Svaren på era frågor

Tack för att ni ville vara med i frågestunden. Här kommer era svar.


Suneeta & hunden Chanel frågar: Vad ska du göra i helgen?
Jag svarar: I helgen blir jag sambo med min pojkvän i Malmö, så det blir en hel del pyssel i lägenheten, men lördagskvällen spenderas med lite vin och annat gott framför en film.

Nathalie frågar: Ditt drömyrke? Hur många besökare har du ca per dag?
Jag svarar: Mitt drömyrke är att jobba inom hotellbranschen, pluggar inom det just nu. Sen ska jag ta Paris Hiltons plats =) Det är jätteolika, ca 200 per dag... kanske ;)

Bosse frågar: Älskar du Bosse?
Jag svarar: Ja, jag älskar min Bosse =)

Sara frågar: Om du vann en miljon vad skulle du göra då?
Jag svarar: Åka utomlands, köpa min hund, ta körkort och shoppa, shoppa, shoppa. Skulle nog köpa en ny lott till också =)

Josefine frågar: Hej har du använt bobbys hårprudukter? såfall vad tyckte du och om du inte har det hade du kunnat tänka dig att göra det? :)
Jag svarar: Nej jag har inte gjort det ännu. Är dom bra? Jag skulle absolut kunna det =)

Bitterfittan frågar: hur gammal är du? var bor du? vad gör du helst en lördag? när ska du och jag träffas? ;)
Jag svarar: Jag är 27 år ung, Med min älskling i Malmö, Festar eller bara har en lugn hemmakväll med film och ett glas vitt. Som jag har väntat på att du skulle fråga, maila mig så bokar vi in en dejt ;)

Wilma frågar: Skulle du kunna äta en mask för 1223 kr?
Jag svarar. Nej, det skulle jag nog iiinte göra.

A.C frågar: Vad gör du helst en lördag?
Jag svarar: På dagarna hittar jag alltid på något, hatar att bara sitta, kvällarna spenderas ute, eller på middagar och annat mysigt.

Malin frågar: går du på nåågon sport ? vart shoppar du oftast ? vilket smink anvämder du ?:D
Jag svarar. Nej, men har dansat balett, spelat handboll och vollyboll. Shoppar där jag känner för det, blandar dyrt och billigt. Make up store, Maxfactor, Dior.

Bella frågar: Vad är det bästa med att ha en blogg tycker du? Vad är det sämsta?
Jag svarar: Att man får dela med sig av sin vardag, få tips och råd av andra. Det sämsta är när man har bloggtorka =)

Debuten

Har aldrig haft en frågestund innan så vi kör en nu. Kan bli lite roligt =) Fråga vad ni vill.

Svaren kommer ikväll.




Hämta saker

God morgon.
Sitter här med mitt morgonkaffe och surfar runt lite. Idag ska jag hämta alla mina saker och sedan blir jag SAMBO. Älsklingen sover fortfarande så vi åker väl kanske runt 10 tiden. Ska bli skönt att ha allt samlat på samma ställa. Hatar att ha lite där och lite här. Han chef är så snäll så att han har fått låna deras lastbil, så slapp man hyra släp och så. Fast hans pappa kunde ha fixat det men bättre med lastbil, då är man säker på att allt får plats.
Sen blir det hem och packa upp lite smått och sen bär det av på middag till svärföräldrarna. Mysigt värre.
Idag skiner solen lite smått så hoppas att vi slipper regnet idag, igår regnade de hela dagen. Man blir lite nere då känner jag.
Kvällen igår bestod av ost, vin och film. En film värd att se, den var rolig =) Good Luck Chuck.
Somnade ganska så tidigt, var uppe i ottan kändes det som men det har vart skönt att få sova länge. När man är ledig blir dygnet lite konstigt =)
Gå gärna in här och gissa vilken Sören jag menar =)
Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och svara på lite kommentarer.
Puss så länge.

vin ost och film

Nu blir det myskväll på högsta nivå i mitt nya blonda hår. Sååå ovan men jag vänjer mig säkert, annars är det bara att färga om. Ni får ett foto imorgon. För det första hatar jag nytvättat hår, jag kanske är konstig men tycker om när det gått 1-2 dagar så det får lägga sig lite, och sedan är jag osminkad =)
Under tiden kan ni ju lista ut vilken Sören jag menar =)
Puss på er.

Vilken sören?

Hej hopp i trollskogen =)
Sitter och tittar på  hundar, har redan ett namn =) Sören ska han heta. Min älskade Shih Tzu Fanny gick som jag skrivit tidigare bort i en olycka i år och det går inte en dag att jag tänker på henne. Så nu har jag funderat länge på att köpa en ny, självklart en Shih Tzu (korthårig)
Jag vill ha en nuuuuu. En att gå ut på promenad med, få skämma bort och köpa en massa leksaker till och bara mysa med.
Så, snart ska jag bli med hund (måste bara jobba ihop lite pengar, eller flirta med pappa;) )
Och namnet Sören är ju bara självklart för mig.
Vilken Sören ska att döpa min blivande hund efter?
Vilken Sören?
Sören who?

