Usch!

Det här med att söka jobb är verkligen inte kul. Bläää. Har nu kikat runt på en massa jobbsajter och skrivit CVn hit och dit, men vad ska man göra? Ett litet studiebidrag från CSN kommer man inte långt med. Börjar få lite panik om jag ska vara ärlig.
Men det är bara att söka på och hoppas att någon nappar, väntar svar från O´Learys, samt att jag ska ringa ett café imorgon efter kl 15, så det är bara att hålla alla tummar man har.
För ett jobb måste jag ha. snarast.

Så nu håller vi tummen.



Nu är det bevisat

Att sex gör dig friskare. Läste på cosmopolitans hemsida att nu är det bevisat att sex gör dig friskare. Så nu kan vi pausa gymkortet och terapeuten.
Det gör oss även mycket gladare och piggare.

"När du njuter fullt ut duschas hjärnans belöningscentrum med en rad lyckohormoner. En av dem heter dopamin.
– Det är ett ämne som kan ge en enorm euforisk kick, nästan som en drog" säger Åke Pålshammar som är lektor i psykologi vid Uppsala universitet.

Ja då ska vi väl skatta oss lyckliga om nu så är fallet =) Inge mer baconfeber, snoriga näsor mm. Så nu får alla singlar ge sig ut och leta upp en partner ;)




Tror jag flyttat i rätt årstid

Pratade med pappa och har även sett på nyheterna att heeela Stockholm står stilla. Att tunnelbanorna inte går ovanför jorden och att det är en massa ersättningsbussar mm. Guuud vad jag är glad att jag inte bor där just för tillfället. Så säger de att folk ska stanna hemma från jobbet. Ja, det är ju verkligen lätt att bara ringa och säga att man blir hemma.

Här nere I Skåne fungerar iaf trafiken som den ska verkar det som. Skönt. Bara för vi har gula och gröna bussar =) Hahaha. Nejdå men just nu känns det som att jag verkligen flyttade i rätt årstid. Man ser bilder på allt kaos och det är verkligen KAOS!

Själv har jag det lugnt och skönt här ute på landet =)





Snökaos. Nej tack

Bild tagen från google


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Gör nånting annorlunda i dag. Upptäck nya platser. Du kommer att göra en väldigt trevlig bekantskap



Disney Channel och kaffe

Godmorgon alla sötnosar. Hoppas att ni sovit gott, det har jag, fast jag drömde en bra skum dröm inatt, kommer inte ihåg så mycket just nu, men det brukar komma under dagen, den handlade af om hundar som hade tassarna bak och fram????? Ja precis, normalt.

Nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och dricker kaffe och tittar lite på Disney Channel. Myspys.

Igår var jag och Jennys kille ute och gick igen, men igår var det bra segt, men vi tog oss runt på ett nytt rekord, i söndags när vi började tog det 1,5 timme, i måndags 1,15 timme och igår precis en timme, så det var vi nöjda med, fast jag fick jätteont i foten och har det fortfarande, vet inte men jag tror att jag gått i fel skor bara, måste köpa ett par riktiga gå skor. Sedan tog han bilen runt för vi var så nyfikna på hur lång sträckan är, vi har tippat lite på ett par kilometer men det är svårt att veta exakt, men nu har vi sträckan och den är 6.9 km. Jäkligt bra jobbat att gå ut och gå den varje kväll.

Idag blir det lite plugg och sedan ska jag packa lite, åker till min underbra älskling imorgon bitti. Som jag längtar. Han jobbar på dagen men sist när jag åkte ifrån honom så hade han smugglat ner en nyckel i min västa. So cute ♥ Så när jag packade upp mina saker så låg den där. Bara för att jag skulle kunna åka dit precis när jag vill =)

Därför tänkte jag åka tidigt och sedan åka och handla och överraska med en god middag =)

Puss


Sonia Rykiel

Sitter vid datan och har lite halv tråkigt. Chattar, och surfar runt lite, har allmänt tråkigt. Då kommer Jennys kille hem från jobbet, på vägen in har han tömt brevlådan ute, och in kommer han med ett stort paket till mig. Jag blir jätteförvånad. Ser att det är från mamma iaf, på handstilen på paketet, jag öppnar det och där i ligger min först ett brev, sen min favorittidning, 2 såååå snygga tröjr från Sonia Rykiels kollektion och ett jättfint armband från henne.
Jag blev så glad att jag nästan började gråta.

Dessa två tröjor och armband var det. Kommer bli sååååå syggt till mina jeans =) Bilderna är från hm.com.








Tusen tack min underbara mamma. Älskar dig ♥


Sommar och glass

Alltså nu längtar jag så att jag spricker. Att bara få öppna altandörren, gå ut på den varma gräsmattan helt barfota, lägga sig i gräset med en islatte, bada i poolen, läsa en bra bok, åka iväg till stranden, alla fina sommar kläder. Åhhhhhhhhh!!!

Såg att det kommit upp en ny grupp på Facebook, nåt liknande: Må FAN ta den som gnällar att det är för varmt i sommar.  Hahahaha, jag tyckte att den gruppen var lite rolig faktiskt.






En Chanelglass kanske?


Fast i företagsekonomins värld

Jag hatar verkligen när man fastnar i ett ämne, när man bara sitter och glor in i datorskärmen och fattar absolut nada. Bläää vad jobbigt det är, men jag känner mig galet duktig som inte har gett upp, utan jag kämpar på, tror faktiskt att jag börjar närma mig slutet på denna uppgift, sen är det bara alla andra kvar. Men man känner sig så otoligt nöjd när inlämningarna minskar och man kan bocka av vart efter man är klar.

Nu ska jag gå ut och ta en cigg (ja, jag ska sluta) sen ska jag in och fortsätta.

Heja, heja, heja =)


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Du är kreativ nu. Du kan göra så att alla får en synnerligen trevlig dag. Kärleken kanske blomstrar!



2 dagar kvar

Tills jag får pussa och krama på min älsklimng igen. Åh vad jag saknar honom, nu har jag inte sett honom sedan förra måndagen. Alldeles för många dagar. Han berättade igår att han har beställt biljetter till Alice i Underlandet 3D den 7 mars, det ska bli riktigt kul att se den faktiskt. Min underbara älskling.

Idag har jag faktiskt lite ont i benen, jag och Jennys kille tog samma runda igår med, men med 15 minuter kortare i tid, tyckte jag va bra jobbat för att vara andra dagen. Men nu har vi bestämt att vi ska gå denna runda varje dag, galet skönt. Idag ska vi ta bilen och se hur lång den är, vi har bara gissat, men vore kul att se den riktiga längden.

Men som sagt på torsdag åke jag till Malmö, så då måste jag ut och gå själv, ska inte sunka ihop bara för jag inte är här hemma, ska försöka få med mig älsklingen också =)

Idag ska jag försöka plugga lite, maila lite och ringa några samtal. Så så roligt ska jag ha det.

Hoppas att ni alla får en toppen tisdag.

Puss

Då sätter vi igång

Nu har jag skrivit upp veckans alla studier, så nu är det bara att sätta igång. Usch. Jag har noll motivation idag känner jag, men jag SKA INTE skjuta upp pluggandet nu. Lika bra att bara sätta igång. Där med basta. Så kallt te så man kan inte göra något te iaf, så då sitter jag hellre inne i värmen med mjukisar, en kopp kaffe och läser istället.

