Lite sommar shopping

Var ju tvungen att inhandla lite sommarkläder. Dock bara 3 plagg, allt kändes bara stressigt och varm, men mer shopping blir det =)




Denna satt verkligen som smör. Ursnygg till sommarens alla fetser



En söt sommarkjol att ha till vardags



En snygg kjol att ha till fest


Ibland ska man inte klaga

Som idag. Då får man bara inte klaga på hur jobbigt allt är, hur mycket man hatar sitt jobb osv.

Idag började jag halv nio, vilket är sovmorgon för mig. Tog mig till jobbet, denna vecka är det väldigt få barn för nästa vecka stänger vi för semester.
Jag hade 8 barn i min grupp, det 5 äldsta åkte med några av de andra och badade, medans jag tog mina 3 yngsta och åkte iväg med en annan småbarnsavdelning på ett litet äventyr. Det var så otroligt mysigt.
Vi tog med oss lunch, badade och plaskde fötterna.
Solen sken och alla var bara så glada.

Efter lunchen när barnen är vana att sova så lade vi ut massa filtar i skuggan under ett träd, och där somnade alla små liven. Det var så otroligt sött.

Så en dag som denna ska man inte klaga, inte för att ha vart på jobbet och fååt massor av sol, och svalkande plaskningar i vattnet.

Efter jobbet gick jag hem och städade, har verkligen förträngt det nu den sista tiden, för dethar hänt så mycket annat kul så man vill inte vara inne och städa. Men idag yog jag mig i kragen, fast direkt när jag var klar ,mötte jag upp Sara och tog en glass. Klarar inte av att vara inne en hel sommarkväll.

Nu är det bara 64 timmar kvar. Sedan 1 månads semester =)

Nu blir det en dusch, sen lite te och korsord.

Hoppas att alla haft en bra dag i sommarvärmen.

Xoxo

Världens bästa lillebror

Jag har världens BÄSTA lillebror.
Jag älskar dig min bror. Du är bäst.




Här har ni den mest underbarste brodern i hela världen. Ställer alltid upp i vått och torrt.
U Rock my little brother =)









4 dagar kvar

4 dagar kvar, sen SEMESTER!

Tror aldrig jag har längtat så mycket efter en semster förut. Nu känns det som om man har räknat ner dagarna i flera veckor, och nu är man äntligen inne på sista veckan, helt otroligt.
Det har vart ett ganska tufft år på jobbet med bla mögel i lokaer som vi inte kunnat använda, väldigt mycket bråk och tjafs mellan personalen osv, så jag tror att vi alla är förtjänta av en riktigt mysig, solig och underbar semester.

De senaste veckorna har vart bra på jobbet, vi har kommit bra överens och teamworket har fungerat bra, vi har pratat om allt som har vart fel osv.
Men nu börjar semestern närma sig, alla är trötta och tjafset är i gång. Men som sagt. 4 dagar kvar, sen ska jag bara njuta, njuta, njuta.

Efter semestern är det dags att sätta sig i skolbänken igen. Det känns väldigt kul men samtidigt väldigt väldigt pirrigt. När jag står där utanför skolan kommer jag känna mig som en liten flicka som ska börja ettan, som håller hårt om sin lilla väska =)

Nej, nu blir det dags för frukost.

Ha en bra dag alla söta.

XOXO


Underbar dag på beachen

Godmorgon alla glada.

igår låg jag och några kompisar på stranden precis hela dagen. Så mysigt. Jag vill aldrig att sommaren ska ta slut.
Det var så otroligt mycket folk, men vi hittade en perfekt plats att ligga på.
Vi hade med oss massa, vattenmelon, honungsmelon, vindruver mm, hade kunnat legat där precis hela kvällen. Men efter ett par timmar blir man lite smått seg i skallen =)

Vi drog oss hemåt, trötta, men glada och fint solbrända. Man vill verkligen inte sitta inne när det är sådana fina kvällar, så alla gick bara hem och duschade, så möttes vi igen, för att ett thaimat nere på bryggan. Det var lite svalare framåt kvällen, men fortfarande varmt. Helt otroligt att man kan sitta i linne och shorts när klockan är 20.00.

Ja, ibland är livet bra härligt, och man kanske inte ska klaga så mycket. Men när det har vart en lång regnperiod finns det inte mycket annat man kan göra en att klaga...

Ha en underbar dag i solen alla glada....

Ps. Bara denna vecka kvar, sedan: SEMESTER!!!!!!

Mot stranden

Godmorgon!

Ännu en helt underbar dag i Sverige. Jag älskar verkligen det här landet när det är sommar.
Idag blir det sol och bad för hela slanten.
Ska snart möte upp en kompis för att inhandla allt vi behöver. Funderar på en massa god frukt, jag har lite svårt att äta när det är så varmt ute. Men frukt och massa loka så kommer det bli perfekt =)
Jag är helt såld på vattenmelon, men det känn som att nu förtiden kan man bara köpe en hel. Visst, den går säkerligen åt, men ska jag bära hem en hel, stor, tung vattenmelon frän affären? Hahaha, dagens ilandsproblem =)

Nej, nu ska jag sätte på mig bikinin och strändklänningen, för nu bär det av =)

xoxo


Ett leende kan göra så mycket

Igår när jag och min kompis satt och väntade på bussen så såg jag en jätte söt kille lite längre ner på gatan.
När vi klev på bussen så gick han förbi utanför och tittade in mot oss och log ett sådant fint leende. Det var den dagens lycka.
Tänk om alla kunde le och vara glada, istället för att stressa omkring och vara sura. Då skulle allt vara så myket roligare.

Tänk på att le oftare, till den gamla damen, snygga killen, busschauffören mm =) =) =) =) =)




Glöm inte bort att le



Kan man bli för gammal för utgång?

Ikväll sitter jag barvakt åt två helt underbara barn. Vi har haft så bra.
Nu sover de äntligen och jag har precis hällt upp et glas vin och sitter med laptopen i högsta hugg. Föräldrarna kommer hem vid midnatt så kanske blir det några nya avsnitt av The Hills.
Sen har jag köpt med mig några tidningar så tiden lär ju gå =)

Igår var jag ute för första gången på evigheter. Vi hade det jätte trevligt och dansade och drack goda drinkar. Men ack var trött och seg jag har vart hela dagen. Beror det på att man börjar bli äldre, eller är det värmen?
För när jag är på hemmafest eller bara sitter och tar ett par glas vin så vaknar jag hur pigg och fräsch som helst. Hmmmm?

Men det är verkligen hur mysigt som heslt att vara ute när det är sommar, det blir aldrig riktigt mörkt och dagarna känns så långa.

Imorgon blir det sol och bad hela dagen lång =)

R.I.P Michael Jackson

R.I.P Michael Jackson
*1958 +2009



Vila i frid




Gud vad jag älskade honom när jag  var liten, och som jag dansade till hans musik.
Ofattbart att han är borta =(


The Proposal

Igår hade jag och Sara en hel kväll på stan.
Det blev lite shopping, middag och bio. Vi såg filmen The Proposal med Sandra Bullock och Ryan Reynolds som är en av världens mest sexigaste skådespelare. Jag har sett alla filmer han gjort och jag skrattar lika mycket varje gång. Fast inte i skräckfilmen han var med i, då var jag bara rädd =)

Filmen var i alla fall helt hysteriskt bra, alla i biosalongen skrattade filmen igenom, det kändes inte som en vanlig kärlekskomedi, detta var något helt annat.

