Victoria Secret Fashion Show

Jag bara älskar deras underkläder och drömmen är att få spendera en dag i butiken och bara göra av med alla pengar man har...
Har en del underkläder och nattlinne därifrån som jag fått i present, och jag bara LOVE THEM!!!!
Bara showen är så faschinerande att titta på....
Nej, det blir att spara pengar och dra till USA och shoppa lite =)









Vill ha!

I vinter vill jag verkligen ha en stor mysig pälsmössa. Hatar verkligen att fya om mitt lilla huvud och sen så tycker jag att dom är galet snygga =)


Malmö dag 4

Godmorgon alla söta.

Idag vaknade jag tidigt igen, fast idag kunde jag somna om men jag gick upp och lade mig på soffan.
Tänkte att idag är det fredag och då ska det vara fredagsmys hela dagen =)
Så nu ligger jag i soffan, kokat mig en kopp kaffe, O.C boxen ligger på bordet, kan inte få nog av den serien, tycker den är underbar, dock har jag bara säsong 1+2, fick 3an av pappa men det var något fel på den och när jag skulle lämna tillbaka den så fanns det inga andra, men nu har jag önskat mig S 3+4 i födelsedagspresent =)

Sen vid fyra kommer en viss person hem så då blir det fredagsmys heeeeela kvällen

Fast vi tjuvstartade nog lite igår =) Satt i soffan hela kvällen och bara mös, sen blev det tacos och vin till middag. Myspys.

Jag älskar verkligen att mysa, att bara få vara, sitta och småprata, kramas och bara må så bra.

Och imorgon är det ingen väckarklocka som ringer så ingen av oss behöver gå upp heller. Lovley... Då ska jag baka något gott bröd till frukost sen blir det lördagsmys framför tv´n =)

Vad tycker ni om att göra på ert fredagsmys???

Massa fredagspussar från mig ♥

 


Bye Bye Bajen Bye Bye

2009 TOT.
PosLagSVOF+-SkillP
AIK 29 17 7 5 34  19  15  58 
IFK Göteborg 29 17 6 6 52  22  30  57 
Elfsborg 29 14 10 5 42  34  52 
Kalmar 29 14 8 7 53  37  16  50 
Häcken 29 12 9 8 42  30  12  45 
Örebro 29 12 8 9 32  31  44 
Helsingborg 29 13 4 12 39  38  43 
Malmö 29 11 9 9 39  24  15  42 
Trelleborg 29 11 7 11 40  33  40 
10  Gefle 29 10 8 11 26  36  -10  38 
11  IF Brommapojkarna 29 9 6 14 31  45  -14  33 
12  GAIS 29 7 11 11 38  37  32 
13  Halmstad 29 8 8 13 28  40  -12  32 
14  Djurgården 29 7 5 17 22  49  -27  26 
15  Örgryte 29 6 6 17 25  47  -22  24 
16  Hammarby 29 6 4 19 22  43  -21  22

Ärlig! My ass

Jag förstår mig inte på personer ibland. Jag gör verkligen inte det. Ja, jag pratar om kategorin KARLAR..... Jag förstår mig verkligen inte på dom. Är jag ensam?
Ena dagen är allt så bra, man kan prata i telefon i timmar, skicka massa gulliga fina sms mm. Man pratar om allt och man öppnar upp sig. Allt känns bara så bra. Det pratar om hur fin man är, hur underbar och snäll man är, att detta kommer nog bli jättebra, jag vill ha dig här osv.
Men sen: INGENTING.

De säger att de är sååå ärliga och att om det skulle vara något så säger dom det direkt. MY ASS! Då slutar man bara att höra av sig, eller visar inga känslor alls. Tänk vad lätt det måste vara att bara skita i allt. Strunta i att man sårar en annan människa, bara kunna gå vidare med sitt. Det är kanske så man ska göra?

Träffa någon lite då och då, vara gullig och sen bara: Nej, nu skiter jag i detta, så gör man ingenting mer.
Nu är inte jag en sådan som skulle kunna göra något sådant, skulle aldrig kunna falla mig in att såra eller göra någon besviken.
Vad är det som är så svårt? Att säga: Nej du, det här kändes inte som jag hade hoppats på, eller just nu vill jag bara vara själv men vi kan vara kompisar och se vart det leder, eller bara vara ÄRLIG som nu de säger att dom alltid är.
Bara då ringa eller smsa att: Nej, tyvärr är du inte min typ, eller du var inte som jag hade väntat mig. Oki, det sårar också, men på ett annat sätt, så har man fått ett ärligt svar och man vet vad som är fel, en att bara sitta och vänta och vänta och ingentng händer.

När man har gått i flera veckor, vart glad för massa fina sms, msn samtal osv, så känner man sig snygg, fin och bra. JA, det är klart att självförtroendet blir på topp. Man får ett leende varje gång mobilen piper tilloch det står ett visst namn där.

Men sen då, jag är tyvärr en sådan människa som tar åt mig personligen, vilket jag vet att jag inte ska göra, för jag vet att jag är bra, FÖR bra för vissa, men ändå tar jag alltid åt mig, ingenting sitter bra, jag känner mig ful och nere och det är klart att det visas utåt, att man inte är nöjd osv.

Tänk att man kan må såhär ibland bara av en anledning: Karlar!  
Och man kan ju aldrig bli bättre om man inte vet vad felet är. Jag säger absolut inte att man ska klanka ner på varandra, men en liten ärlig sak kan man väl ändå säga???

Kan man inte bara vara ärlig och tala om vad man tycker och tänker? Man behöver inte göra det på ett elakt sätt!

Förlåt för ett bittert inlägg, men jag var bara tvungen.......


Malmö dag 3

Godmorgon alla söta.

Gud vad dagarna går, det är redan tordag idag. Jag fattar ingenting. Men men, så är det väl alltid och jag ska ju inte åka hem förens på måndag kväll som det ser ut nu i allafall.

Igår var det en givande promenad in till stan, såg massa roliga saker =)

* En affär som hette Vin och ölgott ?!?!

* En liten kille med badshorts, flipflop och linne ?!? I oktober!

* En tant med massa skägg

* Gick förbi en anstalt

Ja, mycket fick jag se =)


Och jag hittade till banken *stolt* Det går framåt. Nu börjar jag hitta här också.
På kvällen gick vi ut och åt på en italiensk restaurang, åt en jättegod pasta med oxfilé och champinjoner... Muuums.
Sen bar det av hemåt och vi kröp upp i soffan och tog ett glas vin och tittade på en film som faktiskt var riktigt bra, men kände i slutet att middagen hade gjort sitt. Fick en typisk matkoma =)

Men det var en mysig och härlig dag.

Få se vad jag hittar på idag, blir nog en promenad iallafall för det är SOL ochh BLÅ himmel. Heeelt underbart, vet inte sist jag såg solen ska jag säga.
Man blir verkligen direkt på bra humör.... Lovley

Puss




Cupcakes

Jag bakade mina cupcakes igår, och jag blev faktiskt riktigt nöjd för att det var första gången =)

Här är resultatet =)






Mot stan

Ut och utforka staden lite mera =)


Önskelistan till mamma

Denna önskelista mailade jag till min mamma =)




Byxor från Made By Heaven



Mössa från Nelly.com



Busnelkofta



Klänning från Stylebystars.com



Kjol från stylebystars.com



Nintendi Wii



Säsong 3+4 av O.C


Rosa Digitalkamera



Stövlar med höög klack





Inte gick det att somna om

Suck!
Vart vaken sen kl 6, kunde inte somna om idag =(
Så nu har jag suttit i soffan med laptopen iknät, kollat lite bloggar, mailat min ömskelista till mamma =) Fast vi börjar bli vuxna jag och min lillebror så vill hon alltid att vi ska skriva en önskelista. Och vem vill inte skriva en?

Nu ska jag diska upp lite efter middagen igår, blev så otroligt trött efter maten så vi orkade inte göra någonting.
Sn ska jag ta en dusch och fixa mig iordning, måste hitta till banken idag =) Tyvärr ser det inte ut att vara så jättefint väder ute, men jag tror nog att jag tar en promenad in till stan ändå, igår tog det ca 20-25 minuter, men det är det värt.

Sen måste jag hem hit och plugga lite. Det vankas ett grammatikprov i engelska och marknadsföringsprov när jag kommer hem nästa vecka. Blää! Tycke inte om prov, får alltid blackout när jag väl sitter där, sen när man lämnar in provet så kommer man på allting hur det skulle vart.

Fast innan jag sätter mig och pluggar blir det nog lite bakning, älskar doften och varför inte fixa lite fika innan man sätter sig till rätta =) Lovley.
Sen ska jag passa på att handla hem lite middag, hmm, dessa middagar, jag har verkligen dålig fantasi, men blev så otroligt sugen på kyckling, ska se om jag kan hitta på något gott med det och pasta.