Puss



Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Du planerar för en resa eller en fest och du kan behöva hjälp och stöd från andra. Tänk praktiskt.



Början av en ny vecka

Så var det måndag igen. Fredag, måndag, dagarna mina veckor verkar bestå av just nu. Men men , det är väl skönt att tiden går fort så det kan ta och bli sommar snart. Vore inte helt fel.

Helgen har vart bra härligt. Skumpa och tjejsnack i fredags, 30 årsskiva i lördags och igår var det en lugn dag, en lite för lugn dag för våran del, jag var så otroligt rastlös. Bläää. Men på kvällen gick jag och Jennys kille ut och gick ca 7 km. Helt underbart. Det var så skönt så vi har bestämt oss för att gå ut och gå varje kväll nu. Det var inte så kallt heller, men idag r det typ -20 och det är verkligen INTE OKI!

Idag ska jag se över veckans studier tänkte jag, se vad som ska göras och sedan är det bara att sätta igång och plugga. På torsdag åker jag till älsklingen. YEEEEEEEY! Jag saknar honom så otroligt mycket, åkte från honom i måndags så nu är det en helv vecka sen. Blä. Vill till honom NUUUUUUUUU!
Men men, den som väntar på ngot gott väntar alltid förlänge, eller hur? =)

Hoppas att ni alla får en bra start på veckan.

Puss

Nu bär det av

Ett glas vin, färdigsminkade och iordning fixade. Nu drar vi på 30 årsskiva. Ha en toppenkväll alla snyggingar där ute ♥



30 årsskiva

Hej hallå.

Sitter här och kollar på Hogan Knows best, riktigt roligt program =)

Igår hade vi en mkt trevlig kväll med skumpa och en massa skitsnack. Mysigt värre.
Men jag får verkligen en sådan skallebank av skumpa, jag vet inte varför, jag blir aldrig bakis, oavsett vad jag dricker, men just skumpa får skallebanken att bryta ut.

Ikväll är det iaf 30 årsskiva hos en av Jennys kompisar, så det ska bli rktigt roligt. Vet dock inte vad jag ska ha på mig men det löser sig säkert. Det har ju kommit typ en halvmeter snö så det känns ju inte så jättekul att klä sg i kjol och lågskor.

Tänk om det var sommar, så kunde man ha satt på sig ett par jeansshorts och ett snyggt linne och ett par högklackade skor..... Ååååååh snälla sommar, kom hit!

Skumpatajm


Åh vad jag blev sugen på en Cosmo


Bloggkriget som inte går att undgå

Ingen har väl kunnat missa detta bloggkrig som pågår överallt. Jag tycker att det är ganska så, ja, jag vet faktiskt inte, jag menar bara, vad är det som händer egentligen? För ett tag sedan visste inga vad bloggar va, nu har nästan varje människa en blogg, ung som gammal, kille som tjej.

Jag tycker att visst får man skriva vad man vill i sin blogg, men ärligt, man behöver väl inte vara så hemsk som vissa verkligen är? Jag menar är det en blogg man inte tycker om, läs den då inte, hitta en annan du tycker om.

Visst, jag erkänner, jag läser bloggar jag inte tycker om, men bara för jag tycker det är kul att se hur vissa beter sig. Men jag skulle aldig kunna skriva te. elaka kommentarer. Om det är något man inte gillar så kan man skriva något i stil med att: Ja, men så skulle ng inte jag säga eller dyligt. Men men. Lite kul är det =)

Jag känner inga av dessa bloggare som håller på, så jag kan inte yttra mig för 5 öre om vem som har rätt eller fel. Jag kan bara gå på min egen känsla och känna vem som verkar vara den mest hyfsade.

Varför jag ens bryr med vet jag inte, men kom igen, ALLA ÄLSKAR vi skvaller och så =)

Så ja, vem håller jag på då? Det har ju startat olika team, och varför jag ens bryr mig vet jag inte, men som sagt, kul att läsa om vad som händer och hur det slutar.

Jaja, haha, roligt =)


Så då säger jag: Team Peyre




Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Ha tålamod med nära och kära. En konflikt är möjlig nu. Det är nöjen som borde stå i fokus i dag.



Äntligen fredag

Så var det åter fredag. Vilken härlig dag. Idag har jag inte gjort speciellt mkt, min data har vart lite sjuk så jag har inte kunna plugga, men nu mår den bra igen =)

Så ska väl se över mina arbeten lite tänkte jag.

Ikväll blir det bara en massa mys med Let´s Dance och lite vin, imorgon blir det plugg på dagen och 30 skiva på kvällen. En mysig helg helt enkelt.

Jag hoppas att ni alla haft en toppen fredag so far.

Puss

Pluggfri kväll

Nu är min mage full med pizza, men dock så orkade jag inte så mkt för jag har bara ätit några mackor idag, men då blev det massa över som jag kan äta senare =)

Jag har tänkt att ta en pluggfri kväll ikväll. Satt hela dagen och kvällen igår, samt hela dagen idag, så nu ska jag slänga mig på soffan med en kopp kaffe och kolla op O.S sen börjar det någon film på 3an klockan 21.00 som jag tänkte kolla på. Känner mig helt slut så det blir nog tidigt i säng ikväll. Skönt värre!

Men imorgon så är det tillbaka till verkligeheten igen.

Jag hoppas att ni alla ha en mysig torsdagskväll.

Puss



Paus

Nu har jag suttit vid datorn sedan 9 i morse så nu känner jag att jg är välförtjänt en paus, så nu bär det in till stan. Skönt och idag ska vi lyxa till det med pizza till middag. Guuuuuud så gott det ska bli. MUMMA!

Har även pratat med min älskade mamma idag, det kändes helt underbart att få höra hennes röst. Jag saknar dem såå otroligt mycket, men hon sa att hon och pappa skulle komma ner någon helg. Åhhh vad jag längtar.

Puss

Utmaningen klar

Har suttit med en utmaning hela morgonen och nu är den färdigskriven och inskickad, så skönt. Vet inte riktigt vad som har hänt men motivationen är på topp känner jag. Känns så otroligt skönt måste jag säga.

Nu ska jag sätta fart med lite andra uppgifter tänkte jag, lika bra att fortsätta när man känner sig på topp =)

Puss på er.

Man kan inte annat än att böla


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Det här blir en trevlig tid. Se till att du får utlopp för dina kreativa talanger. Ha lite kul.



Christian Louboutin

Hade en ganska så rolig dröm inatt. Jag drömde om Christian Louboutin skor =) Hahaha. Min dröm är att äga ett par och jag tror inte att jag är ensam om det. Men iaf, drömmen var såhär:

Jag var inne i en skoaffär med min pojkvän och såg att dom sålde ut Louboutinskor för 3800 kr vilket jag då tyckte var toppen, jag gick och letade efter storlek 38 och fann ett par klassiska svarta pumps. Men jag köpte dom inte. Sen ångrade jag mig så vi gick tillbaka, med då hittade jag bara skor med öppen tå vilket jag inte ville ha, men tillslut fann jag en 38a och tänkte att då måste det finnas en till, så jag letade och letade, tillslut fann jag min älskade sko.
Jag köpte dessa och var såååå lycklig.