Jag kan inte säga annat att den får +++++ av mig, och jag kommer garanterat se den igen.






Helt hysteriskt bra film






Inte skulle jag tacka nej att gå runt med honom på stan eller ligga på en strand och mysa ;)





Thaimat på bryggan

Jag älskar verkligen sommaren. Den är så otrlogt underbar.
Det är ljust när man går upp och det är ljust när man går och lägger sig. Det känns som om dagarna blir så mycket längre. Man vill inte bara gå hem och sätta sig efter jobbet. Man vill bara ut och hitta på massa roliga saker.

Idag mötte jag upp Sara efter jobbet. Vi köpte med oss massor av god thaimat och gick ner till vattnet och satte oss på en brygga. Allt smakar så mycket bättre bara för att man är ute.
Något som jag är väldigt svag för så är det picnicar. Tycker att det är så otroligt mysigt att få packa ner sin lilla korg med massa gott i.

Imorgon ska vi in till stan och shoppa, blir kanske en ny bikini och förhoppningsvis en ny fin klänning för på fredag blir det UTGÅNG! Jag har inte vart ute på jag vet inte när, så det ska bli riktigt kul.
Förut kunde jag vara på krogen fredag, lördag månader i sträck, men man tröttnar. Det blir verkligen så mycket roligare när man går ut mer sällan.
Efter shoppingen ska vu gå på bio tänkte vi, en riktig helkväll på stan =) Filmen vi ska se heter: Baksmällan. Den verkar så åå rolig, folk man pratar med som sett den har i alla fall skrattat, och jag med min humör lär väl dö av skratt =)

Nej, nu blir det en dusch, te, lite choklad och min bok om Barack Obama.




Smaskens med thaimat



Bryggan vi satt på, helt underbart. Så bor man bara 3 minuter häifrån. Kommer nog aldrig att flytta =)



En jättefin kvällsol lyste på oss

Onsdagsmorgon

Så var det redan onsdag. Vart tar dagarna/veckorna vägen egentligen?
Inte för att det gör mig något, för då kommer semestern fortare, fast sen kan det gärna stanna upp lite. Man brukar tänka: Åh 4 veckors semester, sen känns det som det har gått 1 vecka så står man på jobbet igen. Hmmm?!?!?

Men nu blir det inge mer jobb på ett tag för mig. För jag ska börja skolan, det känns faktiskt lite pirrigt. Jag är jätte motiverad, men tänk om det bara går åt h-vete när jag väl sitter där.
Nej så får jag inte tänka, det kommer att gå toppen =)

Som sagt så ska jag försöka göra ett litet schema till mig själv, där det står när jag ska plugga vad, när jag får ta kafferast, vilopaus osv. tror det är det bästa sättet för att studierna och pluggandet ska gå bra. Jag hoppas att jag har en så bra självdisiplin att jag kan tacka nej till faika på stan osv när jag vet att jag måste pugga till något speciellt.

Man kanske ska sätta upp några mål, och om man klarar de så ska man köpa något till sig själv som man absolut vill ha =)

Nej, nu blir det min lilla "tantcykel" till jobbet. Om den håller, känns som om den kommer rasa ihop närsomhelst. Nog dags att leta efter en ny. En rosa cykel skulle jag vilja ha, med en cykelkorg =)





Denna tyckte jag var jättesöt =)
Den skulle följa med överallt =)





Mysig kväll på balkongen

Nu har jag precis sagt hejdå till min bästa kompis Sara. Vi hade en riktigt mysig kväll på balkongen.
Till middag åt vi en av mina favoriträtter, spagetti med köttfärsås. Det är enkelt men såååå gott =)
Det tyckte även Fanny (min älskade lilla vovve), hon fick också en liten portion i sin fina matskåk på balkongen. Hon är inte lite bortskämd.

Fast det tycker jag att de ska vara, annars ska man inte ha djur. På jul och påsk får hon sina alldeles egna julklappar/påskägg med massa fint i. Hon slipper vara ensam hemma, vi försöker alltid se till att någon tar hand om henne om man är borta, bara om det är för några timmar. Man får sådana skuldkänslor när man lämnar henne hemma, hon bara tittar på en med sina stora hundögon.

Ja lilla Fanny, världens mest bortskämda lilla hund, men den sötaste också =)




Min lilla prinsessa







Sommaren är här

Sommar, sommar sommar, det är dans i folkets park =)

Man blir verkligen på ett helt annat humör nu när solen är framme, och dessutom värmer.
Idag har det vart en helt underbar dag.Sol, sol, sol och massor av vämre. Jag har vart ute nästan hela dagen och man vill bara inte gå in.
Nu hoppas vi att denna sol kommer att stanna hela sommaren ut, och gärna lite till.

Längtar så otroligt mycket till semestern. Ska ut på båtturer, äta middag i Vaxholm, på Fjäderholmarna, sola, bada, grilla, spela kubb, vara på landet och alt som hör sommaren till

Självklart vill jag åka utomlands, men det känns som det är så fint här hemma under sommaren. Så det är bättre att åka iväg när kylan och mörkret kommer.

Nu ska jag äta middag på min balkong med Sara, det var länge sedan jag träffade henne nu. Så vi har mycket att ta igen.

Antagningsbesked

När jag kom hem från jobbet nu så låg det ett brev från skolan innanför dörren. Genast slet jag upp kuvertet.
Yeeeeeeeeeeeeey. Jag kom in på alla kurser jag sökt till hösten.
Så nu blir det inköp av böcker, block, pennor mm. Så önskar jag mig en rosa mini laptop =)

Jag blev verkligen så otroligt glad. Jag känner mig så motiverad och raggad för att börja plugga igen. Drömmen är att söka vidare till resekonsult, så jag ska verkligen plugga stenhårt.
Funderar på att göra ett eget litet schema, med pluggtider, raster, mat mm. tror man kan hålla sig bättre då, om allt är väl strukturerat.

Nu längtar jag verkligen tills skolan börjar. Yeeeeeey vad jag är glad =)

Mysig sommarkväll

Nu har jag precis kommit hem från en riktigt mysig sommarkväll med mamma och mormor. Vi har suttit nere vid båthamnen och ätit mamma underbart goda pannbiffsmörgåsar och heminlagd gurka. Mums, mums, mums. Till efterrätt hade jag med min paj och mamma hade kokat kaffe.

Det var verkligen en sådan fin kväll. Så fint att sitta nere vid vattnet och se ut över alla båtar som åker förbi.
Hoppas dessa dagar och kvällar håller i sig nu, så kanske alla blir lite piggare och gladare =)

Nu blir det lite te och choklad =)




Fanny var självklart med och hade sin alldeles egna smörgås med sig =) Hon är bara liiiiite bortskämd =)



Nere vid båthamnen



Massa fina svanar



Jag plockade en liten blombukett på vägen hem som jag ska ha på mitt sminkbord =)




Dagens outfit

Nu skiner äntligen solen och man kan ta fram sina sommarkläder, hoppas det varar länge länge.
Fast när jag tänker efter så har jag inte så väldigt mycket klänningar och kjolar, jag är en typisk jeans tjej. Få nog ge mig ut på sommarklädes jakt =)




Denna klänning/tunika köpte jag när jag bodde i Falun. En riktig sommarfavorit. Tunn snygg och jätteskön. Passar perfekt som klänning eller som tunika till ett par jeans.