Puss på er ♥

Malmö dag 2

Ännu en natt med dålig sömn. Men inatt sov jag iaf myckt bättre än natten till igår.
Men som jag sa, jag ska inte titta på skräckfilm för självklart så hade jag en mardröm inatt, dock inte sååå läskig att jag mådde dåligt, men jag vaknade och hände mig obehaglig till mods, den var så konstig...

Men nu ligger jag här, åter igen i soffan med datan i knät. Ska göra som igår, försöka vila lite, sen blir det att sätta mig och plugga =)
Vädret är inte så speciellt roligt tdag men en promenad ska jag nog ta, tänkte ge mig på att försöka baka cupakes kanske, igår blev det kladdkaka så varför inte fortsätta med bakningen, jag tycker verkligen att det är superkul att baka =)

Vi får se om det blir några cupcakes, har en förmåga att misslyckas med muffins =)

Ha en mysig morgon alla söta =)

Cupcakes pussar  från mig =)


Jag medverkar i Foki´s tävling =)

Jag brukar aldrig vara med i tävlingar, och när jag väl är det så vinner jag aldrig, men nu tänkte jag att det skulle vara kul att chansa lite, man kan ju inte mer än vinna eller förlora =)
Det jag tävlar om är en plattång från Forhair.nu vilket passar bra då båda mina har gått sönder =)

Tävlingen fann jag på Foki.se =)

Wish me good luck =)

Myskväll i Malmö

Nu sitter vi ihopkurade framför tv´n, skräckfilm på G, just därför sitter jag vid datan, jag klarar nämligen inte av skräckfilmer, jag får verkligen panik och kan inte sova på flera veckor, iof är jag inte ensam nu men jag mår verkligen dåligt av att se på sådana filmer. Bättre att sitta och blogga och maila mamma min önskelista =) Fyller ju år snart.
Yeeey =)

Idag har jag vart på en liten promenad här i Malmö, det var riktigt mysigt och jag klarade av att hitta et jag skulle förutom banken, men det tar jag imorgon så jag har nått att göra då med.

Nej, nu ska jag fortsätta mysa, hoppas att ni alla har en trevlig kväll i höstmörkret....

Pussar

Me today =)




Ut och utforska Malmö

Såå skönt, somnade om en liten stund imorse, det behövde jag verkligen. Nu har jag städat ocg fixat lite, kan inte ens slappna av när jag är ledig, men jag hatar att ha det stökigt och ofräscht omkring mig *flåt* men så är det bara =)

Så nu är det dags för mig att de mig ut och utforska stadens gator, hoppas bara jag hittar hem igen =)
Det går en buss precis utanför huset nästan men jag känner för en promenad, hmmm, höger, vänster, rakt fram? Hihihi, så svårt kan det väl inte vara, får väl fråga någon efter vägen... Undrar vad dom kommer att tänka?

(På stockholmska)

-Ursäkta mig, men åt vilket håll ligger stan?

Hahaha, jag vet redan nu vad de tänker =)

But, I give it a try =)

Puss från en vilsen en =)


Malmö dag 1

Ännu en natt utan sömn, jag fattar inegnting, har verkligen inte sovit en blund inatt.
Kan det vara för att man inte är hemma, eller vad är det?

Nu ligger jag här på soffan och tittar på nyhetsmorgon, ganska så intressant, och såå otroligt skönt att kunna ligga nerbäddad i soffan utan att ha någon tid att passa.
Tänkte att jag ska försöka vila en stund, sen ska jag gå upp och fixa mig lite och försöka ta mig till stan =)
Måste till banken och så. Jag har fått reda på vilken buss jag kan ta, men ska jag vara ärlig har jag redan glömt bort, tror det var buss 7 =)

Men jag funderar på att gå in till stan, har inte så mycket annat för mig så då kan jag lika bra passa på att utforska Malmö lite.

Sen ska jag tillbaka hem hit och äta lite lunch och plugga lite, funderar kanske på att baka en kladdkaka till kvällen. En myskväll frmför tvn och massa kladdkaka =) Lovley =)

Nej, nu ska jag försöka vila lite till, annars kommer jag att falla ihop idag tror jag.

Vi hörs lite senare =)

Puss på er alla söta

På tåget mot Malmö

Nu sitter jag på tåget till Malmö. Äntligen, som jag har längtat. Pappa var så snäll och körde mig till stationen i morse, jag hade lite mycket packnig, tack gode gud för hjälpande föräldrar.
Ju längre ner vi åker desttu soligare blir det, heeeelt underbart. Nu får det räcka med regn och rusk ett bra tag och jag hoppas att denna vecka blir solig och fin =)

Det är verkligen mysigt att åka tåg tycker jga, man hinner se så mycket fint medans man åker, nu är det ca 2 timmar kvar, lite småsegt kan det ju bli, och jag glömde självklart att packa ner mina hörlurar till datan... SUCK!!!!! Så irriterande, jag som hade laddat med filmer och allt, men men, ska försöka sova lite så tiden går en aning snabbare iallafall =)

Puss


Hejdå Stockholm

Hejdå Stockholm och hej Malmö ♥

Mot Malmö

Godmorgon alla söta.

Inatt har jag sovit så dåligt, vet inte varför, kanske för att jag ska åka idag, blir alltid lite nervös när jag ska åka iväg någontans, och nu är det en helv vecka, inte bara en helg. Jättekonstigt, det är ju inte så att det är flrsta gången jag åker någonstans.
Satta klockan på åtta så jag skulle hinna fixa det sista, kolla att allt är packat osv, och nör vaknar jag? HALV FEM!? Sen dess har jag legat vaken och kände att det var väl lika bra att gå upp.
Kanske man somnar på tåget istället =) Så går resan lite fortare.

Det ska bli så skönt att komma iväg, en hel vecka utan massa måsten, bara göra vad jag vill är jag vill, oki att skolböckerna följer med, men jag väljer ändå själv när och var jag vill plugga. Jag älskar lov!

Nu ska jga fixa och dona lite, skriver mer sen.....

Puss sålänge ♥

Mitt drömhus

Ja tack =)


Fixardag

Godmorgon alla morgonpigga =)

Känns som om jag är den ända som är vaken så här tidigt en söndagsmorgon.
Men har man tvättstugan så har man, det är verkligen så svårt att få tid att tvätta i detta hus, jag blir galen ibland, men tur att man är morgonpigg så man kan ta dessa tidiga tvättpass =)

Sen blir det städning och fixa hela dagen, för i morgon åker jag till Malmö och blir borta en vecka ♥ och jag älskar att ha det fint och städat när man kommer hem.

Sen ikväll kommer Sara och Alex hit för lite söndagsmys med pizza, glass och avsnitt 6 av The Vampire Diaries, det är bra spännande nu, sista avsnittet var så spännande så jag blir alldeles till mig =)

Igår var jag hemma hos mamma och pappa på middag, oxfile och potatisgratäng, mums, mums, mums. Pappa hade köpt spelet Alfapet så det spelade vi efter maten och drack lite vin, så mysigt, det var riktigt roligt spel, man fick verkligen tänka =)

Nu ska jag snart ner i tvättstugan och hänga tvätt och lägga i fler maskiner, sen blir det en promenad med vovven om hon orkar ta sig upp ;)

Pussar från mig


Malmö på måndag

På måndag åker jag till Malmö


Twilight+New Moon

Den 19e november har vi fått biljetter till New Moon =) Yeeeeeey. Det roliga är att innan den visas så visar de Twilight. En riktig helkväll =)
Ska bli så mysigt, jag, Sara, Nadja, Carro, Ellinor, Terese och Meyba, ett riktigt tjejgäng.
Innan blir det lite middag på stan sen bär det av till bion. Längtar.......




Fredagsmys

Igår var jag både i skolan och jobbade lite på eftermiddagen. Sen åkte jag hem till min lillebror och hjälpe honom med hans nya soffa =) Tjejer kan vi!
Sen var det dags för fredagsmys hemma hos mamma och pappa =) Räkor och vin, så gott, efter det tittase vi på några humorprogram som gick på tv.
Sen när vi satt och zappade så hade precis Monster till svärmor börjat, så den tittade vi på, jag har sett den förut och den är rolig, tycker om sådana där typiska kärlekskomedier, dom är så mysiga =)

Sen blev det bara hem och jag dök rakt ner i sängen, en skön och lugn fredag =)

Puss ♥


Dagens låt





Så här känner jag just nu


Höstlov


En lektion ifrån

HÖSTLOVET!!!!

