Varför ska jag tänka så mycket?

En sak som jag undrar över väldigt mycket är att jag ska alltid tänka så mycket, hmmm, nu gör jag det igen.
Så fort det är någonting så går min hjärna på högvarv och jag ska alltid lyckas att analysera allt. Och ofta tänkar jag bara negativt, aldrig positivt.
Jag säger alltid att nej, nu ska jag sluta tänka och bara köra mitt eget race, men det håller i a en timme, sen börjar hjärnan snurra igen.
Det kan handla om precis allt möjligt, men just nu är det en speciell sak som jag inte tänker prata högt om.
Men att jag alltid ska fundera och knyssla.

Det är speciellt om det har hänt något eller om någon har sagt något speciellt, då kan det gnaga sönder mig.

Nej, jag måste sluta tänka och bara köra. Go for it eller om det skiter sig, så får det väl skita sig då. Inget man kan göra åt saken i alla fall.
Men det är alltid så att jag tar åt mig och skyller på mig själv, att det är mitt fel eller att det är mig det är fel på.

Hmmm.....

Xoxo

En riktigt rolig kväll

Igår hade jag en riktigt bra dag. Först mötte jag upp Sara så tog vi en promenad till centrum och åt lunch, sen gick vi runt och tittade lite och handlade lite smått. Efter det dök Alex upp och vi åkte hem till mig oh fikade. Jag och Sara hade vart på lite partyhumör hela dagen så vi bestämde oss för att äta lite och sedan gå ut och ta en öl.
Vi gjorde en jätte mysig middag med tacos och allt där till. Sedan bar det av till stan och Harry B James, där var det massa band som spelade, lite sådär halvt kul, det var inte riktigt min musiksmak.

När vi hade suttit där en stund dök det upp ett par kompisar och vi drog till Vickan i Kungsträgården, där hade vi det riktigt kul. Det är väl Pride den här veckan vad jag förstår så det var mycket blandat folk. Vi dansade och hade sååå kul....

Tack tjejer för en härlig kväll.

Xoxo

Härlig kväll

Igår var vi på Gröna Lund, vi hade en jätte mysig kväll. Tyvärr var det så himla mycket folk så vi fick köa hur länge som helst bara för att få åka, det var mindre kul.
Mina tjejkompisar var galna nog att åka Insane. Noooo waaay! Det försökte få upp mig i den, men över min döda kropp att jag skulle sätta mig i den. Inte ens om jag fick pengar för det.
Efter den åkturen gick vi och tog en öl och begav oss till Lustiga Huset, lite mer min stil.

Ja vi hade en fantastisk kväll och kom hem väääldigt trötta.

Xoxo



Alex satt med ett programblad på huvudet. Miljoner fiskmåsar flög över oss



Världens bästa Sara







Flygande mattan är rolig



Lite läskig men rolig



Denna kommer jga aldrig, aldrig att åka



Emma, Alex och Sara



Alex, Emma och Sara



Emma, Sara och Alex
Aaaaaaw

Gröna Lund

Sol, sol, sol =)

Nu bär det av till Gröna Lund med tjejerna, Alex, Emma, Sara och jag. Det kan ju inte bli bättre. Lördag, solen skiner, langos, vin, öl och massor av karuseller.
Det värsta är bara att jag är en sådan fegis så jag åker nästan ingenting, jag är verkligen livrädd, inte för att må illa eller så, utan att sakerna ska gå sönder.
Jaja, Alex är lite som mig, hon åker inte allt, så vi får väl titta på när Sara och Emma roar sig =)

Ha en trevlig kväll alla glada =)

Xoxo


Medusa

Goddag alla glada.

Igår var det en rätt så deppig dag från början, men sedan ordnade allt upp sig när jag mötte Sara. Vi åkte in till Karlaplan och åt lite lunch, gick runt på Fältöversten och tittade lite. Så ringde min lillebror och frågade om vi skulle med ut, nja tänkte vi men så blev i alla fall fallet =)

Vi åkte hem till mig och fixade oss, tog en drink och gick hem till Victor. Stället vi landade på blev Medusa i Gamla Stan, först tänkte jag bra, Neeeej en rock klubb, men jag kan säga att det var så länge sedan jag hade så kul ute. Vi dansade och drack och hade bara såååå kul.
Så dit bär det av flera ggr =)

Tack alla för en super solig kväll =)

Xoxo


Förslag tack

Förslag på vad man kan göra en regning grå dag som denna tack???

