Snart helg

Nu är det äntligen helg snart igen, underbart med dessa korta arbetsveckor. Fler sådana vill vi ha.

Ikväll har jag inte gjort speciellt mycket, ganska så skönt faktiskt, annars brukar det vara så att man gör massor med saker efter jobbet så kommer man hem sent. Men ikväll har jag bara fixat och donat lite. Suttit vid datorn och lite annat.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen, så nu blir det att krypa ner under täcket och läsa min nya bok: Aldrig fucka upp av Jens Lapidus, den verkar väldigt bra, tyckte om han andra bok: Snabba cash, så jag hoppas att denna är lika bra, hatar att läsa böcker som börjar segt så man lägger ifrån sig dom, vill komma in direkt.

Godnatt på er

Kramar från mig



Underbara vår.

Vill bara önska denna underbara vår hjärtligt välkommen. Som jag har väntat. Nu är den här för att stanna.

Massa solkramar från mig =)


Vakna upp till solsken




Underbart.

Vaknade av solen som sken in genom gardinerna. Så underbart att vakna till sol och fågelkvitter. Då är det verkligen vår. Hoppas verkligen att det håller i sig nu, Trött på kyla.
Men enligt nyheterna så ska det bli super varmt hela helgen, då blir det grillning och vin kan jag säga. Åh  vad jag längtat till denna årstid.

Jag älskar verkligen våren och sommaren, man blir som en annan människa, glad, pigg och man känner sig så mycker fräschare. Slippa alla tjocktröjer, dunjackor och stövlar, in med allt sådant i garderoben och fram med klänningarna och sommarskorna.

Är hemma från jobbet idag också, känner mig inte riktigt på topp, börjar undra om det är pollen som börjar spöka, samma visa varje år när våren kommer, bara att gå till läkaren och bunkra upp med medicin så brukar det alltid bli bättre.

Nu är det bara en dag kvar tills jag ska åka till Strängnäs. Det ska bli så kul, hoppas allt går bra och att allt känns bra när nu vi äntligen ska träffas. Börjar bli lite smått nervös, men det ska nog gå bra.
Hmmm; undrar vad jag ska packa? Har alltid den förmågan att packa för 2 veckor fast man bara ska vara borta en helg, men det blir alltid lite extra då man inte vet vad man ska göra, måste ju ha ombyte om man ska ut, eller bara gå på restaurang, eller bara vara hemma. Jaja, har hela dagen på mig att tänka ut något bra och fint.

Nu ska jag fortsätta kolla på Laguna Beach, The Hills säsong 2 tittade jag klart på igår.

Puss M

Mysdag i soffan

Idag har jag haft en riktig slappdag i soffan, känner mig så hängig och har inte ork till någonting känns det som.
Men jag har legat i soffan och kurerat mig själv.
Bäddade ner mig med dunkuddar och duntäcke, massoa med juice och choklad. Tittade på filmen Twilight för säkert 20e gången. Den är bara föööör underbar. Kan säkert se den 20 gånger till. Edward Cullen, jag säger bara det. Oj oj oj. Han skulle jag kunna offra min högra arm för.

Sen såg jag va 6 avsnitt av The Hills säsong 2, bra serie att slappa till, man behöver inte tänka så mycket. Men jag säger bara: Drama, drama, drama....

Nu ska jag göra mig lite mat och sen krypa tillbaka ner i soffan, måste bli frisk till helgen, då tar jag mitt picka och pack och drar till Strängnäs.

Kraaam

Sommar. Ja tack.

Nu är jag så fruktansvärt trött på denna kyla, när kommer våren och sommaren egentligen? Även fast det är sol ute så är det svinkallt. Vill ju gå i fina klänningar och ballerinaskor. Längtar.
Nä, blir nog att boka en utlandsresa snart. Sol, värme, sandstränder, vattenskotrar, parablydrinkar och massa mys på stranden. Åhhh vad unerbart.

I helgen skulle det i allafall bli ca 20 grader om det är något man kan lita på. Man kan ju alltid hoppas. På fredag åker jag till Strängnäs ( om jag inte blir sämre, ligger i sängen med feber och sprängande huvudvärk). Det ska bli så skönt att bara få komma bor en helg, träffa nytt folk, äta gott och bara vara. Lämna vardagen bakom sig och göra det man vill. Så jag hoppas att det kommer bli en underbar helg  med massor av sol och värme

Nää, nu ska jag koka mig en kopp te och hoppas på att må bättre.

Kram M

Nytt liv, nya möjligheter

Hejsan bloggen.