Yeeeey.... En hel veckas ledighet, ska bli sååå underbart skönt. Fast jag har en hel del att plugga, men samtidigt kan jag bestäma mina egna tider själv, jag behöver inte ställa klockan, jag kan plugga när jag vill, jag kan träna när jag vill, jag kan lägga mig och vila mitt på dagen. Jag känner verkligen att jag behöver detta lov. Jag har verkligen kämpat på med både skola och jobb, så detta lov är jag verkligen värd =)

Men snart är terminen slut och jag har ju som sagt gjort en läskig sak, så nu går och till brevlådan varje dag och tittar efter ett kuvert =)
Och när jag väl öppnar det så får vi se om det blir en förändring i mitt liv eller inte.
Jag har lite saker på gång, jag känner att jag mår bra och jag är glad inombords. Så nu är det bara kuvertet som kan avgöra det sista innan det är dags att göra det jag vill =)

Men nu ska jag inte försöka tänka så mycket på det, ju mer jag tänker på det desstu nervösare blir jag =)

Nu ska jag ta mig ett bad, fixa mig och åka till skolan för en tvåtimmars lektion innan ledigheten, sen blir det lite barnvakt och sedan fredagsmys hemma hos mamma och pappa, jag är verkligen glad att jag har mina föräldrar så nära. 5 hus ifrån och där har jag dom.... Underbart ♥

Massa fredagspussar från mig ♥

 


Myskväll

En alldeles egen liten myskväll blev det ikväll =)
Nu blir det sängen i tid för en gångs skull =)

Godnatt alla söta

Puss ♥


Blä känner jag just nu

Idag är det första dagen på evegheter jag bara kunde komma hem och sätta mig efter skolan, att inte ha någonting inbokat, inget jobb ingenting, och vad är det första som sker, jo jag blir bara allmänt nere.
Jag har allting någonting att göra, oki det hjar jag nu med, massor med läxor, men annars är det jobb, kompisar, skola you name it, men så fort nu när jag bara satt så började tänka på allt och blev bara allmänt ledsen.

Men tror att det kan vara ganska vanligt nu i detta trista väder, det är mörkt och grått prcis hela dagarna, det regnar, det är kallt, det blåser, klart man blir less och nedstämd.

Men jag gick ialla fall hem till mina föräldrar och hämtade min hund, så jag har lite sällskap, fast hon gick och lade sig direkt så sällskap vet jag inte =)

Men jag funderar på att ha en EGOkväll, bada, ta ett glas vin, peela kroppen, ansiktsmask mm, då kanske man blir lite piggare och gladare, känner sig fräschare iaf....

Så blir det nog, kanske ska lyxa till sig med en pizza också, det var sååååå längesedan, nu tänker jag hela tiden på vad jag äter, men man måste få lyxa till det ibland.
Kanske blir en rätt så mysig kväll ändå =)

Ingen lektion

Finns det något värre, här har man suttit i skolan och väntat i över en och en halvtimme på en lektion, sen när man väl kommer dit så ska vi inte ha någon. SUCK! Kunde ha vart hemma för längesedan, man har liksom annat för sig än att sitta i skolans kafeteria och bara glo.
Något irriterad blev jag allt.

Men men, nu är jag hemma, har tänd ljus i hela lägenheten och ska strax sätta mig och plugga lite, imorgon är det sista dagen i skolan, en lektion på 2 tilmmar sen har jag en veckas LOV!!!! Lovley.

Idag har vädret vart så trist så man vill bara gömma sig under täcket och inte gå upp på ett par dagar, men tyvärr så kallar verkligeheten.
Tur iaf att våra lektioner i marknadsföring är så roliga, idag har vi bara skrattat, det piggar ju upp lite i detta gråa trista väder.

Nu blir det lite pasta carbonara, sen ska jag ringa och skälla ut SJ =)

Puss från mig


Då tar vi vampyr tjejerna också

Ska vi nu vara jämnlika så klart vi koller vilken av vampyrtjejerna som är den bästa =)



Alice Cullen i Twilight

Esme Cullen i Twilight



Jessica i True Blood



Rosalie Cullen i Twilight



Bills maker i True Blood



Victoria i Twilight



The queen i True Blood


Snyggaste/Bästa vampyren

Som jag skrev i förra inlägget så har det blivit lite av en vampyrhysteri nu. Vilket jag tycker är ganska roligt sålänge det inte går för långt. Men jag har som sagt mina två favoritderier: True Blood och The Vampire Diaries.

Sen har del väl släppts och håller på att spelas in filmer som jag förstår det. Klart längtar jag till New Moon som har premiär i november, jag läste ut Twilight böckerna på ett nafs. Såå bra, men det kändes som att första filmen var lite "barnslig" men nu är det någon annan som gjort denna film så det ska bli spännande.

Men nu till frågan:
Vem är egentligen den hetaste och bästa vampyren?



Carlisle Cullen från Twilight



Våran egna Eric från True Blood



Emmet Cullen från Twilight



Den onda elaka Damon från The Vampire Diaries


Jasper Cullen från Twilight


Den väldigt heta berömda Edward Cullen från Twilight



Den snälla Bill från True Blood



Sist men absolut inte minst. Min favorit Stephen från The Vampire Diaries. Han är nr 1 för mig ♥


The Vampire Diaries

Igår var det en ganska så lång dag, men den gick otorligt fort faktiskt, satt barnvakt hela dagen, satt och pluggade lite medans lillkillen sov, sen var det dags för lunch och en långpromenad och helt plötsligt så var klockan fem och det var dags att åka till skolan och ha engelska.
Vi fick tillbaka våra prov som vi hade förra veckan, jag klarade mig och blev nöjd med resultatet. Nu är det bara att kämpa på in i det sista, inte långt kvar av terminen nu.

Efter skolan så mötte jag upp Alex och vi åkte hem till Sara för att kolla på vår nya älskade favoritserie The Vampires Diaries. Den är verkligen så otroligt bra och spännande. Tur att vi hittat en ny serie nu när True Blood har säsongsavslutning i USA.

Någon som sett The Vampire Diaries?
Om inte så måste ni se ett avsnitt, den blir ju inte sämre för att typ snyggaste vampyren av alla vampyrer är med =)
Eller kanske True Blood?

Det har blivit galet mycket vampyrerserier/filmer mm, men så länge de inte går till en överdrift och att alla håller sin nivå så är det oki.

Puss från mig



The Vampire Diaries


Bästa plugg skivan

Denna skiva så underbar ♥


Morgonstund har guld i mun

♥Jag älskar att kunna ta det lugnt på morgonen♥



Njuter av morgonkaffet i soffan


Godmorgon alla söta

Vaknade upp till ännu en grå och regning oktobermorgon. Men denna morgon är ganska mysig, börjar inte förens halv elva, men jag ställde klockan tidigt för att kunna gå upp och handla mig en god frukost och bara mysa lite framför tv´n. Det har inte hänt på sisdär ett x antal månader, så jag tänkte lyxa till det lite idag.
Jag är verkligen dålig på att äta frukost, det händer aldrig nästan, så inte konstigt att man är trött och känner sig lite nere ibland. Men nu har jag bestämt mig för att börja med det varje morgon, hellre går jag upp 30 min tidagre och får i mig något. Men jag har alltid haft svårt att äta på morgonen, jag måste ha vart vaken ett tag annars mår jag bara illa.
Det är tur att mandarinerna har kommit till oss, för dom är jag helt beroende av, fast inget man kan leva på hela dagen, men perfekt att ha med sig i väskan.

Hoppas att ni alla har sovit gott inatt, det har jag i allafall, man känner verkligen skillnad på sömn när man har vart och tränat sent på kvällen, man sover så gott.

Hörs lite senare.

Puss på er


Byta proppar

kan väl vem som helst =)

Idag hade det nämligen gått en propp när jag kom hem på efermiddagen, och arg som jag var över att jag inte hade någon karl som kunde hjälpa mig med detta, men jag åkte och satt barnvakt, hann till träningen vilket var riktigt roligt och hem till mamma och pappa och fick några olika proppar och klarade av att byta alldeles själv *stolt*
Pappa frågade om han skulle följa med mig hem men jag sa att jag kan pröva, annars ringer jag honom =)

Men är man snart 27 år ska man väl kunna byta en propp tycker man väl?
Jaja jag lyckades ialla fall.

Så nu sitter jag här nöjd över att ha vart och tränat, nöjd över att jag bytt proppar och bara allmänt nöjd =)

Snart ska jag krypa ner i sängen och sova lite, det ska bli skönt det.

Hoppas att ni alla har haft en bra dag.

Godnattpussar från mig ♥




Varje dag lär man sig något nytt =)


Dagens låt

Denna har gått varm hos mig idag =)


Totalt kolsvart

är det verkligen ute. Det känns som om klockan är mitt i natten. men lite mysigt är det allt.

Just nu sitter jag barnvakt, har jobbat hela dagen så jag känner mig lite smått mör ska jag säga, men nu har vi precis ätit en god middag, barnen tittar på bolibompa och jag ska försöka sätta mig och plugga lite tänkte jag.

Föräldrarna komme inte så sent idag så det är skönt, har med mig badkläder ifall jag hinner till vattengympan som börjar halv nio, vore skönt att gå på den, annars blir det att gå och simma i morgon. Känner att jag måste börja komma igång nu, jag älskar att vara ute och gå, men det är inge kul nu när det blir mörkt så tidigt. Men men, någon form av träning ska man väl hitta som passar en.