Michan goes *trumvirvel*



BLOND









uträtta ärenden

Nu sk vi ge oss ut och uträtta lite ärenden i regnet. Sen blir det hem att laga mat. Ska plugga lite också innan kvällen. Ikväll blir det filmmys i regnet med tända ljus, ostar och vin. Ska bara ligga och gosa i mjukisar och lägga alla tankar på hyllan. Imorgon har vi en del som ska fixas, sen blir det förhoppningsvis middag hemma hos svärföräldrarna. På söndag fotboll och lite annat pyssel.
En skön och lugn helg, kan behövas ibland.
Ha en fortsatt trevlig fredag alla fina.

Denna dag blir bara bättre & bättre


MFF-Gais

Nu har älsklingen beställt biljetter till Malmö FF - Gais på söndag här i Malmö, men inte bara till sig själv utan till mig med. Hallååååå????? Vad hände? ser jag ut som en Mff´are???
Jaja, nu står vi inte i klacken så jag kanske inte blir dödad =) Får väl se till att ha långärmat och bara sitta där oh vara tyst. Ska på ett sätt bli kul att gå på match, älskar ju fotboll, och har ju inte vart på en ända match sedan jag flyttade hit till Malmö. DIF har bara vart här en gång när det mötte Malmö FF och då var inte jag här. Gaaaaah!!! Såg iaf DIF-AIK på O´Learys, haha, och sen har vi ju sett VM. Men det är inte samma sak som att få se sitt älskade Djurgården.
Men det blir nog bra ändå =)

Höst

God morgon.
Morgonen kunde inte börja sämre. Satte klockan tidigt för att ha tvättstugan kl 7.00. Kallt ute så jag var tvungen att stänga alla fönster. Sorterar all tvätt, tar bort lakanen från sängen,  sätter på kaffe, går ner med all tvätt, tvätt och sköljmedel. Vad ser jag? Att det var igår vi hade tvättstugan. Gaaaah! Jag blir så trött. Oki att Patrik tänkte gå upp tidigt efter som han börjar jobba på måndag, så han vår in vanan att sätta klockan, men då hade man kunnat snozza, ligga kvar i sängen och läsa och dricka kaffe. Nu sitter man här och klockan är inte ens halv åtta.
Jaja, får lägga mig på soffan med en stor kaffe och läsa min bok. Ändå grått och kallt ute.
Usch vilket negativt inlägg, hoppas att det blir bättre framåt dagen.
Puss på er små rumpnissar.

Vin och ost

Blev ingen golf, det började regna så vi åkte och handlade lite ostar så nu sitter vi i soffan och myser och dricker lite vin. Här kommer jag nog stanna resten av kvällen, fast är liiite sugen på att gå in och läsa min bok, kan inte sluta, den är så bra. Hypnotisören, läs den.
Ha en trevlig kväll alla söta.

precis sett klart


Och michan hon är tlööööööött

Så fruktansvärt trött. HUA!
Ska försöka få i mig lite lunch nu tänkte jag, har inte haft matlust på några dagar, haft hemlängtan och så. Sen blir det en STOR kopp kaffe och så ska jag slänga mig på soffan och läsa min superbra bok. Sen om det inte börjar regna ska vi grilla och spela frisbeegolf ikväll.
Måste iväg och köpa tvätt och sköljmedel också, har tvättstugan imorgon bitti =)
Puss sålänge

Mulet och grått

Godmorgon.
Uppe med tuppen, lika bra att vänja sig att gå upp. På måndag börjar älsklingen jobba och då går larmet igång kl 5.20. Så imorgon satte vi upp oss på en tvättid kl 7.00 =)
Ikväll vankas det frisbeegolf och grillning om vädret tillåter, just nu ser det ganska trist ut men det kan ju bli bättre. Bara det inte regnar så är det ok.
Igår såg vi en film Hachiko a dog story med Richard Geere. Oj oj oj vad tårarna sprutade, kanske inte skulle ha sett den då jag har mått lite dåligt och haft hemlängtan. Men den måste ses! Den var sååå underbar och såå bra.

så det ska vara

Medan älsklingen tvättade bilen låg jag i en solstol i bikini och läste en bok. Kan ju inte bli bättre, precis så det ska vara.
Jag låg och läste i min nya Ed Hardy bikini som jag fått av älsklingen i present.