Xoxo

Fredag

Godmorgon alla glada.

Idag är det fredag igen, fast just nu spelar det ingen roll vad det är för dag för det är SEMESTER =)
Jag har en hel vecka kvar och den ska jag utnyttja till max. Grönan, Vaxholm, Fjäderholmarna, och bara göra vad jag vill. Fast det har jag gjort hela sommaren i alla fall men den sista veckan känns alltid speciell.

Nu fick jag precis ett sms av en tjejkompis, vi ska åka och sola, nej inte ute, får det finns ingen sol i det här landet. Vi ska sola solarium. Jag tänker inte komma tillbaka till jobbet blekare än när jag gick på semester.
nej, nu blev jag bitter också. Men ärligt talat, jag har vart leig i 3 veckor och inte legat på stranden en ända dag. Vad är det då???

Nej nu slutar jag skriva, annars blir det bra klagomål på allt =)

Xoxo

Ice age 3

Har du inte sett den så se den NU =)
Jag säger bara: Hahahahahahahahahahahahahahahahaha =)






Spakväll

Efter besöket hos Nadja bestämde jag och Sara för oss att vi skulle till Åhléns och handla lite spa produkter och gå hem och fixa oss. Jag skulle kunna köpa ihjäl mig på alla dessa saker.
Det blev i alla fall lite nagelack, ansiktsmask med CHOKLAD, oj oj oj, den luktade som om man skulle kunna äta upp den, och så bra var den, hårinpackning mm.
Vi åkte hem till Sara och åt middag, sedan hade vi köpt lite frukt och juicer, sen var det bara att sätta igång. Direkt efter alltihop kände man sig redan som en ny människa. Underbart. Man ska verkligen ta vara och hand om sig själv, det mår man verkligen bra av.

Tog lite kort, men någonting har hänt så det går inte att lägga in dom i datan =(

Nu ska jag ta och krypa ner under täcket, åskar gör det med, hjälp =(

Godnatt allihopa.

Xoxo

Lille lille bebis

Idag var jag och Sara och hälsade på våran älskade Najda. Hon fick sin lilla son i fredags och nu var vi så nyfikna så att vi höll på att spricka. Så idag blev det äntligen av. Det var det sötaste jag sett på länge. Lillen log i och för sig och sov hela besöket, men vi satte oss på sängen och bara tittade på honom. Nadja kan verkligen skatta sig lycklig.
Vi fikade och pratade lite om allt möjligt, om hur fort tiden har gått sedan hon berättade att hon var gravid mm.

Det kommer inte bli svårt att shoppa kläder till den där lillen ialla fall =)

Xoxo


Mot Nadja

Nu bär det äntligen av mot våran älskade lilla Nadja. Min och Saras kompis fick en liten son förra veckan så nu ska vi dit för första gången och fika och bara gosa, gosa, gosa. Jag blir alldeles rörd bara jag tänker på det.
Lilla Nade =)

Önskar dig all lycka till och du vet precis vilka du ska ringa för barnvakt =)

Xoxo

MJ

Godmorgon alla glada.

Igår hade jag, Sara och Alexandra vårat Michael Jackson maraton. Det var riktigt mysigt. Alex hade köpt massa olika DVDfilmer.

Den första vi tittade på var om olika musikvideor, man fick se bakom kulisserna och hur det spelade in. Den andra var olika kändisar som pratade om vad Michael har betytt för dom osv. Den sista DVDn var den bästa av alla: Filmen Moonwalker. Jag vet inte hur många gånger jag såg den när jag var liten. Jag kom ihåg att pappa spelade in den på VHS. Jag grät lika mycket varje gång i slutet, när han förvandlas till ett flygplan. Det var nostalgi att få se den igen.
Jag tror till och med att jag måste köpa den själv.