Jag hatar att

vakna upp mitt inatten av att man gråter, för att man har drömt en sådan hemsk mardröm.
Det gjorde jag inatt, jag minns inte så mycket av drömmen som tur är men jag drömde att min älskade lilla hund avled.
Jag minnas att vi var hos vetrinären och så, sen så var jag hemma hos mamma och pappa och kom ihåg att jag gick ut till köket och kramade om pappa och bara grät i hans famn, sen vaknade jag med ett ryck och grät på riktigt.
Ville inte riktigt somna om, var så rädd att jag skulle fortsätta drömma samma dröm.... Hua! Tur var det bara en dröm och min älskade lilla hund mår bara bra.

En mardröm kan verkligen förstöra en hel dag, jag kan gå och tänka på den hela tiden och känna mig lite illa till mods.

Nej, nu ska jag få bort den ur tankarna och koncentrera mig på denna dag....

Puss ♥

Det vankas

superettan för mitt älskade Djurgården...... Ännu en förslust. Suck!

Home sweet home

Så var man hemma efter ännu en lååång dag, vaknade tidigt i morse, fixade mitt älskade kaffe och slog på datan, sen var det dags att jobba lite extra, sedan har jag suttit barnvakt hela kvällen och nu har jag precis kommit hem.
Helt slut, men känner att jag måste sätta mig och plugga lite.
Fast egentligen vill jag bara ta ett långt bad och krypa ner i sängen, men det får vänta.

Gick förbi mamma och hämtade en låda av hennes underbara lasagne som jag funderar på att värma, sen skulle jag behöva gå ner till ica och köpa kaffe, men jag vet inte riktigt om jag orkar det, har precis bytt om till mjukisar och sitter ihopkurad i soffan och ska snart tända mina älskade ljus ♥

Det är det som gör sådana här kvällar så underbara, tända ljus och mörker, man sitter ihopkurad i soffan och bara njuter, fast det är också vid dessa tillfällen man hade någon vid sin sida som man kunde gosa lite med. Jag känner bara mer och mer att jag vill hitta någon jag tycker om, man säger ju att man inte ska leta, och det gör jag inte längre, men ändå dyker det inte upp någon. Undrar vad det är man gör för fel?

Jaja, man får väl sitta här och njuta av kvällen i sin ensamhet, inte för att jag lider sååå mycket, känns bara lite trist.

Hoppas att ni alla får en underbar kväll

Pussar ♥


Lycka




Ny vecka, nya möjligheter

Godmorgon alla söta.

Nu börjar det idag en ny vecka.
Vaknade upp till en totalt igenmulen morgon och det har regnat hela natten. Men men, nu är det höst och då brukar det vara så fram till snön kommer och ljusnar upp tillvaron lite, om det nu kommer någon snö.

Igår var Alex här och vi satt och pratade lite om allt möjligt, vi kom fram till att om man inte gör någonting här i livet så kommer man att ångra sig så otroligt mycket, man vill ju inte sitta där när man är 45 år och inte ha gjort något med livet.
Utan istället sitta där och vara glad över allt man har gjort och testat på.

Alex åker till LA i januari och pluggar, rena rama drömmen, jag vill flytta till Skåne och håller på att fixa med allting runt omkring det, för jag känner att är det något jag vill så ska jag banne göra det, för det första är det inom samma land, jag kan alltid ta tåget hem om jag inte trivs, men om man inte testar så vet man inte, eller hur?

Eller åt andra sidan kanske jag flyttar, hittar the man of my life och vill aldrig mer flytta hem, eller att vi bor där ett par år och sedan flyttar hit osv. Jag känner bara att det är en vändning i livet och om jag inte gör det kommer jag att ångra mig galet mycket. Antingen blir det hur bra som helst, eller inte och då är det bara att åka hem igen. Svårare är det inte.

Jag vet själv attt jag kan sitta och klaga ibland, det är jag inte ensam över, men man måste göra något åt saken, lyckan kommer tyvärr inte och ringer på dörren och säger: Hej, här är jag!
Eller att den där vita ängeln kommer och du får tre önskningar, det funkar inte så och det vet vi alla.

Så sluta nu att klaga och se positivt så kommer du redan där att må mycket bättre!

Xoxo



Mys söndag

Så var det slut på denna vecka och snart börjar en ny vecka med nya möjligheter.
Förstår inte riktigt vart veckorna och helgerna tar vägen.

Denna helgen har vart riktigt lugn och mysig, i fredags som sagt var det middag hemma hos kusinerna, har pluggat lite, tagit det lugnt och bara varit, igår var jag hemma hos mamma och pappa och åt smarrig middag.
Idag har jag jobbat hela dagen och nu på kvällen kom Alex över och fikade och så satt vi och snackade lite. Riktigt myspys.

Nu sitter jag bara här framför datan och undrar om jag ska laga mig något att äta, är sååå hungrig, känns lite sent dock men ändå så hatar jag att gå och lägga mig hungrig, det är det värsta jag vet. Hmmm, dagens ilandsproblem? Äta eller inte äta? Det är frågan =)

Nää, någonting måste jag ha i magen känner jag.

Puss

Ett steg närmre det nya livet

Idag gjorde jag en sak som tar mig kanske ett steg närmre det nya livet. Tänker inte en avslöja vad det är, men jag hoppas snart på ett svar och självklart ett positivt svar.

Jag har ju skrivit om att jag vill skaffa mig ett nytt liv och flytta osv. Bostad har jag redan så det behöver inte fixas. Men allt annat runt omkring, men idag som sagt har jag gjort en sak som kan ta mig steget närmre. Jag känner mig alldeles glad inombord, jag vill bara hoppa och skutta, fast jag vet inte egentligen varför jag känner mig så glad, men det är kanske för att jag känner att jag är på väg någonstans, till en stor förändring, vilket jag verkligen vill ha.

Vill kunna ersätta den gamla Michaela mot en ny Michaela, vilket snart kommer att hända. Men det är inte bara att förändra, det är så mycket runt omkring som ska fixas innan, men nu är jag på väg i allafall och jag känner mig sååå glad =)

Nu ska jag iväg och jobba ett par timmar, sen bär det av hem för lite plugg och att fortsätta fixa, ringa, maila osv =)

Pussar från en mkt glad Michan

Myskväll med mamma

Det blev en myskväll hemma hos mamma igår, mycket mysigt. Jag blev så trött efter maten så jag orkade inte göra någonting.
Vi åt hennes underbart goda lasagne, sen tittade vi lite på tv, Här är ditt liv med Ingvar Oldsberg var riktigt roligt och igår hade han Sissela Kyle där som gäst.

Sen blev jag akut sugen på mandariner och naturgodis så jag sprang ner till ica och köpte på mig lite gott.
Så blev det lite vin och lite gott.
Pappa kom hem efter 22 tiden, stackarn har jobbat hela helgen, men vi satt och pratade lite tills jag kände att det var dags att gå hem.

En mysig och härlig kväll med bara familjen, det behövs det också ibland =)

Hoppas att ni hade en trevlig lördag.

Puss puss

Lördag

och snart vankas det mammas supergoda lasagne =)
Det är verkligen den bästa i hela världen. Muuuums!

Igår var vi hemma hos kusinerna och åt tacos och drack vin =) Väldigt mysigt och trevligt, sen bar det av hem till Victor och sedan vidare till bowlinghallen... Det var trevligt där med.

Ikväll vet jag inte rikigt vad som händer =) Men något hoppas jag iaf. Känner mig lite rastlös. Ska fixa mig lite iordning nu ifall det händer något efter middagen, annars blir det en myskväll med mamma framför tv´n. Mysigt det med.




Inte en lugn stund känns det som

Provet är över och det känns som om det gick bra. Det var i kursen kommunikation och vi fick ett fall i en familj som vi skulle analysera, vart kommunikationen var fel osv, jag skrev 6 sidor så förhoppningsvis gick det bra.

På vägen hem fick jag ett sms från barnvaktsjobbet och de behövde mig några timmar, och skjälvklart ställer jag upp, fast jag hade tänkt gå hem och plugga, ta ett skumbad och ett glas vin med tända ljus innan middagen ikväll, men nu blev fallet inte så.
Hem och byta om tills ikväll, sitta barnvakt ett par timmar och sedan direkt iväg till kusinerna, då somnar man väl i soffan efter första välkomsdrinken =)

Denna vecka har vart jobbig, 2 prov, jobb och skola, och inte blir det lugnare i helgen för jag har massa inlämningsuppgifter som ska göras, dock ska de inte lämnas in en, men bättre att ligga steget före en att göra allt kvällen innan.

Så badet, vinet och ljusen får då vänta tills en annan dag. Förhoppningsvis imorgon så kanske man kan unna sig det. Jag har ju skrivit flera ggr att man ska lära sig att säga nej osv, det ville jag idag, men samtidigt lockar pengarna då jag inte får något studiebidrag i december.
Så ibland måste vardagen gå framör det privata, så är det bara.

Jag hoppas att ni alla får en superbra fredagskväll och var rädda om er.

Xoxoxo


Love love love


Visa mer uppskattning

och du kan få det tillbaka, och man mår så bra efter att någon har sagt någon fin kommentar.
Bara den här veckan så har tre personer sagt så fina saker till mig så att det har gjort mina dagar, livet är inte alltid så lätt och allt går inte alltid som man vill, det har säkert alla vart med om. Men små ord från andra kan göra så mycket, tänk då vad andra blir glada att få höra dessa små ord från dig.