Älsklingen är duktig och tvättar bilen in och utvändigt.



dags för körkort

Nu har jag bestämt mig att jag ska ta körkort. Yeeeey! Vi var på älsklingens pappas jobb igår, han jobbar på Volvo och där såg jag min drömbil =) Iof har hans mamma den fast röd och jag så den i vit. Ska ha. Även älsklingen såg sin bil så nu ska vi flirta med svärfar sen är bilen MIN!
Min bil som jag ska ha så fort jag har körkortet i min hand, så länge får vi låna svärmors röda =)



Denna ska älsklingen ha =)

Bilderna från la goggle



Bolt

God morgon, god morgon.
Vaknade på soffan i morse. Hade så konstiga drömmar inatt så jag kunde inte sova så jag gick ut och lade mig i vardagsrummet med tv´n på istället, men lyckades somna om. Skönt. Hatar sådana nätter. Nu sitter vi och dricker kaffe och ska om en stund åka och tvätta älsklingens bil hos hans föräldrar, och när han gör det ska jag plugga lite tänkte jag.
Igår kväll tittade vi på BOLT, så bra, jag gråter alltid i animerade filmer (nästan) men till denna kom det ett par tårar måste jag erkänna. Kanske också för att jag började tänka på min egna lilla hund som omkom i en olycka i januari. Men den var riktigt bra tycker jag.
Har ni inte sett den så är det ett måste tycker jag.
Bäst i heeeeeela filmen.

Bilderna är tagna för google.

minigolf med älsklingen

För att bli på gladare humör och må lite bättre tog älsklingen med mig på en runda minigolf.

Saknar


hemlängtan

FYYYYYYY vilken hemlängtan jag har.........


Image and video hosting by TinyPic

Helgens låt med tjejerna


Hallojsan.....

God morgon sötnosar.
Tisdagsmorgon och det ser ut som att solen tittar fram lite, skönt. Hoppas det blir några fina dagar till faktiskt. Igår kväll åkte vi iväg till svärföräldrarna och satt och fikade på deras terass, mycket mysigt, det var en riktigt fin och solig kväll.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl försöka hitta på något roligt nu de sista dagarna innan älsklingen börjar jobba, men han jobbar bara ett par dagar, för den 6 augusti tar vi bilen upp till Sthlm så han får träffa min familj och mina kompisar, ska bli så roligt, längtar.
Jag hoppas att ni alla får en TOPPENDAG

Bilder - Malmö med tjejerna del 2 Danmark

I fredags var vi på Bakken i Danmark, åkte en massa karuseller, åt och drack öl. En mycket trevlig dag/kväll med Sara, Nadja, Älsklingen och hans kompis Peo.
Vi började med lunch och öl på O´Learys



Älsklingen och hans kompis



Vi åkte häst och vagn från tåget i Danmark för 5 fisar =)



Puss puss



Här var jag sååå rädd.



Skååål







Årets bild. I Berg och dalbanan. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!





5D bio






Bilder - Malmö med tjejerna del 1

Sara och jag på tåget



Älsklingen kör cab



Dags för utgång



MUMS!



Jag dansar



Kramkalas



Turist javisst



Pang pang



Innan utgång dag 3




Jag och Nadja på Harrys

Fler bilder kommer, speciellt från Danmark!!!!!


Ny vecka

Då var det måndag. Inte för att det känns som det eftersom älsklingen har en vecka kvar på sin semester, man har inte samma koll på dagarna när man är ledig.
Nu har mina älsklingar Nadja och Sara vart här i några dagar och vi har haft det riktigt roligt. Vart i Danmark på tivoli och så har vi festat, skrattat och bara varit.
Helt underbart att de äntligen kom ner och hälsade på.
Men tomt när de åkte igår, men jag och älsklingen ska upp till Sthlm i början av augusti och hälsa på tänkte vi så det dröjer inte så länge innan jag får träffa alla igen.
Ska lägga upp lite bilder om en stund, måste bara föra in dom i datorn.
Hoppas att ni alla får en toppen måndag.
Jag och Sara på tåget ner till Malmö

snart kommer nadja

Wiiiiii, snart ska vi åka och hämta Nadja på tågstationen, sen är mina älsklingar samlade. Imorgon bär det av till Danmark för att besöka nöjesfältet Bakken. Ska bli riktigt roligt.
Igår var jag och Sara ute och svirade i Malmö, vi hamnade på en krogbåt som heter Prins Bernad. Vi hade verkligen galet kul, och det kommer vi fortsätta med resten av helgen varav uppdateringen blir lidande.
Igår blev det en tur med cabben =)

Jag lever

Jag lever.
Men har vart ute i Stockholms skärgård på vårt land och där finns ingen el = ingen bloggning, men har haft det heelt underbart.
Nu är jag hemma i Malmö igen med en kompis från Stockholm och i morgon kommer en till =) Stackars älsklingen, 3 tjejer i lägenheten.
Så det kommer nog inte bli så mycket bloggning nu heller när de är här, men snart så =)
Nu ska jag ta en dusch och sedan ska vi ta och hitta på något.
Puss på er.

Skåååååål

Varmt, smälter, hua. Tror jag gått ner 7 kilo idag av bara svettningar =) Men nu ska vi inte klaga.

Nu har vi precis hällt upp varsitt glas vin, så nu ska vi fica oss iordning, sen ska vi dra till Restaurang Bryggan här på Lidingö och dricka vin och fira Sara. Restaurangen ligger precis vid vattnet, så fint där. Kanske blir ett dopp, haha.
Kommer köra ett mobilinlägg senare under kvällen.

