Ystad Saltsjöbad

Jag vet en sak som jag ska göra i helgen. Och det är att bege mig till Ystad. Carolina Gynning ska ha en utsällning där med sin konst och det vill man bara inte missa. Så det blev en glad överraskning denna tråkiga dag =)






Bilden är tagen från google


Mat och pluggklockan ringer

Nu är det dags för lunch känner jag, magen kurrar som bara den, går inte att få tyst på den, så nu blir det spagetti och falukorv, enkelt och mycket gott.

Sen ska jag sätta igång med mitt geografiarbete, suck. Ska vara 7 sidor dataskrivet och i essäform. Me dont like. Men men, vädret är ju skit idag så varför inte kura ihop sig i soffan med en massa gott och leta info på nätet? KAn ju till och med bli ganska mysigt.

Hoppas ni alla har en bra onsdag so far.

Puss

Dagens beroende

Coca Cola

 



Bild tagen från google


Dagen horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Du kan hitta på nya sätt att göra saker på i jobbet. Du kan också försöka lösa ett hälsoproblem.



God morgon

God morgon alla söta. Då var det onsdag, fast man kan säga att det är torsdag och imorgon är det sista jobbdagen för de flesta =) Iaf för älsklingen, sen är han hemma i 4 dagar. Yey =) Hoppas verkligen på fint väder inför helgen, inatt har det regnat och nu är det alldeles grått och tråkigt ute.

På påskafton ska vi hem till babes föräldrar på påskmiddag, vilket ska bli mycket trevligt, fast vi hoppas själva middagen, eller maten eller vad man nu säger, det är ju nästan som julmat så vi ska äta dillkött istället och babe ska stå fär efterrätten. Inlagda päron, det ska bli spännande att pröva.
Annars blir det nog en lugn och skön helg, och förhoppningsvis lite fint väder så att man kan gå ut och hitta på lite saker.

Idag är det plugg som står högst på listan, imorgon ska jag ge mig ut och hitta saker att fylla påskäggen med, vet inte men jag tänkte köpa något mer än bara godos till babe, känns lite roligare, men jag vet inte rikigt vad ännu, men jag hitt säkert på något.


Ska ni hitta på något mysigt i påsk?

Nanna kuddetajm


Beroende

Å herre säger jag bara, har suttis och spelat spel på datorn, jag kunde bara inte sluta, men nu kände jag att jag fick lite ont i ögonen så nu var det dags att sluta, haha bättre och blogga istället =) Kommer inte ihåg vad de heter men såg det på en blogg idag så jag var tvungen att ladda ner det, tjejen i sig var också beroende =) Så känner du dig träffad så säg till, kan säga att jag suttit i timmar iaf =) Men nu är det snart dags för Dr House, sen blir det nog nanna kudde tror jag. Puss

Jag är med och tävlar

Någon gång ska man väl kunna vinna.

Nu är jag med och tävlar om ett galet snyggt läppglans hos http://www.improveme.se/lifeofcarin

Så wish me good luck =)


Bulagriens övergivna barn

Man kan inte annat än att gråta när man ser sådant här, sitter och pluggar me tv´n på, vet inte riktigt vad de är men blicken fastnar då jag ser att det är en massa undernärda barn, jag höjer volymen och förstår att det handlar om ett barnhem. Och fyyyy fan säger jag bara. Dessa barn, hur har dom det? Undernärda och smutsiga så det skriker om det, de ända de gör är att sitter och gungar fram och tillbaka. Man ser deras skelett och de har blöjor fast det är äldre. De blir slagna av personalen och det ända personalen gör ar att tvätta och mata dem, inget annat. De flesta barnen är sängliggandes. Jag mår verkligen illa när jag ser sådant här. Jag vill bara åka till barnhemmet i fråga och sparka all personal i arslet (ursäkta uttrycket men jag finner inga ord) Ett av barnen sög på tummen för mycket så de kapade av den. Hallå, de kapade av tummen!!!! Jag kan inte förstå att sådant här händer, det finns inte. Jag önskade att jag kunde åka dit och ta över hela stället, ge dem mat och kläder, pussa och krama dem, leka och busa med de små liven. Det har inget liv och ingen som bryr sig, det är verkligen hemskt att se, men samtidigt går det inte att sluta. Jag hoppas verkligen att någon gör något för dessa barn, för det här är den värsta dokumentären jag har sett. Jag kommer drömma mardrömmar. Hoppas att någon åker dit och klipper av personalens fingrar så det inte kan skada dessa osklyldiga barn...... Nä, måste ta en cigg, jag blir så upprörd!!!!!!!

Rosa smoothie is da ****

Nu har jg fixat lite och så, det vardagliga sysslorna om man säger. Bäddat mm.

Nu sitter jag här med min rosa smoothie, med smak av hallon, jordgubb och björnbär. Mums säger jag bara. Det tar verkligen flera timmar efter att jag har vaknat innan jag kan få i mig riktig mat, vet inte varför det är så, men men, tack gode gud för den som uppfann smoothie. Man blir iaf mätt för ett tag till man känner att man kan äta. Tror att jag kommer leva på denna dryck hela sommaren, iaf under dagarna, för på kvällarna ska här banne mig grillas. Åhhhhh vad jag älskar grillad mat, och man kan verkligen grilla allt, jaja kanske inte fiskbullar men ni förstår nog vad jag menar =)

Min babe har hittat något recept på grillad vattenmelon och en massa saker till, jag är väldigt skeptisk, men det ska bli spännande att pröva.

Vad tror ni om grillad vattenmelon? Kanske redan någon som har testat?



Dagens person

Är Maria Montazami, så jävla skön tjej, hahaha. Utan henne hade Hollywoodfruarna inte vart något att titta på.... Alla hennes underbara kommentarer.
"Hon har så tighta kruller, hon borde ha en plattång Bella"


Dagen horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Det här är ett utmärkt tillfälle att reda ut en konflikt med närstående. Det är lätt att komma överens.



 


Solen skiner idag

Godmorgon alla sötnosar därute.

Idag vaknade jag upp till sol, det känns helt underbart, detta måste nog vara den längsta vintern på länge, iaf så länge jag minns. Men nu, nu är snön borta, knopparna börjar titta fram, solen skiner och ja, kan det bli mer vårtecken?

Jag och Jenny längtar så galet mycket att få bygga en trätrall på framsidan av huset, med poolen i ena hörnet, förstå att vakna på morgonen, ta sin morgonkaffe i en av solstolarna, ta ett morgondopp i poolen i en gassande sol. Helt helt underbart. Sen ska jag sitta ute på denna rätrall och plugga, kan inte fatta att det är så nära nu. För en månad sedan trodde man att det skulle förbli vinter i detta land och jag var nära att fly, hahaha, men i fredags hade vi 14 grader i solen så jag har nog ändrat uppfattning =)

Man säger alltid "den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge" men det stämmer inte enligt mig iaf =) Men men, nu är vårn äntligen här *glädjeskutt*



The vampire diaries

Nu blir det min favvo serie och True Blood såklart men den har premiär i juni, yeeeeeeey, sedan blir det läsa bok och nanna kudden. Hoppas ni alla sover så gott inatt mina sötnosar.

Puss





Ja tack

till denna galet snygga våroutfit som Olivia Palermo i The City har på sig, enkel, stilren och alldeles alldeles underbar.

Nej, snart får det bli en dag på stan och införskaffa lite nytt och fräscht till våren, hänga in alla gamla tråkigt vinter och höstkläder. Som jag har längtat!