Nu när jag klippte mig så var det direkt ett barn på jobbet som kom fram och sa:

- Åh, då är sådär fin i håret, jag blev alldeles varm i hela kroppen.

Ett annat barn kom fram och sa:

- Jag tycker du är så fin, och när du har sådär på ögonen (mascara och ögonskugga)

Sen igår gick jag hem med en tjej från klassen, vi har bara träffats en gång innan, på förra lektionen, men vi gick och pratade på om allt möjligt och när jag sa ja, men jag är 26 år och singel, så avbryter hon mig och utbrister:
- DU? Singel, som är såå jävla snygg!

Då kan man inte annat en bara le innombords. Man blir glad och självförtroendet blir på topp. Dessa ord, speciellt från människor man inte känner så väl gör så mycket, klart man får komplimanger från kompisar, familj, mormor, men dt känns som en självklarthet, men när det är från utstående personer så blir i alla fall jag alldeles varm i kroppen och mår så bra.
Som när en gammal tant och fram och berömde mina jeans, och sa att dom satt så snyggt på mig, då gick jag med ett leende på läpparna hela dagen.

Så, uppskatta människor, så kommer du få uppskattning tillbaka!


Natti natti


Ännu en toppendag

Denna dag har också vart helt toppen, älskar verkligen mina lektioner i marknadsföring och arbetsmiljö och säkerhet, man vill inte att lektionerna ska ta slut och man har så kul.
Idag lämnade jag in hela min affärsidé på papper och min lärare såg ut att vara mycket nöjd med den så det kändes jättekul.
I arbetsmiljö och säkerhet har vi rektorn som lärare, första lektionen var vi fyra stycken, idag tre, hennes lektiner är helt underbara och hon är så bra och rolig, idag kändes det som om vi bara satt och skrattade och hade roligt hela lektionen, men samtidigt lär vi oss. Så ska alla lektioner vara =)

Efter skolan hämtade jag min lilla skrutta Fanny, sen givk vi hem och åt middag med Sara, spagetti och köttfärssås. Smaskens, sen blev det lite kaffe och mys i soffan.

Blev akut godissugen så vi gick ner till ica och handlade lite godis, man måste unna sig tänkte jag, men när jag  väl kom hem igen var jag inte alls sugen, typiskt mig.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite inför provet imorgon som vi ska ha i kommunikation. Hoppas att det går bra.

Sov så gott alla när det blir dags.

Pussar

Morgonpromenad med Fanny

Mysig morgonpromenad med världens sötaste hund





















Godmorgon världen

Godmorgon alla morgonpigga och morgontrötta =)

Inatt har jag verkligen sovit gott och det var inga problem att gå upp i morse när klockan ringde. Nu har jag precis kokat mig en kopp kaffe och snart ska jag gå ut med världens sötaste lilla hund.
Sen blir det att plugga innan skolan, har bara två lektioner idag så det är skönt. Men det värsta med torsdagar är att mellan lektionerna så får jag vänta en och en halv timme, det är lite smått segt, men idag tänkte jag plugga till provet som jag ska ha i morgon.

Idag känns det inte som att det är lika kallt ute som det har vart, det är skönt det, igår höll jag verkligen att på att blåsa bort, inge kul alls.

Åh snart är jag ledig en hel vecka, det ska bli så skönt, då tänker jag ta mitt pick och pack och fly till Skåne och gömma mig och bara vara, plugga lite, göra stan, mysa mm, ska bli så skönt. När man åker en  helg så går tiden bara så fort och man hinner ingenting, men på en vecka eller i allafall några dagar ska man väl hinna lite hoppas jag.
Jag funderar verkligen mer och mer på att flytta, och snart är det dags att söka in till vårterminenskurser så det måste jag verkligen göra snart, ska besöka lite skolor tänkte jag när jag väl är i Skåne, lättare när man är på plats än 60 mil därifrån. Sen får vi se om det bär av =)

Men när jag har bestämt mig för något så vill jag på en gång, liksom, nu, nu, nu, nuuu. Jag har inget tålamod att vänta på saker och ting. Allt ska hända på engång. Men tiden går fort och snart är julen här =)

Tänkte på det, undrar hur lång tid jag måste bo där för att dialekten ska komma =) Ibland räcker det med att man umgås med folk med dialekt en liten stund innan man själv får några ord =)

Nu blir det en promis med vovven.....

Hej sålänge

Puss puss








VS


En mycket bra dag

har jag haft idag faktiskt, känner mig glad och pigg.

Dagen började att jag gick upp tidigt, kokade kaffe och pluggade lite, sen kom Sara över och fikade med mig, alltid lite mysigt med sällskap.
Efter det gick jag och jobbade i hela två och en halv timme =) Men det var roligt och skönt att komma ut lite.

Efter jobbet gick jag hem till mina föräldrar och skulle låna deras skrivare och fixa lite saker till skolan, sen var det dags för engelskaprovet, kändes som att det gick bra och jag svarade på alla frågor på alla 9 sidor =)

Sen var det dags att möta upp Sara en snabbis igen för hon hade glämt sin Mp3 spelare hemma hos mig och den är hennes allt =)
Sen gick jag upp till mamma och pappa igen och fick pappas hemmagjorda köttbullar till middag. Mums, mums, mums säger jag bara, saknar verkligen mina föräldrars mat.

Men nu är jag hemma och tänker krypa ner under täcket och läsa till provet som vi ska ha i kommunikation på fredag, så ska jag gosa lite med med min älskade lilla vovve också =)

Natti natti alla söta.

Puss puss

Klippt lugg

Nu har jag tagit chansen och vågat klippt lugg, dock tycker jag det är skit svårt att ta kort på sig själv =)
Men jag blev nöjd med frisyren =)


Dagens låt

Kan bara inte sluta lyssna på denna underbara låt av Lifehouse. Sååå bra.



Nu vankas det kaffe och engelska plugg

Godmorgon alla glada.

Inatt har jag verkligen sovit som en liten prinsessa, hade en liten tråkigt dröm bara men jag kunde somna om och inte tänka på den något mer. Så det var riktigt skönt faktiskt.

Ställde klockan tidigt idag fast jag inte börjar förens klockan halv två, men jag har engelskaprov ikväll och vill verkligen plugga in i det sista så att det hela går vägen, sen är det bara att åka hem och plugga till provet på fredag.
Så nu har jag tänt lite ljus (ovanligt, men jag älskar verkligen tända ljus, det ger en sådan stämmning) och kokat kaffe, så ska jag kura ihop mig i soffan och plugga, sen kommer Sara hit och vi ska fika lite sen ska jag följa med henne till frisören för hon ska bli lika fin i håret som jag =)




Laxsallad och ny frisyr

Nu har jag precis kommit hem från Sara. Och det SNÖAR!!!!! Helt otroligt, fast det kommer ju bara bli blask av allt, för det är inte så kallt även fast det är kallt. Men snart kan man ju hoppas att snön kommer och ligger kvar, jag tycker det är super mysigt, särskilt första advent =) Mer om julprat sen =)

Som sagt, hemkommen från Sara och vi har ätit laxsallad och så har hon förhört mig lite på engelskan eftersom jag har mitt prov imorgon. Det gick ganska bra faktiskt, men har ju hela dagen på mig att öva in det sista som är lite svårt.

Eftersom jag bestämt mig för att skaffa ett nytt liv så blev det även en ny frisyr och jag blev bara såååå nöjd.... Blev jättefint =)
Känner mig mycket fräschare....

Nu har jag precis tänt lite ljus och krypit upp i soffan. Myyyys. Älskar verkligen sådana här kvällar, fast det är oftast då som alla tankar på allting kommer, jag kan verkligen inte låta bli att tänka så mycket, men jag måste verkligen lära mig det känner jag. Ingenting blir ju bättre för att man sitter och tänker och analyserar hela tiden.

Nej, nu ska jag läsa lite tror jag, om jag kan koncentrera mig.....

Puss på er alla söta

Naow studdy får the englis täst tomorråw

Nu har jag precis kommit hem från jobbet, skööönt, och ingen barnvakt idag för barnen har blivit sjuka, jätte tråkigt men samtidigt tur i oturen för jag måste verkligen plugga inför provet imorgon, så nu har jag hela eftermiddagen och kvällen idag samt hela dagen i morgon.

Så nu ska jag snart möta upp Sara och gå till Willys, sen hem till henne så ska hon hjälpa mig att plugga lite, alltid bra att bli lite förhörd, sen funderar jag på att gå och testa vattengympan ikväll, verkar så skönt...
Beach 2010 here I come =)


Ännu en burrig höstmorgon

Brrr, mörkt, kallt och regnigt. Jag är nog inte den ända som vill stanna kvar i sängen idag. Brrrr!
Men man har ju tyvärr inget val så det är bara att köra på.

