ganska så skönt ute, men det är tråkigt att det blir så mörkt tidigt.
Men snart kommer de mysiga kvällarna, då man kan krypa ner i soffan med levande ljus, en kopp te och en bra film. Älskar verkligen dom kvällarna.

Nu ska jag bara fixa det sista, sen blir det natti natti....

Puss från mig



Jag lyckas alltid att packa för mycket, och jag är inte ens riktigt klar.




Lyx till sig själv

Spets is the best.

Igår gick jag runt lite för mig själv och tittade i affärer, jag som tycker att spetsunderkläder är det mest romantiska som finns handlade lite till mig själv, det gäller att lyxa till vardagen lite =)
Sen blev det lite smink och en ursöt liten blus =)




Dessa tre par söta kom jag hem med =)


Så trött så trött. ZzzzZZzzZ

Men inte kan man gå lägga sig för det, skulle kunna ge min högra hand för att få gå lägga mig under täcket nu på en gång. Men icke, för här ska det städas, pluggas och packas inför imorgon då jag åker till Malmö.
Det ska bli så skönt att bara få komma bort en helg från jobb och skola.

Idag har jag jobbat, vart på banken och fixat och nu är jag bara så slut. PUH!
Men jag har sagt till mig själv att jag måste lägga mig i tid ikväll, annars kommer jag aldrig att orka upp imorgon, och det känns verkligen inte som om jag har sovit på flera nätter, kanske jag inte har, känns som om jag bara jobbar och pluggar, så denna lilla miniresa är väl behövd kan jag säga.

Längtar redan till nästa semester =)

Puss så länge



Såhär känner jag mig just nu


Dagens låt 3

Denna går varm i min Ipod förtillfället.



Den är även med i Twilight i en av det bästa scenerna tycker jag




Det slår aldrig fel

att man möter den där snygga killen, eller killen man var kär i en gång, eller han man hade en flirt med, när man är som mest ful och bara känner sig som skit. Och just detta hände mig idag. Vi har inte träffats och haft kontakt på huuur länge som helst, och vem dyker inte upp om inte han!
Jag skulle bara åka iväg en snabbis till Pressbyrån och hämta min biljett till Malmö, så jag kastade bara på mig ett par mjukiskläder, precis nyvaken och tog bussen. Skulle ju hem och fixa mig efter det.

När jag kliver av bussen och ska gå upp till mig så stannar ben bil och där inne sitter han. Ja herre! Visst att man ska var sig själv och visa sitt sanna jag, men någon måtta får det väl ändå vara?
Detta slår aldrig fel och det var ju inte direkt första gången det hände, jag och mina kompisar brukar prata om det är, varför det alltid händer, det händer ju aldrig att man träffar "han" när man känner sig snygg och fräsch, nj han ska dyka upp när man är halvt nyvaken, ruffsig i håret och med mjukiskläder.

Ja det var dagens händelse =)

Kan inte sova

Usch, idag har et vart en riktig helevtesdag känns det som. Jobbat 8-22 och det är som om allting har gått emot mig, men alla dagar kan ju inte vara perfekta.
När jag kom hem från jobbet var jag så trött så att jag mådde illa, men när jag väl la mig i sängen så blev jag helt plötsligt klarvaken. Konstigt det där. Ena sekunden är man bara såå trött, nästa är man pigg som en lärka....

Ingen bok har jag att läsa heller, har precis läst ut en bok som var helt underbar. Genom dina ögon av Stephanie Meyer, författarinnan till Twilight böckerna, och jag kan säga att denna var minst lika bra, hoppas verkligen att det kommer en tvåa, och att denna bok också blir en film =)

Måste ge mig av till bokhandeln och leta efter en ny bra bok, kanske därför jag inte kan sova, måste nästan alltid ligga och läsa en stund innan jag somnar, har iof en hel drös med skolböcker men hur roligt är det att avsluta kvällen med? Nej, imorgon bär det av till bokhandeln, känner för något spännande nu när höstmörkret har kommit till oss.

Nu ska jag försöka sova lite, och funkar det inte tänker jag gå upp och koka en kopp te och rota fram något att läsa.

Godnatt alla söta.

Puss

Lär dig att säga NEJ!

Jag är nog inte ensam om att ha svårt att säga nej till saker och ting, och direkt efter att man har sagt ja, så ångrar man sig direkt och vill inte säga nej när man väl har sagt ja.
Detta kan vara ett problem för många, och man kan lätt bli utnyttjad när man aldrig kan säga nej, eller vad man känner och tycker.
Ingen människa ska behöva känna sig utnyttjad eller som en slängtrasa. Alla ska också kunna acceptera ett nej från en person, alla kan inte alltid få ett ja.
Fortsätter du att söga ja till allt kommer du själv att bli stressad coh må dåligt

Jag vet att det inte är lätt, men jag försöker verkligen när det är någonting jag verkligen inte vill eller kan.

Sätt att säja nej på:

* Nej, jag kan tyvärr inte idag

* Nej, jag har annat inbokat

* Tyvärr, jag kan verkligen inte

* Ett enkelt nej

* Nej, jag hinner inte

Säger du ja, fast du menar nej så får du bara dig själv att må dåligt, man känner sig så mycket bättre själv efter ett nej. Så försök. Ingen ska köra med dig!

Säg nej - och bli lyckligare



Utan dina andetag

Utan dina andetag av:

KENT

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag



Då var det dags igen

med en dag full av jobb och plugg.
Jag börjar nu kl 8 och jobbar till efter lunch någongång, sen bär det av att hämta sötnosarna på dagis/skola. Idag ska vi hem till dom. Hoppas att det är fint väder så man kan vara ute en sväng. Sen blir det middag, bollibompa och allt därtill. ska lägga dom ikväll så när de har somnat är det dags att ta fram skolböckerna, jag har verkligen vart lat i helgen, jag har bara inte haft lust, så nu har jag lite att göra.