Vi hade en riktigt lyckad och mysig kväll. (fast jag blev trött och gick hem först)

Xoxo

Michael Jackson maraton

Idag har det vart en riktig fixa och dona dag, tvättat, diskat och plockat. Men sen kom Sara hit och vi åt en väldigt smarrig lunch på min balkong eftersom det för en gångs skull var sol ute =)
Vi åt kyckling, potatisallad och tomat. mycket gott.
Efter det så kom det jätte mycket sol så vi lade oss och solade i varsin solstol.

Nu ska vi strax äta lite middag, sedan bär det av hem till Alexandra för ett Michael Jackson maraton. Vi ska lyssna på hans musik, kolla in hans musikvideor och dricka vin. En riktig tjejkväll, det ska bli riktigt mysigt.

Imorgon ska vi hem till våran älskade Nadja som fick en son i torsdags. Naaaaaaaw =)

Xoxo

Harry Potter

Igår hade jag verkligen en heldag på stan.
Började dagen med en fika i centrum med Jozefine, sedan mötte jag upp Sara och Nikki för en dag på stan. Vi gick runt i flera timmar. Det var en sådan rea så man blev alldeles matt =)
Vi gick och fikade och kunde faktiskt sitta ute för det hade slutat regna.

Efter fikat mötte vi upp Anki och Larsson för att äta middag. Vi hamnade på Tacobar. Sedan var det dags för dagens höjdpunkt. Harry Potter och Halvblodsprinsen. Jag vet inte om jag ska säga att jag blev besviken eller om det var så att jag hade för höga förväntningar, men det var något som gjorde att den inte var som jag hade tänkt mig. Den var lite halv seg och det kändes som det inte hände så mycket. Eller så är det bara så att man blivit äldre sen man började se filmerna. Man kanske får tänka på att det är en ungdomsfilm. Men sen kändes det som att den inte alls var som i boken. Slutet var inte det i alla fall. Men nu har vi sett den och det är jag nöjd med.

Efter filmen åkte vi hem till Sara och kollade på våran favorit serie True Blood. Den är så otroligt bra. Vi drack lite vin och sedan började vi kolla på gamla kort. Hahahahahahahaha!
Vi skrattade så att vi grät. Vi bestämde oss för att scana in alla kort och lägga upp på Facebook. Snacka om att skämma ut andra=)
Jag och Sara har känt varandra hela livet och hittade så många söta kort när vi var bebisar. Naaaaaw.....
Det var faktiskt det bästa på hela dagen. Sitta och dricka lite vin och titta på kort=)

Nu är det dags för tvättstugan och diska lite =)

Xoxo

En riktig heldag

Goddag....

Idag har jag en riktigt rolig heldag framför mig. Nu ska jag i väg till crntrum och äta frukost med Jozefine. Gå runt lite och titta. Sen ska jag möta upp Sara för att åka in till stan. Fika och ikväll ska vi gå och se Harry Potter. Så som jag har längtat, den är över ett halvår försenad. Så det ska bli riktigt kul.

Det känns verkligen som en sådan dag idag. Grått och rena rama stormen ute. Det låter som om mina fönster ska blåsa in vilken sekund som helst.

Nopp, hinner inte skriva nu, måste springa till bussen =)

Xoxo

Myskväll hos Sara

Framåt kvällen så började jag känna mig ganska så rastlös efter en hel dag hemma i soffan, men som jag skrev tidigare så mådde jag inte så bra. Men sen piggnade jag till och gick hem till Sara. Har ju inte träffat henne sedan  torsdags.
Vi satt och pratade lite om allt möjligt, jag berättade om våran roliga kryssning. Sen skulle vi titta på en film som inte funkade, så det blev te och en annan film, men då blev vi så trötta så då gick jag hem.

Imorgon ska vi gå se Harry Potter. Jag är väldigt förväntansfull. Hoppas att den är bra.

Nu ska jag sova.

Godnatt

Xoxo

Ändring av livsstil?

Idag har jag faktiskt mått lite halvdåligt. Och jag vet precis var det beror på. Alldeles för lite sömn och mat och alldeles för mycket roligheter. Absolut inte så att jag har festat dygnet runt  hela sommaren. Fast jag tror nog att kroppen säger ifrån efter ett tag ändå.