Sommarpaj med vaniljsås

Nu doftar det så gott i hela lägenheten. Nybakt paj med rabarber, blåbär, hallon och röda vinbär. Åååååh vad gott.
Nu ska jag ner till vattnet och fika med mamma mormor, självklart ska jag ta med så det får smaka =)





Smaskigt

500 g rabarber, finskuren
1-2 1-2 dl strösocker
Smuldeg:
1 1/2 1 1/2 dl havregryn
1 1 dl vetemjöl
1/2 1/2 dl strösocker
125 125 g smör el. margarin
Ugn: 225°

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg rabarbern i form, strö på socker efter smak. Sätt in i ugnen ca 10 min.

2. Mixa ihop smuldegen, strö den över och grädda klart ca 20 min. Äts ljummen med vaniljglass till.

Smaklig måltid


Ibland har man det bra

Ibland har man det bara så bra. Tänk om alla dagar var som denna. Jobba en timme, cyklar hem i solskenet, fixar lite hemma, kollar lite mail och facebook, lägger sig och läser på soffan och slumrar till, vaknar upp och solen skiner och man har hela eftermiddagen kvar att hitta på saker. Lovley.

Nu funderar jag på att baka en riktig sommarpaj. Plockade massor av rabarber i helgen på landet och jag har frysta sommarbär hemma. Så en somrig paj med massor av vaniljkräm och en latte på balkongen låter inte helt fel. Jag älskar min balkong, jag har sol hela kvällen, fast å andra sidan älskar jag min lägenhet då jag har 2 minuter ner till sjön eller ner till bergen vid vattnet. Där har man suttit många sommarkvällar och grillat.

Nej, nu ska jag leta fram något riktigt smaskigt pajrecept, kanske ska man passa på att baka lite cupcakes också, de ser så otroligt söta ut i tidningarna, och väldigt väldigt smarriga =)




Hur smarrigt och sött såg inte det här ut?
Kan ju inte bli en somrigare efterrätt

Midsommarbilder 3

Så, då får vi se om det går bättre att ladda upp bilder idag då =)




Fanny njöt av att ligga ute i gräset och sola sig



Det vuxna hade kul när det var dags för lekar



Matilda hade det kul i kvällsolen



Kubbspel i kvällsolen



Har jag bestämt mig för något så har jag. Här hade jag bestämt mig för att grilla och det gjorde jag också, varav gummistövlar och regnjacka och så självklart grillen under ett stort parasoll .
Svensk midsommar eller vad?

Världens kortaste arbetsdag

Denna vecka kunde inte börja bättre.
Började halv åtta i morse och är redan hemma. Vi hade många barn som har sommarlov och några som är lediga och jag hade massa komp att ta ut så nio åkte jag hem igen.

Det kunde inte börja bätte, preis när jag skulle cykla hem så sprack det upp och solen tittade fram. En ledig måndag med massor av sol. Jag ska bara njuta, njuta, njuta.
Kanske packa en lite picnic korg och sätta sig på ett berg och sola =)

Sovit som en prinsessa

Godmorgon alla glada.

Inatt har jag sovit som en liten prinsessa. Gick och lade mig ganska så tidigt, nyduschad och med renbäddade lakan, då kan man verkligen inte sova bättre, plus att jag vart på landet hela helgen.
Låg ett tag och läste min bok, Min far hade en dröm av Barack Obama. Sedan somnade jag som en stock och vaknade inte förens klockasn ringde halv sex i morse.
Jag brukar ha vanan att vakna flera gånger varje natt, men inatt sov jag så djupt och skönt.

Hoppas det blir en bra dag, trots att man är tillbaka till verkligheten....


Midsommarbilder 2

Här kommer lite fler bilder från midsommar.




Årets första dopp 2009-06-21. Jag säger bara: Kallt, kallt, kallt.....


Världens bästa mamma



Världens bästa pappa



Rikard tog en powernap på bryggan



Matilda, Rikard, Victor och Emelie på kubbanan


Lägger upp fler bilder sen, går såååå segt att ladda upp.






Midsommarbilder

Längtar så mycket tillbaka till landet. Hade det så himla mysigt och undernart....
Jaja, 2 veckor kvar sedan semester.
Här kommer ialla fall lite bilder från helgen



En lek som jag höll på att skratta ihjäl mig på, man hade ungefär som simglasögon på sig, fast det såg ut som om bollen var 20 meter ifrån, som att titta bak och fram på en kikare. Bollen skulle över till andra sidan utan att gå över på motstånadrens sida.



Myrsloken Matilda =)



Jag som står och fiskar i pyjamasbyxor och gummistövlar... Hahaha. Jag älskar landet.



På väg mot ön på andra i sidan för att inhandla lite smått och gott



Fina Emelie njöt av den lilla båtturen



Här sitter vi alla i den lilla motorbåten =)



Jag och mamma vid långbordet med massor av sill och potatis



Vi hade i alla fall tur med vädret under lunchen =)


Hemma igen

Nu är jag hemma efter en heeelt underbar midsommar helg ute i Stockholms skärgård. Jag har verkligen haft det helt underbart.

Jag åkte ut i tordagskväll, då hade mamma och pappa redan laddat grillen, sen blev det vin och mitt älskade Chicago, och jag vann överlägset =)

Vaknade tidigt på midsommarafton, vädret var fint på morgenen. Jag gjorde en jättefin midsommarstång som vi satte upp där vi åt lunch. Sedan gjorde jag varsin krans till mig och mamma. Vi dukade upp långbord och alla samlades för lunch. Soln sken och allr var jätte mysigt.
Vi hann precis med tipspromenaden innan det kom ett skyfall av regn. Alla sprang hem till sitt. Sedan klarnade de upp och vi kunde forsätta våra lekar. Det var verkligen super  kul. Mitt i lekarna kom, Victor, Emelie, Rickard och Matilda ut så det bildade ett eget lag, men sen kom det ett skyfall till och det ville inte ge med sig.

Men jag som ville grilla satte på mig regnjackan och gummistövlarna och grillade under ett parasoll. Hahahahaha, tur att ingen såg en =)

Igår så låg vi och solade hela dagen, var så fint väder. Vi tog lilla motorbåten över och handlade lite, efter det blev det en liten tupplur =)
Klockan sex blev det dags för kubb. Vi dukade upp ett litet bord med öl, vin, chips mm och spelade.
På kvällen blev det grillning på stranden med alla de andra. Det var verkligen en super mysig och fin kväll. Vi forstatte med kubbet och när det blev mörkt gick vi in och spelade yatsey.

Idag var det kanonväder och ingen ville åka hem, men verkligheten väntar som vanligt. Men vi hann med lite solnning och årets första dopp =) Kan säga att det var bara liiiiite kallt, men jag gjorde det.

Tack alla för en super rolig och mysig midsommarhelg.

Lägger upp lite kort om ett tag =)

Mot Stockholms skärgård

Leeeedigt.......