På tordsag lämnar jag denna stad för några dagar och drar till Malmö, ska bli så otroligt skönt att bara få komma bort ett tag, man behöver verkligen det ibland.
Så biljett och allting är klart *längtar*

Ha en bra dag alla söta.

Puss från mig

Hösten är på väg

Så var det måndagsmorgon igen. Känner verkligen inte för att gå upp idag. Det är grått och kallt ute, en riktig höstdag.
Helgen som har vart så fin, igår hade t.o.m skorts på mig.

Denna helg känns det inte som jag har sovit speciellt mycket. I fredags var jag ute med min lllebror och hans kompisar, det var mycket trevligt, men från i lördags fm, till igår kväll har jag vart barnvakt. I lördags sov barnen över hos mig, men även om jag gick och lade mig ganska tidigt så vaknade barnen tidigt och man har ett så stort ansvar hela tiden, och det blir man trött av.
Men vi har haft det super mysigt, vart och matat fåglarna, lekt i parken, plockat bär, bakat mm.
Igår så hämtades dom på fm, men på em så satt jag barnvakt åt ett annat barn, det var en så otroligt fin dag så vi gick på en långpromenad och köpte oss en glass. Riktigt mysigt.
Men efter en helg av barn så kände jag igår kväll att jag var tvungen att möte upp Sara. Vi möttes upp och åt middag och kollade på en film, JUNO, en mycket bra film om en 16 åring som blir gravid. Den var verkligen bra, ett tips nu när höstkvällarna börjar komma.

Idag har jag bara en lektion, sen blir det hem att plugga. Börjar bli lite nervös inför alla prov som kommer nu.

Nu ska jag ta och duscha och äta lite frukost innan skolan.

Puss


Nu sover de små liven

Nu har de små liven äntligen somnat.
Man har ju fått pröva på hur det är att ha barn för en dag/natt i alla fall. Fast det har gått super bra, men man blir helt slut och vid sju tiden höll jag på att somna i soffan =)

Men vi har haft det jätte mysigt, vi har gräddat pannkakor, vart nere och matat fåglarna, hadlat, ätid god middag, lekt i parken mm.
Kvällen avslutade vi med lite godis och Hannah Montana =)
De tyckte väl inte att det var dags för att sova, men efter ett tag gick de med på det och vi läste en Bamse bok som godnattsaga =)

Så nu ska jag bara kolla lite saker på datan, sen blir det att dyka ner under täcket för mig med, som sagt, totalt slut.

Imorgon när vi vaknar har jag lovat att vi ska baka frukostbröd =) Så ska vi ha en mysig frukost framför tv´n innan jag ska lämna dom på gympan.

Så jag önskar alla en trevlig lördagskväll.

Natti Natti.....

Xoxo

Nu vankas det 24 timmars barnvakt

Nu har nyss de underbara barnen anlänt. Vi ska ha en riktig busdag tillsammans. Vädret är helt underbart och jag har hunnit med en långpromenad.
Nu ska jag fixa mig iordning, sen ska här gräddas pannkakor.
Sen bär det av ut för att hitta på något mysigt tillsammans.

Ikväll blir det lördagsmys med Hanna Montana filmen och lite gott till det.

Ha en underbar lördag alla glada.

Puss

Tjejmiddag, vin och skvaller

Tjejmiddagen igår var jätte mysig, vi åt tacos, fast istället för köttfärs så hade vi kyckling. Mumsigt värre.
Vi satt och drack lvin och pratade om det mesta. Jag älskar verkligen när man samlar ihop tjejgänget och bara skvallrar och skvaller blev det såklart.

Tjejerna som var här var, Alex, Sara, Emelie och Johanna.

Tack tjejer för en trevlig kväll.

Idag är det fredag, igen. Hinner inte riktigt med känner jag. Nu har jag tvättstugan, vilket känns lite sådär faktiskt. Fast det finns inget underbarare än nytvättade kläder, älskar när man hänger in dom i garderoben och det luktar så gott.

Klockan tolv börjar skolan, fats jag har bara en lektion idag, men direkt efter skolan ska jag åka och sitta barnvakt, men tror inte átt det blir så sent. Sen får vi se vad som händer ikväll. Det är ju trots allt fredag, men jag funderar på att kanske bara gå upp till mamma och titta på någon film och ta ett glas vin med henne.

Imorgon kommer det två små sötnosar hit och ska sova över tills på söndag, så imorgon gäller det att vara pigg och glad =)

Nej, nu är det dags att ta hand om tvätten.

Xoxo



 








Mysig höstmorgon

Godmorgon alla söta.

Idag vaknade jag av strålande sol, öppnade balkongdörren och kände kylen, men är ändå på strålande humör.
Så länge solen skiner så är det verkligen mysigt.
Så jag bestämde mig för att ta förmiddagen ledig. Det minns jag inte sist jag gjorde. Annars går jag upp direkt och börjar plugga mm.
Idag börjar jag klockan tolv, så visst är man värd ett par timmars ledighet?

Nu ligger jag i sängen med datan i knät, dricker mitt kaffe och har det bara bra. Ska strax gå upp och duscha och fixa lite.

Ikväll blir det tjejmiddag här hemma. Kom bara som en spontan grej, men jag älskar att pigga upp vardagen lite, varför ska allt roligt bara hända på helgerna för?
Så ikväll kommer tjejerna hit för att äta lite mat, dricka lite vin och bara skvallra, skvallra, skvallra, för det är väl ändå något som vi tjejer är bra på =)

Ska möta upp Johanna när jag har slutat så ska vi iväg och handla lite, det ska bli så mysigt.