Så nu har jag bestämt mig att börja ett nytt och hälsosammare liv. Absolut inte att jag ska bli en tråkmåns som inte gör någonting, men jag ska börja med dagliga promenader nu när vädret tllåter, äta regelbundet och försöka att sova ordentligt.

Jag tror bara att rör man på sig tillräckligt och äter ordentilgt så kommer man bli som en ny människa.

Xoxo från en ny piggare och gladare tjej =)

Underbar kryssning

Då var kryssningen till Hesingfors avklarad. Guuuud vad roligt jag har haft det. Skulle kunna åka igen direkt, men tror inte riktigt att kroppen skulle klara av det.
Båten avgick i fredags kl 17. Innan båten gick satt vi ute på däck och tog en drink. Solen gassade och det var så mysigt.
Efter ett tag gick vi ner till Tax Freen och handlade lite, gick till hytten och fixade oss inför kvällen/middagen.Vi gick upp till buffén. Jag har nog aldrig sett så mycket god mat runt omkring mig förut. Vi blev helt paffa och visste inte vart vi skulle börja. Vi hade en familj bredvid oss som var hur trevliga som helst. Älskar när människor pratar med en helt spontant.

Efter middagen gick vi till en liten pub där det satt en trubadur och spelade gamla godingar. Där träffade jag även en kille från Lidingö, världen är bra liten ibland. Vi forstatte oss upp mot diskot där vi träffade Lidingökillen och hans kompisar, sen var vi med dom hela resan. Det var riktigt kul.

På lördagen var vi i Helsingfors hela dagen. Åt lunch, tog cykel taxi och log och solae i gräset. En väldigt fin stad faktiskt.

När vi gick på båten igen för hemresan satt vi alla uppe på däck och drack öl och solade. Kändes som om man var utomlands och inte på en båt.
En av killarna jag träffade och jag gick och badade bubbelpool. Det var riktigt mysigt. Där träffade vi några som vi satt och pratade med. Sen var det dags för middagen igen =)

Vi tog oss en sväng runt båten och satt på puben igen innan det var dags för diskot =)
Jag har verkligen haft en helt galen och rolig helg.
Det roliga var att vi var tre som åkte från början men det slutade med att vi var ett helt gäng och sådant älskar jag.

Tack alla för en helt fantastisk resa =)

Xoxo




Jag och lillebror Victor uppe på däck



Man såg såklart Lidingö från båten



Victor, Emelie och jag



Emelie och jag



Trubaduren



Micke och Victor



En glad och en trött kille =)



Massa gott =)



Uppe på däck



Jag blev fotad med två japaner =)



Jag och Micke försöker oss på en vals



Grabbarna grus =)



Jag och Micke blev fotade av en fotograf uppe på däck, så självklart köpte jag bilden

 

Uppvisning och massor av folk inne i Helsingfors



Kryssning

Ikväll bär det av mot Helsingfors. Det ska verkligen bli så kul.
Och att man vaknade upp till strålande sol, ja, kan det bli bättre?

Båten avgår klockan 17.00 och middagen är klockan 20.00. Tycker det är så roligt att man har lite tid på båten innan, man kan gå runt och titta, duscha, dricka lite vin och fixa sig iordning.
Det som ska bli mest spännande att i morgon ska vi vara i Helsingfors hela dagen. Kul och se vad som finns där. Hoppas vädret blir så här hela helgen så man kan fortsätta på brännan.

Idag har jag lite att göra, först ska jag fixa lite hemma, hatar att komma hem när man vart borta och det är stökigt, sen måste jag till ödlorna en gång till så de får lite ny mat.
Sen det eviga dilemat. Packningen......
Jag lyckas alltid alltid alltid packa för mycket, ska jag till landet en helg kan jag ha med mig 5 par skor... Hmmmm... För att man är tjej eller?

Nu ska jag i alla fall försöka packa på ett bra sett =)

Hoppas att alla får en skön och rolig helg.