Imorgon är det fest igen, då ska vi fira Sara igen med några andra kompisar och sen på lördag åker jag till mamma och pappa ute på landet, sen åker Sara med mig hem till Malmö nästa vecka och ska vara med mig där ett par dagar. Mysigt värre. på fredag drar vi till Liseberg och har en heldag med en massa roliga åk och mat, jag ska banne mig ha en langos så det hoppas jag verkligen att de har.

Hoppas att ni har en underbar torsdag.

Puss på er.

Grattis Älskling


31 grader

Varmt varmt varmt. Vaknade 5 och kunde inte somna om, sååååå varmt. Idag blir det att fira Sara all day long =) Grattis min älskling på 21 års dagen.

Dagens outfit

bild1953 (MMS)

Dagens outfit


Till farfar

Jag har bara träffat min riktiga farfar några ggr, men denna låt spelades på hans begravning, han var sjöman, så varje gång den kommer tänker jag på honom. Så denna är till dig farfar.

Mot Stockholm

God morgon snyggingar.
Här är man uppe med tuppen och ska fixa det sista innan jag hoppar på tåget 8.17. Sedan bär det av till Stockholm. Sååå glad. Inte vart hemma på jättelänge. Ikväll blir det mys med Sara, kanske lite vin på bryggan, eller vadå kanske? Det BLIR vin på bryggan.
Imorgon fyller Sara år, så då ska hon firas ordentligt. På fredag blir det fest och utgång och på lördag åker jag ut till landet och kramar sönder mamma och pappa =)
Men åker tillbaka redan nästa vecka, ska på arbetsintervju, men mamma och pappa kommer v30, sen så åker jag och älsklingen upp den 6/8 igen så det gör inget att det blir en snabbvsisit.
Kör kanske ett mobilinlägg sen, har inget internet på tåget, glömde att boka det, annars så hörs vi när jag kommer fram. Om jag inte har blitt ihjälkramad =)
Puss på er.

Mamma har skickat favvotidningen

bild1952 (MMS)

Mamma har skickat favvotidningen


Sen middag

Vilken dag!
Har tvättat, pluggat, skickat in 2 arbeten, vikt all tvätt, åkt fram och tillbaka till Hässleholm och hämtat ut mitt paket, diskat, packat, plockat och ja, nu väntar en smarrig middag som min man har gjort, gös med färskpotatis och en massa annat gott, till det ett glas iskallt rosé och en film.
Ska sen ta en dusch och fixa det sista inför morgon dagen då mitt tåg går 8.17 till mitt älskade Stockholm.
Lillebror och bästa kompis kommer och möter upp mig, har inte träffat henne på månader, så det ska bli såååå roligt.
Hoppas att ni alla har haft en toppendag.
Puss på er.


Dagens låt

Image and video hosting by TinyPic

Jag ska bli


SAMBO




Image and video hosting by TinyPic

Dagens lunch. En smarrig fruktsallad.

bild1946 (MMS)

Dagens lunch. En smarrig fruktsallad.


Imorgon åker jag hem till

LIDINGÖ






Sluta äta

Om dessa kryddor skulle försvinna så skulle jag nog sluta äta. Kan inte leva utan dessa. Har tusen kryddor hemma, men dessa är baskryddorna nr1.
Svartpeppar, vitpeppar och örtsalt.





ibland ska man ha tur

God morgon på er. Inatt var det inte lika varmt att sova, gick bara upp en gång och drack =)
Idag ska jag ha tvättstugan, och det regnar ute, man kan inte ha bokat in det bättre =) Tänk om det vart gassande sol och alla som ska till stranden, och nu har jag skjutit upp det så länge så nu måste jag verkligen tvätta, men som sagt, lite tur ska man ha ibland. Sen tycker jag att det är lite kul att tvätta, vika ihop och det luktar gott.
Sen efter tvättstugan ska jag och älsklingen ta bilen till Hässleholm, mamma har nämligen skickat ett paket med kläder till mig så jag är lite nyfiken, och de borde vara stort för det har kommit en avi om att jag ska hämta ut de, de andra de skickat har kommit direkt i brevlådan (bor i hus där), spännande, spännande.
Annars blir det en lugn dag idag, tvätta, diska mm, men sådana dagar behövs också.
Hoppas att ni alla får en toppen tidsdag.
Puss


Image and video hosting by TinyPic

Oväder på G. Mamma!!!!!!

bild1945 (MMS)

Oväder på G. Mamma!!!!!!


Bästa serien


inte klaga, men tror snart jag smälter


Hallooo Bojje

Måndagsmorgon, men det känns inte som det nu när älsklingen är ledig, känns riktigt mysigt faktiskt.
Satan i gatan vad det åskade igår, var tvungen att hålla för öronen för alla smällar, håll på s***a på mig också. Jag hatar verkligen åska, hade jag vart ensam hemma vet jag inte vad jag hade gjort, men idag är det lika varmt igen. Kändes inte som att de rensade luften speciellt mycket, men skönt att gräset fick lite vatten över sig, börjar ju bli gult och tråkigt.
Nu ska jag snart fixa lite frukost, älsklingen har köpt nybakat bröd, mums. Men först ska jag dricka mitt kaffe ocg surfa runt lite, like every morning =)
Puss på er.