Hoppas ni alla får en bra dag.

Puss



En ganska så nyvaken Michan



Ganska så nyvaken Michan dricker sitt morgonkaffe =)


Min utsikt dagtid

Älskar min utsikt på kvällen, men på dagen när det är sol ute så är den också helt fantastisk.






Hemma för lite lunch

Skönt....

Hann hem mellan lektionerna för lite lunch, höll verkligen på att svälta i skolan, och då kan man verkligen inte koncentrera sig.
Fick ett tips om GI-mos, potatismos fast GI, det var sååå gott, bara broccoli, blomkål, grädde och krydder. Som sagt, det var verkligen gått, och till det åt jag fick. Så nu är jag mätt och belåten, med en kopp kaffe bredvid mig.

Funderar på att titta på ett avsnitt av True Blood, känner mig så slut, så det skulle vara skönt att vila lite innan nästa lektion.
Det är sista avsnittet för säsongen och det verkar så spännande nu.

Jo, jag tror att det blir så.

En kopp kaffe och lite True Blood, sen är jag redo igen =)

Nu blir det sängen

Nu har jag äntligen kommit hem efter en lång dag. Nu ska jag inte annat en att lägga mig i sängen och läsa lite inför morgondagens lektioner.

Jag önskar er alla godnatt!

Sleep tight, and don´t let the bed bugs bite =)


R.I.P Patrik Swayze

Hur många gånger har man inte sett Dirty Dancing? Jag kan den utan och innan. Och den underbara filmen Ghost?
Inatt dog Patrik Swayze efter en lång tids sjukdom.

Må du vila i frid

Patrik Swayze
  1952-08-18 - 2009-09-15






















Belöning till dig själv

Satt och tänkte på det här med träning. Man säger att man ska komma igång och nu ska jag börja, men så kommer det alltid något ivägen och man blir arg på sig själv, men det finns andra saker man kan göra, som inte bara innebär en kväll å gymet.
Sätt dig och skriv en lista på vad du vill göra, kan vara bara vardagliga saker. Sen skriver du efter varje gång vad du ska ge dig själv.

Tex.

När jag har lagt mig i tid 15 kvällar så ska jag boka in en tid för manikyr/predikyr

När jag har gått på promenad 10 gånger så ska jag boka en tid hös frisören

När jag har vart utan godis i 2 veckor ska jag boka en ansiktsbehandling

Osv...... Det hjälper, och följer man bara detta så känner man sig så bra. Du kan ju tex sätta större mål och sedan när du klarat av de målen så ska du boka in en resa osv.

Jag och min kompis pratade om att vi skulle promenera till ett land, som vi vill åka till. Så köper vi oss varsin stegräknare, skriver upp stegen tillsammans och när vi gått sträckan till landet så bokar vi en resa dit. Ett kanonroligt tips =)

Så. Kämpa på!



Nr du väl har kommit igång kanske du kan ta dig ner i spagat =)



Jag försöker ge mig på en hjulning som funkar mindre bra =)


Sortera mera!

Alla borde verkligen börja sortera. det har jag gjort och varje gång jag har vart på återvinningen så känner jag mig så bra inombords. Det behövs inte mycket för att hjälpa till.
Det jag sorterar hemma är

Tidningar
Plast
Glas
Metall
Batterier
Pantburkar

En gång i veckan går jag iväg med det.

Alla borde göra det, det är inte svårt och det tar ingen tid.

Man kan inte göra allt, men alla kan göra något. Tänk på det.


SORTERA MERA!




Myskväll med plugg och en förlust till

I går hade jag en riktig myskväll här hemma. När jag kom hem från skolan lagade jag världens godaste köttfärssås. Satt och pluggade massor, sen cyklade jag iväg till skolan och fixade lite med mina ämnen, så nu har jag tagit bort naturkunskapen och spanskan och lagt till marknadsföring och arbetsmiljö så får vi se om det funkar bättre.

När jag kom hem därifrån var jag tvungen att plugga lite mer, så jag tände massa ljus, kokade te och satte på Lugna Favoriter, det funkade perfekt och det gick jättebra att plugga, så det ska jag börja med varje kväll nu.

På tordag har vi planerat en lite tjejmiddag här hemma, det ska bli rikigt mysigt faktiskt. Pigga upp vardagen lite.

Tyvärr missade jag matchen igår, men som det ser ut så så åker Djurgården ner i Superetten =(
Inte för att det går så bra för Hammarby heller, men jag är glad så länge inte AIK tar hem SM-guldet =)

Ha en bra dag alla söta.

Puss




Mysig utsikt

från min balkong kl 20.00. Älskar att ha utsikt över vattnet och se Kaknästornet som blinkar =) Funderar på att glasa in så man kan njuta av utsikten under hösten och vintern också.






Lite dåliga bilder då jag bara har mobilkameren förtillfället


När man har tråkigt kan man

alltid räkna hur många läppglans man har =) Hittade nämligen 7!!!! st i väskan, då fick jag ett ryck och började leta efter alla. Baaara 15 st i rosa nyanser... Måste nog köpa några till, detta duger ju inte. Hahah....



Byte av kurser

Usch!