Nu bär det av med Waxholmsbåten ut till Stockholm skärgård där mina föräldrar och älskade vovve just nu befinner sig. Vädret är inte det bästa men man ska inte klaga har jag lagt märke till för det blir verkligen inte bättre av det.
När jag kommer ut ska vi grilla korv och så hoppas jag på ett parti chicago =) Det spelar vi alltid ute på landet.

Ibland är det bara så skönt att komma bort från allt ett tag.
Bort från jobb, data, mobil, ja allt. Bara få koppla av och ta dagarna som de kommer.

Imorgon (midsommarafton) så kommer min lillebror Victor med hans tjej Emelie, och deras 2 kompisar Rickard och Matilda, ska bli riktigt kul att det kommer lite ungdomar ut till ön.

Och lite måste man få klaga på vädret, men jag läste faktiskt i tidningen att nu skulle rekordvärmen komma. Hmmmm.... Undrar hur mycket man ska tro på det, men men. Man får göra det bästa av situationen.
Inte varje dag man bara kan sitta inne och läsa, spela spel/kort mm.

Ha en underbar midsommar allihopa i regnet, solen, snön eller vad det nu blir för väder......=)

Massa pussar

Dagens outfit

Idag var det då inget klänning väder =(




Min älsklingströja från Carlings som min lillebror köpt till mig,
jeans från Gina Tricot och ballerinaskor från Juicy Couture



Mitt fina armband från SNÖ som jag fick av ett syskonpar i avslutningspresent i går.


Twilight

Den 20 November kommer den äntligen ut. Yeeeeeey, som jag längtar. Det är tur att det kommer filmer som man kan längtat efter nu när man läst ut alla böckerna.





De underbara karaktärerna
Jacob, Bella och Edward

Helg

Så var det sista arbetsdagen innan 3 dagars ledighet. Underbart.
Fast när jag vaknade upp i morse så möttes jag av en väldigt grå himmel. Det kändes där emot inte så mysigt. Men mankan hoppas att det klarnar upp i alla fall.

Idag ska vi ha midsommarlunch på jobbet. Alla från hela förskolan möts nere på en äng, dansar runt midsommarstången och äter lunch tillsammans. Det brukar vara hur mysigt som helst.
Barnen har gjort jätte fina små kransar av papper och silkespapper. De kommer att vara så undertbart söta.

Jag kommer verkligen sakna dom allihopa i höst när jag ska sluta. Vissa dagar vill man göra allt för att komma därifrån, andra så vill man jobba med dom hela livet. Fast så kanske det känns på andra jobb med.

Men nu känner jag verkligen att det är min tid i livet för studier.
Jag är singel, har inga barn, så det kan inte bli bättre. Full fokus på studierna (förhoppningsvis)
Kan tänka mig att det är svårt att sitta hemma och plugga när solen gassar utanför, fast kanske mycket lättare på vintern, eller? Då kanske det är varma café med varmchoklad och grädde istället =)
Nej, jag ska verkligen satsa 100% på skolan. Jag ska försöka få så bra betyg som möjligt, och i december när jag är klar (ialla fall med första omgången) och har nått mina mål tänkte jag ställa till med fest =) Det finns alltid någonting att fira =)

God Kväll

Nu har jag precis kommit hem från lilla Sara. Såg en sjukt rolig film, Fansboys, den handlade om ett par killar som skulle försöka sno en Starwarsfilm som ännu inte haft premiär. Det var nog de största fansen jag sett av något slag. Hahaha. Jag har själv inte sett en ända av Starwarsfilmerna ( ja, jag vet, jag ligger lite efter på den fronten) men denna var bara så rolig.

Nu är det bara en jobbdag kvar, sen är man ledig i 3 dagar, ska bli så otroligt skönt. Jag har aldrig någonsin förr längtat så mycket efter att fa ha semester.
Kanske är det för att det är massa nytt som väntar i höst, med studier och allt.

Sen ska jag faktiskt försöka forska vidare lite om vad man kan göra för att rädda klimatet, jag har blivit lite smått insatt i det där tror jag. Och för mig känns det som ett väldigt viktigt ämne. Jag blir så glad av att kunna hjälpa till, aven att hjälpa andra, jag blir inte bara glad, utan mår bra i mig själv med. Jag har ett fadderbarn i Afrika som jag skänker pengar till varje månad. Han är 6 år och har precis börjat skolan, han är så otroligt söt, och man får regelbunden information om honom, man kan skicka brev och presenter. Och jag får även redovisningar på vad mina pengar går till och det känns bra. Det är bara han som ska ha pengarna, ingen annan.

Nu funderar jag på att hoppa ner i sängen och lösa lite korsord, är helt slut känner jag.

Natti natti =)

Körkort

Jag har tagit tjänstledigt i höst för att börja plugga på heltid. Känner att det är rätt tid i livet för det, och jag känner mig väldigt motiverad, skulle heslt sätta igång nu på en gång. Samtidigt som det känns kul så känns det lite läskigt. Har jobbar hela tiden sedan studenten och nu helt plötsligt ska man sätta sig vid skolbänken. Gulp. Men det kommer säkert gå bra får vi hoppas.
Känns skönt att få en paus i arbetslivet.

Sedan tänkte jag på att om jag ända ska plugga kan jag lika bra passa på att plugga till körkortet med. När man ändå håller på menar jag.
Så har man lite mer tid till att övningsköra med pappa med.

Ska nog gå in och skriva ut alla ansökningspapper till körkortstillståndet och gå och göra ett syntest =)

Onsdag

Vaknade upp till sol idag med, Helt underbart. Då vi inte har någon värme på jobbet så blir man glad för varje solig dag. Det blir varmt och skönt inne. Men idag skulle den komma tillbaka så man kan ju hoppas.

Nu är det bara 2 arbetsdagar kvar, sedan är jag ledig i tre dagar. Det ska bli så skönt.
Misdommarafton är en mysig högtid tycker jag. Det är verkligen så somrigt, alla har fina klänningar, kransar i håret, man dukar upp långbord, äter sill och potatis, klär midsommarstången, och alla roliga lekar ska vi inte prata om. Man träffas släkt och vänner. Så mysigt. Jag hoppas bara så innerligt att solen verkligen kan hålla i sig nu. Det flesta går väl på sina semestrar snart, och jag vill då inte komma tillbaka efter hösten och vara blekare och tröttare än innan semestern, bara för att man suttit inne för att regnet öst ner hela sommaren.

Man kanske ska ta sig ner till Skåne området, eller Gotland. Brukar det inte alltid vara sol och varmt där nere? Jag har fått för mig det, och varje gång man tittar på vädret på nyheterna så ser man alltid stora solar och varma grader.

Jag är nog inte den ända som tjatar om denna sol och värme. Tycker man hör folk klaga varje dag på det här. Undrar om det har med klimatförändringarna att göra eller om det bara helt enkelt kallas för svensk sommar? Man kanske borde vara lite mer insatt i det där med klimatet, just nu vet jag inte så mycket, föruton att isarna börja smälta och så.

Hmm, kanske dags att vi människor gör något åt saken så vi kan få tillbaka våra 4 årstider och inte 12 månader med, regn, slask och gråa moln.