Hade det jätte trevligt hemma hos mamma och pappa igår, dock att pappa jobbade =(
Men vi åt en jättegod middag och sedan gick vi in i vardagsrummet, tände ljus och fikade, jag kände mig genast på bättre humör när jag kom dit, kanske bara var lite sällskap som behövdes, eller mammas närhet. Ibland önskar man att man var liten igen, bodde hemma och kunde alltid gråta ut hos mamma om det var något, men nu är man vuxen och har ett eget liv om man nu säger så. Men jag vet att jag alltid kan prata med mina föräldrar, fast det är inte alltid man gör det.

Vi hade i allafall en jätte trevlig kväll och Victor fick en soffa (nej den var inte inslagen, han får själv åka till IKEA och välja ut en), hans har brakat ihop =)
Och snart fyller jag år, jag kan ibland bli som ett litet barn, nu är det exakt 4 veckor kvar tills jag fyller år och då är det dags att börja räkna ner dagarna =)

Idag kommer det bli en lång dag känner jag, säkert inte hemma före kl 22.
Nu ska jag iväg och jobba ett par timmar, sen bär det av att sitta barnvakt ikväll, och jag måste verkligen plugga, plugga, plugga, har engelska prov imorgon..... Gulp!

Men jag brukar alltid passa på att plugga lite när barnen kollar på bollimompa och jag plockat undan efter middagen.

Hoppas ni alla får en toppen dag.....

Xoxo

Hösten, vädret eller bara allmänt?

Idag gick det riktigt bra att jobba, eller bra och bra kanske jag inte ska säga, men tiden gick fort i allafall. Men när jag väl kom hem, hade kokat mitt te, tänt mina fina ljus som jag fått av min åäskade mamma så kände jag bara att jag inte kunde koncentrera mig, jag hade tankarna på annat håll, och det läskiga är att jag vet inte vart jag hade dom heller.

Men det ända jag kände var att jag ville lägga mig i sängen och bara gråta, gråta, gråta. Vet inte om det är vädret, för att man är trött eller för att den roliga veckan snart kommer som vi tjejer alltid råkar ut för varje månad, jag vet inte, men jag bara blev så nedstämd.

Ibland kan jag känna så här när det är något jag verkligen vill, som nu jag vill flytta, förändra mitt liv osv, då vill jag göra det på en gång, inte bara gå runt och vänta.


Fast just nu vet jag inte, men jag blev bara så ledsen, och helst av allt vill jag bara krypa upp i soffan med en bra film och en kopp te och massa tända ljus.
Men nu ska jag strax göra mig iordning för att gå hem till mamma och pappa för att äta födelsedagsmiddag med min lillebror och så. Så då blir jag förhoppningsvis på bättre humör =)




Engelska, kommunikation och marknadsföring

Nu har jag en hel eftermiddag med plugg framför mig, tänkte koka mig en kopp te, tända lite ljus och satsa på 100 % fokus nu.
Det är så himla mycket, ett jätte stort engelskaprov på onsdag och kommunikaionsprov på fredag, sen allting med min affärsíde som ska lämnas in till marknadsföringen på torsdag. Men först ska jag bara försöka hitta mig fram på datorn vart man kan göra diagram någonstans, det måste väl finnas på datan, eller?
Annars verkar det lite konstigt.

Så nu blir det, fokus, fokus, fokus.

Puss från mig

Vänskap - det viktigaste som finns

Vänskap för mig är verkligen det viktigaste som finns. Hittade ett par väldigt fina citat om vänskap:

"En vän är den som lyser upp när hela världen har slocknat"

"Att beröva livet vänskapen är som att beröva jorden solen"

"Bry dig inte om att lära känna människor
försök bara vara sådan att människor vill lära känna dig"

"Har du vänner, anse dig då rik"

"Du vet inte vem som är din vän
förrän du behöver henne"

"Den bästa spegeln är en god vän"

"Man kan aldrig få en vän
om man väntar sig någon utan fel"

"Vem som helst kan ge dig ett gott råd
men en sann vän ger dig en hjälpande hand"

"En sann vän är den som inte bryr sig om att du har gjort bort dig"

"En vän är någon man delar sin tystnad med"

"Äkta vänner är som ädelstenar
värdefulla men sällsynta;
falska vänner är som höstens löv
granna men blåser bort med första vinddrag"


Ta vara på dina vänner, det är det värdefullaste du har!



Mitt nya liv

ska börja idag har jag bestämt mig för. Och nu ska jag verkligen hålla mig till det också. Ska sätta upp en del mål och belöna mig själv så blir det hela mycket roligare.

Jag ska:

* Skära ner på rökningen för att förhoppningsvis snart sluta

* Skära ner på mitt kaffedrickande

* Sluta äta godis och andra sötsaker

* Börja träna (simma, ut och gå, mm)

* Satsa 200 % på skolan

* Säga nej till saker jag känner att jag inte vill

* Ta bort "vänner" på Facebook som jag egentligen undrar varför jag ens har

* Radera telefonnummer på mobilen (människor jag inte vill ha kvar)

* Ska ha min hund Fanny mycket mer här hemma

* Göra det jag vill

* Jag ska bara börja må bra och leva mitt liv så som jag vill




Det regnar här i Stockholm idag

Godmorgon Världen.

Idag var det inte alls kul att gå upp nät klockan ringde, hade gärna legat kvar i sängen ett tag till men börjar vid 10.00 idag och de stänger av vattnet i huset klockan 9.00 så innan dess måste jag ha duschat och fixat mig iordning. Jag tycker självklart att de måste få stänga av vattnet, men så länge, ända fram till klockan 15, och de ska göra de två gånger till... Det känns lite småjobbigt faktiskt, särskillt när man pluggar nu också och är hemma lite mer än när man jobbar.
Fast idag är jag hemma vid två så då är det bara en timme kvar så det känns skönt.

Ikväll ska jag hem till mamma och pappa och äta födelsedagsmiddag då min älskade lillebror fyller år. Ibland känns det som om han precis föddes, nu är han 23 år, längre än mig och allt det där. Ja, tiden går bra fort ibland, men det ska bli mysigt att gå upp till dom och äta lite, det var ett tag sedan.

Denna vecka kommer att bli fylld med plugg, har två prov, ett på onsdag och ett på fredag, kommunikation och engelska, så jag har en hel del att läsa in till dessa.
Sen håller jag även på att jobba med min affärsidé som ska mailas in till min lärare, så jag kommer inte att sitta rastlös iaf.

Men jag saknar fortafarnde Skåne, vill bara tillbaka, hade jag pluggat på distans så hade jag kunnat stanna kvar ännu längre en bara en helg, men förhoppningsvis åker jag ner v 44 igen, då är det en fest på lördagen, och eftersom jag är ledig den veckan så åker jag troligtvis ner kanske på onsdagen eller torsdagen och stannar till måndagen *längtar redan*

Nu ska jag ta och fixa mig lite, och idag börjar mitt nya liv =)

Puss sålänge

Grattis världens bästa lillebror

Grattis på din 23 års dag världens finaste lillebror.
Älskar dig mest!








På tåget på väg hem

Idag har jag verkligen haft ångest. Jag har gått hela dagen och vill verkligen inte åka tillbaka till Stockholm. Jag vill verkligen inte.
Haft en jätte mysig helg i Skåne men tiden har gått alldeles för fort, som vanligt. Men så är det när man bara åker en helg. Men nästa gång ska jag stanna längre.

Känns lite hemskt att man inte vill åka tillbaka dit där man bor, men ibland känner jag bara för förnyelse, nya vänner (inte så att jag inte tycker om mina vänner) men jag är en sådan som vill förnya mig och jag har stora planer på att flytta ner efter jul om allt går som jag vill.
Ska kolla lite utbildningar och lite jobb nu under hösten, och nästa gång jag åker ner ska jag besöka lite skolor och så.

Känner bara för en stor förnyelse i livet, när jag bodde i Falun så känner jag att jag blev som en ny människa. Sen flyttade jag hem och vardagen kom tillbaka, inte för att den någonsin kommer att försvinna, men bara nya kompisar, jobb/skola, miljö mm så skulle göra en sådan stor skillnad.

Jag har iaf haft en sådan nysig helg, bara varit, ätit god mat, druckt vin, pratat, kollat fotbollen och jag har mått så bra, tills idag när jag skulle åka hem.
Kanske är det bara mörkret och hösten, men jag vill ha förnyelse i mitt liv.

Tack Jenny och alla för en super mysig helg, jag kommer snart tillbaka. Det lovar jag.

Puss puss från mig


Ännu ett brev

Hittade ännu ett brev när jag letade efter det där pappret. Brevet fick jag av en familj som slutade på min avdelning när det bytte dagis, som jag grät när jag fick det. Helt otroligt. Men det är så fint så jag kunde inte göra annat och därför tänkte jag dela med mig av det, för jag känner mig så stolt över det, ibland när jag har känt mig nere och ledsen har jag läst det, när jag fick det låg det alltid i plånboken.
Tur att det inte låg där när min plånbok blev stulen, då hade jag gråtit blod.

Michaela.

