Dags att kasta in handduken

ZzzzzZZzZzZzZZZZzzzzZZZzzZzzZZZZZzzZZz!!!!!!!
Natti natti........... =)

Ut med älsklingen

Åker in till stan och tar ett glas med världens bästa älskling.
Image and video hosting by TinyPic

Dagens låt (nostalgi)

Oj oj oj vad nere man var i dessa......

Hallon/rabarberpaj på G

Har en smarrig hallon/rabarberpaj i ugnen. Doftar ljuvligt. Blev så akut sugen på det. Så efter middagen blir det att frossa o paj och vaniljsås. Man måste få lyxa till det ibland. Nu blir det att fortsätta att plugga ett tag till tills älsklingen kommer hem om ca en timme.
Hoppas ni alla har en bra onsdag so far.
Image and video hosting by TinyPic

Idag blir det plugg

Hallojsan är ute.
Idag är det också varmt men mulet, men efter 2 lata dagar på stranden och brun som en pepparkaka så är det idag dags för plugg, så det gör ingenting att solen inte skiner, den kommer tillbaka på fredag igen så det blir två dagar av intensiv plugg och sedan blir det stranden igen. Kanske är bra att få låta kroppen vila lite också.
Inatt var det så varmt i sovrummet, det sved på ryggen och älsklingen snarkade, så det blev soffan för min del =)
Men jag är ändå pigg och utvilad.
Hoppas att ni alla får en toppendag.
Puss

Spanien - Portugal

2-3

FORZA Portugal







Amerikanska pannkakor - recept


Dagens (STÖRSTA) erkännande

När jag var liten så sa alltid mamma att hon skulle ringa Pholman och beställa fint väder om man skulle åka och göra något speciellt eller så. Så sedan dess har jag alltid kört på det när jag ska hitta på saker med mina vänner.
Men nu har jag fått reda på att denna Pohlman finns på redigt. Hahaha, som jag blev utskrattad på Facebook när jag erkände det. Jag har alltid trott att han är någon man "ringt" för att beställa fint väder. Men ack så fel jag hade.
Men jag skäms inte. Jag bjuder på mig själv, och som jag hört. Man lär sig något nytt VARJE dag.


Här har vi honom i egen hög person. Pholman som tydligen är en väldigt folkkär vädergubbe =)

Ännu en dag på stranden

Hemma efter ännu en härlig dag på stranden med svärföräldrarna. Underbart. Men ack så trött jag är. Ska nog ta mig en liten powernap. Älsklingen åkte precis iväg med hans pappa, de ska köpa nytt matbord och stolar hem hit. Wiieeee vad fint det kommer att bli. Ska fota och lägga upp så fort vi fått upp allt.
Men först en nap.
Puss



Image and video hosting by TinyPic

Brasilien


Falsterbo Strandbad


Sola och bada


Vissa har det bra

God morgon solstrålar.
Idag vaknade jag upp till ännu en dag med sol. Underbart! Så medans älsklingen sliter på jobbet så åker jag till stranden med svärföräldrarna. Vissa har det bra. Men nu jobbar han bara denna vecka och nästa sedan har han semester, då blir det Liseberg, Bakken och massa andra roliga saker.
Nu ringde svärmor, de kommer och hämtar mig halv tio. Wooohooooo. Sola och bada o Pina Colada!
Ha en toppen måndag alla söta.


Mini roadtrip

Nyss hemkommen från en miniroadtrip med älsklingen. Åkte till ett naturreservat och gick över en halvmil, jättemysigt var det, slutade promenaden med en glass i gräset och solen gassandes i ansiktet, så mysigt. Åkte vidare med bilen för att hitta ett ställe och äta lunch på. På hemvägen somnade jag som en stock i bilen, skönt det =) Nu blir det kaffe för att piggna till, sen ett glas vin på balkongen.
Hoppas att ni alla har en underbar söndag.
Lägger upp bilder på dagen snart.
Puss

Pannkaksfrukost

bild1885 (MMS)

Pannkaksfrukost


Solkräm för ansiktet

När vi var i Jönköping så var det toppenväder och vi var ute hela dagarna, kan säga att jag brände mig rejält i ansiktet, så det första jag gjorde när jag kom hem var att åka till stan och leta efter en riktigt bra solkräm för ansiktet. Fick tips och råd, så jag köpte en för att testa och det är den mest underbara solkrämen jag haft.
Jag brukar inte bränna mig, men när solen är så pass stark så är det bra att ha något som man kan skydda sig med.
Min kommer från Clarins och kostade 270 kr, värt vart ända öre.