Jag känner att jag verkligen inte hinner med i skolan, jag hittar ingen bra studieteknik och det är jätte jobbigt. Men idag var jag och pratade med min syokonsulent och jag ska ta bort 2 jobbiga ämnen och ta några lättare istället, så man delar upp det lite. Jag har valt alldeles för många ämnen som kräver väldigt mycket. Så nu har jag vart hemma, tittat lite på internet vad jag kan tänkas byta till, så snart ska jag tillbaka till henne och lämna in alla papper om ändring. Skönt. Först tänkte jag att jag skulle ta bort ämnenrna helt och jobba lite mer istället, men då känns det som om det kommer bli samma sak, fast jag läser mindre ämnen och jobbar mer, det kommer att bli lika stressigt i alla fall.

jag hoppas i alla fall att jag hittar en bra studieteknik snart, att jag verkligen kommer igång och vet vad jag ska göra, just nu snurrar allt bara omkring i huvudet. Då får man inget gjort alls.

Nu ska jag försöka sätta fart med engelskan innan jag ska iväg igen.

Hoppas det går bättre snart.

Hej så länge.

Puss från mig

20 november smäller det

20 november smäller det. Då är det äntligen dags för premiären på New Moon. Inatt vi vi se trailen. Längtar såååå.



Dagens låt 2


Denna låt med Alexander Skarsgård är grymt bra!




VMA

Vi klarade det. Vi satt uppe och tittade på MTV Video Music Award.
Det var riktigt bra, men vi höll på att smälla av av all reklam. Jag ljuger inte om jag säger att det var reklam var 7e minut. Det var riktigt irriterande.
Vi fick se New Moon trailern. Längtar verkligen till november när den har premiär, den vekar så mycket bättre en första filmen.

Sen fick vi jordens chock över vad Kanye West gjorde mot Taylor Swift. Man gör bara inte så. Stackars lilla tjej, överlycklig över att ha vinnit ett pris, och mitt i hennes tal rusar han upp, tar mikrofonen och säger att Beyoncé borde ha vunnit, hennes video är bättre osv, sen traskar han bara därifrån. Jävla idiot. Stackars Taylor står där, 17 år gammal och fattar ingenting.

Men det skönsate var när Beyoncé vann ett pris och hon tog upp Taylor så hon fick ha sitt tal, det tyckte jag var riktigt fint gjort av henne.

Det sjukaste är att han har gjort så förut, när ett band tog emot ett pris och han rusar upp och säger att han är bättre, han borde ha vunnit, han borde inte få vara med på sådana tillställningar, där skönk han i mina ögon.

Men annars var det riktigt bra. Mycket hyllningar till Michael Jackson och trailern på filmen This is it somhar premiär snart.

Kom hem vid halv sex i morse, sov till nio, och nu är det dags för skola till 21.00 Men jag hinner hem en stund på eftermiddagen, så det är skönt.

Nu ska jag fixa inför skolan.

Tack Sara och Alex för en trevlig natt =)




Riktigt fint av Beyoncé att ta upp Taylor på scenen



Hur kan man göra så här? Jag förstår inte.... Idiot!


Jag har världens bästa föräldrar

Jag har verkligen världens bästa föräldrar.
Mamma ringde när dom kom hem från landet och frågade om jag behövde hennes cykel något mer, jag svarade nej och gick upp med nyckeln.
Hem kommer jag med fyra fulla påsar från Willys och en påtankad mobil. Så underbart.
Så nu har jag hela kyl och frys fulla med mat.
Man är verkligen lyckligt lottat när man har föräldrar som alltid ställer upp för en. De vet jag jag pluggar och det blir man inte stormrik på. Jag skulle ju bara upp med nyckeln, men så tyckte dom att vi skulle åka iväg och storhandla.

Tack så mycket min älskade mamma och pappa. Jag älskar er!

Nu bär det snart hem till Sara och förberedelser inför VMA inatt.... Ska bli sååå kul.


Made By Heaven

Dessa byxor ska jag bara ha! (tur att man fyller år snart, eller hur mamma och pappa) *blink, blink*
De är från Made By Heaven

 


MTV Video Music Awards

Ikväll, eller rättare sagt inatt är det dags för VMA. Jag och Alex ska hem till Sara och titta, vi har bara inte bestämt oss hur vi ska gå till väga, om vi ska sova innan, sen vakna och titta, eller om man ska vara vaken i ett sträck.
Men det lutar nog åt att sova en sväng, sen blir det att bunkra upp med massa gott, kaffe ocg Red Bull =)
Jag älskar att titta på sånt där, synd bara att det blit mitt i natten här.



Tre sugna VMA tittare =)


Födelsedagsfest

Igår var det en lång dag för min del.
Först var jag och beskökte ågra barn jag har suttit barnvakt åt tidigare, vi gick iväg och hade picnic, det var riktigt mysigt, redan där efter var jag hlet slut och ville bara hem och lägga mig.
Jag cyklade hem, åt lite lunch och sen satt jag barnvakt ett par timmar. Det var lika mysigt de, vi gick på en lång promenad, åt glass och tittade på bilar =)

När jag gick där ifrån var jag så trött. Men det vara bara hem och byta om för att sedan gå på fest, det var jätte trevligt och jättegod mat och dryck. Hela gänget som var där skulle ut men jag och Sara orkade verkligen inte det, så vi åkte hem till mig och öppnade en flaska rosé och läste skvaller tidiningar. En perfekt avslutning på kvällen och idag är man pigg och fräsch.

Nu har jag precis kokat en kanna kaffe så nu blir det till att plugga lite, fast det är söndag och strålande sol...

Puss

David Lachapelle

Finns det någon som tar bättre och häftigare bilder? Han är helt underbar och jag skulle gärna fylla mina väggar med hans tavlor....
Jag och Sara var på hans utställning och vi blev alldeles paffa....
Vi gick runt i flera timmar och bara tittade. Det var ett minne för livet att se hans foton.
Och att kändisar typ betalar honom för att bli fotade. Otroligt, snacka om känd fotograf...
Hoppas att det kommer en utställning till..