Vill gå på match

Är så fruktansvärt sugen på att gå på match, men känns lite långt att åka hem till Stockholm varje gång det är en match på Station. Men den 26e april kommer mitt älskade lag hit till Malmö, så då blir det att gå på match iaf =) Wohooo!!!!!


Hade ju prov idag

så jag åkte inte till Entré, tar det imorgon istället, så det blev en snabbis till solariet och sedan har jag bakat havrekakor till världens bäste och gjort provet. Nu ska jag hoppa ner i ett bad med min nya SOLO. Lovley säger jag bara. Det är så grått och tråkigt ute så det känns ändå skönt att bara vara hemma och plugga idag faktiskt. Sen är det bara två timmar kvar till Babe kommer hem, denna dag har bara runnit iväg.

Ikväll blir det enrecote??? med pommes till middag. MUMMA på det. Ska dukca och göra det fint fint i köket. Jag älskar att piffa upp vardagen lite, allt blir så mycket roligare och mysigare då. Sen är det ju vårt favoritprogram på tv ikväll. Halv åtta hos mig. Jag har sagt till Babe att han ska anmäla sig dit, men han verkar inte vilja, fast jag tycker att han är helgrym på att laga mat och baka. Inte alla killar som är det, jag har verkligen tur.

Nej, nu kallar badet.

Puss

Påskfint

Nu är det allt påskfint här hemma. Men jag funderar strakt på att åka iväg till hemtex och kika lite, de brukar ha en massa fint där till olika högtider, vill ha en liten söt duk till vardagsrumsbordet nämligen. Jo, det blir nog en tripp till Entré tror jag =) Klockan är faktiskt inte så mycket.
När jag väl jag väl har börjat med något så vill jag ha det helt klart, sen vill jag ju ge bebe en suprice när han kommer hem och det är alldeles fint här hemma.

Så nu ska jag göra mig iordning, sen går jag till bussen=)

Puss


Dagen horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Någon kanske gör dig en tjänst i jobbet. Du kan också få löneförhöjning. Du är lyckligt lottad nu.



Ny vecka

Då var det måndag och ny vecka igen, men en kort sådan =) För i helgen är det påsk, mysigt myisgt tycker jag. Idag ska jag fixa lite påskmys här hemma. Klippte ris i babes föräldrars trädgård igår så det ska jag sätta i vas och sätta i fjädrar, sen har vi köpt påskliljor med gula krukor och sen har vi lite annat finst som ska upp. Tycker det är mysigt, så känns det verkligen att det är vår ute. Som vi har väntat.

Men just nu är det ganska grått ute, men de sa på nyheterna att det skulle bli fint framår dagen så det är bara att hålla tummarna.
Annars idag blir det nog bara en massa plugg, ska ge mig ut på stan och hitta lite påskpresenter med det blir ng senare i veckan, jag måste verkligen plugga känner jag.

Hoppas att ni alla får en toppen dag.

Puss

Me love


Mysdag nr 1

Söndagsmys hela dagen må jag säga. Vaknade tidigt som vanligt, sen gick jag in och väckte världens bästa vid nio, han fick en chock för att klockan var så "mycket", haha. Sen blev den frukost och sen åkte vi iväg till hans föräldrar, jag fick gå ut i trädgården och klippa mitt eget påskris =) Sen åkte vi iväg och åt på restaurang med dom, myspys, sen blev det fika och glass.

Nu ska jag och babe krypa ner i soffan och kolla på film och äta onyttigt, det är ju faktiskt söndag, då får man äta sånt och bara ha det mysigt.

Just det, vi åkte iväg till Plantagen och köpte lite fin fina påskblommor också =)

Puss

Dagen horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
En vän kanske överraskar dig. Du kan också stifta bekantskap med en något udda karaktär i dag.



Malmö

Godmorgon alla söta. Ni har väl ställt fram klockan en timme?

Nu har jag vknat upp i Malmö, åkte hit igår. Myspys.
Var en riktigt seg dag igår, grått och regn hela dagen, men vi satt hemma och kollade på film, sen bar det av att åka iväg och köpa hem sushi. MUMS! Så det blev sushi och lite vin framför tvn, mycket mysigt. Sen hoppade jag i säng tidigt, lade mig och läste min bok, skönt värre.

Idag regnar det inte så förhoppingsvis kan det bli en fin dag, vi får hålla tummarna för att solen tittar fram.

Vet inte riktigt vad som ska hittas på idag. Babe ligger och sover fortfarande, han brukar aldrig sova så här länge, får snart gå in och puffa på honom =)
Men först ska jag dricka upp mitt kaffe och kolla runt mina dagliga bloggar, vi hörs snart igen mina söta.

Puss

Livet är bra underbart!

bild1645 (MMS)

Livet är bra underbart!


Friday!!!!!!


Hej och hå

Här går det undan ska ni veta. Hela övervåning avklarad och nästan hela nedervåningen, nu är det bara köket kvar. LOVLEY. Men nu bär det av till korren för att äta lite lunch, det är man väl ändå värd efter denna morgon tycker jag =)

Puss

Städtajm

Nu ska vi vrida upp musiken på högsta volym, sen blir det städning av hela huset. Wohooooo!!!!!!! Sen bär det av in till stan, fixa lite smått och gott, sen hem och fixa middag, duscha och FESTA!!!!!!!



Nostalgi

Alltså oj oj oj, denna låtar framkallar minnen.




Dagen horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Du kan hamna i rampljuset nu. Viktiga personer lägger märke till dig. Tursamt nog är allt positivt.

Nämen så trevligt, jag tackar tackar =)




Fredag

Godmorgon min älskade lilla blogg =) Som jag har saknat dig, men nu är jag här för att stanna =)

Idag är det fredag, igen. Blir att åka iväg en sväng och sola lite, sen ska jag handla, ska bjuda de jag bor med på middag här hemma ikväll, så det ska bli mysigt, sen var det nåonting i Osby tror jag som vi kanske ska iväg på, men det blir inte sent idag för jag har prov 8.15 i skolan i morgon bitti, och det är inte ok. Sen efter det vet jag inte om det bär av till Malmö eller inte, måste försöka få tag på babe ?=)

Annars blir det nog en ganska så lugn helg, känner mig på ett sådant partyhumör och vill helst ut och slå klackarna i taket, men vi får se vad som händer och fötter =)

Nä nu ska jág ta och fylla på kaffekoppen, måste bli mitt sanna jag.

Puss

Back in buisness

Fast 800 kr fattigare, för det var det min lilla laddare till datan kostade, och nu ska jag blogga som aldrig förr. Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeey =)

Idag har vi vart i Kristianstad, kul att komma utanför Hlm ioch se något annat.
Köpt 3 par skor och en plattång samt påskägg till la familia som jag ska skicka iväg nästa vecka. Undrar hur man skickar påskägg? Får köpa ett sådant där grönt paket. Undrar om mamma läser min blogg, jag har iaf köp presenter till dem också som jag ska skicka med..... Saknar dem sååå mycket just nu.

Nu ligger jag och Jenny här i varsinn soffa med våra laptops i knät =) Så skönt, men lir nog tidigt i säng idag, sovit väldigt knasigt de senaste dagarna, sen så läser jag en sådan bra bok också, Underdog.

Nää nu måste jag surfa runt lite, var länge sedan.

Puss

I´m alive

Men har ingen dator just nu så därför kan jag inte blogga, men snart har jag äntligen en laddare till den och då ska jag blogga som aldrig förr, sen har jag ju en del bloggar att ta igen och läsa =)

Hoppas att allt är bra med er alla.