Trevlig midsommarhelg

God morgon alla söta.
Idag sov jag inte länge, men det göt ingenting, vaknade av solsken och en älskling som snarkar, låg och sparkade men det hjälpte inte så det blev att gå upp och koka kaffe.
Har haft en jättemysig helg. I fredags var vi hos svärföräldrarna, åt god mat, drack drinkar och spelade kubb. Det var den första midsommar på mååånga år som det inte har regnat, så mysigt.
Igår vakande vi, också jättefint väder, åkte iväg och åt lunch och sedan åkte vi tillbaka till svärföräldrarna för att älsklingen skulle hämta bilen, men då blev det grillning och kaffe. Mys.
Åkte hem lite halvtrötta och mätta, hällde upp ett glas vin och tittade på film. Blev sängen tidigt, var så galet trött.
Och idag är det söndag och det ser ut att bli jättefint väder. Kanske blir ett årets första dopp =)
Hoppas ni alla haft en underbar helg.
Puss

Matdags

bild1884 (MMS)

Matdags


Dry Martini på altanen

bild1883 (MMS)

Dry Martini på altanen


Dagens

bild1882 (MMS)

Dagens


Glad midsommar

Nu är allt inhandlat och klart. Så nu ska jag bara fixa mig i ordning, sedan bär det av hem till svärföräldrarna.
Jag önskar er alla en riktigt underbar midsommarafton.
Pussar

Kika in

Kika in hos Slipsen idag och läs mina svar i veckans panel.Sen finns det även en intervju med mig där.

1 underbar midsommarlåt






Midsommar hos svärföräldrarna

Glad midsommar alla underbara.
Vädret verkar vara på topp så detta kommer nog att bli en underbar dag. Ny outfit, god mat, härligt sällskap, ja kan inte bli bättre.
Älskar midsommar, men det fattas en krans i håret så det måste fixas sen är allt tipp topp =)
Jag önskar er alla en toppendag.
Puss
Midsommar 2009

Skiiiiit!!!!!!!!!

Kom igen nu Danmark

Ny sommarläsning

bild1874 (MMS)

Ny sommarläsning


Danmark-Japan

Danmark-Japan 2-1




Ny kjol och och en Thomas Sabo berlock

Blev en jättefin kjol från Rut m.fl och en berlock från Thomas Sabo. Fick ett armand därifrån av min älskling så nu är jag fast. De finns verkligen så många fina saker, dock är dom ganska dyra, men en lite då och då är bara roligt.
Nu har älsklingen precis kommit hem också, han fick sluta tidigare idag. Så nu har vi druckit lite kaffe och sedan vet jag inte vad vi ska hitta på.
Visar en bild på berlocken, en bild på kjolen kommer sen.
Ha en bra torsdag.
Puss

Jag idag

bild1873 (MMS)

Jag idag


Shopping inför morgondagen

Åker in till stan. Måste hitta något tills imorgon.
Puss
Image and video hosting by TinyPic

Dagen för midsommar

Hej mina älskade vänner.
Idag är det dagen före midsommar och solen lyser och det känns som det är väldigt varmt ute. Enligt Tv4 nyheterna i morse så ser det ganska lovande ut under helgen, funderar på att åka och köpa mig en snygg kjol tills i morgon. Köpte ett jättefint linne och ett par snygga skor så en kjol skulle vara perfekt så har jag min midsommaroutfit =)
Vad ska ni hitta på för mysigt i morgon?
Jag ska hem till svärföräldrarna och äta lunch, sedan vet jag inte, men vi blir nog där hela dagen/kvällen. Mysigt värre.
Idag ska vi fixa inför i morgon, älsklingen ska göra egna köttbullar, 3 olika satser, haha, en utan laktos till mig, en utan lök till hans pappa och sedan en för resten av gänget =) Snacka om familjen taikon ;)
Annars ska jag fixa lite med plugget inför helgen, skriva ner vad som ska göras nästa vecka osv.
Hoppas att ni alla får en solig härlig torsdag.
Puss