Denna bild hänger på min vägg



Denna otroligt häftiga bild hänger på Saras vägg



Denna skulle jag vilja ha hängandes bredvid min andra men den fanns inte att köpa på utställningen.


Och så var det fredag igen då

Vart tar tiden vägen egentligen?
Den bara rinner iväg, det känns som om veckorna består av måndagar och fredagar. Inte för att det gör någonting men man hinner ju inte med. Allt bara rinner förbi en....

Idag är det redan fredag i alla fall. Snart blir det skola, fast bara en lektion idag. Skönt värre.
Efter det ska jag iväg och jobba en stund men bara några timmar så det är inte så farligt. Efter det blir det hem, ta en långt skönt bad med ett glas vin, sen får vi se vart kvällen bär av. Det är en kompis som ska ha fest så antingen bär det av dit, eller så har jag en skön egokväll hemma. Ska upp tidigt imorgon och plugga, sen ska jag jobba sen på kvällen ska vi på fest, så kanske skönt att bara sitta hemma och titta på film och ta ett glas vin ikväll och ladda inför morgondagen.

Jag har filmen Män som hatar kvinnor som jag verkligen vill se. Har hört så gott om den...
Så kanske en filmkväll med massa gott och mys i soffan.... Vad säger du Sara? Låter det inte som en toppen idé en fredag som denna?

Nu blir det lite mat och sedan ska jag fixa mig till skolan.

Xoxo

Hej och hallå

Idag ringde klockan tidigt tidigt fast jag inte börjar förens kl 12, men just nu har jag så otroligt mycket i skolan så jag måste sitta och plugga så mycket jag bara kan.
Har en hel del spanska uppgifter som ska lämnas in på måndag samt en hel del engelska som ska läsas och pluggas in. Ganska jobbigt att läsa två språk samtidigt, men samtidigt ganska kul att lära sig ett nytt språk.

Men på lördagkväll får jag i alla fall lägga böckerna åt sidan ett tag, då är det dags för fest. Det ska bli riktigt kul att få något annat att tänka på ett tag.

Och snart har jag tänkt mig att sätta igång med min bok eller vad jag nu ska kalla de, skulle börja för länge sedan men det har vart så mycket nu.

Nu blir det lite spanskaplugg och en STOR kopp kaffe....

Hej sålänge...

Glad VS Arg

Jag vet att jag har tagit upp detta förr, men jag slutas aldrig förvåna mig över dessa sura och arga människor.
En hel dag kan verkligen bli förstörd bara man träffar på en sur otrevlig männika. HUA!
Men om man däremot möter en glad, snäll människa så kan man leva på det hela dagen istället. Och man blir själv på bättre humör.

Det kan handla så lite om att grannen inte håller upp porten till en, eller att man stöter på en grinig busscahufför eller liknade.
Men samtidigt blir man glad i kroppen när en granne säger: Hej hej, och kanske önskar än en trevlig dag/helg mm...

Det krävs så lite för att kunna göra andra människor glada, ett litet leende när man går förbi eller så.
Som jag, alltid när jag åker buss/tåg osv så säger jag alltid tack efter konduktören/chauffören har stämplat, men aldrig får man något tillbaka, men jag fortsätter med det, för jag mår bra av det.

Så: Sprid din glädje, det glädjer andra människor




Ett leende förlänger livet =)







09-09-09

Idag är det premiär för Tim Burton´s film 9


Världens bästa religionslärare

har jag.
Han är så rolig och det känns som om lektionerna tar slut alldeles för fort, och idag gick vi till och med över tiden men det var ingen som brydde sig för han är så rolig att lyssna på.
Tänk om alla lärare kunde vara så. Tänk vad bra det hade gått för alla i skolan då.
Att när man slutat lektionen så längtar man redan tillbaka till nästa.

Mer bra lärare åt eleverna!

8-20

Godmorgon.

Idag har jag skola precis hela dagen. Men det värsta med onsdagar är att det är sådana mellanrum mellan lektionerna. Åker man hem hinner man bara hem och vänta, men samtidigt att sitta i skolan i 2 timmar är inte heller så roligt. Men jag funderar på att åka till biblioteket och plugga lite, dä kan maninte göra något annat en att koncentrera sig på studierna. Det är tyst och lugnt och man får mycket gjort.
Hemma så kommer man alltid på något annat att göra.

Så en dag av skola och plugg på bibblan blir det idag. Kommer inte vara förens efter kll 20.

By the way, glömde bort min tvättstugetid igår. Jag visste att jag hade bokat en, men men, den tanken försvann...
I det här hustet får man vänta flera veckor på en ny tid. Suck. Får väl gå upp till mamma och pappa och tvätta det nödvändigaste.

Nu bär det av mot en religionslektion.

Ha en bra dag.

Puss

Man kan förena nytta med nöje

Oj vilken dag.
Först jobbade jag lite extra på förmiddagen, sen har jag suttit och pluggat hela eftermiddagen tills Sara ringde och sa att hon hade slutat. Vi möttes upp och gick och handlade på Willys. Hemmagjorda hamburgare. Mmm, det kan inte bli bättre. Men tro inte att vi bara satt och latade oss. Hon hjälpte mig med engelskan och har förhört mig massor.
Tack Sara!
Jag läste även en engelsk text för henne.
Efter det så satte vi oss med varsinn Ben & Jerrys och kollade på BRÛNO. Vilken film, den var väldigt roligt men samtidigt väldigt speciell, hahaha, vi fick oss ett par roliga skrattstunder i alla fall. Herregud vilken kille.

Ibland undrar jag vad folk får allting ifrån. Måste vara något som inte står rätt till...
Men den var värd att se och nu har vi äntligen sett den.....