Är snart tillbaka =)

Puss

5 avsnitt senare

Hahaha, I love intriger =) Man blir på lite bättre humör iaf, och tiden har ju gått framåt. Lite ljusare är det ute också så jag känner mig lite piggare och mår lite bättre. Snart kommer babe hem också.

Har precis kollat på avsnitt 10 och nu finns det inget mer, skumt, verkar som tvplay släpper lite i taget, tråkigt, får hitta någon annan serie och roa mig med sålänge =)

Puss på er.


Struntar i dagens planer

Ja, sådana dagar måste man få ha ibland. Känner att jag inte kommer att få någonting gjort iaf. Så nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på intrigerna i Paradise Hotel, så kanske man mår lite bättre =)

Puss



Ingen bra dag hittills

Bläää, en riktig blä dag är det idag.

Först har man sovit som en kratta, sen är man rastlös redan vid åttatiden. När jag bestämmer mig för att gå ut och gå så börjar det regna, fast jag trotsade de och gick ut ändå, och gick to.m en längre promenad. Kommer hem och fixar en god frukost, babe köpte skagenröra igår, och så ser jag att den gick ut för 2 dagar sedan, sådant kan man bara bli så galet irriterad på!!!!!! Så den vågade jag inte äta.
Sen borrar de satan dessa grannar, de kan inte ha några väggar kvar snart. Och till råga på allt så fick jag ont i magen. Hur ska denna dagen sluta egentligen?

Jaja, bara hoppa ner i ett varmt bad och sedan sätta sig och plugga, då kan det väl inte hända så mkt, om inte grannarna får för sig att börra ÄNNU mer just när man ska sätta sig och läsa..

Boooooooo för denna fredag.

Puss

Rastlös

Kul att klockan preics passerat halv nio och jag är redan rastlös. Bra där!

Men men, ska väl försöka få denna dag att gå också. Så nu ska jag börja med min dagliga promenad, men tänkte gå en sträcka idag (för att få tiden att gå) sen hem och laga frukost, städa lite (egentligen finns det inget att städa, men är man pedant så är man), sen ska jag ta ett bad, fixa inpackning (världens lättaste, värm 2dl olivolja och låt sitta i håret i ca 20 min) Sen har nog tiden gått lite iaf, så då blir det lite plugg, måste kämpa mig igenom företagsekonomin, har ju som sagt provet nästa lördag.


Beach 2010, here I come, och jag kan gärna ta den svart/vita bikinin på köpet. Tackar tackar!


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Du vill få bättre ordning på tillvaron! Allt skulla kunna vara lite smidigare. Sätt igång och städa.

Hahaha, känns som att jag städar varje dag. Pedant? Ja lite smått.



Fredag

Då var det fredag igen. Vart tar dessa veckor vägen egentligen?
Snart är det april och påsk, kändes som det nyss var nyår. Men men, fortare kommer sommaren.

Sovit som en kratta inatt, drömt en massa konstigt och bara legat och vridit och vänt på mig, tog jättelång tid innan jag kunde somna, men när jag väl gjorde det så vaknade jag hela tiden. Blä! Så idag kommer man väl vara lagom pigg. Sådana dagar känns det skönt att man pluggar och inte jobbar, att man kan gå ta en liten powernap om man vill mitt på dagen =)

Det blir nog en lugn helg i helgen, åker hem till Hässleholm ikväll, sen dröjer det innan jag får träffa min babe igen. Boooo.
Har prov nästa lördag i skolan och så, sen måste jag ta mig till Stockholm, men jag har inte riktigt bestämt mig när, vill ju att babe ska följa med också, måste prata med honom om det. Egentligen vill han inte dit, han tycker inte om Stockholm, men jag vill ju att han ska träffa mina kompisar och min familj såklart, så han offrar sig lite =)

Hoppas att ni alla får en toppen fredag.

Puss

Filmtips

Här kommer ett litet filmtips.

Astroboy heter filmen som jag vill tipsa om idag. Den var verkligen bra. Det är en animerad barnfilm, men den passar de allra flesta. Handlar om en liten pojke som försvinner och hans pappa gör då en robot av honom, med pojkens alla minnen, så han blir precis som han var innan, sen händer det en massa saker, ja, svårt att förklara utan att berätta för mycket, men har ni en liten stund över så ska ni verkligen se den.

Jag kan säga det att jag grät.




Paket

Man behöver inte vara en storbloggare för att få hem en massa paket, det räcker med att man bor 65 mil ifrån mamma och pappa =)
Hon som jag bor hos skickade ett sms till mig och sa att jag hade fått ett paket av mamma. Sedan så skriver min lillebror och frågar vad jag tyckte om tröjan som mamma hade skickat, jag svarade att jag är i Malmö och har inte öpnnat det ännu, men nu när jag visste var det va så frågade jag om han kunde berätta var det var för en tröja, men det ville han inte =)
Jag som är så fruktansvärt nyfiken av mig, men han skickade en bild på sig i sin nya tröja, en Ed Hardy, riktigt snygg, sen skrev han bara: Jag kan säga att din är från samma märke.

Så nu vet jag att det ligger en Ed Hardy tröja hemma och väntar på mig. WOHOOO!

Tack mamma och pappa (fast jag inte har sett den ännu, men mina föräldrar kan mig)

Irriterad

Blir så arg! Har sökt ca 15 olika jobb, och har fått svar av 2 st! 2 vänliga mail som skrivit att platsen är tillsatt, svårare än så är det inte. Visst att alla inte har haft sista ansökningsdagen ännu, men de flesta har det och det känns lite trist att man sitter och kämpar med ansökan hit, CV dit och kan inte ens få ett tack för ditt mail. Jaja, kanske har mycket att göra, men det känns så tråkigt när man som aktiv jobbsökande söker alla öediga jobb som man hittar.

Så nu har jag fått ur mig det också, nu blir det en promenad i dimman, orkar inte sitta här hemma längre, sen blir det att ta tag i företagsekonomin.

Puss

Dagens horoskop - skorpionen


Dagens horoskop:
Din koncentrationsförmåga är mycket god nu. Ägna dig åt ett projekt som kräver lite tankeverksamhet.


Men då är det ju bara att sätta igång och plugga då, det låter ju alldeles toppen =)



Godmorgon alla söta

Då sitter man här klarvaken igen, har vart vaken sedan halv sju, la mig på soggan och tog en kopp kaffe och läste lite i min bok, men det gick inte att somna om, jaja, man får väl ta och hitta på nåt, såg på vädret att det skulle bli åtta grader idag, men just nu ser man inte ut för all dimma, så jag är inte så sugenpå att ge mig ut på en promenad just nu, men det kanske spricker upp.

Igår fick jag värsta överraskningen när jag satt hemma och pluggade, mobilen pep till och jag fick ett sms av en killkompis som var i Malmö så han undarde om vi skulle gå ta en fika, gissa om jag blev glad, att jag fick träffa en av mina kompisar här nere. Så vi tog en fika på Waynes, galet trevligt.

Sen hände det inte så värst mycket mera, åkte hem, lagade carbonara, kollade på Boondock Saints II, en mycket bra film enligt mig, sen blev det drömmen om Italien och en liten glutt på Fuskbyggarna, sen orkade inte ögonen mera så det blev sängen och lite läsning.


 

En mycket bra film.