Nu blir det film


Dagens

bild1868 (MMS)

Dagens


Fått blommor av älsklingen

bild1866 (MMS)

Fått blommor av älsklingen


Jönköping 2010

Fråga inte hur vi fick plats i bilen.



En glad Jonna utanför stugan



Utsikten



Stugan



Fina Jonna



Hungriga Taikon



Bubbel



Svetlana och Nickolaj Stroganoff =)



Finalringen

Fler bilder kommer.

I´m back in town

Heeeeeeeej alla fina.
Bra uppdatering va? Har vart i Jönköping hela helgen, kom hem i måndags kväll och åkte direkt till Malmö igår morse. Men nu är allt som det ska igen.
Tänkte göra en liten resumé av våra dagar:
Fredag:
Taikon på väg! Jag, Jonna och Jenny packar bilen. Sitter som packade sillar, men vad ska man göra när när 3 tjejer och 6 hundar ska dela på en bil? Men resan började med skratt på en gång. Hur ska detta sluta? Väl framme i Jönköping hittar vi till stugan, packar upp och fixar, åker och köper pizza, sen blir det rosé och musik. Tack för era framträdanden Jenny och Christoffer, Fågeldansen it is =)
Lördag:
Första dagen på Triple Dog Show, vi är inte ensamma, men vi sätter upp vårt tält och springer runt och tittar på hundar i alla färger och former. Många roliga människor såg man allt, haha. Jenny och deras tur att gå ut i ringen, resultatet behöver vi inte prata om =) Sen blev det fika i husvagn och få värma sig lite då inte vädret var lika roligt som vi hade det. Finaldags, sedan hem och byta om, dricka rosé och sedan ge oss tillbaka till området för grillbuffé, liveband och en massa skratt.
Sen blev det utgång i Jönköping.
Söndag:
Soooool. Det gick mycket bättre i ringen för mina älsklingar, men trötta efter gårdagen var vi allt =) Men en härlig dag, med bra stämning. Åkte och handlade grillmat och åkte till stugan och grillade. Lite smått trötta. Mycket folk, massa massa hundar och hela tiden aktiva. Grillade och sen intog vi alla soffläge.
Måndag:
Ännu mera sol. Packade ihop alla våra saker och städade stugan, åkte in till sista dagen i utställningen. Solen verkligen gassade och både Jonna och Jenny fick rosetter. SÅ ROLIGT! GRATTIS!
Flyttade upp till finalringen där vi satt hela dagen i våra stolar med solen gassandes i ansiktet. Jonna, hur är det med brännan? Hahaha. Gud vad vi såg ut på väg hem, knallröda.
Svårt att skriva ner allt vi har vart med om. Men alla som var där vet nog vad jag menar när jag säger att vi hade en galen helg.
Tack speciellt till: Jonna, Jenny,Johanna och Christoffer. (Känner mig lite mobbad, den ända i stugan som inte börjar på J)
Helgens låt!
2010-06-23 @ 09:10:51 Permalink Malmö Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måste ses! Galet bra!