Men sen, i drömmen så spelade min kille teater?!?!?? så han skulle ha ett uppträdande som vi skulle gå på, så när vi kom dit så satt jag där med min älskade skokartong, jag skulle sätta på mig skorna, men upptäckte till min fasa att där låg bara en svart sko!!!!!!! Den andra skon var en röd jättesliten gammal sko. Jag fick panik ocg frågade var min pojkvän var, de sa att han hade gått upp på sen.

Sen vaknade jag. Hahaha, jag kan aldrig sluta förundras dessa drömmar som kommer, hahaha.




Bilden är tagen från

debutanteclothing.com


Vår/sommar outfit


Untitled

Gjort med egen drömoutfit att ha till våren ch sommaren.


Nu får det vara slut på pluggandet

Nu har jag suttit och pluggat konstat sedan 10 i morse = snart 12 h, förutom en paus för middag. Så nu tänker jag minsann krypa ner i sängen och läsa min bok, som inte handlar om hotell, administration och liknande. Natti natti!


Så nu byter jag bok från denna:


Hotellskolan

Till denna:



Infiltratören, en galet bra bok enligt mig


Bästa godiset när man pluggar

 


Miss my baby


Så j***a grym!

Så grymt bra! Fick en inlämningsuppgift idag som jag har 4 v på mig att göra. Vem är redan klar? Säger bara: Paris Hilton, ta dig i baken, jag ska ta över Hilton Hotels!!!!!!


                        


Sötaste pojkvännen

Jag har nog den gulligaste pojkvännen =) Aaaaaw ♥

Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Ta itu med en del reparationer på hemmaplan. En familjediskussion kan bli livlig. Alla har åsikter.




Godmorgon everybody

Disney Channel och en kopp kaffe, kan morgonen börja bättre =)

Dock har inte träden blommat ut, blommorna kommit upp, gräset har inte blivit grönt och solen skiner inte. Jag kan inte packa badväsken och dra till stranden. Varje dag väntar jag men ingenting händer. Men det duger lika bra med en mörkgrå himmel, 1 meter snö, kallt och ruggit.
Man behöver ju inte vist, å att säga =)

Idag blir det plugg för hela slanten, ska börja på en massa nya arbeten, det kommer bli 4 tuffa veckor framöver känner jag, det är inga små arbeten som jag ska skriva, men det kommer att bli kul ändå tror jag. Det är ju inom de ämnen jag tycker är kul så det ska nog gå bra.

Det är väl det som händer idag, fast vem vet, kanske mina drömmar om sommaren kommer, inte för att jag tror det men man kan alltid drömma =)

Puss

Dr House

Sitter och tittar på Dr House. Alltså jag måste ju bara erkänna att det är ju inge större fel på hans utseende ;) Oki inte speciellt snäll men ack så sexig =)




Sommar, sommar och sol....

Satt och tittade på lite bilder från i somras. Ååååååh vad jag längtar efter sommaren. Värme, sol, grillning, kubb, bad, klänningar, fest, midsommar. Som jag längtar.




Jag på landet



Jag med 2 kineser på en kryssning



Skååål!



Vi var på en mysig båtresa i skärgården



Vackra Alex när vi var på väg till Vaxholm

Jag fixar fiskespöt ute på landet 


Nu bär det av

Nu äker vi och skaffar träningskort. Nu är det slutsnackat om att vi ska, snart, imorgon osv.

NOW IT`S TIME =)

Back in Hässleholm

Nu är jag tillbaka i Hässleholm, kom hit igår kväll. Mysigt. Men det var tomt utan babe inatt måste jag erkänna, saknade hans snarkningar.

Men idag ska jag och Jenny in och skaffa träningskort, så imorgon bitti smäller det. Yeeeeey. Måste fylla Ipoden med en massa bra träningslåtar, så har ni bra tips så säg gärna till =)

Idag har jag bestämt mig för att ta en pluggfri dag, det behövs ibland och jag har lämnat in allt som ska lämnas in så jag känner mig nöjd och stolt.

Så det blir istället lite tvätta, fixa och dona, ska skicka lite mail osv. En lugn mysig dag i Hässleholm helt enkelt =)

Puss sålänge.


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Ta tillvara på alla möjligheter att ha lite kul. Sportaktiviteter, nöjen och en semester står i fokus.



Gynning vikarierar i Förkväll.

Det gillas skarpt!!!!!!! Så nu blir det Förkväll varje dag kl 17.00. Jag tycker denna tjejen är helt galet underbar.
Så nu kanske programmet blir lite roligare igen, älskar hennes personlighet, hon får mig på bra humör helt enkelt =)



Dagens outfit





Tröja: HM

Jeans: LEE

Klocka: Triwa

Armband: Thomas Sabo


Alltså, jag trodde verkligen att

jag skulle dö!!!!!!

Går runt i lägenheten och fixar och donar, sen hör jag bara en massa bang ute i trappen, flög till dörren och tittade i kikhålet (nyfiken i en strut), vad ser jag? En massa människor med masker i ansiktet och tupgaser på ryggen och en alluminiumväska.
Mina tankar: Nu spränger de huset!!!!!!!! De stod precis utanför älsklingens dörr. Jag trodde jag skulle ***** på mig. Rusade ut på balkongen för att se om man såg några bilar eller så utanför, inga bilar, men en massa brandmän som typ hade en övning. Hjärtat i halsgropen!

Men ärligt, kan man inte förvarna om sånt, te.x sätta upp en lapp i trappen eller lägga i brevlådorna? Jag trodde verkligen att jag skulle dö, fruktansvärt läskigt.

Tänk själva att bara höra en massa liv utanför dörren så möts man av män i dräkter, maskar, väskor och gastuber....... Kanske bara är jag som är lättskrämd, men detta var ruggit.!

Nu har jag iaf lugnat mig lite.


Städtajm

Nu blir det städtajm = dammsuga, torka golv och allt det där. Jag är väldigt pedantisk av mig, vilket jag har arvt av min kära mor =)
Sen ska jag ta ett härligt bad, packa ihop mina saker och sedan se över veckan studier. Sen kommer älsklingen hem, då blir det att säga ehjdå och åka hem till Hässleholm.

En givande dag :D

Hej så länge =)

Puss



Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Du är ambitiös i dag! Inget kan hindra dig från att förverkliga ett projekt. Det är allt eller intet!




Ny vecka

Så var det åter måndag och idag bär det hem till Hässleholm. Sen får jag inte träffa min babe förens nästa helg, men det kanske är bra, så man får sakna varandra lite Det är ju tur att han jobbar på dagarna iaf, annars hade vi väl gått varandra på nerverna :D Skämt och sido, jag kommer sakna honom massor iaf ♥

Men jag vet ju vad jag har och göra iaf, öppnade upp schemat för de 4 kommande veckorna och jag kan ju säga att det var ju ingen lek iaf. PUH! Så att sitta rastlös lär jag ju inte behöva iaf.

Igår sökte jag och tittade efter något jobb, hittade 2 väldigt intressanta på O´Lerays i Malmö som jag sökte, riktigt spännande faktiskt så jag hoppas verkligen att de hör av sig.