Vampyr

Fyyyyyy bubblan vad varmt det är. Har suttit ute med älsklingen och några kompisar och fikat, men vi var tvungna att sitta i skuggan, närmare 40 grader i skuggan. Herregud, man är inte van med detta =) Men nu ska vi inte klaga.
Ska ta en kall dusch, sen blir det att laga en middag, fast det blir nog när solen har gått ner, haha, känner mig som en vampyr ;)
Håller sig gömd på dagarna och är framme på nätterna =)
Sen vill man ju inte äta, bara dricka, dricka, dricka.

Nya gardiner

Fått nya gardiner av svärmor, så himlans fina, så nu ska här strykas och follas =) Har tagit en tur med damsugaren också, fy fan vad varmt det var, men är man pedant så är man =) Hatar att att det skitigt runt omkring mig, men att damsuga i 35 grader var kanske och ta i, men men. Lägger upp en bild när jag sytt klart =)

Puss

Söndag

Söndag, men ändå lördag för nu har babe semester och det är sommar, man har inga tider och passa, man lever bara i nuet, helt underbart.
Igår åkte vi iväg och handlade nya stolar, nu väntar vi bara på bordet, sen åkte vi iväg till babes föräldrar för att vi skulle hämta vovven men vi tar henne idag istället. Vi blev kvar där ett bra tag, fikade, tog några öl ute i den varma sommarkvällen.
Efter det blev det en snabb sen middag på Donken (inte bra =)) Sen åkte vi iväg och nattbadade på en jättefin strand, eller babe tog ett dopp, jag bangade faktiskt, klockan var då strax efter midnatt och det var 20 grader ute, så underbart.
Nu sa de precis på nyheterna att det ska bli upp till 35 grader idag. LOVLEY! Får se om det blir någon powerwalk idag eller om jag tar en ikväll när solen gått ner, igår var det bra jobbigt att vara ute 35 grader.
Hoppas att ni alla haft en underbar kväll.
Puss

Smile up your life


Powerwalk i 30 graders värme

PUH säger jag bara. Men jäkligt stolt att jag gjorde det, trodde ärligt att jag skulle hamna som en liten pöl på marken, men jag lyckades undvika det =)
Nu blir det en låååååång kall dusch, den bär det av att köpa lite nya köksstolar, köksbordet kommer nu i veckan =) Yeeeey! Sen ska vi sticka iväg och hämta vovvsingen Cleo, sen blir det middag, kvällbad och en massa vin i kvällssolen. Kan livet bli bättre?
Puss
Google

Världens bästa mamma och pappa

Jag har verkligen världens bästa föräldrar, och jag känner att jag börjar sakna dom mer och mer. Dags att åka hem och besöka dom snart. Åka till landet, spela kubb, dricka vin, grilla, sola, bada och bara ha det mysigt. Åh vad jag längtar.
Jag älskar er!

Lördagsmorgon

God morgon finingar.
Idag är det lördag och det ska bli toppenväder, det gillas starkt. Kanske blir lite öl och vin i parken ikväll. Vi ska vara hundvakt från idag tills på onsdag till Patriks föräldrars hund Cleo, så då blir det en hel del promenader, men bara korta och många om det det är så varmt, så får man ta långpromenaderna på kvällarna när solen har gått ner.
Babe ligger fortfarande och sover, har aldrig hänt att han sovit så här länge =) Vi är ju rena rama pensionärerna som vaknar i ottan, men han har sin första semesterdag idag så klart han ska få sova ut, eller ska jag gå in med en vuvuzela och hoppa lite på honom? =)
Nä så elaka ska vi inte vara men det hade vart riktigt roligt och se hur han hoppar upp ur sängen =)
Ha en supermysig dag alla söta.
Älskling, dags att vakna!

Hahahaha =)

 

Hittade en lista som jag och min Sara satt och skrev för längesedan. Alltid lika roligt =)

Här är den ;)

 

Av vilken superhero skulle du vilja bli räddad av?

Michan:

1. Eldmannen (Fantastic Four)
2. Spiderman
3. Silver Surfer (Fantastic Four)

Sara:

1. Batman (Michael Keaton)
2. Silver Surfer 
3. Wolverine (X-men)

Av vilken superhero skulle du vilja bli fångatagen av?

Michan:

1. Mystic (X-men)
2. Svarta spiderman
3. Frågetecknet (Batman)

Sara:

1. Jokern (Batman)
2. Green Gobblin (Spiderman)
3. Magneto (X-men)

Vem skulle du vilja dejta?

Michan:

1. Jensen Ackles (Supernatural)
2. Edward Cullen (Twilight)
3. Ryan Reyhnolds

Sara:

1. Jared Padalecki (Supernatural)
2. Johnny Depp
3. Ryan Reyhnolds

Om ditt liv blev en skräckfilm, vilken skulle det vara?