I mellan pauserna och när vi gick ut i köket så tog Sara fram min bok och förhörde mig, så absolut att man kan förena nytta med nöje.

Astonished=Förvånad



Galen men rolig kille



Världens mest godaste glass


True Blood Trailer

Här har ni några filmklipp från den bästa serien ever



















Plugg, middag, True Blood och lite mera plugg

Hemma!

Nu är det bara att sätta igång med studierna igen. Suck. Det är verkligen hur mycket som helst. Skulle ju vilja träna ikväll men känner att jag verkligen inte hinner det. Så nu har jag precis bryggt en kopp väldigt efterlängtande kaffe, ska sätta i gång med engelskan och spanskan.
Sen skulle Sara ringa när hon var på väg hem. Hon ska hjälpa mig lite med engelskan, tur att man har så underbara vänner som ställer upp.
Men mitt i pluggandet så blir det en paus av middag och True Blood. Nu har vi väntat en vecka och det blir bara mer och mer spännande. det går verkligen inte att sluta titta.

Men nu åter till studierna.

Puss sålänge.



Kanske en av de bästa serier ever


Long day

Äntligen hemma. Känns som jag vart hemifrån i flera dagar. Men nu har jag äntligen fått komma hem igen efter en lång dag i skolan.
Nu blr det ett par mackor, 2 godisbitar, sedan tänker jag göra mig iordning för natten, är helt slut känner jag. Orkar knappt tänka.

Godnatt alla söta.

Skola, jobb och massor av plugg

Oj vad jag redan känner att denna vecka kommer att bli lite sådär halv jobbig.
Jag har massa läxor och odag har jag prov i naturvetenskap. Vet inte hur jag ska hinna med allt, men det är bara att bita ihop och sitta uppe sent på kvällarna och plugga.

Min vecka:

Måndag:

Matte, prov i naturkunskap, matte, spanska

Tisdag:

 Jobba på fm, hem och göra en massa läxor, börja läsa på min engelska roman.

Onsdag:

Religion, matte, engelska. Åka till biblioteket och plugga, ska lämna in en engeska uppgift.

Torsdag:

Plugga, plugga, plugga, plugga

Fredag:

Jobba på fm, kommunikation med föredrag och berätta om en sak som betyder mycket för mig. Till biblioteket och plugga efter skolan.

Kanske inte ser så mycket ut, men när man tänker på att varje lektion är ca 2 timmar och man ska hinna med en massa där i mellan.

Någon av dagarna ska jag även ha tvättstugan, men jag har redan glömt bort vilken dag det var.

Ibland undrar jag vad jag har gett mig in på, men samtidigt är det roligt och jag har valt det själv. Men ibland när det är mycket så undar man varför man inte bara stannade kvar på jobbet, fick sin lön och hade sina arbetstider.

Nu är det bara att sätta fart.

Hej så länge.

Puss



Michan, Sara och Alex

Nu har jag precis kommit hem från en myskväll med Sara och Alex. Vi har bara suttit nerbäddade i soffan med varsinn Ben & Jerry glass och tittat på en massa Supernatural avsnitt. Söndagen kunde inte ha slutat bättre.

Nu blir det att hoppa ner i sängen, ska ställa klockan tidigt, tidigt för att gå upp och plugga till mitt prov i naturkunskap som jag har imorgon. Tänkte egentligen läsa lite nu, men det är ingen idé när man är trött, för då fattar man ännu mindre, så bättre att lägga sig i tid och vakna pigg och utvilad.

Godnatt alla söta




Såg en blöt fläck på marken formad som ett hjärta


Supernaturalmaraton och thaimat

Nu bär det av hem till Sara för ett Supernaturalmaraton och thaimiddag. För er som inte sett serien, börja göra det nu, ni kommer inte att ångra er.

Dessa två killar
är underbara att skåda =)






I <3 ME

Så ska ni tänka varje gång när ni står framför en spegel
Och mata in orden:
Jag är fin
Jag kan
Jag är bra
Upprepa det flera ggr och tillslut så är det så man känner



Ulla med självförtroendet

ska min bok heta som jag ska skriva. Jag vet redan hur omslaget ska se ut. Jag ska börja med och skriva den på datan, en får vi se om jag bara printar ut sidorna och låter mina kompisar läsa den. Det var Saras idé från början. Hon sa att jag borde skriva en bok om killar. Så då tänkte jag köra på det. Först ska jag skriva lite om mina förhållanden mm, sedan ska jag googla runt lite om hur killars hjärnor fungerar. För ibland känns det som att allt inte står rätt till. Nu säger inte jag att vi tjejer är helt perfekta, det menar jag absolut inte. Men ibland undrar jag verkligen hur killar fungerar.
Tänkte även skriva lite raggningstips, vad ska man göra/säga och inte. Sedan lite tips om självkänsla och självförtroende.
Det här med självförtroende är ju en väldigt stor sak. Jag träffade en helt underbar kille en gång. Jag var hur lycklig som helst och allt kändes bra, men jag vet att jag då hade dåligt självförtroende och hela tiden sökte bekräftelse, och jag kan nu idag förstå att det måste vara jobbigt att umgås med en sådan människa.
Det hela slutade med att han inte ville träffas längre, han stod inte ut med mitt dåliga självförtroende och att jag hela tiden sökte den där bekräftelsen, vilket jag idag undrar varför jag gjorde när jag visste att det var mig han ville ha, och det var mig han hade. Jag hade ingen anledning alls till att må dåligt, men har man dåligt självförtroende så har man, man kan inte bara ta bort det.

Men efter hans ord han sa till mig, så förändrades hela jag känns det som. Jag blev starkare och mådde mycket bättre i mig själv och med mig själv. Det kanske bara var de orden som fattades, fast väldigt tråkigt att man skulle behöva förlora en underbar människa för att det skulle bli så.