Jag hoppas att ni alla haft en mysigt ocg rolig helg, det har jag haft =)

Puss


Nu blir det alla hjärtans dag mys

Kvällen har lugnat ner sig och det är dags att inta soffan med älsklingen. På bordet har vi gelehjärtan, choklad och vin. Så har även min underbara älskling bakat bröd så det blir lite nybakat bröd med ost. GOTT!
Han är så duktig min älskling, men imorgon lämnar jag honom för att åka hem till Hässleholm, hade inte riktigt planerat kläder för nästan 2 veckor så. Men ska bli kul att få mina kaffemorgonar med Jenny igen =)

Snart är det även säsongens sista avsnitt av I en annan del av Köping. Vi får ju inte missa våran favorti Tobbe såklart. Jag tycker att han är heeeelt underbar.

Puss på er alla glada därute.

Roadtrip

Nu har vi precis kommit hem efter ett par timmars roadtrip =)
Riktigt mysigt faktiskt, vi har åkt runt som bara den, var så långt ner i Sverige man kan komma i Ystad, vi har även åkt igenom Falsterbo, Tomililla och Lund. Åkt efter havet hela tiden. Så mysigt och avkopplande. Jag älskar verkligen att åka bil långt och länge.

Nu blir det lite kaffe och mys i soffan sen är det dags för matteprov och skicka in geografi uppgiften, men kvällen avslutas nog med lite alla hjärtansdag mys framför en bra film eller något hoppas jag =)

Hoppas ni haft en bra dag so far.

Puss puss

Sommar sommar sommar

Så här snygg vill jag också vara på stranden i sommar!



Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Du får ett givande utbyte av idéer med närstående i dag. Ni är ärliga och uppriktiga. Var lyhörd.



Alla hjärtans dag

Godmorgon på er sötnosar, hoppas att ni sovit gott. Det har jag iaf =) Hela natten bredvid min älskling och jag har inte hört han snarka en endaste gång :D Skönt värre.

Nu sitter vi här i soffan, jag med datorn i knät och bloggar, älsklingen bredvid med datorn och kollar på lägenheter, gud vad mycket fint det finns. Man vill bara flytta till något nytt och åka och köpa massa fina saker till. Lovley. Ja sen har vi ju våra kära kaffekoppar bredvid oss och barnprogram i bakgrunden =) Så som det ska vara =)

Idag vet jag inte vad som händer, det är ju alla hjärtans dag så det blir väl lite extra mys med babe och jag måste plugga lite.

Imorgon bär det av hem till Hässleholm, så Jenny: Now it´s on med träningen, nu finns det inga hinder. Kommer hem vid nio tiden imorgon bitti bara så du vet ♥ Så nu blir det . träna, träna, trääääna =)

Ha en underbar alla ♥ dag mina fina.




Åka skidor

Åh, fick ett sådant himlans sug efter att åka iväg och åka skidor med familjen, vi har gjort det ett par gånger förut och jag verkligen älskar det.

Sist så hyrde jag och min lillebror Victor ett par, öh, hmmm vad hette det nu då? Jaha, har man börjat tappa minnet nu med. Just det, mini blades, miniblades (sitter det ihop?), såååå galet roligt var det. Åhhhhhhh, jag vill, jag vill, jag vill nuuuuuu!





Skumbad och tända ljus

Den där lilla vilan var bra skön =) Älsklingen satte på en film men jag somnade som en stock. Nu ska jag ta med ett skumbad, tända lite ljus och en skvallertidining, kanske lyxa till det med ett glas vin =)

Älsklingen håller på att baka semlor, saffranemlor med lingongrädde. MUMMA! Sen ska han laga en smarrig middag, eller jag tror den blir det vi har inte ätit det förut, men det är kassler med basiklikasås, broccoli, och lite annat samt med ris, ska bli spännande.

Smsade med lillebror idag, han ska ut och äta med mamma och pappa, gör lite smått ont i hjärtat att jag inte kan vara med dom, saknar dem så fruktansvärt, men snart ska jag åka hem och hälsa på igen.

Puss

Pastaholic

Nu har vi vart och ätit lunch och vart och handlat. Har tänkt på en sak, jag är verkligen en pastaholic, jag kan leva på pasta med tillbehör, så fort jag tänker på middag, lunch mm så vill jag bara ha pasta. Är absolut ingen potatistjej utan äter det bara när jag är bortbjuden och det är det som bjuds. Men men. I just love pasta =)

Nu blir det en liten powernap framför en film, känner mig helt slut, och en kopp kaffe såklart =)

Puss




Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
En konflikt är möjlig med auktoriteter. Är det verkligen värt besväret att börja bråka? Bit ihop.




Lördag och det betyder

MELODIFESTIVALEN!!!!!!!! Fast iof så tycker jag att det har blivit totalt totalt värdelöst. Det blir verkligen bara sämre och sämre, vilket är väldigt tråkigt men men, på något sätt så måste man ändå titta. Det har väl med en liten tradition att göra kanske, att man liksom måste se det.

Köpte slagerbibeln förra helgen och ska jag vara ärlig så känner jag knappt igen någon av artisterna kväll. Det skulle vara Andreas Jonsson då, och Eric han är väl Molly Sandéns kille va? Fast jag har aldrig hört han sjunga, para sett han i skvallertidningar med Molly om det nu är han.

Igår var det en lugn kväll, pratade med min älskade mamma, kollade Let´s Dance och det otroliga roliga programmet Solsidan, någon som sett de? Hahahaha, så galet bra.

Nu ska jag snart fix mig iordning tror jag, sen blir det att åka och handla lite, babe ska äntligen få sitt citrongräs som han har längtat efter =)

Puss på er.




Idag ska babe äntligen få sitt kära citrongräs

Källa till bilden


Erin Brockovich

Killen har somnat, jag känner mig lite små deppig och har hemlängtan, saknar mamma och pappa. Köpte t.om hem biskvier för att pappa älskar dom (jag också), kändes lite bättre då. Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på Erin Brockovich som går på ettan, kommer antagligen somna så nu säger jag:

Natti natti!




Biskvi = pappa ♥


Lycka

Precis pratat med mamma. Min älskade mamma ♥

Nu är vi vänner igen

jag och min dator =) Jag har skrivit klart hela mitt arbete utan ett endaste krångel. Yeeeey. Kanske bara för att det är fredag och allt. Skönt värre måste jag säga.

Nu är det bara att börja på nästa uppgift. Ska skriva ett arbete om personuppgiftslagen. Spännande värre.

Puss


Min lillebror - romantikern

Pratade med min lillebror, han är bara så söt. Han har precis skaffat en ny flickvän, aaaw. Dock hann jag inte träffa henne när jag var i Stockholm för hon jobbade, men min lillebror verkar glad och då är jag glad. Iaf så frågade han vad vi skulle göra på alla hjärtans dag, jag sa att jag inte visste, att vi inte planerat något, då berättade han vad han skulle göra för sin tjej och det var bara så gulligt.

Han har köpt en massa rosor som han ska lägga som ett hjärta på sängen, sen har han köpt flytljus (lampor) som man lägger i badet så lyser det upp vatten i rosa (hennes favoritfärg) sen ska ha göra en gång från hallen till vardagsrummet med värmeljus. Detta har han kommit på helt själv, så galet gulligt. Jag blev alldeles glad när han berättade. Jag frågade om de skulle äta middag och så, men han tyckte det blev för mkt så det blir en filmkväll. Hon kan ju inte annat en bli rörd av detta.

Min älskade lillebror ♥

Jag och världens bästa lillebror på en kryssning i sommras


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Det här är ett utmärkt tillfälle att planera långsiktigt. Du vill verkligen lägga manken till nu.