Michan:

1. Scream
2. My bloody Valentine
3. Funny Games

Sara:

1. Scream
2. Hellraiser
3. My bloody Valentine

Vilken film skulle du vilja vara med i?

Michan:

1. Cinderella Story
2. Twilight
3. Harry Potter

Sara:

1. Sagan om ringen
2. Star Wars
3. Sleepy Hollow

Vilken serie skulle du vilja vara med i?

Michan:

1. O.C
2. Prision Break
3. Supernatural

Sara:

1. CSI
2. The Mentalist
3. Supernatural

Vilket band skulle du vilja vara med i?

Michan:

1. ABBA
2. Beyoncé (bakrund)
3. Cascada (bakrund)

Sara:

1. Depeche Mode
2. MUSE
3. Pet Shop Boys

Vem skulle du vilja vara för en dag?

Michan

Victoria Beckham

Sara:

Britney Spears

Vilka krafter skulle du vilja ha?

Michan:

1. Osynlig
2. Ändra skepnad
3. Hoppa (Filmen Jumper)

Sara:

1. Ändra skepnad
2. Osynlig
3. Hoppa (filmen Jumper)

Vilken Simpsons karaktär vill du vara?

Michan:

1. Lisa
2. Maggie

3. Apu


Sara:

1. Bart
2. Wiggom
3. Mr Burns

Oj oj vad kul vi hade när vi satt och gjorde detta. Fler listor kommer det att bli =)

Puss / / Michan

 

 

 

Ja tack för en dejt med dessa




Vara Victoria för en dag




Bli räddad av silver surfer




Eller att få vara Mr Burns

Iväg och handla en god middag


Försäljning och service

Nu har jag legat och läst jag vet inte hut många kapitel i min Försäljning och Service bok. Börjar snurra lite i skallen måste jag säga. Så nu blir det att dricka en kopp kaffe och invänta älsklingen som om 4 minuter börjar sin semester.
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, tror jag att jag måste ta en liten powernap, känner mig helt slut, blir så trött av att läsa.
Kanske blir att åka och ta sig ett kvällsdopp i Västra Hamnen ikväll, ser ut att bli en riktigt fin kväll och det är galet varmt ute.
Nä, om man skulle ta och vila eller kanske bara kasta ett glas iskallt vatten i ansiktet.
Hej på er så länge =)
Nej, nu börjar ju Bevvan =) Blir att slänga sig på soffan. Go 90-talet!




ZzzZZzzZZzzZZZZzzZZZzzzzz

det var skönt det

Nu blir det plugg.

Powerwalk

Nu var det bra längesedan jag var ute och powerwalkade. Fy skäms. Men nu ska jag sätta på mig träningskläder och ge mig ut på en runda. Ja, det ska jag banne mig!

Image and video hosting by TinyPic

Plugg och städdag

Hello lovers.
Skulle åkt till stranden idag också, men det var så mulet när vi vaknade men nu börjar det redan klarna upp, skulle bli uppåt 28 grader idag, så jag tänkte passa på och fixa lite hemma, plugga och sen bara gå ut och lägga mig i en park =)
Klockan 16 idag går älsklingen på semester i 3 veckor, underbart.
Det ska tydligen bli toppenväder hela helgen, såååå lovley. Vi har verkligen haft tur med vädret denna sommar *peppar peppar*
Ibland får jag lite bloggtorka, känns som jag skriver om samma saker hela tiden, så kom gärna med förslag vad jag ska skriva om =)
Puss på er.

Falsterbo Strandbad


Stranden eller tvättstugan

Godmorgon.
Idag ska svärföräldrarna troligtvis till stranden och jag har bokat tvättstugan kl 12.00. Såg precis på nyheterna att det ska bli uppåt 28 grader idag så valet är ju egentligen inte så svårt, bara det att de rena kläderna börjar ta slut, men nu ska det bli jättevarmt i helgen så man behöver bara bikini som outfit, så klart att det blir stranden. Men just nu är det sol blandat med moln, men så brukar det vara på morgonen.
Jaja, ska dricka upp mitt kaffe och sedan packa strandväskan.
Ha en toppen torsdag alla fina.
Puss
Så här strandsnygg vill jag också vara.
Bild: Google

Grillning hos svärföräldrarna

Nu ska jag snart fixa mig i ordning. Snart ska jag och älsklingen iväg och grilla hos hans föräldrar. Det är en riktigt fin sommarkväll ute. Så mysigt.
Ha en trevlig onsdagskväll alla söta.
Puss
Image and video hosting by TinyPic

Kvinnor kan

Nu står mitt underbara skrivbord på plats =) Nu blir det en sen lunch innan jag svälter.