Det här är nogot jag tänker fundera vidare på. Och gör som jag, gå eller cykla till jobbet istället för att åka bil och tunnelbana/buss =)

En liten dikt

Satt och tittade igenom mina gamla dagböcker och hittade denna dikt som jag bara älskar =)

DU

Älskar dig mer än livet,
att älska dig tar jag för givet.
Saknar dig varje minut,
kommer sakna dig tills livet tar slut.
Längtar efter att få hålla dig nära,
men att få göra det är mer än jag kan begära.
Att sakna dig är svårt,
men att älska dig olyckligt är hårt.
Längtar efter dig dag och natt,
och att tänka på din kropp gör mig alldeles matt.
Att höra din röst ger smärta.
Att älska dig utan att få älska med dig är grymt nog.
Men outhärdigt nog är det att veta att jag aldrig kommer att få dig igen.......

När jag läste den första gången så kommer jag hur mycket jag tyckte om den, så det var väldigt kul att jag hittade den igen.
Man ska verkligen spara sina gamla dagböcker och små klotterlappar. Väldigt kul att gå tillbaka till när man blir äldre.

Avslutning

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Låååång dag. Först har man jobbat hela dagen, sedan hade i möte samt aslutning. Så nu känner jag mig lite smått trött.
Funderar på att krypa upp i soffan med lite glass och mitt älskade korsord. Det är at arva ner tycker jag.

Avslutningen var väldigt  mysig, fast jag kände mig inte riktigt på topp.
i började med 3 olika lekar, mitt lag vann första omgången och kom 2a i den andra. så det kändes lite skönt. Är lite av en tävlingsmänniska och kan bli lite smått sur om jag förlorar.

Efter lekarna var det dags för mat. Maten hade grekiskt tema då i under tiden medans vi åt kollade in Mama Mia filmen med sing a long version. Vi fick en påse var med lite olika saker i.

En svensk flagga vi skulle vifta med varje gång Stellan Skarsgård kom upp i bild.

En spetsbit vi skulle ha varje gång någon sa ordet bröllop.

Pipa som vi skulle blåsa i när alla "papporna" kom upp i bild.

Partysugrör vi skulle vifta med varje gång det kom en låt.

Där satt vi och viftade och sjöng, mycket kul att se alla kollegorna. Hahahaha. =)

Tack för en trelig avsluting. Lovar att vara mer på topp nästa gång =) 


Rast

Nu har jag äntligen den efterlängtade rasten på jobbet. Så då var jag bara tvungen att skriva lite. Solen skiner för fullt utanför så jag tänkte ta med min kaffekopp och korsord ut och sätta mig. Lika bra att passa på, för det ska tydligen bli regn under midsommar, men vad annat hade man trott?
Fast man vet inte, det kanske blir strålande sol ändå. Fast egentligen bryr jag mig inte (eller där kanske jag ljög lite) men så länge jag är med mina nära och kära så spelar inte vädret så jätte stor roll. Sommaren kommer v'l någongång, förhoppningsvis. Annars blir det utlandet till hösten.

Ikväll har vi möte och avslutning med jobbet, känns lite trist när det är så fint väder, att man ska sitta inne på möte. Men nu är det bara två veckor kvar, sedan: SEMESTER!!!!!! 4 underbart härliga veckor. Jag ska inte lyfta ett finger. Bara göra det jag själv vill.
Ingen klocka som ringer halv sex på morgonen. Man kan ligga kvar i sängen och dra sig hur länge man vill. Äta hur mycket glass man vill, grilla, sola, festa. LOVLEY!

Nopp, nu är det dags för kaffe och korsord i solen =)

Hej svejs

Sol, sol, sol

Godmorgon.

Fick en chock när jag vaknade upp av klockan idag. Solen sken in genom mitt fönster. Trodde först att jag drömde, men insåg att det gjorde jag inte.
Med ett skutt upp ur sängen (det är inte så vanligt) hoppade jag till balkongen och gick ut. Sol, sol, sol!

Man blir verkligen på sådanat bra humör så fort det är sol ute. Fast det kanske inte är så konstigt, vem gillar inte sol och värme?
Jag älskar i och för sig vintern, fast med massor av snö, sol och jukdoft. Men när var det en riktig vintrig jul senast?
Det var ju när man var liten och var i pulkabackarna hela dagarna. Nu kan man vara där max 3 ggr under vintern. Sedan är det bara slask, grått, slask, grått.

Fast nog om vintern. Soooolen är här.

Ikväll har vi avslutning med jobbet. Först ska vi ha vårat vanliga månadsmöte. Sedan blir det Singstar med tema Mama Mia och grekisk mat. Men aldrig aldrig att jag ställer upp på att sjunga. It´s a big no no =)

Men det ska bli kul att se när alla andra skämmer ut sig =)

Nu är det dags att ta cykeln och cykla till jobbet =)

Jaha, nu då?

Nu har jag läst ut sista Twilightboken. Så vad ska jag göra nu?
Det är nog en av de bästa serier jag någonsin läst. De tre första böckerna läste jag ut på en gång, men nu när jag läste den sista så ville jag inte att den skulle ta slut så jag har väntat in i det sista med att läsa ut den. Men någongång måste det ta slut. Känns faktiskt lite sorgligt.

Kanske ska man börja skriva på en femma? =) Sommaren kommer säkert ändå att regna bort, vad passar då inte bättre med att skriva en bok?

Som sagt, de bästa jag läst, man har kommit så nära inpå karaktärerna känns det som.
Jag måste erkänna att i ett avsnitt i slutet av boken så flödade tårarna, fast inom mig så visste jag att det skulle bli bra till slut, för så är det väl oftast.

Men innan jag började läsa så sa jag till min kompis:
- Jag vill inte läsa ut den här boken, för att jag tror den kommer sluta sorligt och inte som jag vill att den ska sluta.
Fast den slutatde heeelt perfekt.

Så nu ska jag ge mig ut i bokhandelns djungel och plocka på mig några nya bra serier. Perfekt för lata dagar på stranden, om det blir några, annars nerkrypen i soffan, med te, choklad och regnet som smattrar utanför.





Så var denna saga slut



Forstätta på en femma ?

Misdommar i skärgården

Jag sitter här och funderar på om jag ska packa min lilla väska och fara ut till landet över midsommar. Inte för att jag har så mycket andra val men det lyckas alltid hända något extra kul när man ska åka iväg.
Fast egentligen känner jag bara för att vara några dagar ute i skärgården med familjen. Bara få ta det lugnt och njuta av att vara ledig. Det känns som man  behöver det. Eller rättare sagt kroppen behöver det.

Nu har det varit så mycket på jobbet, möten hit och dit, snart semester och alla är bara som yra höns överallt. Känns som att kroppen har tagit semester men inte hjärnan.

Jag älskar att vara ute på landet. För det första tycker jag om tystanden och lugnet, men det bästa av allt är att det inte finns några måsten.
På kvällarna spelar vi alltid kubb, grillar och dricker lite vin på bryggan, det är så himla mysigt.

Men det bästa av allt är när jag och pappa åker ut med båten och lägger nät. Och varje gång skrattar vi lika mycket när vi fastnar i näten. Hahaha, snacka om storstadsmänniskor. Fast förra sommaren fick vi en stor gädda, som i och för sig skrämde livet ur oss båda, då vi trodde den var död tills den började sprattla som en galning =)

Nej, jag hoppas på sol och värme så kommer det bli en underbar midsommar helg ute i stockholms skärgård.