Borta igen

Nu har motivationen försvunnit igen. Har försökt att sitta med företagsekonomin då jag har min sluttenta nästa lördag. Men det vill sig verkligen inte, sitter med kaffet, boken och överstrykningspennan, men när jag har läst och och ska stryka över det som jag känner är viktigt vet jag inte ens vad jag har läst, utan har suttit i mina egna tankar.

Hatar när det blir så där. Men det är bara att ge det ett försök till. Har precis tagit ett bad och rensat tankarna så att jag kanske kan tänka på pluggandet nu istället. Det roliga är att mina tankar är inga viktiga saker, typ bara vad jag ska göra i sommar, vad jag ska köpa för fina vårjacka osv, jag bara sitter och dagdrömmer. Men det är väl härligt det också, men nu över till verkligheten. Blä för den.

Puss



Drömmar är även väldigt gott att äta =)

Ska väl inte vara så svårt

med alla dessa godsaker. Enligt aftonbladet.se så har det tagits fram en topplista med de saker som ger oss ett längre och friskare liv.
Så är det dessa enkla goda saker så kan man väl inte annat än bara njuta.

Ni kan läsa hela artikeln på här

Livsmedlen som gör oss friskare!

1. Äpplen

2. Björnbär

3. Svart te

4. Blåbär

5. Broccoli

6. Fullkornsflingor

7. Körsbär

8. Körsbärstomater

9. Kaffe

10. Tranbär

11. Mörk choklad

12. Grönt te

13. Apelsiner

14. Persikor

15. Plommon

16. Hallon

17. Röda vindruvor

18. Rödlök

19. Spenat

20. Jordgubbar

 


Måste ses!


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Det här kan bli en synnerligen givande dag på jobbet. Du kommer bra överens med medarbetare och chefer.

Har ju inget jobb så det stämmer inte alls.




Tack Facebook

Man kan verkligen lita på facebook ibland, där kan mycket hända ska jag säga.

Det är så att min pappa var gift en gång innan han träffade mamma så jag och min lillebror har två äldre syskon, När vi var små så hade vi väl lite kontakt och så, men sen blev de glesare mellan träffarna, min syster har jag träffat lite mer nu de senaste 2 åren, men min storebror minns jag inte sist jag träffade, tror inte ens att åren går att räkna på fingrarna om jag ska vara ärlig. Jag har sökt efter honom på facebook men inte hittat honom.
Så jag har tänkt att jag ska be om numret av syster. Men som allt annat rinner det ut i sanden.

Men så gick jag in på FB och hade en ny vänförfrågan, vem var det inte om min älskade storebror? Jag blev så glad att jag nästan började att gråta. Så nu har vi mailat en massa och det känns så himlans bra. Så nu blir det förhoppningsvis en träff när jag kommer upp till Stockholm och hälsar på.

Det känns så himlans kul!

Puss

Off to bibblan

Solen skiner fotfarande, så underbart.

Nu bär det av till bibblan, måste skriva ut en massa saker till skolan, nu när man inte har någon dator, iof är patronerna slut i skrivaren så det hade inte gått ändå, så det är tur att bibblan finns. Funderar på att låna hem lite böcker också, slukar en till två böcker i veckan =) Funderar på att skirva upp alla sidor jag läser och se hur mycket det blir på ett år. Måste bli ett par tusen iaf =)

Bjuder på en riktig gammal sommarlåt =)




Home

Hemma från promenaden. Solen skiner och inte ett moln. Gick där med solen i ansiktet, kände hur deppig jag började bli, så det blir nog bara att dra för gardinerna och lägga sig under täcket och gråta och längta till den mörka kalla hösten istället. Skämt och sido, kan inte sluta tänka på aftonbladets artikel som jag skrivit om längre ner.

Jag blev iaf hur pigg som helst och solen verkligen värmde. Lovley. Nu blir det lite lunch innan jag sticker iväg till bibblan.

Puss


 

Inte kan man väl bli deppig av att sitta i sommarkläder och surpla kalla kaffedrinkar, inte jag iaf =)


Promenad

Nu blir det promenad, nej det tog inte så lång tid att dricka upp kaffet, var ju tvungen att kolla runt lite på nätet också =)

Bjuder på låten numero 1 sålänge. Hade jag kollat på mello på MIN tv hade den legat utanför i trädgården kan jag säga. Söndersparkad!


 

Bjuder på en till bara för att han är så galet söt. Ser så oskyldig ut, lite som Frodo =)

 

 

 


När ska det ta slut?

När hösten kommer blir alla trötta och nere, när vintern kommer klagar alla över kylan, att det är så kallt. Alla går runt och är trötta och irriterade. Men nu är det tydligen fel på våren också. Kroppen är inte van. Hahaha, det var det löjligaste jag har hört.

Läs artikeln här på aftonblandets hemsida ---------> http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6781132.ab

Känns som ett stort skämt!

Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Det här blir en olycksdrabbad dag för barn. Nu gäller det att hålla ögonen öppna och vara försiktig.

Jag har inte ens barn, tråkiga horoskop!



Kaffe och nyhetsmorgon

Godmorgon alla söta.

Sitter här med kaffet och tittar ut genom fönstret, ser ut att bli en  fin fin dag. Underbart, har aldrig längtat så mycket efter våren och sommaren som just nu. Men nu är det snart dags =)

Igår var vi på O´Lerasys och kollade på matchen mellan GAIS-MFF, det var den tråååkigsate matchen på länge, dels så slutade den 0-0 men det hände ju ingenting. Nu håller jag ju defintitivt inte på något av dessa lag, utan för mig finns det bara ett lag: Stockholms stolthet!
Den 26/4 är det MFF-DIF, det ska bli riktigt kul att gå se den här nere. Jag i DIF klacken och babe i MFF klacken, hahaha. När allsvenskan drar igång, då är det verkligen vår.

När jag har druckit upp mitt kaffe så ska jag ge mig i och gå, har nästan blivit ett beroende, så himla skönt att vara ute och bara låta tankarna flyga iväg. Sen blir det de gamla tråkiga. Plugga! Snart är 3 av mina ämnen slut, då är det bara att ge sig på bkurserna till dessa. HUA! Men i augusti är alla slut, kul att få plugga under sommaren, fast iof, en fin dag på stranden med en bok i handen (hihi rimmade) gör inte så mkt =)

Puss på er och ha en toppen toppedag!

Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Det här kan bli en olycksdrabbad dag för barn. Lärare och föräldrar får hålla ögonen öppna hela tiden.

Och vad har det med mig att göra????



Fullspäckad dag

men bara med ganska så roliga saker, eller jag känner mig så glad och upprymd så då kanske det gör att sakerna blir roliga. Nu har jag precis gjort mitt matteprov, nu ska jag diska, sen tvätta fönster, gå på min dagliga promenad i solen, sen blir det duscha, bibblan, sen är det GAIS-Malmö FF på O´Learys, och jag ska hålla på GAIS, allt för att reta babe, hoppas jag överlever =)

Helgen måste jag säga har vartt heeelt underbar, i frdags satt vi hemma och tog det lugnt, kollade på film och tv. Babe somnade tidigt, men han jobbar ju på veckorna så. På lördagen åkte vi iväg och fixade lite, sen blev det att ta det lugnt på soffan. Babe fixade och bakade i köket, myys.
På kvällen kom hans kompisar över, jag kollade på mello och det gjorde de också, i smyg =)

Igår var det jättefint väder, vi åkte iväg och åt lunch, sen åkte vi till hans föräldrar, åt och fikade, gick ut på en promenad, sen blev det hem och slänga sig på soffan efter att ha vart borta hela dagen.