Matteprov idag

Blääää, jag hatar verkligen matte och idag har jag prov, dock hemma framför datorn eftersom jag läser alla mina ämnen på distans, men tänk om datorn stängs av mitt i allt? Hmmm, får fråga babe om jag får låna hans dator, men det vet jag iof att jag får, det har han sagt men jag känner mig själv så börjar jag pilla på den så går väl den också sönder, har ju redan gjort så den hängde sig och hans bakrundsbild och allt försvann, så jag ska inte röra den när han inte är hemma.

Sen ska jag även lämna in min geografi uppgift idag, den jag satt och skrev på igår men ja, just det, datorn stängdes av, så då gav jag faktiskt upp. Alla säger att jag får spara vid jämna mellanrum, men jag kan ju inte sitta och spara varannan minut, då kommer det ju ta hela dagen och sitta och skriva, men men, om det är det ända sättet så.

Ska försöka skriva ihop någon bra jobbansökan och skicka runt till lite olika cafér och så, måste ha ett jobb, får bara studiebidrag fram till maj, sen är det kört för min del om jag inte får tag i något jobb, har vart inne ganska mkt på arbetsförmedlingen men de har nästan inget, så då tänkte jag om man skriver ett litet trevligt brev så kanske någon nappar, tar vad som helst, vikariejobb eller liknande.

Nej, nu ska jag läsa mina dagliga bloggar sen blir det plugg.

Ha en toppen fredag.

Puss

Nej men det var ju roligt

att datorn stängdes av när man suttit och skrivit halvt som halvt klart ett helt arbete! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Vadå essäform?

Jag sitter totalt fast. Har skrivit klart hela arbetet i geografi, men ser nu att det hela ska skrivas i essäform, fattar ingenting...... Är det bara jag som är dum? Har googlat runt på essäform och har väl lite fattat hur det ska skrivas, men hur kan man göra det på endast en faktabaserad text som jag har?

Nä, nu måste jag gå ut i solen ett tag, få lite frisk luft och handla lite mat innan jag forstätter med detta.

Essäform, det var det värsta......

Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Ta tillvara på en chans att resa bort. Kärleken, sportaktiviteter och umgänge med barn står i fokus



Italiensk restaurang

blev det igår. Hur mysigt som helst.
Älsklingen kom hem efter jobbet, jag satt och försökte plugga lite men var alldeles för trött och hungrig för det. Så vi tog oss varsitt glas vin och fixade oss iordning och åkte in till stan.

Vi hittade en italiensk resturang som såg väldigt mysig ut vilket det även var. Vi delade på en jättegod förätt med parmaskinka och melon och till varmrätt tog älsklingen en pasta med fläskfile och jag en pasta med lax, smakade jättebra.

Som vanligt när man har ätit så tar matkoman över så vi åkte hem, älsklingen ville ha kaffe så han tog sig en kopp och jag gick och lade mig och läste min super braiga bok.

En väldigt mysig kväll, det gäller verkligen att lyxa till vardagen ibland, det hela blir liksom lite roligare då =)

Idag blir det en massa plugg, ska skriva en uppsats om hållbar utveckling, roligt värre. Sen blir det att baka kladdkaka till babe vilket jag looooovade igår så då måste jag ju göra det =)

Puss på er


Inget serienummer

Nähä och vad fan ska jag göra då??????

Ringde till support angående min data, berättade som det var och då var de tvugna att ha serienummret, hittade inte det men med mycket om och men så frågade killen i luren om det fanns en vanlig enkel vit lapp under datan, ja svarade jag, då sa han att det är där serienummret har suttit men antagligen nöts bort för att jag haft den i knät.
Jaha sa jag och undrade vad jag skulle göra, han undrade om jag hade kartongen kvar och då svarade jag att den kan ligga hemma på min vind i Stockholm (om jag nu har dn kvar, brukar inte spara sånt) men att jag nu bor i Skåne.
Då svarade han så snällt att man inget kan göra utan serienummer....

Men man borde ju kunna få ett litet tips eller en idé. Är den trasig8ja, klart att nåt är fel på den)  är det batteriet, ska jag lämna in den, men icke. Inget serienummer, ingen hjälp.

Nähä, tack så mkt...........................

Måste ringa support

för min dator stängs fortfarande av heeela tiden. Livrädd att att det ska hända när jag sitter och skriver ett arbete, så hinner jag inte spara, visst kan jag spara vart efter men den stängs ju av när som.... Buuuhuhuuhuuuhuuu!!!!!

Nä, måste ringa support och kolla vad det kan vara för fel på den stackarn......

Drömmen om Elin och Niclas

Ja, det var dom jag drömde om inatt. Elin Kling och Niclas Wahlgren.

Helt galet. Jag drömde att vi var på någon trädgårdsanläggning eller liknande, det var iaf en massa blommor dä och Elin skulle göra en intervju med mig. Så vi plockade fram vita fina trädgårdsmöbler och ställde vid en massa fina blommor, helt plötsligt springer jag och Niclas på en äng medans det är några som fotograferar. Vi skulle se kära och lyckliga ut, vi rullade runt i gräset, gjorde fina hoppbilder mm.

Tillslut sitter vi där vid bordet och äter en super god middag och småpratar. Sen vakande jag, hur det blev med intervjun har jag ingen aning.
Det var lite mer men svårt att beskirva alla detaljer men den var verkligen så verklig, och när jag vaknade var det som om att allt hade vart på riktigt.

Drömmar kan vara bra konstiga ibland.

                
Elin Kling




Niclas Wahlgren


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
En diskussion kretsar kring frågor som rör hem och familj. Ta itu med en del reparationer nu.



Pluggtajm åter igen

Hej på er.

Hoppas att ni alla har sovit gott, det har jag iaf, fast vid 5 tiden i morse var jag tvungen att gå upp och lägga mig på soffan och läsa lite, ja, han snarkade inatt igen :D Min lilla älskling, men när han gick upp vid 6 så var jag halvt som halvt vaken och han kom in med en kopp kaffe till mig, det tyckte jag var lite gulligt.

Hade världens härligaste dröm inatt, tänkte skriva om den sen, måste komma ihåg alla detaljer, men jag vet att jag var så gald när jag vaknade, fast jag vet inte alls vart den kom ifrån, helt galet =)

Denna dagen bjuder inte på så mycket mer en studier, sen bli det pannkaksmiddag. Det är synd att det är så tråkigt väder för jag vill ut och gåååå. Men åker ju snart hem till Hässleholm och då blir det TRÄNING!!!!!!!! Woho, jag och Jenny ♥

Men vi får se, kanske blir en promenad under dagen, klockan har ju bara passerat nio så det kanske klarnar upp lite =)

Men jag hoppas att ni därute för en toppendag på jobbet/skolan/hemma eller vart ni nu befinner er.

Puss


Grattis på namnsdagen

Idag skulle världens sötaste och finaste lilla vovve haft namnsdag. Fast hon nu är uppe i himlen så vill jag säga grattis på namnsdagen.

Grattis på namnsdagen Fanny. Saknar dig varje sekund och kan inte förstå att du är borta ♥



Dagens



Ja tack!


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Oroa dig inte så mycket i dag. Var rädd om din hälsa. Glada nyheter väntar när det gäller ditt jobb.