Xoxo

40 h i Helsingfors

Jag har världens bästa mamma, som jag sagt så många gånger förr.
Hon har bokat en 40 timmars kryssning till Helsingfors åt mig, min lillebror och hans flickvän. Båter avgår imorgon klockan 17 och kommer så kommer vi hem på söndagmorgon. Det ska bli så kul, 2 nätter på båten och en dag i Helsingfors.
Frukost, lunch och middagbuffé =) Vilket lyx.
Hoppas på att vädret blir bra så man kan ligga och sola ute på däck.

Tack mamma. DU ÄR BÄST!!!!!

Xoxo 

Underbar kväll

I går fyllde min allra bästa kompis år och vi hade en riktigt mysig dag.
På dan gick jag hem till henne och fikade, lyssnade på Michael Jackson och fixade oss iordning inför kvällen.
Ibland kan jag känna att det allra bästa med en rolig kväll är när man träffas upp innan och gör sig iordning tillsammans. Lyssnar på bra musik, dricker vin och blir på topp.

När vi var klara gav vi oss iväg, fixade och donade lite där vi skulle grilla. Folket började dyka upp och alla var på ett superbra humör och vädret var med oss hela kvällen. Det kanske inte var en jättefin sommarkväll med det regnade inte i alla fall.
Vi grillade, lyssnade på musik, spelade kricket och hade bara sååå mysigt i alla glada vänners lag =)

Det är det som är det bästa med sommaren, man kan vara ute hela tiden, för oavsett om det är sol eller inte så är det alltid varmt och skönt =)

Nej, nu börjar jag känna mig lite rastlös och måste hitta på något.

Xoxo

Sol sol sol

Solen är här. Det kan inte vara sant. Yeeeeeeeeey, som jag har längtat, och tills idag kunde den inte ha kommit bättre.
För idag är det min bästa kompis födelsedag =) Så om ett litet tag ska jag gå dit och fika, sen ska vi göra oss iordning tillsammans inför kvällen.
Vi ska grilla, spela kubb mm, och solen är hääääääär =)

Det kommer säkert bli en riktigt rolig kväll. Hennes kompisar kommer, sen fyller hennes brors tjej också år så hennes del kommer också, så det kommer att bli riktigt nice.

Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig än. Jag vill både vara fin men samtidigt ska vi vara ute så lämpliga kläder vore ju positivt =)

Nej, nu ska jag upp till mamma och pappa. Har inte träffat dom på hur länge som helst eftersom dom har vart på semester.

Xoxo

Grattis världens bästa Sara

Ett jätte grattis till världens bästa kompis som fyller år idag.
Hipp hipp, hurra, hurra, hurra, hurraaaaaa

Älskar dig Saris =)




Best friends forever <3



Xoxo

Storstädning och värme

Inte kunde jag lägga mig och kolla på en film ialla fall. Jag började storstäda istället, fast det skulle jag inte ha gjort. Det är så fruktansvärt hemskt väder. Kvavt och små regn. Känns som om det kommer komme jordens oväder idag. Fast det skulle inte sitta fel, då blir det lita svalare.
Eller så kanske det bara är jag som känner eftersom jag inte sovit inatt. Klockan 05 i morse var jag uppe och kokade kaffe. Hade det inte vart mörkt ute hade jag nog gett mig ut på en promenad, men det var lite för mörkt och tomt ute för min del.

Nu har jag en ren lägenhet i alla fall så nu blir det en dusch, en lååååång sådan för det känns verkligen som att jag ska smälta bort, efter det ska jag vänta på att Sara ska ringa, om det inte blir oväder ska vi ta en promenad till centrum, sen ska jag iväg och städa hos min kompis ödlor, lite smått läskigt men jag ska försöka ta med mig någon som kan hjälpa mig så känns det lite tryggare. Får hoppas på att Sara har har lust, hon brukar också vara ödelvakt.

Nej, nu blir det lite mer kaffe så jag orkar ta mig igenom denna dag, fast på ett sätt är det väldigt skönt med semester, man behöver inte tänka så mycket på tiderna, man kan sova middag, lägga sig tidigt. Göra precis vad man vill =)

Xoxo

Dålig uppdatering

Hej hej alla glada.