2010-06-18 @ 11:04:18 Permalink Malmö Kommentarer (11) Trackbacks ()


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Ett gräl med vänner är möjlig i dag. En konferens kan också bli konfliktfylld. Håll dig på avstånd!
Jaha, det lät ju lagom roligt när man ska iväg.
2010-06-18 @ 08:18:54 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag och mulet

God morgon sötnosar!
Sovit gott? Jag hade så svårt att somna, somnade inte förens vid 1 tiden och vaknade 6, hur pigg kommer man vara idag på en skala? Hoppas att jag hinner med en powernap, annars får jag sova i bilen till Jönköping. Resan tar ca 2 timmar så det blir perfekt.
Annars idag blir det att tvätta lite, packa en väska och plugga det sista för veckan. Och som vi håller tummarna att det ska bli fint väder, eller bara att det inte regnar *håller tummarna*
Nu ligger jag i soffan med en kopp kaffe, med tvn på, en riktigt bra start på morgonen.
Har ni några planer för helgen?
Hoppas ni alla får en bra fredag.
Puss
2010-06-18 @ 08:17:32 Permalink Malmö Kommentarer (0) Trackbacks ()


ZzZzzZZzzZZzZzzZ

Halllo Bojje.
Sitter fortfarande och pluggar klockan är snart halv elva. HUA! Men det är faktiskt roligt. Har suttit med turism kursen nu och det är verkligen intressant. Men känner att ögonen börjar hänga lite smått, fast jag druckit en massa kaffe, fast det har ingen piggeffekt på mig om jag ska vara helt ärlig, men gott är det =)
Funderar på att slänga mig på soffan en stund och zappa lite innan jag kryper ner i sängen. Ja så blir det. Ska bara kika igenom morgondagens plugg lite snabbt.
Vi åker inte förens vid 15 tiden imorgon så jag har dagen på mig att fixa och dona lite, och så morgonpigg som jag är så =)
2010-06-17 @ 22:27:11 Permalink Malmö Kommentarer (2) Trackbacks ()


Pluggtajm

Mätt, mätt, mätt.
Idag grillade vi chorizo? och till det blev det nypotatis, gräddfil och gräslök. Såååå gott. Men nu är jag så mätt. Men med lite kaffe ska det nog gå bra =)
Har fått två nya skolböcker idag också, så det ska bli kul och bläddra i dom. Eller fått och fått, 1000 spänn för 2 tunna böcker. Ska nog bli en sådan som skriver läromedel, kommer ju bli rik på det =)
Puss så länge
Image and video hosting by TinyPic
2010-06-17 @ 18:38:59 Permalink Kommentarer (9) Trackbacks ()


Jag är fin för det

Jag börjar bli lite trött med det här snacket om att "fina flickor röker inte" Jag röker. TYVÄRR! Ja, jag ska sluta någon gång. Men allt detta prat. Jag är lika fin och bra som alla som inte röker, kanske to.m bättre än vissa av dessa. Kungen röker, Prinsessan Madeleine röker och många många andra fina människor.
Bara för att jag röker är jag inte mindre värd. Och som sagt, jag är lika fin och bra för det. Det sägs ju att "fina flickor bajsar och pruttar inte". Snacka vad ni måste ha ont i magen då säger jag.

Nä, sluta klanka ner på alla som röker. Man behöver inte stå I busskurer, i folkmassor osv. Det respekterar jag också.

Men att vi skulle vara mindre fina. Nej!

Jag uppmuntrar absolut ingen att röka, det är inte det jag vill komma till, men det är inte så jäkla lätt att sluta heller.

Och att jag skulle vara mindre fin och  värd. Tsssssssss!




Lika bra som alla andra
2010-06-17 @ 15:10:54 Permalink Malmö Kommentarer (9) Trackbacks ()


Hemma i Hässleholm

Nu är jag hemma i Hässleholm. Saknar redan min älskling, men får ju träffa honom redan nästa vecka igen. Vi åker imorgon och kommer hem på måndag tror jag. Men enligt SMHI ska det inte bli så roligt väder, men så länge det inte regnar så är jag nöjd.
Idag ska jag iväg och hämta några böcker och ikväll ska vi grilla, annars händer det nog inte så mkt mer idag. Känner mig lite trött så det blir nog en lugn dag idag =)
Hoppas att ni alla har en bra torsdag.
Puss
2010-06-17 @ 12:40:51 Permalink Malmö Kommentarer (4) Trackbacks ()


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Tacka ja till en inbjudan nu. Njut av trevligt umgänge med vänner och bekanta. Prata om dina planer.
2010-06-17 @ 06:23:38 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Dags att bege sig hem