Mysig dag

Idag har jag haft en riktigt mysig dag hemma hos Sara. Regnet har öst ner hela dagen så vi har legat inbäddade i soffan och tittat på två super roliga filmer. Ätit en super god lunch och snart blir det dags för middag och en sista film innan jag ska hem och nanna =)

Imorgon är det jobb igen, fast skönt med bara en 4 dagars vecka, då det är midsommarafton på fredag. Hoppas verkligen att det kommer att vara fint väder då, så man kan klä sig somrigt och göra fina kransar att ha i håret. Och självklart dansa runt midsommarstången och äta sill och potatis på bryggan.

Så, snälla snälla sol kom till oss nu =)


En mycket rolig film =)



Hahaha, denna var rolig.

Härlig kväll

Igår var jag och Sara på Fridays och åt middag. Det var så mysigt. Vi fick ett bord på uteserveringen. Under infravärmen så vi hade det så varmt och skönt. Vi hörde hur regnet smattrade på taket.

Maten var underbart god. Vi köpte 2 olika rätter och delade på dom =)
Kyckling valde vi båda. Jag tog en Chicken Fingers BLT och Sara tog en Chicken Fingers med honungs senap. Mums mums mum.
 
Till efterrätt tog vi varsin Strawberry Daiquiri Ultimate. Den vara såå god och man fick sommarkänslor direkt. Fast man orkade bara en, den var lite väl stor. Vi satt där och hade det trevligt, pratade. lyssnade på deras bra muik, nästan bara 50 tal =)

Efter det åkte vi hem till en killkompis och drack vin på hans balkong och spelade BUZZ på hans PS. Det var riktigt kul så det måste jag köpa.



Jag dansar loss till en bra låt =)



Jag använder sugröret som mikrofon =)



Sara var på topp



 Sara njuter av den goda drinken



Mums mums mums =)

Lidingös renaste hem

Så, då var jag äntligen klar med städningen. Fast inte för att det gjorde så mycket att man städat hela förmiddagen eftersom regnet fortfarande öser ner för ovanlighetens skull.
Jag har dammsugit hela lägenheten, torkat alla golv osv.

Sedan fick jag ett ryck att städa i garderoben. Jag rensade och vek om alla kläder. Man ska ju inte klaga att man inte har något att sätta på sig i alla fall =)

Det blev 2 fulla påsar till Röda Korset också =) Känner mig alltid så bra när man kan hjälpa andra. Så nu får det lite kläder.

Nu blir det lite lunch. Sedan ett långt härligt bad innan jag ska klä på mig och sminka mig inför kvällens bravader.

See you.

Vad hände nu då? Allt blev kursivt och det går inte att ändra tillbaka.... Suck. Jaja, då får det väl vara så nu då =(

Twitter

Tack Sara för att du visade denna underbara sida.

Twitter är en sida, liknande Facebook fast egentligen mycket mycket roligare. Här kan man "follow" kändisar, det vill säga det kändisar som har Twitter. Man kan skriva frågor till dom. Följa vad de skriver och vad de gör i vardagen. Precis som i Facebook kan man skriva status och det är såååå kul att se vad kändisarna gör.

Några av kändisarna har sidan enbart för sina fans, vissa har det för de är kul, precis som vi andra.

Jag som är riktigt kändis galen älskar sidan.
Skulle vara kul om man någongång fick ett svar av någon. fast en del av dom har en hel drös med followers. Men man kan ju alltid hoppas. Annars är det bara kul att kika omkring på deras sidor.

Dessa kändisar föjer jag just nu =)




Underbart fina Chad Michael Murray



Säger bara: Oj oj oj. Kan man bli vackrare en Robert Pattinson?



Jag är lite av ett The Hills fan.
Lauren Conrad



Nicole Richies liv är roligt att följa





Likaså Paris Hiltons



Oj oj oj. Jag finner inga ord
Jensen Ackles från serien Supernatural



Oj oj oj. Jag finner inga ord 2
Jared Padalecki från serien Supernatural



Och självklart är jag en follower av min bästa kompis Sara



Godmorgon

Godmorgon världen!

Igår hade jag en jätte mysig kväll för mig själv. Köpte pizza och massor av gott.
Fastnade framför filmen Ett päron till farsa i LA. Hahaha, han är inte klok, gud vad jag skrattade.

Köpte även Amelia Sommar och ville genast fixa på balkongen och baka massa goda sommar tårtor. Synd bara att vädret i verkligheten inte är som det är i tidningarna, med sol, uppdukade bord med jordgubbar, roséviner, bakelser mm.

Ikväll blir det Fridays med bästisen Sara. Det ska bli riktigt mysigt. Älskar deras mat och hela stämmningen på restaurangen.

Nu blir det att dammsuga och diska, inte lika kul men det blir fint när man är klar =)





Laddat för egokväll =)

Egokvällens start

Nu är det dags för min egokväll =)

Har köpt mig en pizza, choklad och ostbågar =) Undrar hur många kilometer  jag måste springa imorgon för att få bort allt =)

Men har man egokväll så har man.


Nu är det dags för pizzan, lite vin och The Hills säsong 3.







En liten blomma

Att en liten blomma kan göra en så himla glad.

Denna söta blomma fick jag av ett barn på jobbet idag, för hon gick på sommarlov och jag ska sluta. Kommer att passa pefekt i mitt rosa/vita rum =)




Söt blombukett =)

Egokväll

Från att varit en solig och varm förmiddag, så är det nu kolsvart ute och regnet vräker ner. Sitter och har rast på jobbet och vill bara åka hem och sätta på mjukisoverallen och krypa upp i soffan.

Ikväll så ska jag ju ta hand om vovven. Sedan är det bartömmning. Men jag har bestämt mig för att ha en riktig  Egokväll hemma, med bara mig själv. Jag ska köpa mig en pizza som var evigheter sedan jag åt, naturgodis, Ben & Jerrys glass och massa annat gott. Sedan tänkte jag hyra en riktig tjejfilm. Antingen en komedi eller en riktig snyftare. Jag ska krypa upp i soffan, med mjukisarna, ett glas rosé och bara njuta njuta njuta.

Jag älskar fotbad och att sitta och fixa med naglarna, så det ska jag också spendera kvällen med. Jag ska inte göra någonting annat förutam att bry om mig själv. Det är verkligen inte ofta man gör det, speciellt inte på helgerna då det heslt ska hända tusen saker. Så ikväll så tänkte jag faktiskt passa på. Vädret är inte så kul ändå.

Imorgon har jag tänkt att jag ska fixa och dona lite hemma. Städa och rensa ut min garerob, kan säga att det behövs verkligen. Just nu ser det ut som ett bombnedslag där inne.

På lördagkväll blir det dags för  Fridays med Sara, sedan är vi hembjudna till en killkompis för lite vin och spel i hans nya superfina lägenhet.

En riktigt myspys helg med andra ord.




Nya byxor

Åhhhh. Jag har verkligen världens bästa föräldrar. Mötte upp mamma ikväll för en promenad med hunden och fick 2 par super snygga byxor.

Tack så mycket mamsen =)





Dessa var så underbart sköna. Lite utsvängda och kommer vara såååå snygga till ett linne och ett par högklackade skor till alla sommarfester =)



Ett par lite rockigt sommar fräscha byxor. Kommer också bli jätte snyggt med ett par högklackade, men även med ett par snygga ballerinaskor =)

Snart slut

Gaaaaaah!!!!