Nu börjar det hända saker, helt underbart, man ska bara sluta klaga och köra på, det har jag lärt mig.
Har funderat på att börja plugga i flera år känns det som, men det har aldrig blivit av. Tror man har känt sig bekväm med ett heltidsjobb och lön och det som hör till.

Men nu har jag ialla fall tagit tjänstledigt från jobbet hela nästa termin och börja plugga på heltid. Men tror nog det kommer bli vt 2010 också, men det gör ingentimng, känner mig så otroligt motiverad, längtar redan tills alla nya böcker kommer hem i brevlådan, få köpa nya pennor, pärmar och allt där till.
Just nu är det bara komvux, men efter det vill jag söka vidare, har en del val att välja mellan. Känns helt underart, känner mig som en ny människa.

Man ska våga tro på sig själv och göra det man vill. Det kan inte bli värre än att det går fel, inget farligt med det. Men det kan ju bli toppen också och ens liv förändras helt och hållet.

Nu känns det iaf som mitt liv är på väg till det bättre, träffat en underbar kille med, men det berättar jag mer om sen. En så länge är det hemligt.

Nu ska jag ner i tvättstugan, skriver senare.

Puss och hej...

Bästa vänner

          


Mysmiddagg med räksallad och vitlöksbröd





Utsikten från min balkong




Gott med kaffe i solskenet



Världens bästa Sara



Man kan ha många bekanta, men få bästa vänner. Jag har en kompis som jag kan säga att: Detta är min BÄSTA kompis. Det otroliga är att vi varit kompisar i 26 år nu. Hennes mamma och min mamma var kompisar, men bara därför så behöver ju inte vi vara kompisar, men så har det blivit.
Jag älskar henne över allt annat och hon finns ALLTID där för en, oavsett vad man gjort eller vad som hänt. En riktig vän i vått och torrt.

Jaja, det dä kan man prata om hur mycket som helst. Men jag ville bara nämna henne.

igår hade vi ialla fall en jätte mysig kväll. Vi satt på min balkong i solen och drack kaffe, sen gjorde vi en underbart god räksallad med massor av avokado (kanske fööör mycket) men oj vad gott det var.

Sara. Du betyder allt för mig och kommer att vara min bästa vän för all framtid. Tusen pussar till dig.

Som vanligt då

Hade jag räknat med något annat egentligen?
Nä tänkte väl det.

Varför varför varför ska det alltid bli samma sak? Varför dras jag bara till killar som det bara skiter sig med?

Nä nu tror jag att jag lägger ner hela verksamheten och ska bara börja tänka på mig själv. Tänka på det jag vill göra med livet, så kanske HAN en dag dyker upp.

När vet man?

När vet man egentligen när man har träffat the one?
När vågar man skriva i smset: Jag tänker på dig och saknar dig?
Alltid är det lika svårt. Såklart man inte ska gå för fort fram, men ändå, man vill inte vänta 2 månader heller, och kanske den största frågan, när vet man att man är tillsammans?

Jag tycker alltid att den första tiden när man träffat en kille är som jobbigast, kanske man är den som får känslor först, vill så mycket mer, och den andra vill bara ha någon i närheten när den känner sig ensam. Gaaaah!

Jag har precis träffat en underbar kille, vi har setts i ca 2-3 veckor nu, sovit över och hela baletten. Vi smsar och pratar i telefon varje dag, och när vi ses är det hur mysigt som helst. Och innan dess har vi flirtat i ett par månader, tills jag fick nog och gick fram med en lapp med mitt nummer. Och han ringde!

Jag fick reda på att han när jag gett mitt nummer precis dumpat sin dåvarande tjej. Så det är klart man är väldigt orolig att man bara är ett plåster på såren. Fast jag var faktiskt tvungen och fråga om det var så. Och han svarade absolut inte, så man får väl tro på det då.
Men samtidigt känner jag att jag vart singel så pass länge att jag bara längtar efter ett förhållande, så klart man liksom blir överlycklig när man träffar någon som man känner något för, men samtidigt rädd för att han inte vill samma sak.

Ja, det är väl bara att vänta och se och hoppas på det bästa. Vi ska gå på bio imorgon ialla fall.

Och kanske skulle han inte höra av sig så mycket om han inte ville något mer än bara ha sällskap? Förhoppningsvis inte.

Nu ska jag iväg och sola, ja, jag vet att det nästan är vår, så just därför, man måste ju snart våga visa benen,

Puss M

RSS 2.0