Oki, har ju inget jobb men änså =)



Tisdag

Hej på er alla söta.

Då var det tisdag igen och idag står, plugg, städning och handling på schemat. Ska börja städa lite här hemma, sen åker jag och handlar och sen blir det och plugga tills älsklingen kommer hem. Sen imorgon ska jag åka hem till Hässleholm tänkte jag, nu har jag vart här en vecka. Egentligen vill jag inte åka hem, men någongång måste man ju.
Jag och min älskade Jenny ska ju köpa träningskort och bli galet snygga till sommaren =) Eller hur gumsan? Det ska bli riktigt skönt att komma igång och jag längtar verkligen. Måste bara få in min musik i Ipoden för den har ju på något sätt lyckats försvinna. Just my luck!

Men nu verkar datorn vilja fungera iaf.... Peppar, peppar, men än har den inte stängts av iaf, så jag hoppas verkligen bara att den vart lite sjuk dessa dagar.

Hoppas att ni alla får en fin tisdag.

Puss

Då gör vi ett nytt försök

Så, nu har jag tagit ett långt skönt bad, peelat mm, lovley. Men när jag kom upp ur badet så var datorn avstängd, men nu ska jag ge den ett nytt försök tänkte jag, måste verkligen fortsätta att plugga. Vad gör jag om den är trasig? Buuuhuuuhuuuuhhuuuuuu!!!!

Tröstar mig med en skål hela saltgurkor, ja jag är knäpp men jag älskar dom =) Dagens lunch :D

(Snart kommer babe hem, yeeey=

Pussar från mig

Gaaaaaaaaah

Jag får panik.

Sitter och pluggar och datan stängs av heeeeeela tiden. Vad är problemet????? Så fort jag gått in på en sida och sedan sitter och skriver något i blocket så stängs sen av....

Kan inte plugga mer nu, skit!

Hjälp, stod de inte nåt i horoskopet idag att något skulle gå sönder???? Joooo. Hjäääälp, min älskade fina lilla data.........


Pluggmotivation

Aaaaw.

Fick denna söta lilla lapp av min pojkvän igår. Så gulligt, så nu tänkte jag att jag sätter den på datan så ger den mig en massa motivation när jag sitter och pluggar, känner på mig att det kommer gå mkt bättre.



Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Pengarna kan rinna genom dina fingrar i dag. En sak kan också gå sönder. Mycket verkar gå fel nu.


Ny vecka nya möjligheter

Hej på er sötnosar.

Inte blivit så ycket bloggande i helgen, men har haft en jättemysig helg.

I fredags kom babe hem efter jobbet, vi tog det lite lugnt och sen bakade vi vår egen pizza, sen blev så otroligt god. Vi tittade på let´s dance men älsklingen somnade men jag satt uppe och tittade på solsidan och drack lite vin =) Somnade också väldigt tidigt.

På lördagen stack babe iväg och jobbade lite, jag satt hemma oxh pluggade och när han kom hem så åkte vi iväg och åt lite lunch och han kom hem vid en jätte vin vårjacka och en kavaj. Sen åkte vi iväg till City Gross och köpte en massa gott till Melodifestivalen. Brieostar, kex, godis och chips, mumma. Åkte hem och dukade upp och bänkade oss framför tv´n med lite vin.

Vaknade galet tidigt igår, så det blev kaffe och barnprogram i soffan (ja, så tidigt var det). Undrar om vi blivit pensionärer? Sen klockan väl blev 10 och affärerna öpnnade så åkte vi till Waynes Coffe och åt frukost, sen bar det av till överallt och ingenstans, Em möbler, härliga hem, Lund köpcentrum och ja, lite överallt, kvällen slutade med en underbart god middag hemma och älsklingens föräldrar, kalops med potatis, det var inte igår kan jag säga. Sen bar det bara av hemåt, ner i soffan, I en annan del av Köping och sedan film.

En helt underbart lugn och mysig helg, mer sådana åt folket.

Puss

Haft en underbar dag med älsklingen

Och nu blir det en fortsatt trevlig kväll ♥

Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Njut av lite ledighet, en romans eller trevligt umgänge med vänner. Barn är också en källa till glädje.



Plugg och melodifestivalen

Godmorgon sötnosar. Eller för mig känns det som förmiddag, har vart vaken hur länge som helst. Drömde om Fanny och kunde inte somna om,  ;(

Men nu efter en kopp kaffe och lite barnprogram så känns det bättre.

Babe har åkte till jobbet, eller han skulle hjälpa någon med något så då tänkte jag passa på att plugga lite, på en lördag? Ja, jag vet, men måste man så måste man.

Skulle egentligen åkt hem idag men stannar en dag till, tänkte att vi skulle ha lite lördagsmys ikväll eftersom min kära pojkvän somnade typ innan Let´s dance var slut så ni kan ju gissa tiden =)
Men han har jobbat hårt i veckan så jag klandrar honom inte, själv satt jag med ett glas vitt och tittade på Solsidan =) Sååå sjukt bra!

När babe kommer hem ska vi åka iväg till Ica Maxi och köpa hem massa gott, det är ju melodofestivalen ikväll och ingen är gladare än min älskling. Not, men han skyller på att det inte finns något annat att titta på, men tror han kanske ser på det för min skull.

Fast helst av allt önskade jag att jag var hemma hos mamma, vi dukar alltid upp med en massa gott, dricker lite vin och gör en lista för låt, kläder, skor osv, så mysigt. Men vi får väl köra detsamma fast via sms =)

Men först plugg och lite städ sen bli det baaaaara mys ♥



Schlagerbibeln är självklart inhandlad =)


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Du gör nya bekantskaper nu. Du kan möta en något udda figur. Det blir verkligen ingen tråkig dag!



Härliga fredag

Äntligen fredag, eller äntligen, känns som veckorna bara består av fredag och måndag, de andra dagarna bara försvinner, lite läskigt faktiskt.
Men fredagar måste ändå vara den mysigaste dagen på hela veckan.

Idag blir det inte mycket annat än att plugga, idag är det deadline för alla arbeten som ska in så jag måste fixa det sista, läsa igenom alla och sådär.
Babe är ändå på jobbet så jag har min egna tid till att sitta och fixa detta.

Ikväll blir det att baka pizza, vi sparade de till idag och åt kasslergratäng med ris igår istället. Pizza = fredagsmys =)
Sen är det ju let´s dance ikväll också, det får man ju inte missa.

Önskar er alla en toppen fredag.

Puss


Dagens pluggoutfit

Har ju inte lagt ut en outfit på hundra år, så vi kör en pluggoutfit. Inte den sexigaste men man måste bjuda på sig själv =)






Företagsekonomi är inte roligt förtillfället

Bläää.

Varför valde jag detta ämne för? Är ju iof väldigt likt marknadsföring som jag läste förra terminen så man känner ju igen en hel del, men roligt är det inte. Just nu håller jag på med en stor inlämningsuppgift, men har fastnat lite, eller inte fastnat, jag tycker bara inte att det är kul så då vill jag inte fortsätta, men jag måste, är ett superstort arbete och det ska skickas in denna vecka.

Men men, bara att kämpa vidare, snart kommer pojkvännen hem och då blir det lite middag.