Var ett tag sedan jag skrev, fast är det semester så är man inte hemma så mycket. Vädret har fortfarande vart välsigt dåligt, men i helgen var det jätte fint väder med sol och värme.
I fredags var jag ute med några kompisars bår, det var verkligen super mysigt. Jag måste skaffa mig en egen båt =)

Inatt har jag sovit så otroligt dåligt, somnade vid halv ett, sen har jag vaknat med massa ryck var 20e minut ungefär. Har jordens hjärtklappning. Hmmmm, undrar vad det beror på? Tycker att det är så otroligt läskigt när man har hjärtklappning som inte vill gå över.

Idag ska jag hitta på något med Sara. Vädret är mulet men det känns som om det är varmt ute i allafall.
Funderar på att lägga mig i sängen en liten stund till och kolla på en film, annars kommer inte jag orka denna dag tror jag. Känner mig bakis och sliten, fast igår gjorde jag ingenting. =/

Skriver om en stund igen.

Xoxo

Vardagssysslorna klara

Äntligen!

Nu har jag hållt på och fixa och dona sen klockan sju imorse, tvättstugan, vatnnat mina föräldrars blommor, handlat, vikt tvätt, städat och bara irrat omkring känns det som. Men nu är jag äntligen färdig och ska njuta av resten av dagen.

Nu ska jag iväg till centrum och möta en kompis, men nu har solen försvunnit så det kommer säkert bli regn igen, hörde åskan för ett tag sedan.
Hoppas inte det börjar regna, okey om det är mulet, för det är fortfarande varmt ute. Orkar inte sitta inne längre. Ikväll ska vi in till stan. Det är tydligen någon sorts dansgrej där. Massor av folk som ska dansa till Michael Jackson, så det kommer bli jätte mysigt att sitta någonstans, dricka lite vin och få lyssna på hans underbara låter.

Han var verklígen stor, det visste man, men det var så länge sedan man hörde nåt om honom så man har inte tänkt på honom på samma sätt som man gjorde när man var liten. Jag är verkligen uppväxt med honom.
Men nu är han äntligen begravd så nu kan man hoppas på att hans familj lämnas ifred och vi får minnas honom som den kung av pop han egentligen var.

Xoxo

Pinsam hisstystnad

Nu har jag åkt upp och ner i tvättstugan hela morgonen. Då jag bor i ett stort hyreshus så vet man aldrig till vilken våning hissen tar en innan man kommer ner, och alltid är det en lika pinam tystnad om det är någon granne man inte känner.
Som precis alldeles nyss så fick jag åka upp några våningar, in kommer en granne jag bara sett någon gång.

Granne - Hej.
Jag - Hej.
Granne - Fick du dig en liten åktur?
Jag - Ja, man vet aldrig med de här hissarna.

Pinam tystnad uppstår, sedan:

Granne - Hejdå
Jag - Hejdå.

Haha....

Vaknade upp till solsken

Godmorgon alla glada.

Idag vaknade jag upp till solsken, vilket genast får en på bättre humör. Bortsett ifrån att jag haft tvättstugan sedan kl 07 i morse. Känns lite små trist att sätta klockan på rigning när man har semester. Oki om man skulle göra något roligt, men tvätta.
Men man får ta vad man får, det är jätte svårt att få tvättstugetid i det här huset. Fast så kanske det är i alla hyreshus?

Jag är i alla fall klar vi halv tolv så dagen är inte förstörd på det sättet.
När jag har fixat och vikt in allt så ska jag och en kompis ta en promenad till centrum, hoppas det fortfarande är sol då, fast det ser ut som om himlen är väldigt blå.

Xoxo

Michael Jacksons minnescermoni

Precis kommit hem från min kompis.
Idag har vädret verkligen inte vart roligt så vi har suttit bänkade framför tvn hela dagen. Och vilket åskväder det blev. Hua.
Sett 2 bra filmer och så började vi se lite på säsong 1 av True Blood. En mycket bra serie.