Och nu är det måndag och en vecka fylld med nya möjligheter =)

Hoppas att ni alla har haft en toppen helg =)

Puss

119 år

Sjung för gamla Djurgår´n nu,
sjung av hjärtat sjung!
Enda klubb i världen som är evigt lika ung!
Sjung när vi har vinst på gång
och sjung när det går snett.
Så länge gamla Djurgår´n finns känns livet ändå lätt!

Sjung för gamla Djurgår´n nu,
sjung i ur och skur!
Visa folk att blåa ränder,
dom går aldrig ur!
Vem som vill kan sticka upp,
men vi är nummer ett!
Så länge gamla Djurgår´n finns känns livet ändå lätt!

 

GRATTIS DJURGÅRDEN PÅ 119 ÅRSDAGEN!!!!!

 



Promenad: Check

Så nu är jag hemma. Laddat satan på vägen, så nu blir det att stänga av allt, sätta sig vid datorn med en STOR kaffemilkshake. Jag har bestämt mig att börja med företagsekonomin, sedan matten och sist geografin. Så när jag väl har öppnat upp provet finns det inegn återvändå.

Puss

Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
En semester, kärleken, lekfulla aktiviteter med barn och nöjen gör det här till en spännande tid.



Laddar upp

inför dagens 3 prov. HUA! Vet inte vilket jag ska börja med, men det spelar ingen roll egentligen, för alla måste göras. Ska alldeles strax ge mig ut på min dagliga promenad, få lite frisk luft och rensa tankarna så jag kan koncentrera mig fullt ut på proven sen.
Sen blir det att gå hem och göra en kaffemilkshake, testade ett eget recept igår, blev såååå gott. Sen är det bara att sätta sig vid datorn.

Alla tror säkert att det är väl inga problem att göra proven hemma framför datorn, men så är inte fallet, för du måste alltid redovisa hur du har gjort, hur du har tänkt, hur du har kommit fram till vissa lösningar i te.x matten och sedan är det samtal med lärarna öga mot öga, och då ska man förklara vissa saker man har gjort, så det är inte så lätt som alla tror. Men det sköna är att man har 4 timmar på sig på varje prov, så man kan gå ifrån datorn, ut på balkongen ta lite luft, hämta något att äta och sedan fortsätta.

Men jag, jag ska erkänna att det kliar satan i fingrarna när man vet att alla böcker ligger i rummet bredvid, men det är ingen idé, man förstör bara för sig sjäv.

Pinsmamt att få te.x alla rätt på provet och sedan under mötet inte kunna någonting, man får då inte ens IG utan blir avstängd, inte så värst roligt.

Så vi hörs efter promenaden.

Puss

Inga marshmallows

Än har det inte blivit några marshmallows.
Oki att jag och matteboken inte har kommit riktigt överens men vi har ändå kunnat lösa det tillsammans, utan en massa bråk =)
Men man ska aldrig säga aldrig. Dagen är inte slut ännu och jag måste plugga hela kvällen, imorgon har jag 3 prov, geografi, företagsekonomi samt matte. Jag kommer att drömma mardrömmar om tal som vill mig en massa ont.

Nu blir det snart lite middag och sedan en till promenad. JA, jag gick ut och gick i över en timme imorse, galet skönt ska ni veta, så det blir en till efter middagen så man blir pigg, eller oki, jag blir oftas aptrött men jag menar det är uppfriskande =)



Skulle passa mig väldans bra =) Kanske något att beställa.

Hahahaha

Gjorde ett guiz på Facebook. Observera att jag bott i Skåne sedan december och är född och uppviúxen på Lidingö.
Detta blev resultatet =)

Snackar du genuin skånska?
Resultat: Klart jag snackar genuin skånska.
Förmodligen är du en snapphane-ättling. Du är född och uppvuxen i Skåne, troligen på landsbygden utanför tättbebyggt område, eller så har du en naturlig talang för svåra språk som t.ex. skånska. Du kan utan problem ha en meningsfull konversation med både äldre skåningar... från landsbygden och yngre svenskifierade stadsskåningar. Skatta dig lycklig att dina föräldrar inte försökte få dig att snacka rikssvenska.

Dagens person

Jensen Ackles från Supernatural:
MUMMA!


Nu blir det en långis

Blev ju ingen promenad alls igår, eftersom jag inte gick på dagen så skulle jag gå på kvällen, men kände mig då jättehängig och låg bara i soffan. Men i dag mår jag prima ballerina så nu blir det en långpromenad, har hittat en väg som tar strax över en timme att gå, helt perfekt. Jag har hört att man måste gå minst 30 min innan man börjar bränna fett, vet inte om detta stämmer, men jag går min promenad så får vi se hur det går.

Sen ska jag hem och plugga matte. Blää. Och jag säger bara det, blir jag och boken ovänner idag också så gör jag en brasa av den och sätter mig och grillar marshmallows.

Puss

Jag lovar dig kära mattebok!


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Du kanske lyckas genomföra vissa förändringar på din arbetsplats. Sätt igång. En flirt är möjlig nu.



Kan inte sova

Babe har åkt till jobbet och jag kan inte somna om, så nu blir det en liten lista =) Alltid lika kul när man har tråkigt.
Denna snodde jag från min lillebrors flickvän anneliemyrberg.blogg.se



1. Hur gammal är du om fem år? Hua... 32, gaaah!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Min älskade mattebok

3. Hur lång är du? 169

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Alice i underlandet 3D

5. Vem ringde du senast? Christopher

6. Vem ringde dig senast? Lillebror Victor

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Funkar jättebra =) Puss

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta

10. När såg du senast din mamma? Snyft, i slutet av januari, dags att åka och hälsa på snart

11. Vilken ögonfärg har du? Blå

12. När vaknade du i dag?
6.30

13. Vilken är din favoritjulsång? Jag såg mamma kyssa tomten

14. Vilken är din favoritplats? Stranden

15. Vilken plats föredrar du minst? Sjukhus, skolbänken

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? På mitt hotell som jag ska ta över

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Vad som fanns under sängen

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Halv åtta hos mig. Love Helge Skoog =)

19. Hur stor är din säng? 1.20 tror jag

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar, som för tilfället bara står där och ser ledsen ut

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Hotpants och linne

22. Hur många kuddar har du i sängen? 6

23. Hur många landskap har du bott i? Öhh 3

24. Vilka städer har du bott i? Stockholm, Falun, nu Malmö och Hässleholm (pendlar)

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Hate strumpor, därför lääängtar jag till våren

26. Är du social? Japp

27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry

28. Vilken är din favoritefterrätt? Mammas Lasagne och pappas fläskpannkaka

29. Tycker du om kinamat? Japp, fast Thai är godare

30. Tycker du om kaffe? Japp

31. Vad dricker du till frukost? Kaffe eller juice

32. Sover du på någon särskild sida? På rygg

33. Kan du spela poker? Ja, men jag fuskar alltid, hihihihi

34. Tycker du om att mysa/kela? Självklart

35. Är du en beroendemänniska? På vissa saker

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja jag tror det =)

37. Vill du ha barn? Absolut

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja fast som sällskap till en annan

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och god mat

42. Äger du dyrbara smycken? Ett par örhängen jag arvt av farmor, vet ej hur dyra de var men för mig är de dyrbara

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Halv åtta hos mig, SOLSIDAN!