Heja Michan, heja Michan, heja Michan. Du klara det =)


Dagens middag

GI pizza
från recept.nu




GI Viktkolls tomatsås:
1 1 st förpackning krossade tomater
2 2 msk tomatpuré
1 1 krm malen svartpeppar
salt och malen vitpeppar
1 1 st vitlöksklyfta
Deg:
3 3 dl vatten
0.5 0.5 pkt jäst
2 2 tsk salt
3 3 dl siktat dinkelmjöl
3 3 dl fullkornsmjöl av dinkel
2 2 krm torkad oregano eller basilika
Fyllning:
150 150 g kycklingfile i bitar
Tomatssås
Riven mozzarella
Riven parmesan
Kycklingfile
Chili
Pinjenötter
Rucola

Gör så här

1. Gör degen: Blanda samman mjöl och salt.

2. Måtta upp hälften av det ljumma vattnet i en bunke och smula i jästen. Rör om tills jästen har löst sig och tillsätt därefter resten av vattnet.

3. Blanda ner mjölet, lite i taget.

4. Arbeta kraftigt och länge, 5 minuter i maskin eller 10 för hand, till en slät och ganska lös deg.

5. Tillsätt eventuellt lite mer mjöl. Låt jäsa i 30 minuter.

6. Värm ugnen till 250-275°.

7. Laga tomatsåsen genom att hälla tomatkrosset i en kastrull och koka upp. Krydda den med tomatpuré, salt och svartpeppar.

8. Låt tomatsåsen sjuda på svag värme i cirka 20 minuter. Pressa då ner vitlöken och rör om.

9. Förbered fyllningen: Ansa och skiva kycklingen, skär chilien i små bitar, tomaterna, och riv osten.

10. Knåda degen lätt. Kavla ut den direkt på papper till en stor pizza eller till 4 portionspizzor och lägg på en bakplåt.

11. Bre på tomatsås och lägg på tomatskivorna. Strö över osten, kyckling, chili och pinjenötter.

12. Grädda i mitten av ugnen i 7-10 minuter. Pizzan ska börja "bubbla" och få vacker färg.

13. Strö över rucula och eventuellt över torkad oregano före servering.

Fast jag tog bort kycklingen och ska istället ha en italiensk skinka =)

Mumma kommer det att bli hoppas jag =)


Fast i Thomas Sabo djungeln

Fick ju ett jättefint armband av min underbara pojkvän i tisdags då vi firade 2 månader.
Jag åkte in till stan dagen efter för att jag skulle titta på berlocker, kan ju säga att det fanns ju inte EN utan MILJONER, hon i kassan var så trevlig och berättade att de skulle få in 40 st nya snart. Jag sa att jag har redan fastnat i Thomas Sabo djungeln och allt är min killes fel =)

Men nu kan man hela tiden önska sig nya berlocker vid alla olika tillfällen samt att man kan köpa till sig själv då och så, dock är de inte så billiga, men man måste få unna sig. Igår blev de iaf en berlock som var ett coktailglas, de var hon i kassan som tipsade om det och sa att det var en av hennes favoriter =)

Måste bara säga att jag är så nöjd och att jag har fått en ny hobby, eller hobby kanske man inte kan säga, men jag känner redan suget att få åka in och köpa en ny berlock =)

 

Detta armbandet fick jag ♥


Belocken jag har 298 kr (man kan ha flera berlocker samtidigt)

 

Några av de miljoner berlocker

 

Några till

Ja, inte konstigt att man blir beroende =)

Och dessa är ingenting emot de som finna ute i butikerna. GALET!


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Du har turen på din sida i dag. Passa på att be någon om en tjänst. Allt verkar faktiskt möjligt nu!


Morgonkaffe och nyheterna

Goodmorning sunshines.

Nu har jag vaknat, eller för ett litet tag sedan, men nu sitter jag här i soffan och dricker kaffe och tittar på TV4 nyheterna =)

Inatt fick jag gå ut och lägga mig på soffan, min kära pojkvän snarkade, fast det var inte bara der, jag vakande och kunde inte sova, men de blev ju inte bättre av att han snarkade så soffan fick det bli, var Dawsons Creek på tv =) Sen låg jag och läste lite, normalt klocjkan 4 på natten, men tillslut somnade jag iaf =)

Idag blir det inte så mycket annat en plugg, ska sticka iväg och handla lite med det blir nog allt. På söndag ska mina arbeten vara inlämnade så jag har en hel del att göra.

Men det ska nog gå bra.

Hoppas att ni alla får en toppen torsdag.

Puss

Middagstajm

Är så stolt över mig själv.

Fast älsklingen har vart hemma nästan hela dagen så har jag suttit o köket och pluggat. Så nu är jag klar medännu ett arbete, blir lite arg påmig själv att jag inte börjat tidigare, men vad ska man göra när inte motivationen finns? Men nu har den kommit och jag hoppas att den stannar, för som sagt, jag har en hel del att göra.

Men nu ska jag ta mig en liten paus och fixa middagen, fylld lövbiff med pommed och fetaostsallad. MUMMA!

Hoppas att ni alla har en trevlig och mysig onsdagskväll.

Puss

Världens bästa låt och som gjord för mig

Dreaming, hoping, for another try
I’ve been looking, searching, deeper down inside
And if I loose my way, I’ll find another road
‘Cause I can make a change on my own

I’m moving on and I’m gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I’m moving on

Something, somewhere, that I long to find
I am learning, slowly, one day at a time
That if I loose and fail, I’ll be fine

I’m moving on and I’m gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I’m moving on

(I can move it) To a brighter dawn
(I can move it) Gotta take the fight
(I can move it) I can make it right
I can make it right

I’m moving onnn….
Nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I’m moving on

I can move it, I can move it

Plugg

Nu sitter jag och ska försöka plugga lite. Babe kom hem på fm för att han mådde dåligt så nu ligger han inne på soffan och vilar.
Stackars ♥

Så idag ska jag ta hand lite extra om honom, precis ätit carbonara och ikväll ska jag göra en smarrig middag, men först:

Plugga, plugga, plugga, sen kanske en liten powernap, för jag måste nog sitta och plugga ganska sent ikväll om jag ska hinna med allt.

Puss sålänge.


Gröna/Gula bussar

Vaknade nyss. Ångest kallas det. Låg och läste lite efter att älsklingen hade åkt, ställde klockan på nio, men snooza kunde jag tydligen. Men har haft lite mycket i mitt huvud så det kanske behövdes, men nu sitter jag här med en stor kopp kaffe och ska åka ivähgoch handla och köpa en berlock till mitt fina armband =)

Tror det blir lövbiff fylld med kesella (med smak) pommes och sallad, blev lite akut sugen på det känner jag, sen blir det hem och plugga, var ju därför jag ställde klockan för att jag skulle hinna med allt, men vad göra?

Bara att hoppa i mjukisarna och ta bussen. Visste ni att det har gröna bussar i Malmö, och gula i Hässleholm, var nästan så jag fick en chock när jag kom hem till Stockholm i helgen och fick se de röda bussarna man är uppväxt med =)
Saknar mina röda bussar =) Hahaha.

Men det är mycket billigare att åka buss här än hemma, 18 kr i Malmö och 22 kr i Hässleholm, helt galet. Hemma blir man ju ruinerad att åka kommunalt.
Sen kan man köpa en familjebiljett då man är 2 som åker då kostar de 26 kr för båda. Som om ni bryr er, men tyckte det var lite kul, fast det roliga är att t.om bussarna pratar SKÅNSKA, höll på garva ihjäl mig första gången. Hahahaha =)

Puss på er.