Vad kan vi säga annat än att vi saknar dig. Det kändes alltid bra ocg tryggt att lämna XX hos dig på dagarna. Det var helt uppenbart för oss att XX trivdes och kände sig trygg på XX då hon var mycket mer mammig och pappig än XX. För oss verkade det som att du verkligen tyckte om XX vilket gjorde det ännu mer tryggt att lämna henne med dig.

Det var inget lätt beslut att flytta över henne till XX. det högg till ordentligt i bröstkorgen när jag tänkte på att vi skulle skilja XX från dig, som tur är har barn en otrolig förmåga att finna sig till rätta. XX verkar trivas med sina nya fröknar och kamrater. Hon är busig och har glimten i ögat. Hon klättrar lika mycket som vanligt, antagligen mer. Nu har hon börjat prata lite mer även om hon fortfarande behöver använda hela kroppen för att kommunicera.

Hade vi fått välja hade vi tagit med dig till XX, så hade XX trivts ordentligt. Vi uppskattar dig verkligen Michan. Du har ett stort hjärta och barnen verkligen älskar dig. XX är ju inte det första barnet som tyr sig till dig. Ta vara på det och lita på dig själv. Fortsätt att vara den du är. Du är en riktig guldperson!!! Det tycker hela våran familj. Vi är väldigt glada att XX och XX har fått chansen att ha dig som dagisfröken. Förutom att barnen tycker om dig så har du en massa bra ideér och driv.

Jag kan tänka mig att det inte är lätt alla gånger att vara ganska ung och ha huvudansvaret för en avdelning och samtidigt ha kvar fokus på barnen.
Jag är helt övertygad om att du kan göra det på ett bra och prestigelöst sätt.

Du kommer säkert att träffa på personer som är äldre och tycker att det är lite jobbigt att du är så ung, men det är deras problem! Fortsätt gör din grej. du är ju en person som lyssnar så ingen behöver ju känna sig överkörd eller ignorerad.

Vi vill önska dig en underbar sommar. Än en gång: STORT TACK för att du tog så bra hand om vår lilla bustjej (den stora också för den delen)

Massor med kramar: XX och XX + mamma och pappa.

Alltså kan man annat en bli rörd????


Varför är det alltid

så att man inte hittar någonting när man ska iväg? Allting bara försvinner. Idag bär det av till Hässleholm och till min älskade Jenny. Har vart uppe sedan 6 och packat och fixat, men när man väl vill ha den där snygga tröjan, de där byxorna så är allt bara borta, sen när man kommer hem så ligger de så fint där. Alltid samma visa. Sen är jag en sådan människa som alltid lyckas att packa för mycket, men det kanske hör tjejer till.

Nu har jag packat väskan och det blev bara EN väska, men sen ska jag ha med mig datan och dataväskan, sen har jag ju alla tidningar och min färdkost som ska med också, hmmm, alltid ska man känna sig som en packåsna, iof så sitter man bara på ett tåg, men hela vägen till tåget och tunnelbana och alla stressade människor. Hua.

Men jag lääääääängtar så tills jag kommer fram, ska bli så mysigt. Massa god mat, vin, skratt, kanske en tår eller två (av allt skrattande), sen hoppas vi ju självklart på lite sing star =)

Nu ska jag fixa lite till, sen bär det av.

Puss på er.








Lite Robbie Williams kanske =)



Nu vet jag inte vad jag gör!!!

Nej, jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Min data fick precis för sig att omformatera sig själv.... Allting är borta, precis allt, alla filmer, serier, foton, skolarbeten. Ja allt.
Jag sitter och bara skakar och förstår ingenting.
Tror jag kommer att bli galen, ja ser framför mig hur jag kommer få sitta uppe halva nätterna för att skirva om alla arbeten, och det var inte ett.
Jag hade alla telefonnummer, skrivit in massa söta sms jag fårr, bankid, ja allt man har på sin data nu förtiden, typ hela sitt liv, och nu har allt bara gått upp i rök!

Jag hatar teknik, jag hatar verkligen det, inte nog med att man blivit av med sin plånbok där man också hade hela sitt liv och massa kontanter, när man väl smält och acceptert det så händer detta.....

Jag ger upp!


Nu har jag bestämt mig

för att ta bort två ämnen och jobba mer istället.
Jag känner verkligen att jag inte hinner med, innan man började plugga så tänkte man åh vad skönt det ska bli att börja plugga istället för att jobba, jag är sååå motiverad, men sen när allt väl startar så känner man att det inte alls var så speciellt lugnt och skönt.
Så istället för att läsa massa ämnen och inte hinna med och det bara blir soppa så känns det mycket bättre att läsa färre ämnen och satsa 100 %.
Så nu har jag bestämt mig för att göra det.

Så, inte så svårt att bestäma sig.
Varför vela hit och dit hela tiden? Det funkar inte. Bara att köra, köra, köra, man lever bara en gång =)

Nu ska jag iväg och jobba lite.

Puss sålänge <3

Sötaste brevet från sötaste lillebror

För några dagar sedan letade jag efter ett papper, ett sådant där man aldrig hittar fast man behöver, letade i alla lådor och skåp, men jag fann det inte, men jag fann något annat, ett litet brev min lillebror skrev till mig för jättelängesedan. Så otroligt gulligt, fick en tår i ögat när jag läste det.
Detta är ett brev jag kommer att spara för resten av livet.









Jah har världens bästa lillebror.

Älskar dig!


Sova sova säng säng säng

Nu ser jag snart i kors.
Ingen vattengjympa blev det heller, jag hann inte, men imorgonkväll ska jag gå och simma med min älskade mamma, det ska bli riktigt skönt.
Det som är så skönt när man går och simmar på kvällarna är att de släcker ner hela simhallen och sätter på lugn skön musik, det är verkligen så avkopplande och man sover som en prinsessa efter.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och läsa sista Twilight boken på engelska, har läst alla på svenska men nu på engelska.

Natti natti alla söta.

Puss från mig

Pannkaka och vattengympa

Nu sitter jag här hemma hos sötnosarna, de kollar på Bobster och jag försöker plugga lite, men är så fruktansvärt trött =/
Men efter barnvakten ska jag försöka komma i väg på vattengympa med mamma =) Hoppas verkligen att jag hinner.

Till middag idag gräddade vi Michan pannkakor =) Alltid när jag sitter barnakt så gräddar vi pannakakor, så mysigt, men jag klarar bara 2, sen ligger dom som en klump i magen i flera timmar känns det som, men ack så gott det är.

Snart är det dags att gå upp och byta om inför natten för det små liven, sen blir det att läsa saga =) Hoppas jag inte somnar  =)

I helgen bär det av till Skåne igen, ska bli så mysigt. Ska träffa min älskade Jenny som bor där, så vi ses ju inte så ofta, så det blir en helg fulla av mys, middagar, vin, skratt mm *längtar*

Nepp, nu ska jag ta hand om busungarna en stund innan det är sovdags.

Xoxo

Mysdag på Skansen

Nu har jag precis kommit hem från en mysdag på Skansen, vi hade verkligen tur med vädret, solen har strålat hela dagen, men det var lite smått kallt att sitta ute och äta matsäck, men annars har det vart en toppendag. Barnen har vart så duktiga. Nu blir det lite plugg och en dusch innan det är dags att hämta sötnosarna på dagis och sitta barnvakt en stund, sen blir det hem att plugga lite mera.
Tur att man har sitt sociala liv kvar =)


Utsikten från Skansen



Jag har alltid velat ha en minigris =) Sååååå söta.



Älgar är verkligen gigantiska.



Kommer inte ihåg vad de heter, men stora var dom.






Massa roliga apor =)



Världens minsta apa fanns där, men den var svår att få med på bild, men det var nog det sötaste jag sett, skulle kunna ha hela lägenheten full av dom =)




Mot Skansen

Godmorgon alla glada.

Idag var det verkligen kallt ute kände jag när jag gick ut på balkongen. Brrrr. Det blir vinterjacka och mössa på idag.
Idag ska vi vara på Skansen hela dagen och det värsta jag vet är att frysa, så jag ska sätta på mig massa varma kläder, men det kommer nog att bli rätt mysigt, vi ska ha med oss matsäck och så.
Som det ser ut nu så kommer det bli en fin dag med solsken, och det kan man vara glad för så det värmer lite i allafall.

Det var verkligen segt att gå upp i morse, men på något sätt så gjorde jag det, fixade min matsäck bestående av en cous cous sallad med massa gott i och lite riskakor =)
Men jag hittade inte min termos så jag får köpa kaffe där, annars kommer jag inte stå ut hela dagen =) Beroende? Nej då. Vet inte varför men sen jag började plugga så känns det som om jag dricker mer kaffe, kanske bara för man har raster under varje lektion och långa dagar, men jag har sagt till mig själv att skära ner på det, men det är inte så lätt. Får testa koffienfritt istället, det har funkat förut.

Nu ska jag packa ner det sista och se så jag får med mig allt, inge kul att komma dit så har man glömt det viktigaste.