44. Kan du rulla med tungan? Öh nej

45. Vem är den roligaste människan du känner? Pappa och lillebror

46. Sover du med gosedjur? Ja, Lars-Bruno heter min nalle, har haft han sedan jag föddes, och följer ALLTID med mig när jag åker bort

47. Vad har du för ringsignal? Vart ska vi sova inatt

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten Ja, en liten päls jag fick av mormor och morfar (alttså ingen riktigt päls, men en vit burrig sak)

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Ett ljus

50. Flirtar du mycket? Ja, men inte för tillfället

51. Kan du byta olja på bilen? Olja? Bil?

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Böter?

53. Vilken var den senaste boken du läste? Karriärer och köksbesvär av Sophie Kinsella, grymt bra, slukar 1-2 böcker i veckan

54. Läser du dagstidningen? Japp, får Sydsvenskan gratis

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, men får Knasen ner skickad av mamma och pappa =)

56. Dansar du i bilen? Ibland

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Tror det var någon rock kanal som babe har i bilen

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Mattetal

59. När var du i kyrkan senast? På Lucia

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Hua, ingen!

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Typ 2-3 nätter

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Babe, en 4-rättersmiddag här hemma, han hade gjort allting själv

63. Vad lyssnar du på just nu? Nyhetsmorgon

64. Har du varit med i tidningen? Japp, Lidingötidningen 2 ggr

65. Vad är det konstigaste du ätit? Hmm. vet inte

66. Vem såg dig naken senast? Ja, finns nog bara en =)

67. Vad är det för färg på din tandborste? Rosa/vit såklart

68. Hur imponerar man på dig? Med humor, och en flaska champagne =)

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Morsan (en kompis) Victor

70. Har du någon piercing? 1 i naveln

71. Din största vinst? Att jag har världens bästa familj

72. Civilstånd? Pojkvän

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Facebook, mailen, ams, och alla mina bloggar jag läser

74. Är du fåfäng? Ja

75.  Ångrar du någonting du gjort? Nja, inte så speciellt

76. Hur gammal är din pappa? 64

77. Vilket är ditt drömjobb? Jobba på ett stort Hotell

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Mycket, resa tillexempel

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv? Fiskar när jag var liten, och vår älskade Shih  Tzu Fanny som blev en ängel för ett litet tag sedan ;(

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Nej det tänker jag inte

81. Svär du ofta? =)

82. Sverige när det är som bäst? Sommaren

83. Kan du åka slalom? Äger ett bar slalomskidor och ner kommer man alltid =)

84. Vad har du ätit i dag? ingenting ännu

85. Vad har du för utbildning? Servitris och barnskötare

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Det innersta hårstrået kanske

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? De små kärlekshantagen som inte vill försvinna

88. Vilken är din bästa egenskap? Oftast glad, har lätt att träffa nya människor

89. Vilken är din sämsta egenskap? Har svårt att säga nej

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Öh, Elvis och  Marilyn Monroe

91. Saknar du något? Min familj

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja, självklart

93. Vad gör dig ledsen? Otrohet, orättvisor och mkt annat

94. Vad gör dig glad? Massor

95. Har du varit gift eller förlovad? Förlovad

96. Vad ska du göra i helgen? Har inte bestämt något, men lite plugg ska det bli

97. Vad är det knasigaste du gjort? Gör tyvärr inte så mkt knasigt

98. Vad har du för laster? Smootihes och ciggaretter tyvärr, ja jag ska sluta

99. Vem är din förebild? Pappa

 

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Fylla på kaffe


Får hundar vara hundar?

Satt och kollade på en debatt på Tv4 nyheterna i morse. Det handlade om hundar och alla dess kläder som finns till de små liven.
På plats fanns två tjejer som jobbar med hundkläder och en kvinna som skrivit en bok (hon var emot allt detta trams), såg inte riktigt från början så jag ska inte uttala mig om vad de var för bok, men någonting om hundar var det iaf.

Ämnet var iaf hundar och hundkläder. Är det rätt eller fel att klä ut sina hundar i alla dess klänningar, kjolar, jeans, kepsar mm som finns? Trivs hundarna verkligen idet? Vissa hundar behöver små täcken, ja, små täcken, men behöver det alla dessa coola otfits? Tiaror och allt var det nu är. Sen när man går på maskerad, ja då klär man ut hunden också!!!!????

Jag tycker att det är hemskt att se. Hur mycket man en skämmer bort hundarna så märker dessa inte det. Som kvinnan på tv sa: Om jag vill skämma bort min hund går jag ut i skogen på en långpromenad och kastar en massa pinnar. Helt rätt.

Eller som vi gjorde till Fanny, fick en extra god köttbit, en ny leksak eller det hon tyckte bäst om, att gå ner till vattnet och mata fåglarna. Självklart köpte vi en del söta halsband, men de måste de ju ha till kopplet så då är det inget som är obekvämt för dom.
Vi köpte ett litet regntäcke till henne, men hon vägrade att ha det på sig så det hamnde i soporna på direkten.

Hörde också att i USA, så kan man numera pierca och tatuera sina hundar. Jag tror jag spyr!

Är det rätt eller fel att klä ut våra små husdjur?



 

 



Mucho Better

Tvättstuga nr 2 var mycket bättre kan jag säga. Tvättmaskinerna var inte från 1800-talet utan från början av 1900-talet. Det kallas LYX mina vänner =)


Det blev istället

Varma mackor och lite O.C =) Ska ta promenaden i kväll istället. Då finns det inga undanflykter, så det så!

Nu ska jag ta ett varmt bad, kanske lite onödigt innan tvättstugan, men jag känner att jag måste pigga upp mig lite, har en hel del matteuppgifter framför mig idag. Blä! Varför kunde man inte bara gjort skiten i skolan? Nej nu sitter man här och grubblar över alla tal. Men men, thats life.
Alla andra ämnen går jättebra, men det kanske för att det är just det man vill jobba med och då läggar man på ett extra kol liksom.

Har sökt 2 jobb till, får se om några av dessa hör av sig, man kan ju alltid hoppas.

Nej burr vad kallt. Nu blir det badet.

Puss på er.

Ska jag, ska jag inte?

Sitter här och överväger om jag ska gå ut på en promenad innan jag sätter igång med dagens sysslor. Hmm, det är grått och kallt. men jag vet att jag kommer känna mig riktigt stolt efter, men samtidigt känner jag att jag kan ju göra det ikväll, kanske kan man få med sig babe ut också. Roligare att gå två. Har ingen musik i Ipoden förtillfället heller. Hahaha, dagens I-landsproblem.....

Nej, jag ska fundera lite till, sen får jag se hur jag gör =)

Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Din karriär får ett uppsving. Det har inte hänt så mycket på sista tiden, men nu är allt möjligt!



Vart tog solen vägen?

Hej hopp.

Nu har det var mulet i 2 dagar =( Man blev lite smått bortskämd med all den underbara sol som har vart, men nu bara grått och dimma. Men men, har ju tvättsugan idag igen, bokade om till en annan tvättsuga, finns 3 och välja på så får se om denna är bättre en den andra. URK!

Annars blir det bara en massa plugg idag, har 3 prov på fredag. 3ST!!!! Matte, geografi och företagsekonomi. Herregud säger jag bara.

Uppdate för datorn: Nej, den funkar fortfarande inte. Min älskade lilla dator står bara där, helt avstängd och ledsen. Men men, ska fixa det så fort jag får pengar.