Bussen i Malmö

 

Bussen i Hässleholm

 


Thomas Sabo

Godmorgon gullegrisar.

Nu är jag i Malmö hos min underbara älskling.
Som vanligt har han åkt till jobbet och då kan inte jag sova, men ska lägga mig på soffan och läsa lite, sen åka och handla middag och så till kvällen, sen blir det hem och plugga.

Hade en jättemysig kväll igår, vi firade ju två månader, kanske löjligt, vi firar ju inte ett år eller så men iaf så fick jag ett så fint Thomas Sabo armband av honom, jag blev så otroligt glad.

Tack älsklingen ♥

Sen skulle vi åka iväg och äta, han ville inte berätta vart, men han tog mig till restaurangen där vi åt första gången vi träffades vilket var i början av oktober men vi blev offentligt tillsammans i december, sååå himlans gulligt tyckte jag.
Sen åkte vi hem, trötta och proppmätta.
Jag tog ett varmt bad och han låg och tittade på Dr House, sen blev det sängen strax efter tio, kanske därför man är så pigg nu =)

Hade iaf en underbar kväll.

Puss

2 månader med älsklingen

2 månader med älsklingen idag..........




Bloggawards

Tyckte detta var lite roligt så nu ska jag dela ut den till de bloggar jag tycker om. Tog ideén från http://janineaxen.blogg.se/.




Med denna awarden följer lite måsten.
Lägg in den på din blogg.
Länka den till den du fått den av.
Berätta sju saker om dig själv.
Välj sju bloggar att skicka den till.
Länka till dessa bloggare.
Lägg en kommentar i deras blogg om att de fått en award.

Då jag inte fått den av någon så kan jag inte länka den utan jag har länkat till tjejen jag fått den av =)
Men självklart kan jag berätta sju saker om mig själv.

1. Jag har 3 tatueringar
2. Jag är från Lidingö men bor nu i Skåne hos en kompis
3. Jag har 3 syskon
4. Min spindel/ormfobi är inte att leka med
5. Jag ärn en choklad och ostoholic
6. Jag är GALEN i skor
7.Jag har världens bästa föräldrar

Mina awards går till:

www.alltomdanne.blogg.se

www.jozefinemodigh.blogg.se

www.pemjonsson.blogg.se

http://janineaxen.blogg.se/

http://www.elle.se/marie-serneholt

Blev bara fem, får komma på två till lite senare =)


Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
Det är svårt att vara positiv i dag. Oroa dig inte - det är bara ett tillfälligt moln på din himmel.




Då var det tisdag då

Godmorgon alla söta.

Sovit gott?
Det har jag iaf.

Idag ska jag bege mig till Malmö och mysa med älsklingen. Men först ska jag och Jenny ta en tripp in till stan. Hennes underbara lilla Benjamin fyller 5 år idag.

♥GRATTIS SÖTANOSEN ♥

Så innan jag åker ska vi in och köpa lite presenter och fixa tårta, sen tar jag mitt pisck och pack. Just nu känns det som om jag bor på dessa tåg =) Men borde få en rejäl bonus på mitt bonuskort =)

Det är väl det som händer idag, vet inte riktigt vad jag och babe ska hitta på ikväll men någonting mysigt blir det allt. Jag behöver verkligen all närhets och kärlek just nu. Känner mig inte riktigt på topp kan jag säg, men med alla underbara runtomkring så känns det mycket bättre.

Resten av veckan blir det plugg, plugg, plugg och så ska jag söka lite jobb om det finns några därute =)

Hoppas att ni alla får en bra dag.

Puss


Vad har hänt?

Vad har hänt med denna hemsida egentligen? Man kan inte se status, och allting ser bara jättekonstigt ut när jag loggar in och vissa bloggar kan jag inte kommentera?

Moving on


Mysdag

Godkväll alla söta.

Nu har vi precis kommit hem från en myskväll hos Jonna med kaffe och brownies. Mums. Finns inget bättre en choklad när man känner sig lite nere och ledsen. Men det bästa är nog sina vänner som man kan prata med. En mycket mysig kväll.

Annars har det bara blivit lite plugg här hemma, är färdig med ett arbete och känner mig riktigt stolt, nu är det bara resten kvar så jag vet ju vad jag har att göra i veckan kan jag säga.

Ska alldeles strax borsta tänderna och gå upp på mitt rum och lägga mig och läsa min nya bok jag har fått av min älskade mamma. Även fått ett par hörlurar från Paul Fran och en jättefin tröja från Isolde. Kan lägga upp bilder imorgon nu när min kamera funkar och jag har hittat sladden =)

Sov så sött alla söta där ute.

Puss

Nu är det dags

Hej hallå.

Precis ätit en smarrig lunch med Jenny och hennes barn, kycklingsallad. MUMMA!
Idag har jag och Jenny pratat om våra nya liv =) Så ikväll ska vi åka iväg och kolla träningskort, vem vet, kanske kommer man hem med ett. Yeeeeey!
Vi ska även komma på och göra någon form av veckomeny så vi börjar att äta ordentligt. Jag har verkligen slarvat med maten och det är inte bra så NOW IT`S ON!!!!!!!!

Sen blir det lite sola också, ska hem till pojkvännen imorgon så då vill man ju vara snygg, som sagt, känns som jag bott i min mjukisdress sen jag flyttade hit, men firar man 2 månader så kan man kanske se lite snygg och fräsch ut =)

Nu blir det lite mer plugg innan jag och Jenny ska ta oss in till stan.

Puss på er babes.

Dagens horoskop, skorpionen

Dagens horoskop:
En konflikt är möjlig med någon i din närhet i dag. Du kan också göra en ny och spännande bekantskap.


Jaha, det lät ju lagom kul.



Måndagmorgon

Godmorgon.....

Så var det måndag igen. Kom hem välbehållen men förseningar som vanligt. Igår var det bara 45 minuter, men 45 minuter är 45 minuter så jag var lite smått irriterad, men han med sista bussen och kom hem iaf.
Hatar SJ, som om det inte alltid är snö i Sverige liksom. USCH!

Idag blir det att sitta hemma och plugga all day long. Vill verkligen inte men jag måste, ligger efter och måste komma ikapp, jag har bara mig själv att skylla så.

Hade först tänkt att gå ut på en långpromenad men nej tack, snöar som satan, sååå tråkigt. Men det kanske blir bättre under dagen, hoppas det iaf.

Imorgon bär det förhoppningsvis av till Malmö, jag och babe firar 2 månader så vi skulle väl göra något mysigt tillsammans.

Känner verkligen att jag behöver göra saker hela tiden så jag ska sluta slippa tänka så mycket. Jag och Jenny ska börja träna tllsammans (ja, jag vet att jag sagt det miljoner gånger) men now it´s on!!!!!!!!!!!!
Kul att ha någon att träna med, inge kul att åka in själv och ställa sig på ett gåband eller dylikt, men nu har jag en tränigspartner, också där att veta att man har saker att göra, så det ska bli jättekul.

Men denna dag kommer gå åt att sitta och försöka komma igen med skolan, sen när jag har klarat det så kan jag känna mig stolt över mig själv.

Ha en bra måndag alla söta.

Puss


RSS 2.0