God morgon Sunshines.
Idag är det dags att bege sig hem till Hässleholm. Ska ju som sagt iväg med tjejerna imorgon, så måste hem och tvätta och packa om, men nästa vecka åker jag hit till Babe igen, då är det dags att fira midsommar. Mys.
Hoppas verkligen på fint väder, men det sägs att det ska regna och bli skitdåligt väder, men man kan alltid hålla tummarna. Igår var det toppenväder och idag ska det bli likaså. Alla fall något att se fram emot.
Varför jag åker hem så tidigt på morgonen är för att Babe kör mig till stationen innan han åker och jobbar, så slipper jag hålla på med väskor och bussar, riktigt skönt och väldigt snällt =)
Hoppas att ni alla får en toppen tordag, och redan fredag imorgon. Galet, galet!
Puss
2010-06-17 @ 06:22:21 Permalink Malmö Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma efter en härlig tur

Home!
Åkte en härlig tur med cabben, i väg en bit och handlade kulglass med melonsmak, är lite av beroende av det under sommaren, men så är det. Ikväll är sista kvällen med Babe för imorgon åker jag hem, åker till Jönköping med tjejerna på fredag-måndag, men sen åker jag tillbaka hit och myser igen =)
Nu blir det ett glas vin på balkongen innan det är dags att borsta tänderna inför natten. Måste läsa min bok också, den är verkligen att tipsa om ni inte har någonting att läsa just nu. Jag är Wanted! av Daniel Larsson. Den är så fruktansvärt spännande.

Puss





2010-06-16 @ 21:30:13 Permalink Malmö Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ut och åka cabbe

Image and video hosting by TinyPic
2010-06-16 @ 16:57:16 Permalink Malmö Kommentarer (6) Trackbacks ()


Fy f*n för fästingar

Hemma igen. Det är sååå varmt och skönt ute och jag har legat på en filt och solat, men under loppet av några minuter kröp det två fästingar på mig. Iiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!
Fick panik, låg ett tag till men det bara kliade på hela kroppen, så nu blir det att sola på balkongen, men inte gör det något, har man nära till allt =)
Puss
2010-06-16 @ 13:51:04 Permalink Malmö Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nu drar jag och solar

Image and video hosting by TinyPic
2010-06-16 @ 11:19:49 Permalink Malmö Kommentarer (7) Trackbacks ()


Bilder från promenaden

Prinsen



Ena stigen vi passerade




En konstig fågel låg på bryggan



Igelkott bebis




På väg hem


2010-06-16 @ 10:36:05 Permalink Malmö Kommentarer (3) Trackbacks ()


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Kärleken står i fokus nu. Det här är också ett utmärkt tillfälle att ta itu med en ekonomisk fråga.
2010-06-16 @ 09:39:40 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()


God morgon Snäckor

Sovit gott?

Det har jag för en gång skull. Skönt var det, måste ha vart den galet lååånga promenaden igår kväll. Men vaknar ofta upp med ett ryck och har hjärtklappning, men sen går det över.
Idag kan man ju inte annat än att vara glad, strålande sol ute och de har lovat ca 20 grader, kanske dags att inviga den fina nya klänningen som bara hänger där på galgen och väntar på mig.
Ska försöka ta mig till bibblan idag också, ska skriva ett arbete om Volvo, vad de nu har med geografi och göra, och vad hittar man den informationen om näringsliv och allting? Usch, jag vill bara sluta med studierna och börja jobba. Har ingen motivation kvar alls känner jag.
Men nu ska vi tänka positivt Michaela! Snart helg, och den ska spenderas i Jönköping med tjejerna, hundutställningar, vin, mat, skratt och en massa annat roligt.
Hoppas att ni alla får en toppendag idag.
Puss på er Snäckor!
Image and video hosting by TinyPic
2010-06-16 @ 09:37:37 Permalink Malmö Kommentarer (0) Trackbacks ()