Men dagens höjdpunkt var Michael Jacksons minnescermoni. Det var länge sedan jag grät så mycket och det tror jag inte att jag var ensam om.
I början av cermonin så tyckte vi att killarna som kommenterade bara kunde vara tysta. De förstörde hela programet.
Men det var väldigt fina låtar som spelades och tårarna strömmade ner för kinderna. Men  när det brast ordenligt var när Michaels bror pratade och framför allt när hans dotter Paris säger: "Jag älskar honom så mycket" Då brast det, Det gjorde så ont i  mig. Stackars hans familj. Jag tänker verkligen på dom.

R.I.P Michael, men som de sa på cermonin, Nu lämnar de dig i fred =(

Xoxo

Texas Holdem med romerska bågar

Ännu en super mysig kväll med några kompisar. Började  dagen med en runda på stan, lunch och lite promenad runt Stureplan. På kvällen satt vi ute på min min balkong, så otroligt myisgt. Vi bunkrade upp med kuddar och filtar, satte upp parasollet och lyssnade på musik och drack vin.

När klockan började bli lite senare (grannarna brukar inte bli så glada när man sitter försent på balkongen, vilket är tråkigt för man utnyttjar den aldrig annars) gick vi in i köket för att spela kort, de ville Christopher och Pillan ville spela Texas Holdem vilket jag och Sara aldrig hade spelat, vi kom överens om att satsa Romerska Bågar =) Vi spelade på, jag och Sara förstod inte så mycket men oj vad jag vann =) Jag hade hela bordet fullt med cholkad.

Det måste ha vart nybörjartur för ska jag vara helt ärligt så förstår jag fortfarande inte hur det gick till. Hahaha

Xoxo





Min hög med romerska bågar =)




Staplarna var en viktigt del



Hem från stan

Kom precis hem från stan. Mycket folk för att vara så tråkigt väder.
Vi bara strosade runt i Gamla Stan, det var faktiskt jätte mysigt, sen gick vi och åt lunch inne i Gallerian. Det var smaskigt.
Efter det strosade vi bara omkring på Stureplan, kikade in i lite affärer.

Nu ska vi snart sätta och på min fina balkong och dricka lite vin, sen får vi se vart kvällen bär oss =)

Xoxo

Snart snart snart


Städningen klar

Nu är jag klar med städningen, och balkongen blev så fin. Så nu ska jag övertala min kompis att vi ska sitta där ikväll och dricka rosévin =) Det är så mysigt. Massor av blommor, solstolar och sen har jag fått ett litet parasoll av min kompis som man fäster i kanten. Så gulligt.

Det tar emot att städa men när man väl har kommit igång så skulle jag kunna hålla på hur länge som helst. Man hittar bara mer och mer hela tiden. Men jag orkade inte ta allt, jag har i alla fall dammsugit och diskat och plockat undan =) JAg har ju faktiskt semester och vill inte böra den med att vara inne och städa heeeela dagen.

Nu hoppas jag bara att min kompis snart ringer så vi kan ta oss in till stan och fika. Supersugen på en riktigt god latte=)

Ha en bra dag

Xoxo

Tre hotties

Måste bara lägga in denna underbara bild på de 3 killarna fån Twilight.




Är dom inte fantastiska?


Godmorgon

God morgon alla glada.

Då har äntligen den efterlängtade semestern börjat. Och självklart är det mulet, men man kanske inte hade väntat sig något annat =)
Men läste i tidningen att värmen skulle komma tillbaka igen.

Denna helgen har verkligen vart rolig. Fest både fredag och lördag. På fredagen gick jag på after work med några kollegor och sedan var vi i en villa och bara satt ute på altanen och drack vin. Jätte mysigt.

På lördagen firade vi en kompis på en restaurang, och aldrig mer att jag går dit. Det var ganska dyrt, sevicen var totalt värdelös, maten smakade inge bra osv. Min kompis fick inte ens sin mat och några i sällskapet fivk vänta i över en timme. Helt otroligt.
Men efter det hade vi kul i alla fall. Vi var ute på ett ställe som heter Oasen. Där dansade vi och hade det super kul.

Igår var man lite smått seg, men ändå så har man semester så mam behöver inte känna tvång att passa tider eller så.
Idag blir det lite städning i lägenheten, fixa min balkong och troligtvis fika i stan med min bästa kompis.