Sökte 5 jobb igår också =) Men jag blir lite smått irriterad faktiskt, man skriver ett bra och fint CV, en ordentlig ansökan så kan man inte ens få ett tack för din ansökan, eller vi har mottagit ditt mail, eller bara säga att du har inte det vi söker. Någonting kan man väl som arbetsgivare skicka så man iaf vet att det fått och läst sitt mail man har suttit och kämpat med. Men nej, ingenting, nu syftar jag inte på de jag skickade igår, hahaha, det har ju bara gått en dag, men jag har sökt en massa jobb innan utan att få ett endaste svar, även fast man har precis allt de som de söker och kanske lite därtill..... Klart man ger upp.

Men jag ska ikke ge upp, jag ska kämpa, kämpa, kämpa =)

Puss

Inte okey

Alltså hur kul är det att komma ner till en tvättstuga (där man liksom ska tvätta sina kläder så de luktar gott och blir rena) och det är skitigt, äckligt, gammalt och bara BLÄ!?

Kommer ner till tvättstugan ena maskinen är relativt ny, den andra är från 1800-talet och vi ska inte tala om torktumlaren. Inte för att det kanske för så mkt, men de läcker, den ena tar inte tvättmedlet och kläderna är torra, slangarna bakom är upphängda med gamla nät och det är så smutsigt och äckligt. Där vill inte jag tvätta mina kläder.

Ska man bli en sådan där gammal tjurkärring som ringer och klagar? Ja det måste man bli, för jag tycker inte det är oki att komma ner till en tvättstuga som inte har fixats eller städats sedan mina farföräldrars ungdom.!!!!!

Usch, jag blir verkligen frustrerad!!!!!!

Grattis till oss alla tjejer

Grattis till oss. Idag är det internationella kvinnodagen.
Hurra, hurra, hurrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa för att vi är så j*a bra!








Nu blir det plugg till kl 12

Så, nu har jag 3 timmar på mig att plugga lite, har 3 prov på fredag samt 2 inlämningsuppgifter som ska in på fredag. Ja, jag läääär ju känna att jag lever iaf. Heergud, jag kommer vara som en levande zombie innan helgen kommer. PUH!

Klockan 12 har jag tvättsugan sen blir det plugg mellan tvättarna, men nu har jag 3 timmar ostört pluggande, sen ikväll blir det bibblan, måste skriva ut lite papper, har ju ingen datorn och därför ingen skrivare. Men  men, 1kr per kopia kan man väl leva med fast man är en fattig student =)

Men ska man en dag ta över Hilton Hotel så får man väl offra sig liiite =)

Hörs sen min söta ♥

Puss




Kan inte kommentera

Sitter och ska svara på kommentarer, men det funkar inte att kommentera. Nåt fel kanske? Men ska sätta igång så fort det funkar igen =)

Puss

Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Det är lätt att oroa sig för mycket. Det är ingen idé att hetsa upp sig över sånt man inte kan påverka.



Ingen dator - inget bloggande

Men jag försöker så fort jag hae en möjlighet. Som nu.

Helgen har vart väldigt lugn, nästan för lugn, börjar ärligt känna mig som en pensionär. Lägga sig tidigt och vakna tidigt. Vad är det som händer? Jag känner för att fixa mig iordning och dra ut och festa, ja kanske inte just nu kl 7 på morgonen men ni förstår nog vad jag menar.

Det har blivit Let´s Dance, Solsidan och självklart melodifestivalen, alltid fel låtar som går vidare, men mina favoriter är redan i final så det är oki.

Igår var vi på bio och  såg Alice i Undeelandet 3D, den var riktigt riktigt bra, men jag hade en sådan sjuk dröm inatt som berodde på filmen, helt sjuk. Oki det var bara en dröm, eller? Haha, men jag vaknade iaf med hjärtat i halsgropen.

Veckan består av att plugga i 180, tvättsugan, promenader, bibblan, mail, jobbsökningar och mkt annat. Jag ska väl känna att jag lever, eller hur?

Jag hoppas att ni alla har haft en toppenhelg.

Puss på er.


 

 

 

 

 

 

 


Fredagsmyyyys

Nu blir det fredfagsmys med lite vin, räksmörgåsar, Let´s Dance och självklart den underbara serien Solsidan.

Ha en toppenfredag alla söta =)

Puss

Dagens lunch...

0-33c0322a6550edb9875b75ff1d9d2899.png

Kolla varifrån!

Dagens lunch


Svartsjuka

Alla kanske inte är det, men jag tror att de flesta har en släng av det. Svartsjuka. Just nu tror jag att det är mer en någonsin större att vara svartsjuk, just med alla bloggar, twitter, msn och facebook. Jag kan själv erkänna att jag är svartsjuk, ibland mer och ibland mindre och det är verkligen inte roligt. Det är en pers och det tar fruktansvärt på psyket.

Men varför är man svartsjuk? Det finns miljoner anledningar, men i mitt fall beror det på dåligt självförtroende och förhållanden där den andre har vart otrogen. I ett av min fall träffade min dåvarnade en tjej på nätet, chattade, smsade och åkte to.m de 60 milen för att träffa henne och sa till mig att han skulle till sin syster och detta var bara en av gångerna.
Inte konstigt att man känner en liten press med alla nya internetsidor som dyker upp, man har ju noll koll. Men hur mycket koll ska man ha egentligen? Är det bättre att vara ovetande eller är det bättre att luska fram?

Eller ska man bara strunta i allt och känna att jag är bra, jag är jag och passar det inte så skit i det.

Det måste väl vara den andra som på något sätt kräver en uppmärksamhet, bekräftelse, nyfikenhet osv. Men varför gör man det när man har ett förhållande? Som är bra, mysigt och kärleksfullt, vad är det som saknas hos den andra? Dessa frågor får man nog aldrig svar på.

Även om det är oskyldiga flirtar på nätet, gör man så? Är det verkligen ok? Jag läste i sensaste numret av Cosmopolitan om just otrohet, där läsarna hade svarat, tex på frågan om man addar sitt ex på FB så är man otrogen och 2% hade svarat ja, men det är såklart man inte är, man har ju inte gjort något, men sen tyckte 74 % att det var ok att killen/tjejen blir lite förälskad i någon annan utan att göra något, visst man är inte otrogen, men kanske i tankarna och självklart vill man inte vara tillsammans med någon som har känslor för någon annan i smyg.

Detta med svartsjuka är verkligen inte roligt, och jag förstår alla som är det, och de som inte alls är svartsjuka, inte det minsta, är det också bra?



Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Njut av trevligt umgänge med ungdomar. Sportaktiviteter står i fokus. Var kreativ. Kärleken blomstrar.




Reklamen som får oss att gråta

Satt och läste på aftonbladets hemsida precis och såg att de lagt upp en reklamfilm om säkerhetsbälte. Jag kan säga att jag själv är väldigt dålig på att använda det, jag hoppar bara in i bilen och sätter mig. M;en man kanske ska tänka om.
Även om de jag åker med är bra förare så finns det så mycket andra idioter på vägarna, så det är kanske dags för mig att alltid ha säkerhetsbälte på mig, oavsätt om man ska åka 100 meter eller 4 km. Jag har tänkt om och ska iaf alltid ha säkerhetsbälte på mig, från och med nu.



Paus i pluggandet

Bläää, matte är verkligen tråkigt, eller så är det bara för att jag inte kan och då blir det tråkigt. Satt iaf på bibblan och pluggade ett tag, sedan åkte jag hem för att min mage började kurra, men tro inte att det är slut på pluggandet för det. För jag satte igång direkt efter lunchen och ska fortsätta nu efter middagen också är det tänkt, sen ska jag hinna med en kvällpromenad också, ska ju gå minst en gång om dagen och idag har jag inte gjort det, så det masta jag ta itu med sen =)

Annars har dagen vart väldigt bra, solen skiner och man känner att våren kommer närmare, känns som att alla är på lite bättre hunmör och framförallt piggare, och det vet vi ju alla att det har med solen att göra så den får gärna stanna kvar nu ett tag framöver tycker jag =)

Nää nu blir det biddag, lite plugg, promenad och lite plugg, ska ju hinna ta ett bad sedan också =)

Puss på er

Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Sportaktiviteter står i fokus. Några förbereder sig också för en utställning. Allt måste bli rätt.