Hoppas att ni får en underbar dag alla söta.

Höstpussar från mig =)





Full höstmundering på =)


Så trött och så mätt

Gud, jag är helt färdig känner jag, vill bara krypa ner i sängen och sova, sova sova.
Har hållt igång precis hela dagen.
Började med tvättstugan vid 7 tiden i morse sen har det bara vart full fart hela dagen, men nu har jag äntligen kommit hem, men nu är det dags för lite plugg innan jag får sova. Har lite att fixa och dona med till marknadsföringen på torsdag, men jag har tänt lite ljus och så så jag sitter här med datan och har det lite höstmysigt, men bra ensamt är det =(

Har hunnit att äta lite thaimiddag med Sara och Alex också, det var smarrigt det, men blev lite smått mätt kände jag.
Matsäck ska jag hinna att göra tills imorgon också, ska till Skansen =)
Så hoppas verkligen att vädret håller i sig och att solen skiner hela dagen, annars kommer jag att fryyyysa ihjäl känner jag.
Jag ska ha så mycket kläder på mig, det värsta jag vet är att frysa.

Nej, nu ska jag sätta fart här innan jag somnar sittandes.

Sov så gott när det väl blir dags =)

Xoxo

Dags för ett par timmars plugg

Nu ligger tvätten i maskinerna, resten hänger i torkskåpet, nu har jag precis kokat en kanna kaffe och ska sätta mig och plugga i ett par timmar har jag tänkt, jag har ju min affärsidé som jag ska jobba på och representera på torsdag, jag vet precis hur jag vill göra och ska göra, men det gäller bara att få ner allting på papper, det kan jag tycka är jätte svårt.
Men de som vi satt längst med när Sara hjälpte mig var nog namnet, vi har en hel del namn att välja på så det ska nog gå bra det också.

Men nu är det dags för lite plugg, O.C går runt i bakrunden =) Klarar verkligen inte att plugga när det är helt tyst, måste ha någon form av musik eller tv på =)

Puss på er

Tvättstugan och funderingar

Godmorgon alla söta.

Inte varje måmdagsmorgon man har tvättstugan kl 07. Men är man tvungen och aldrig får någon tvättid så har man inte så mycket val.
Sen såg jag att tvättmedlet börjar ta slut så jag måste springa ner till ica nu när de öppnar kl 8, kaffet är också slut, men på ett sätt känns det skönt att gå upp i tid innan man ska göra allt manska under dagen.
Det känns som om dagarna blir mycket längre.

Jag har en liten fundering, jag funderar på att ta bort två ämnen och jobba mer istället. Jag känner verkligen att jag inte hinner med, då är det väl bättre att jobba lite extra och sedan satsa på de ämnerna som det går bra i och som jag tycker är roliga.

Ska ringa en kille jag jobbar med och prata med honom, och sen ringa skolan och se vad de tycker, så tar jag de andra ämnerna nästa termin istället =)

Känns bättre att satsa på 4 ämnen som det går bra istället för att det ska gå halv bra i alla ämnen. Hmm, nåt måste jag göra i allafall, men jag ska börja med att gå ner till ica nu, sen får vi se hur dagen fortsätter att utvecklas.

Xoxo

Söndagsmys

Nu har jag precis kommit hem från Sara, vi har haft söndagsmys.
Vi åt en jättegod middag bestående av fläskfilé och en superfräsch salld, och till det drack vi varsitt glas rosé.
Efter middagen kom Alex förbi och vi kollade på våran nya favorit serie The Vampires Diaries. Den är verkligen så bra, så underbar...
Efter den så kollade vi på en film som nog var den sämsta jag sätt på länge, Fido hette den, någon komedi om zombies, oki, lite halvrolig var den men nej, inte någon film i min smak.

När filmen var slut var vi helt chockade att klockan bara var åtta, kändes som om klockan var mitt i natten, men skönt att avsluta söndagen i tid.

Så jag och Alex åkte hem, så nu ligger jag nedbäddad i sängen och tittar på tv, ska lösa lite korsord innan jag somnar tänkte jag, lite av en ny kvällsrutin =)

Denna vecka kommer bli så lång och stressig och jag vet inte sist jag gick och lade mig innan kl nio. Helt underbart.

Sov så gott alla underbara där ute.

Puss från mig.




Saker att göra innan 30

När jag rensade bland massa papper igår så hittade jag en lista som jag och en kompis skrev för längesedan. En lista på saker vi skulle göra innan vi fyllde 30 =)
Hahaha, vad jag skrattade, när jag läste igenom den så var det bara en sak jag kunde stryka.
Haha =)
Men har fortfarande 3 år på mig att stryka lite mera =)

Saker att göra innan 30:

* Åka till New York

* Åka till Japan

* Öppna en egen krog !?!

* Träffa kärleken

* Åka till Disney Land i Florida

* Spara pengar

* Lära mig Japanska

* Gå en inredningsarkitekt kurs

* Ta körkort

* Läsa marknadsföring

* Träffa Michael Nyquist

* Gå på Victora Secret modeshow

* Åka på road trip genom Sverige med Sara

* Åka till Dublin

* Flytta från Stockhom

Ja, det var ju en hel del saker, det mesta var att resa, hmmm, dags att börja spara pengar om jag ska hinna med alla dessa resor.

 


Nu är helgen slut då

Så var det söndag igen, vart tar helgerna vägen? Dom försvinner lika fort som veckorna, ibland känns det som veckorna består av måndagar och fredagar. Man hinner ingenting, tiden bara rinner iväg.
Nu i veckan så har jag 3 prov och fyra inlämningsuppgifter, jag vet verkligen inte hur jag ska hinna, ibland så undrar jag varför jag började plugga, jag känner att jag inte hinner med. Funderar på att kanske ta bort två ämnen och jobba lite extra istället, men då måste jag verkligen ha ett jobb med fasta tider, så man vet att man har råd eftersom man inte kommer få ut lika mycket av CSN.
Ska prata med min syo imorgon, för nu är det verkligen tufft.

Men men.

Helgen har vart helt underbar, i fredags satt vi hemma hos en tjejkompis och drack lite vin och snackade en massa, mycket trevligt.
Igår gick jag och mamma en sväng på stan, hittade absolut ingenting, antingen var jag inte shoppingsugen eller så var det bara allmänt fula kläder, för jag fastnade inte för någonting, sen var det så fruktansvärt mycket folk.

Efter stan så gick jag hem och vilade lite, sen bar det av hem till Alex för lite vin och sedan utgång, det var trevligt.

Så nu blir det plugga av resten av denna helg som återstår.

Hoppas att ni alla haft en toppen helg.

Xoxo

Idag får man äta bullar

Idag är det kanelbullensdag. Det ska firas med massa goda nybakta bullar.


Gucci Sneakers

Dessa ska jag bara HA!



Nu är det äntligen

uppsagt, mitt mobila bredband.
Jag har haft problem med det sen jag skaffade, aldrig mer det företaget, säkert ringt dom 15 ggr och bett om hjälp, 2 av de jag har pratat med har verkligen försökt ta sig tid och hjälpa till, resten bara sura och okunniga!

Men nu är det fixat och jag ska skaffa nytt bredband.

Nu är det äntligen fredag, så skönt, har bara en lektion idag, sen blir det hem och plugga lite innan jag ska möta upp Sara, gå till systemet och handla någon god middag.
Jag blev ju av med plånbok och hela kalaset så det blir ingen utgång i helgen då jag inte har hunnit skaffa nytt leg. Men på det sättet spar man ju lite pengar =)

Så det blir en lugn helg med plugg och massa annat mysigt.

Xoxo


Min önske lista

Snart fyller jag år =)
Oki det är en månad kvar men jag blir verkligen som ett litet barn när jag fyller år, räknar ner dagarna =)
Men jag har ju en lite önskelista som de flesta har när de fyller år =)  




Made by Heaven jeans



Gucciskor



Ed Hardykeps



Ed Hardy Hoodie



Högklackade stövlar



Parfym



Örhängen



Rosa PS3


Ny kurs idag

Godmorgon i höstkylan.

Idag ska jag börja läsa marknadsföring, det ska bli lite kul faktiskt, hoppas verkligen att det går bra.
Idag har jag bara den lektionen sen blir det till centrum och köpa lite nya böcker, sen bär det av hem att plugga, plugga, plugga.

Nästa vecka har jag både matte och religionsprov, och veckan därefter har jag engelskaprov, så jag har en del att göra kan man säga, sen har vi prov i kommunikation snart också. Ja, som sagt, jag behöver inte gå rastlös iaf.

Igår gick jag på en liten kvällspromenad med Sara, och nu har vi bestämt oss att vi måste börja träna, perfekt nu när hösten och kylan är här och man inte kan vara ute på kvällarna längre, vi måste bara komma på något vi verkligen vill göra, gym känns trist, yoga är inte träning, träning, men typ någon roligt dans eller något sådant.

Ja, det är något att fundera på, får googla lite ikväll på det där =)

Nu ska jag ta och fixa mig iordning lite.

Xoxo


RSS 2.0