Nu lever jag mitt eget liv och jag gör precis det jag vill och känner för. Så idén med denna boken kom nu när jag och Sara satt och pratade, och namnet, Ulla med självförtroendet kom som en självklarighet då vi skojade om det namnet efter jag blivit dumpat.
Jag kommer ihåg att vi stod på en kompis balkong och jag berättade om vad som hänt, sedan började vi skämta om att jag skulle bli Ullla med självförtroendet, och efter den kvällen så växte det och jag intalade mig själv att jag är bra, fin och vacker. Och det har ingen tagit ifrån mig och jag kommer aldrig att lämna mitt självförtroende igen.

Självklart har man vissa dagar man mår dåligt, man känner sig ensam, man vill ha någon hos sig mm, fast så fungerar ju alla människor, oavsett om man lever ensam eller har familj.

Det ska bli riktigt kul att börja skriva ner mina tankar, och jag vet att jag kan få hjälp med några kapitel.

Och undrar vem det är jag ska tacka för hela idén? Hmmmm......

Bebis tajm

Nu ska jag och Sara ta en promenad hem till ett par kompisar som precis har fått enliten bebis. Det ska bli så mysigt. Några veckor innan fick en annan av våra kompisar en bebis och hon kommer också så nu blir det ett riktigt bebiskalas. Underbart.

Just nu känns det som om det är någon babyboom runt omkring mig, känns som alla föder barn hit och dit nuförtiden.
Här sitter man själv och har inte ens en karl. =)
Men jag är glad ändå. Jag lever mitt eget liv precis hur jag vill. Och jag trivs väldigt bra med det, fast självklart saknar man någon att hålla om ibland, prata med när man mår dåligt osv. Men jag hoppas att jag en dag ska finna den STORA kärleken.

Nu ska jag ge massa kärlek till två små bebisar istället =)

 

Xoxo



Hade lite tråkigt i väntan på att möta upp Sara.


Äntligen fredag

Fast egentligen spelar det ingen roll, för att jag måste plugga hela helgen. Jag har naturkunskapsprov på måndag och det måste jag verkligen plugga till. Det är inte ett så stort prov för vi har bara haft 3 lektioner.
Fast ikväll blir det nog att dricka lite vin med ett par kompisar, kanske bär det av till den berömda bowlinghallen ikväll.
Dom har haft stängt hela sommaren men öppnar nu igen. Det är ganska så kul där på fredagar, karoke och discobowling, och det poritiva är att det är nära hem.

Imorgon är det några av tjejerna som ska ut, få se om jag följer med eller om jag bara åker dit och tar ett glas vin och sedan åker hem. Det märks imorgon vad jag är på för humör. Kanske bara går hem till mamma och pappa och äter lite middag. Det var riktigt längesedan.

Idag är jag ledig hela dagen och ska försöka plugga så mycket som möjligt. Har läxa i både, engelska, spanska och kommunikation. Så att göra det har jag.

Ha en bra dag alla söta.

Puss

Mätt, trött och glad

Nu har jag precis kommit hem från en helkväll på stan med Sara. Filmen var verkligen så bra. Rolig, lite hemsk och bara så bra.
Innan bion gick vi runt på stan och tittade lite, köpte ett par nya byxor, så köpte vi en jätte söt liten "snuttis" för vi ska träffa våra kompisars lilla nyfödda bebis på lördag.

Innan bion gick vi och satte oss på ett café/restaurang och tog ett glas vin och åt en super god ceasarsallad.

Vi har verkligen haft en super mysig kväll.

Nu blir det att krypa ner i sängen och läsa min underbara bok. Imorgon väntar en dag av plugg hemma.

Godnatt alla söta.

Puss från mig


Boleros underbart goda ceasarsallad




Ett glas vin innan bion är alltid mysigt



Hur mätt jag än är så måste jag alltid ha popcorn när jag går på bio



Ibland får man lyxa till det lite extra fast det inte är lördag

 


Tack vare......

Tack vare en bloggerska som jag brukar följa så kom jag idag på vad jag ska ha för tema på min födelsedagsfest. Men det tänker jag inte avslöja ännu inte.
Jag fyller ju inte år förens i november men jag älskar att planera, skriva inbjudningar och allt som ska fixas och donas innan. Helt underbart tycker jag.

Vi var ju på en fest i helgen, då skulle alla bära mask, det var kul och alla var så fina, men efter ett tag kände man att masken var lite ivägen för ansiktet.

Ååååh, jag längtar redan tills november =)



Från maskeraden i lördags


Inglorious Bastards

Nu har vi bestämt oss för vilken bio det blir: Inglorious Bastards.
Den verkar riktigt bra faktiskt. Längtar.


Man kan bli galen för mindre

Dessa förseningar, jämt och ständigt så fort man ska någonstans eller har lite bråttom. Ja, jag pratar om kommunaltrafiken. Finns det något värre än dessa förseningar?
Jag blir snart galen. Inte nog med det, dom höjer ju priserna hela tiden och alltid ska det vara något fel.
När man frågar vad som är fel, när de kommer igång igen, extra bussar mm så är det ingen som kan svara. Så fruktansvärt tråkigt.

Inte nog med det. Alla dessa sura busschaufförer överallt. Jag har skrivit om det förut men det är verkligen någonting som stör mig så oerhört.
Usch!
Ta och byt jobb om ni är trötta på gnälliga resenärer, inte undra på att man blir det när ingenting funkar som det ska.


Dags att möta upp Sara

Godmorgon på er alla.