Mot bibblan

Nu ska jag fixa mig iordning och ta mig till bibblan. Ska sitta hela dagen med min underbara matte. Noooot! Men det går mkt lättare att plugga där i lugn och ro. Plus att de har ett mysigt café =) Michan loves kaffe =)

Idag är det lika fint väder som igår, alltså strålande sol och klar blå himmel =) Känns lite trist att sitta inne och plugga då, men jag tänkte att om vädret tillåter i em så ska jag ta en lååång promenad hem, alltså från bibblan och hem, det är en bra bit, men kan vara skönbt efter ett par timmar inne i värmen.

Ha en toppen torsdag alla söta.

Puss



Dagens

Dagens humör: På riktigt bra humör idag =)

Dagens mående: Som fisken i vattnet

Dagens borde: Söka jobb

Dagens frisyr: Rufsig knut

Dagens smink: Har inte sminkat mig ännu

Dagens klädsel: Mjukisar

Dagens planer: Sola, plugga på bibblan, söka jobb, skriva CV, skriva ansökningar

Dagens materiella vill ha: Ett par snygga vårskor

Dagens fundering: Hur jag ska få ett jobb

Dagens beroende: Smootihe

Dagens tråkigaste: Inget tråkigt idag

Dagens längtan: Sommar och glass

Dagens superlängtan: Sommaroutfit och en dag på stranden

Dagens tidning: Den nya tidningen S


Härliga sol

Nu har jag vart ute på en härlig promenad ute i solen, sååå skönt. Nu blir det 2 ägg och en skogsbärsmootihe =) Sen ska jag ta ett bad och göra en egen inpackning som jag hittade i Cosmopolitan, med endast olivolja. Bra bra!

Sen tänkte jag gå och sola, det var bra längesedan och jag känner mig så blek. Sen till det allea allra roligaste: Plugga matte all day long =)
But i have to.

Puss

Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Njut av livet. Kärleken, sportaktiviteter och trevligt umgänge med ungdomar står i blickpunkten nu.



Ny promenadväg

Som jag tidigare skrivit så gick jag och Jennys kille ut och gick förut och inte ska jag vara sömre bara för att jag är i Malmö nu, så igår efter middagen så gick jag och Babe ut på en promenad, jag ville att han skulle visa mig en väg som jag kunde gå, även om han inte vill följa med varje gång, tänkte att jag ska gå den 2 ggr om dagen, en på morgonen och en på kvällen. Det var en riktigt bra väg, tog ca en timme att gå och det var upplyst hela vägen, helt perfekt. Så nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe och läsa lite till, sen blir det på med mjukisarna och sedan ut och gå.
Sen hem och duscha och äta, packa väskan och dra till bibblan och plugga matte, känner att jag inte kan koncentrera mig hemma så lika bra att gå dit och sätta sig.

Hoppas att ni alla får en toppen onsdag. Onsdag? Herregud det är redan onsdag, fattar ingenting. Usch vad tiden går fort. Jaja, ha en bra dag iaf =)

Puss

Motivation

Har märkt att jag försöker hitta på saker för att slippa plugga. Nu ska jag hitta motivationen, gå ner och handla lunch, köpa lite plugg-gottis och göra det mysigt ute i köket. Sen ska jag plugga, plugga, plugga!


Kan inte sluta läsa

Började på en ny bok i morse, Guccikrigen, jag har redan läst halva boken, det går bara inte att sluta läsa. Så bra, men jag lkänner att jag har den tiden idag, vaknade yjugo i sex i morse så jag känner att jag kan ligga och läsa lite, annars kommer jag inte att orka denna dag, har precis satt på en kanna kaffe, ska ligga och läsa till tio har jag tänkt mig, sedan blir det att diska lite och ta en promenad medans solen lyser.

Sen ska jag hem och laga lite god middag till kvällen. Jag tar bibblan imorgon, vill inte sitta instängd där när det är sådant fint väder ute.

Puss



 

Läs den!

Skriven av Jenny Gucci

3 månader

♥♥♥3 månader med älsklingen idag♥♥♥



Dagens

Dagens humör: Glad, solen skiner och det är blå himmel

Dagens mående: Mår faktiskt riktigt bra idag

Dagens borde: Plugga

Dagens frisyr: Morgonrufs

Dagens smink: Har inte sminkat mig ännu

Dagens klädsel: Björn Borg hotpants och DIF-tröja =)

Dagens planer: Åka och plugga på bibblan, laga lasagne, ta en långpromenad

Dagens materiella vill ha: En ny laddare till datorn, helst en nya data

Dagens fundering: Hur jag ska få igång min data

Dagens beroende: Smootihe

Dagens tråkigaste: Tycker att det är lite roligt att plugga, men nest tråkigt =)

Dagens längtan: Min familj hemma i Stockholm

Dagens superlängtan: Mamma, pappa och Victor

Dagens tidning: Cosmopolitan och boken Guccikrigen



Ger upp

Jag ger upp! Lägger mig på soffan med en skogsbärsmoothie, ett nytt nr av Cosmopolitan och 4e O.C- boxen. Tack och hej!!!


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Planera för en semester i år. Njut av kärleken, sportaktiviteter och trevligt umgänge med barn.



Ingen dator

Hej min älskade blogg, som jag saknat dig.... Men min dator står här bredvid mig och vill inte starta, helt underbart, inte nog med det så har den formaterats om så ALLTING är borta, alla arbeten, alla foton, ja allt, det hände i höstas också, så nu hade jag byggt upp allting men så bara PANG! Borta IGEN! Just nu känns det som jag skiter i mina arbeten, det som gör mest ont var att jag hade foton på Fanny, hennes sista dagar i livet då jag träffade henne, men men.

Så nu är det bara att börja om från början igen. Tror jag ger upp snart.

Har iaf haft en toppen helg. I fredags åkte jag iväg och mötte upp älsklingen på jobbet så åkte vi och handlade. Åkte hem och lagade god middag, kollade Let´s Dance och Solsidan.

Lördagen, vaknade som ett annat pensionärspar 6,25, gick upp och kokade kaffe och kollade barnprogram. Jag lagade världens mysfrukost med nybakta scones, smootie mm. Sen lite mer pensionärsvarning, IKEA! Vi var där en halvtimme efter de öppnat =) Vi åkte runt och fixade lite saker, sen åkte vi hem, jag somnade på soffan, vaknade av att min underbara älskling kommer in och säger att snart är förrätten klar, går ut i köket och där har han dukat upp huuur fint som helst med tända ljus och så. Det blev en 4 rätters men jag orkade bara 3 =)

Förrätt: Italiensk salami och skinka med riccola och en dressing han gjort själv samt källafranska? som han bakat själv
Varmrätt: Korvgryta med ris
Efterrätt 1: Panacotta som han gjort själv
Efterrätt 2: Chokladpudding mid ROSA grädde och minimachmallows (vet ej hur det stavas)

Allt detta har han stått med medans jag har legat och sovit som en annan slappis =) Självklart hade han ställt fram en flaska kallt vin också.
Snacka om en underbar kille.