XOXO


Jag blir så ledsen

Eller egentligen mer arg, förbannad, och bara helt galen.
Det värsta jag vet är djurplågeri, gatuvåld och barn som far illa. Och det händer runt omkring oss hela tiden, just nu medans jag sitter här och skriver. Ingenting kan man göra, eller jo, det kan man, men ingen gör något.

Ett exempel är från igår när jag och min kompis satt på en uteservering, på gatan bredvid står ett gäng gamla pundare/alkolister (men dom såg mer ut som vrak), det var super varmt ute och med sig hade de en hund, EN HUND. Vad har den med och göra? Vilket liv är det för en hund att bli dragen runt  hela stan i 35 graders värme. Jag hade en sådan god lust att springa fram, ta hunden och springa därifrån. Jag blir så fruktansvärt illa berörd. DJur ska inte vara med sådana människor.

Oki, alla kan inte hjälpa om de har problem, och jag kan förstå en stackars hemlös som har hund (kanske haft den väldigt länge och sedan blivit hemlös) för det kanske är det ända han/hon har kvar. Men många pundare kan välja att bli fria från det. Men framförallt, varför har de hundar/djur som de inte kan ta hand om. Det borde vara olagligt.
Det är inte första gången jag sett det, på stan ligger det pundare och sover i tunnelbanan, med en hund som är så mager och ovådad. Jag kallar detta djurplågeri.

Lika med gatuvålet, vad är det som håller på att hända? Vågar man snart gå ut? Kommer man kunna låta sina barn vara ute? Jag tror inte det om detta ska fortsätta.

Varje helg läser man i tidningen om unga killar/tjejer som blivit mördade. Hemskt, hemskt, hemskt!!!!!

Titta bara på Riccardo och Therese... 2 unga fina tonåringar som inte fick uppleva livet. Det hade allt framför sig. OCh vad dog de av? Just det, gatuvåldet.


Jag har bestämt att jag ska engagera meg så mycket mer i dessa frågor när jag börjar studera i höst. Visst att man har mycket i skolan men jag går bara några timmar i veckan, sen är det plugga hemma som gäller, och då kan man även ta tid till dessa frågor.

För någonting måste göras.

EN KAN INTE GÖRA ALLT, MEN ALLA KAN GÖRA NÅGOT!




Snart semester och super varmt

Nu är det bara 24 timmar kvar till den efterlängtade semestern. Jag hoppas verkligen att värmen håller i sig. Men ska jag vara riktigt ärlig så minns jag inte sist det var så här varmt.
Ska jag vara ännu lite ärligt så är det nästan FÖR varmt, eller inte direkt för varmt, men eftersom jag fortfarande jobbar så känns det så ialla fall.
När det är så här varmt kan man inget annat än att ligga på stranden, helst i vattnet hela dagarna, det spelar ingen roll hur mycket man sitter i skuggan eller hur mycket vatten man dricker.

Men nu har jag en heeeel månad framför mig att bara åka båt, sola, bada, bada, bada.

Sen är det dags för skooolan. Jag längtar så otroligt mycket faktiskt, ska snart köpa lite böcker så man kan bläddra igenom så man vet vad man ska läsa om.

Xoxo

Baksmällan

Igår hadejag ännu en otroligt mysig kväll på stan.
Åkte in för lite shopping men kom bara hem med en tunika. Tror jag letar för mycket när jag ska handla, och då hittar man inget.

Jag och min kompis bestämde oss för att gå på bio, då man är ute hela dagarna med jobbet så känns det skönt att inte känna tvång att vara ute på kvällarna också =)

Först gick vi och åt och tog ett glas vin, jätte mysigt att sitta i sommarvärmen på en uteservering.

Filmen vi såg var Baksmällan. Jag säger bara: HAHAHAHAHAHAHA =) Vilka grabbar. Oj oj  oj.

Har ni inte sett den så se den garanterat.

Nu blir det jobb. 34 timmar till semestern =)

Xoxo





Riktigt sköna grabbar =)



RSS 2.0