Hej och hå

Kom tyvärr inte på någon roligare rubrik :D
Inatt har det vart jobbigt. Hade jättesvårt att somna, låg och vred och vände mig till halv ett, sen när jag väl somnade drömde jag jordens mardröm, inte en sån med spöken och mördare, men den var bara så obehaglig, vaknade med ett ryck och då var klockan bara två. Försökte att inte somna om, ville inte fortsätta drömma, men somnade tillslut, Vaknade igen vid fyra tiden, somnade om igen och så har det vart hela natten.
Men nu sitter jag här med mitt morgonkaffe och funderar på om jag ska förska ge mig på att sätta ihop mitt skrivbord, älsklingen började igår, men något gick fel och då slutade han, ni vet karlar =) Vill få upp det så jag kan få ha datorn och mina böcker där, det är verkligen så fint.
Ska kolla igenom beskrivningen, det kan väl inte vara så svårt, har ju satt upp hur många IKEA möbler som helst =)
Vad är det man säger? Kvinnor kan!

mitt nya skrivbord

Äntligen är det mitt......
2800 på IKEA och så 20% på det =)

Biblioteket

Nu har jag fixat lite här hemma, så nu ska jag lägga mig i ett bad, sedan ska jag ta mina böcker och åka till biblioteket och plugga lit, får ingen ro här hemma känner jag, hittar bara på en massa annat att göra =)
Image and video hosting by TinyPic

Brrrrrr

God morgon, god morgon.
Vaknade upp att det var lite smått kyligt i lägenheten. Hade balkongdörren öppen och alla fönster, men inatt var det ganska kallt, plus att jag har tagit bort täcket och sover bara i påslakanet. Men men, nu är jag uppe, sitter och dricker kaffe och tittar på nyhetsmorgon, min dagliga ritual.
Min älskade lillebror har nu åkte hem, så nu är man helt plötsligt ensam om dagarna igen, men har lite att plugga så jag ska inte klaga.
Bara 3 dagar kvar sedan har min älskade babe semester. Ingen klocka som ringer 5.20 på 3 veckor, underbart, eller ja, måste vara mest underbart för honom, jag går ju inte upp då ;)
Vi ska hitta på en massa roliga saker, Liseberg, Danmark, Stockholm, minigolf, sola, bada, utflykter, restauranger och massa annat mys.
Ha en underbar tisdag alla söta.
Puss

Minigolf på G

Efter en god härlig middag så ska vi nu ge oss iväg och spela minigolf. Min lillebror åker hem imorgon så vi får passa på att hitta på lite roliga saker nu innan han tar tåget.
Hoppas att ni alla har en trevlig kväll.
Puss

Absolutely Fabulous

Bästa serien

Ännu ett VG i bagaget

Fick precis ett mail av min lärare i Försäljning och service, ännu ett VG på en inlämningsuppgift. Glad, glad, glad #stolt.

VARNING!!!!!

Tänk på våra små husdjur, lämna dom INTE i bilen, det handlar bara om minuter innan olyckan är framme Ser ni en hund som ligger i en varm bil, ring polis/väktare eller slå in rutan!

En trevlig söndag

God morgon sunshines.
Måndag igen. Känns som att veckorna bara består av två dagar, måndag och fredag, men inte ska man klaga på det.
Vaknade upp till ännu en dag med strålande väder.
Lovley!
Igår kväll tog vi en lång åktur med cabben, åkte och åt kulglass/mjukglass, sen åkte vi till älsklingens föräldrar för att byta bil, då blev vi bjudna på kaffe, satt och pratade lite sen blev vi bjudna på vin, så vi stannade där ett bra tag. Mysigt. Men älsklingen är nog trött idag, stackaren, men han jobbar bara denna vecka sen är han ledig 3. Wiiie ♥
Idag ska jag försöka plugga lite, sen åka iväg och göra något med lillebror, funderar på att ta bussen till Västra Hamnen och lägga oss och lapa lite sol =)
Hoppas ni alla haft en toppen helg och får en toppen måndag.
Puss

Nya möbler på G

Hallojsan alla söta.
Som sagt så blir inte uppdateringen så bra när man har besök, men just nu ligger lillebror i badet så då passar jag på ;)
Älsklingen är iväg och inhandlar nya möbler, wiiiiiie! Bordet han skulle köpa var slut men han la en handpenning så kommer de in nya V28, men nu ska han köpa lite tv möbler osv. Och ett alldeles nyss och eget skrivbord till mig så jag kan sitta och plugga, så gulligt.
Det ska stå inne i sovrummet så kan jag sitta där i lugn och ro.
Sen när han kommer hem ska vi ut och köra lite cabbe =)
Hoppas att ni alla haft en trevlig helg och har en fortsatt trevlig söndag.
Puss

Hallå i lådan

Hej på er alla fina.
Blir inte så mycket uppdatering nu när lillebror är här och hälsar på, men ska försöka så gott det går.
Igår blev det stranden med svärföräldrarna hela dagen, sen kom min lillebror precis när jag kom hem. Strax efter det kom älsklingen också, Jag lagade en smarrig tacomiddag till oss, sen åkte vi iväg till systemet och till Ica Maxi för att köpa några frisbee.
Sen bar det väg till ett jättemysigt område och körde frisbeegolf 18 hål, så jäkla roligt. Om det gick bra kan vi ta en annan gång =) Vet inte hur många ggr vi fick ge oss in i buskar och i skogen för att leta reda på våra frisbee, men ack så roligt det var =)
Nu ska jag fixa lite pannkakor till frukost, sen får vi se vad vi hittar på för kul i det underbara vädret.
Puss på er (bilder kommer inom kort)
Image and video hosting by TinyPic

Städa?