Nu ska jag snart möta upp Sara vid tåget och åka iväg på en grej. Egentligen är jag ledig idag men klart man ställer upp för sina kompisar, så är det bara.

Efter mötet ska jag iväg och jobba en liten stund för att sedan åka in till stan med Sara för att gå på bio och äta middag. Det ska bli så mysigt. Skönt att lägga skolböckerna och plugget på hyllan några timmar.
På måndag har jag prov i naturkunskap så ihelgen blir det till att plugga.

Vi har int riktigt bestämt oss för vilken bio vi ska gå på ännu, men vi har en del förslag:

District 9

Public Enemies

G.J Joe

Inglourious Basterds

The Ugly Truth

någon av dessa filmer blir det i alla fall. Vi får väl ta och bestämma oss nu när vi ses.

Hörs senare.

Xoxo




Natti natti

Äntligen hemma efter en lååååång dag. Så fruktansvärt skönt.
Nu har jag precis ätit lite och ska nu bara göra iordning mig för natten. Ska hoppa ner i sängen och läsa min nya bok. Jätte spännande.

Imorgon blir det lite jobb, ett beskök med Sara, sedan på kvällen blir det middag och Bio med Sara. Det var längesedan så det ska bli riktigt mysigt faktiskt.

Önskar er alla en godnatt.....

Puss och kram från lilla mig


Plugg plugg plugg

Nu är jag hemma efter en väldigt rolig religionslektion. Det var första gången idag och jag fick mersmak direkt. Jag brukar inte tänka så mycket på det här med alla olika religioner och så, mer en att jag har ett kors runt halsen som tillhört min morfar, och att jag tycker att korset är en fin och snygg symbol.
Men denna lektionen var riktigt bra och våran lärare verkar kanon, rolig, glad och snäll. Det kändes väldigt bra att vara där.
Jag hoppas att kunna lära mig mer om alla religioner runt om i världen. Mycket intressant faktiskt.

Om ett tag ska jag tillbaka till skolan och ha lite matte, med den känns det mycket svårare men hoppas att det ska släppa snart, ikväll är det dags för engelska och likadant där, en helt underbar lärare. det gör verkligen väldigt mycket hur lärarna är.

Nu ska jag försöka plugga lite innan jag ska bege mig igen.

En sak till: Ingen träningvärk sedan igår, och jag som tyckte att jag tog i som attans =)




Mitt så kallde köksbord förtillfället =)


Är det dags?

Att börja välkomna hösten nu?
Det känns nästan så.
Att vkna till ett mörker av regn och kyla, det kallar jag höst i alla fall. De sa på nyheterna att sommarvärmen skulle komma tillbaka, men nej, det tror jag verkligen inte. Man känner nu att på morgonen och kvällen så sjunker temperaturen väldigt mycket.
På dagarna kan det vara väldigt skönt, men jag vet inte om man kan kalla det sommarvärme.

Fast som jag tidigare skrivit så älskar jag hösten, lika mycket som vintern, våren och sommaren, alla årstider har sin charm på något sett, om det nu visar sig att vi har fyra årstider, just nu känns det som två höst, vår och höst.

Det bästa med:

Sommaren är värmen, att man kan sola, bada, grilla och vara ute hur mycket som helst. Alla fina söta sommarkläder som finns. Och självklart också semestern och all ledighet. Man blir mycket gladare när det är ljust så länge som det är.

Hösten är alla mysiga hemmakvällar med levande ljus, en bra film mett en kopp te eller ett gals vin i soffan. Alla snygga koftor och stövlar som kommer. Gula löv som prasslar när man går. Höst och sol, ett av det vackraste som finns.

Vintern är snön. Jag älskar snö. Lika som hösten, alla mysiga hemma kvällar, fast nu känner man doften av jul. Alla adventsljusstakar som lyser upp fönstren när man går förbi hem. All julskyltning inne i stan. Min underbara varma jacka.

Våren är att nu vet man att sommaren är på väg, man kan gå i kofta och ett par snygga skor. Våren har en speciel doft tycker jag.

Så från min sida är alla årstider lika mysiga på sitt sett.

Har ni någon favorit årstid?




Där kan vi snacka träning

Oj oj oj.

Danspasset på Sats var bara så kul, men jag hängde inte med i allt, fast det var ju faktiskt första gången också. Men tro att man fick träning i alla fall.
Jag försökte hänga med i det mesta, och man kan juinte göra mer en sitt bästa så jag är riktigt nöjd måste jag säga. Det blir troligtvis ett pass på söndag med, då kanske man hänger med lite mer, så måste jag ha ett par andra skor, för dessa gjorde mer än ont och då är det inte heller kul.

Nu sitter jag i soffan och känner mig väldigt nöjd och stolt över mig själv, det är det som är så bra med träning, man mår verkligen bra i hela själen efter ett hårt träningspass. Nu hoppas jag bara att det håller i sig så att man kommer igång ordentligt, men det tror jag. Ska bara intala mig själv att det är för min egen skull. Så har jag ju Jozefine att träna med också, då blir allt så mycket roligare.

Men nu funderar jag på en dusch och att krypa ner isängen och läsa, lång dag imorgon, skola från 8-20, suck.

Sov så gott alla glada.

Xoxo

Mot SATS

Nu har jag precis kommit innanför dörren, både jobbat lite och suttit batnvakt idag, men inte får jag slänga mig på soffan och ta det lugnt inte. Nu bär det av mot SATS oh ett danspass där. Det ska faktiskt bli riktigt roligt. Bara jag inte faller ihop =)

Har nämligen fått en gratis prov vecka, för att se om det är något som passar mig innan jag köper kort där.

Skriver mer om passet när jag kommer hem sen.

Xoxo



Nu bär det av =)


RSS 2.0