Nu har jag snart läst ut sista Twilight boken. Hur ska jag klara mig utan dessa underbara böcker?





Sol sol sol

Ååååh. Solen har hittat hit. Genast blir man på mycket bättre humör =) Och dessutom så är det fredag imorgon. Yeeeey.

Helgen blir ganska lugn och skön skulle jag tro. Imorgon ska jag ta hand om familjens lilla vovve så hon slipper vara ensam. Fast det är bartömmning på ett ställe här på Lidingö, så kanske jag går dit och tar ett glas vin bara.
På lördag blir det middag och massa goda smoothiedrinkar på Fridays. Love the drinks there!!!!! Och maten är sååååå himla god. Mums mums mums.

Jag hoppas verkligen att solen kommer stanna kvar nu. Vill gå i klänningar och inte vara fullt påklädd. Men som man säger: Typiskt svensk sommar!

Men i höst bär det i alla fall av utomlands. Ska bara njuta, sola, bada, shoppa. Åååå vad jag längtar.

Måste ge mig ut på bikinijakt. Har ju sett min jag vill ha från Ed Hardy men vet inte riktigt vart man kan köpa den i affär. Känns lite läskigt att beställa via internet utan att pröva innan.

Nu ska jag ut på en kvällspromenad med mamma och vovven. Min underbart snälla mamma har köpt nya byxor till mig. Hon är så snäll hon. Köper alltid massa saker =)





Många sådana här fina sommarkvällar vill vi har. Här är min älskade lillebror Victor på landet förra sommaren



Godmorgon världen

Regn, regn och åter regn........ Kan man annat säga än att detta är svensk sommar? Så fruktansvärt trist. Man ska inte behöva jeans och jacka när det snart är mitten på juni.

När jag vaknade i morse såg jag inte ens huset mitt emot för att det var sådan dimma.
När man vaknar, så kikar man försiktigt upp, håller tummarna och bara hoppas så innerligt att solen skiner gemon gardinen. Men lika besviken blir man varje gång.

Man kan ju hoppas att det blir fint väder till midsommar så att man får klä upp sig lite ialla fall.

Och att platta håret, det kan man ju glömma i denna fukt, tar 2 minuter sen ser man ut som ett troll ändå.

Nääää, ge mig soooool och värme nu! På stört!!!

Innan kl 22

Nu ska jag faktiskt ta och krypa ner under täcket med en skvaller tidning, choklad och min älskade nalle Lars-Bruno =)
Har en sådan huvudvärk och känner att det var månader sedan jag lade mig i god tid. Annars har det bara varit sena kvällar och tidaiga morgonar, även i morgon bitti ringer klockan otroligt tidigt.

Har verkligen vart en jobbig dag idag, jobbade sent, regnet har öst ner, man känner sig trött, irriterad, häning mm.

Så nu känner jag att jag är värd att hoppa ner i sängen tidigt och njuta av det goda =) (det ända jobbiga är att man måste upp och borsta tänderna, när man väl lagt sig så skönt, fast vad gör man inte för choklad =))


Nu säger jag, min vovve Fanny och Lars-Bruno Natti natti....





Min första nalle jag fick när jag föddes av min morfar, följer med vart jag än sover över =)




Fanny älskar att ligga på sitt täcke med en filt över sig





Här ska smaskas både skvaller och choklad =)



Make up store

Ååhhh vad jag älskar Make Up Store. Skulle nog kunna köpa upp hela butiken tror jag.

Hamnade inne i en butik igår. Och kom ut med lite saker. Dock inte så mycket som jag önskade =)

Men cad som hamnade i kassen var ett vax, superduper mascara, en underbar lösögonskugga, två hårspännen (medans man sminkar sig osv) och en ögonbrynsrakhyvel =)


Nästa gång blir det STOR shopping =)


Kusinerna

Här är kusinerna på min ena kusin Johns student i fredags =)





Kusin Eleonore, John, jag och min lillebror Victor

Testing.....

Bara testar en sak =)

Ny vecka

Då var det dags för en nya vecka med nya möjligheter efter en helt fantastisk helg, med fest, student och show. Inte känner man sig så pass utvilad som man kanske borde. Men så kul jag har haft.

Denna vecka händer det också lite olika saker.

Ikväll ska jag in till stan och fika med Sara, sen blir det hem till henne med lite Ben & Jerrys och Supernatural. Imorgon fyller min älskade mamma år, så då ska vi in till stan och äta middag.
På onsdag ska jag gå Blodomloppet på 5 km ute på Djurgården. Hoppas så innerligt att det blir fint väder och inte regnar.

På torsadag ska jag på bio. fredag är det bartömmning på ett ställe här på Lidingö och så ska jag ta hand om min älskade lilla Shih Tzu hund Fanny, tvättstugan på lördag och på söndag, hmmmm? Va inget inbokat. Hoppsan =)


Ha en kanon dag =)

Dagböcker

Hahaha. När jag städade hittade jag mina gamla dagböcker. Guuud vad det var roligt. Vad mycket man gjort som man glömt bort.

Ikväll blir det att krypa upp i soffan och läsa alla med en kopp te =)




Dreamboard

Fick tipset att göra en dreamboard.

Nu är jag äntligen klar med min och har hängt upp den ovanför min säng =)

Det är lite blandade texter och bilder.




Frukost/lunch

Blev så akut sugen på varma mackor, så jag var tvungen och rusa ner till ica och handla....

Smaskigt blev det.

Nu ska jag städa lite, sen blir det in till stan =)





Smaskigt blev det =)

Vilken show

Vilken show! primaDONNOR, den var helt otrolig. Jag skrattade så jag grät. Låtarna var bra, dom var bra, allt var bara super.
Men det ända tråkiga, som vanligt är att svenskarna är sååååååå tråkiga. Klappa händerna ibland, men en annan vill ju bara ställa sig upp och dansa me. Men nej, nej, vi sitter och tråkar på våra platser. Vissa ska verkligen inte gå på show/konsert mm.

Innan showen åt vi jordens godaste middag. Jag åt oxfile med primör grönsaker, den bara smälte i munnen så mör och god den var. Till efterrätt åt jag den godaste och då menar jag GODASTE mjölkchokladpanacottan som någonsin skådats. Mamma åt en persikocheescake, den ska vi inte heller tala om. Var länge sedan man var ute och åt och allt bara var perfekt. Efter maten tog jag en Mojito, den smakade verkligen Mojito, annars när man är ute så är det bara vatten och is känns det som, men denna var heeeelt gudomlig.

Vi satt kvar vid bordet när showen började, och som sagt, en helt otrolig show. Ibland undrar man vad alla får allt i från.

Japp, detta var en kväll jag kommer tänka tillbaka på i trista tider.

Tack min älskade mamma och pappa för en supertrevlig och underbar kväll.

Showdags

Nu bär det snart av till Hamburger Börs och showen primaDONNOR.

Det ska bli så otroligt kul. Ska se den med mamma och pappa, och innan showen börjar ska vi äta middag på restaurangen. Mys mys mys =)

Detta blev kvällens outfit











Ha en super trevlig kväll alla söta!