Jag drar till stranden med svärföräldrarna istället =)
Image and video hosting by TinyPic

Kan inte bli en bättre fredag

God morgon.
Sovit gott? Det har inte jag, vet inte riktigt vad det är, men har så svårt att somna på kvällarna, ligger och läser och läser, sedan känner jag mig trött lägger ifrån mig boken och blir pigg, ligger och vrider och vänder på mig, slutar med att jag går upp och sätter på tvn och ligger och läser på soffan. Men men, nu är jag vaken och relativt pigg, bara lite kaffe så.
Idag är det en rolig fredag, dels firar jag och älsklingen 7 månader och under dagen kommer min älskade lillebror hit. Kan inte bli bättre, så ikväll ska vi försöka hitta på något roligt. Både för att fira mig och Patrik och för att älskade lillebror kommer. Två av männen jag älskar mest i mitt liv, nu fattas bara mamma och pappa också, men ska få ner dom hit snart, de vill komma men väntar på semestern.
Nu ska jag städa och fixa lite här hemma tänkte jag =)
Ha en underbar fredag nu alla söta.
Lillebror och älsklingen sist han var här och hälsade på.

Jag älskar er!

Äntligen klar med min inlämningsuppgift

Puh! Äntligen klar. Har nu skrivit och skickat in min uppgift i försäljning och service. Har gjort och skrivit en demonstration om Iphone 4 och min pojkvän har vart bollplank. Tack älskling. Älskar dig.
Nu är det bara en uppgift kvar denna vecka och det är i hotell, ska sitta lite med den, sen blir det en dusch och sofflocket, det är man väl värd efter en dag som denna?
Och varmt är det också, men fläkten är på så det kommer lite kall luft, skönt skönt.
Imorgon vankas det stranden och min älskade lillebror kommer och hälsar på. Yeeeeeeeeeeeeeeey!!!!!!!!! Har jag något att göra när älsklingen jobbar och så kan han hjälpa mig med skolarbetet =) Min lillebror kan allt, hahaha. Som jag saknar honom, fast det inte var längesedan han var här. Nu ska jag bara försöka få ner mamma och pappa också =)
Ha en fortsatt trevlig torsdagskväll mu alla fina.

Storhandlat

Vart på Ica Maxi och storhandlat. Så nu är hela frysen och kylen fylld med en massa godsaker. Skönt, slipper man tänka på det.
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och plugga lite, älsklingen sitter och äter men jag är inte ett dugg hungrig, får ta mig en nattamacka ikväll istället.
Vad hittar ni på får skoj då?

Lunchpaus

Maaaaaaaat
Image and video hosting by TinyPic

Mer nostalgi

Jag har ju min kompis Sara som jag känt i 27 år. Vi har alltid vart som syskon och våra föräldrar är barndomskompisar. Och nu när jag bo 65 mil ifrån henne så brukar vi alltid skicka filmer/bilder mm på Facebook. Nu har vi hamnat i någon nostlgivärld =)
Jag satt och skickade Take That till henne igår, denna fick jag tillbaka. Det roliga var att när vi var på hennes land, så stod vi på vinden och sjöng och låtsades att vi stod i Globen. På altanen hade vi Cricketpinnar som kryckor och låtsades att vi var på sjukhus och Mark och Robbie från Take That var våra pojkvänner. Hahahahaha, den bästa tiden i mitt liv. Gud vad jag saknar dessa dagar, inga bekymmer, man bara va.
Sara och jag 1984





Sara och jag 2010

Vi har tom en vänskaps tatuering som vi själva ritat, det kallar jag BÄSTA vänner.

Sara: I LOVE YOU!

Hinner inte med riktigt

God morgon sötisar.
Redan torsdag, fattar ingenting, det var ju nyss måndag. Förstår inte riktigt vart dagarna tar vägen. Eller har man ett så pass roligt liv så tiden bara rinner iväg? =)
Iof, ju fortare tiden går, ju fortare får älsklingen semester, bara nästa vecka kvar.
Idag blir det en massa plugg och imorgon blir det stranden med svärföräldrarna, om inte vädret har ändrats sig så skulle det bli uppåt 30 grader imorgon. Me like. I helgen blir det att kasta ut lite möbler, varav köksbordet som står nermonterat i vardagsrummet, Patrik och hans pappa skulle åka och köpa nytt i tisdags men det hade tagit slut, såklart, men det skulle komma in v 28 så han  la en handpenning så vi vet att vi får bordet, så just nu har vi inget köksbord, men tur att man har vardagsrummet.
Men sen kommer det bli så fint =)
Hoppas att ni alla får en toppentorsdag.

RSS 2.0