Dagens outfit




Dagens outfit betsår av jeansleggings, och min älsklingströja med snyggingen Edward Cullen från Twilight som min bästa kompis Sara har gjort till mig







Sverige-Danmark

Ikväll möter Sverige Danmark Råsunda.

Jag tror matchen slutar 2-1 till Sverige.

Heja heja heja heeeeeeeja!!!

Hade jag inte vart upptagen ikväll så hade ni garanterat sett mig på Råsunda.






Så här glada vill vi alla vara efter kvällens match =)

Heje Sverige friskt humör!!!!

Veckans vill ha 3

Denna underbara mysdress från Juicy Couture ska snart bli min. Älskar färgen, älskar märket. Har ett par rosa ballerinaskor från Juicy Couture som jag bara ÄLSKAR. Önskade att det fanns en affär här i Sverige som bara sålde från det märket. Jag skulle då vara stamkund kan jag säga...


Bulgarien

Nu har jag min min älskling Sara betsämt at vi ska till Bulgarien i höst. Och vi ska bara dit! Så nu är det spara somm gäller.
Vi har pratat så länge om att åka iväg, men det blir aldrig av. Men nu så ska det bli det.
Sola, bada, äta goda middagar, paraplydrinkar. Såååå underbart. Skönt att dra iväg också när vädret är som tråkigast här hemma.

Jag har hittat ett favorithotell som jag vill bo på. Victorias Palace. Ett jättefint och vackert hotell i Sunny beach.

Vill åka nuuuuu!!!!!




Victorias Palace. Snacka om dröm hotell



Var det nu vi skulle åka ?



Jag älskar verkligen vattenrutchkanor i alla dess former =)

Trevlig kväll

Kvällen i går var mycket trevlig. Hemma hos Kusinerna fick vi en mycket god buffé, vin och massa bubbel =)
Alla kusinerna satt ute på altanen, dock mycket kallt men vi trotsade kylan och satt ute ialla fall.

Efter det blev det presentöppning =) Han fick mycket fina saker.

Sen gick jag hem till en kollega som hade sexparty, haha, fanns mycket roliga saker man kunde köpa där =)
Efter ett tag drog jag och min kollega, hennes kille och kompis iväg på en slutskiva på Lidingö. Men vi kände oss dock som mormor och morfar så vi stannande ett litet tag, sen blev det taxi hem. Fast jag hade en otroligt trevlig kväll.

Alla var glada och verkade ha kul....

Tack Michelle för en trevlig kväll hos sig och tack kusinerna för en super trevlig mottagning.
Tack Nike för skumpan. Hahahaha =)

Puss


Skumbad

Åhhh vilket underbart bad =)

Ljus, skum, ett glas rosé och självklart min twilightbok. Nu är jag såååå redo för denna festkväll =)

Nu ska här fixas och donas =)




MUSE

Yeeeeeey. MUSE kommer till Hovet i Stockholm den 24 oktober. Jaja, det är jätte långt kvar men biljetterna släpptes idag. Jag älskar verkligen att gå på konserter. Och snygga är dom också ;)

Och jag ska gå med min älskade Sara.
Hon är ju 100 ggr mer ett MUSE fan än vad jag är, så hon hoppar högt av glädje =)

Har du börjat bocka av dagarna gumman? =)












Fin fina pojkar ;)


Studentmottagning & tjejkväll

Idag är det en riktigt festlig dag =) Först  tar min kusin studenten, sen efter det är det tjejkväll hemma hos en av mina kollegor. Och efter det vet man aldrig vad som händer.

Äntligen ska jag få ha på mig min nya fina klänning. Har längtat sedan den låg i påsen på väg från affären. Har bara inte riktigt bestämt mig om jag ska platta eller locka håret. Hmmm?!

Innan alla festligheter ska jag fixa lite hemma. Sen ska jag krypa ner i ett bad med massor av skum, ett glas rosé och Josh Groban på högsta volym. Mmmmmm myyyys. Sen ska jag sminka mig och göra mig iordnig.

Tror denna dag kommer bli underbar. Synd bara att det är regn, regn, regn och grått,grått, grått.

Men som sagt, blir nog bra ändå =)

primaDONNOR

Yeeeeeeeeeeeeeeey =)

Ska på Hamburger Börs och äte middag och titta på primaDONNOR på lördagkväll. Älskar verkligen att gå på shower, man blir så glad i hela kroppen. Har sett Mama Mia både på svenska och engelska, After Dark vara bara så rolig, så den skulle jag kunna se tusen gånger till. Mama Mia filmen hamnade direkt i hyllan och har gått på högvarv många ledsna och regniga kvällar =) Och vem har inte fixat biljetterna om inte min heeeelt underbara mamma.

Åhh vad jag längtar..... Jippiiiiii =)



Back at home

Nu har jag kommit hem från en kväll på stan med min kära mamma. Hittade både skor, klänning och en kofta/blus. Såååå fina saker. Nu längtar jag tills fredag så jag kan ha klänningen och koftan på mig. Skorna ska jag ha till vardags. Hoppas bara att det blir fint väder. Sagt att det ska bli regn på fredag, det hoppas jag inte när vi ska på studentmottagning. Mina kusiner bor i villa och brukar alltid duka upp så fint utomhus på tomten.

Tack min underbara mamma för alla fina saker. Älskar dig =)

Nu ska jag snart ta ett långt skönt skumbad. Det är man väl värd?



Min nya underbara klänning (man känner sig nästan som en prinsessa i den, massa tyll under)






En så söt kofta jag kommer använda så ofta jag kan





Dessa kommer bli mina favorit skor i vår/sommar. Man kan ha dom till allt: klänning, jeans, kjol, leggings mm




När hon går i sina gyllene skoooor =)

Shopping med mamma

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Äntligen, har längtat innan jag ens kommit till jobbet.

Så nu ska jag bara bfixa mig iordning och sen ska jag in till stan med min mamma. Ska köpa en klänning och skor. Min lilla stora älskade kusin tar studenten på fredag, sen  är det tjejfest efter det så då måste jag ha något fint på mig. Mamma har alltid bra råd och smak så henne är perfekt  att gå på stan med. Sen träffas man ju inte så ofta när man inte bor hemma längre så varje tillfälle är bara roligt. Fast vi har kontakt nästan varje dag, så bor vi bara 5 hus ifrån varandra så jag ska absolut inte klaga =)

Men ibland har man fullt upp med sitt så man hinner inte ses bara.






Jag och min älskade mamma i midsommras





Min kära pappa i midsommras


Mysdag efter jobbet

Igår hade jag en riktig mysdag efter jobbet. Solen gassade som bara den, åkte till Lidingö Centrum och shoppade till mamma, hon och pappa var nämligen på landet hela helgen så hon fick en morsdag present i efterskott.

Jag köpte en picnic korg fylld med, en handuk, en bok, skrubbhandskar, flipflopp och plastmuggar. Allt man behöver för en dag på stranden. Det är min älskade mamma värd.

Efter det så mötte jag upp en kollega och drack ett glas rosé på en uteserviering. Undeeeerbaaar värme. Jag blir så lycklig i hela kroppen.
Sen var det dags att hämta vovven och fixa och dona hemma. Sen kom Sra förbi på middag, kycklinsallad. Skulle kunna leva på sallad. Det är så himla gott.

Puss

RSS 2.0