2 timmar kvällspromenad avklarad

Hemma!
Herre! Vi var ute och gick i över 2 timmar. Sådan underbar kväll. Nu blir det strax sängen, ska bara varva ner lite. Lägger in bilder från promenaden imorgon.
Sov gott alla sötnosar!
PUSS
2010-06-15 @ 22:51:39 Permalink Malmö Kommentarer (4) Trackbacks ()


Kvällspromenad med glass

Eftersom kvällen blev så fin med sol och klarblå himmel ger vi oss nu ut på en härlig kvällspromenad. Ska förbi affären och köpa glass och sedan gå ner till vattnet. Har haft en halvbra dag så ska bli skönt att bara få komma ut och röra på sig lite.
Sen blir det hem och se när Brassarna tar hem matchen.
Puss
2010-06-15 @ 20:28:17 Permalink Malmö Kommentarer (5) Trackbacks ()


Strålande sol och klarblå himmel

Image and video hosting by TinyPic
2010-06-15 @ 18:22:45 Permalink Malmö Kommentarer (5) Trackbacks ()


Cristiano Ronaldo Portugal

2010-06-15 @ 15:53:03 Permalink Malmö Kommentarer (4) Trackbacks ()


Saknar dag idag

Usch. Idag har jag en sådan där dag som jag saknar alla, alla min fina vänner uppe i Stockholm. Pratade precis med min älskade bästaste vän Sara, men hon var på jobbet så vi skulle prata mer ikväll.
Ibland måste man väl få ha sådana dagar också, synd bara att alla är så långt borta, men jag ska hem och hälsa på snart.
Ni ska veta att jag saknar er ALLA.
Sara och jag är barndoms kompisar och våra föräldrar kände varandra lång innan vi föddes. Så i år har vi vart BÄSTA kompisar i 28 år.
2010-06-15 @ 14:10:54 Permalink Malmö Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inte en dag går utan att jag tänker.....

I januari 2010 blev våran älskade Fanny en liten ängel i en olycka. Men det går inte en ända dag utan att jag tänker på henne. Hon kommer alltid att finnas inom mig, och ibland känns det som om hon finns kvar.
Jag bär henne alltid med mig
2010-06-15 @ 12:21:51 Permalink Malmö Kommentarer (4) Trackbacks ()


Noll motivation idag känner jag

Image and video hosting by TinyPic
2010-06-15 @ 11:09:45 Permalink Malmö Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Gruppaktiviteter kan förändra ditt liv på nåt sätt nu. Du kan göra en ny och spännande bekantskap.
2010-06-15 @ 10:05:47 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


Ny dag nya möjligheter

Hej hopp.
Då var det tisdag och ingen sol vill titta fram idag heller, men enligt väder ska det bli runt 20 grader och sol imorgon och på torsdag, man kan ju hoppas.
Sitter här med mitt morgonkaffe och planerar dagen, blir nog för det mesta plugg, men jag har verkligen ingen motivation, vet inte vad jag ska göra, vill bara ha ett jobb, få göra något annat, har sökt ett X antal, men de verkar ha svart att höra av dig, man kan iaf skicka ett mail att platsen är tillsatt osv, men allt ska man tydligen behöva göra själv.
Ska kika runt på lite fler jobb idag också tänkte jag. Just nu känns det som jag kan ta vad som helst, bara jag får komma ut, träffa folk. gå upp tidigt och fixa mig i ordning.
Jaja, nu tänker vi inte mer på det utan ser fram emot en härlig tisdag fast det är tråkigt väder.
Vad ska ni hitta på för roligt idag?
Puss
2010-06-15 @ 10:03:39 Permalink Malmö Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu är jag på bättre humör

Hej hopp. Har precis klivit upp ur ett härligt bad, har kollat på True Blood och ätit god mat så nu är jag på bättre humör. Jag var lite sur innan, ni som följer Vm och min blogg kanske förstår =)
Men men, thats life, vilket jag får änka många ggr efter som mina lag jag håller på alltid förlorar, så jag funderar på att tippa på de lagen jag INTE håller på så kanske de jag håller på vinner =)
Är lite smått trött men vill inte sova just nu, funderar på om jag ska slänga på en film kanske, har fortfarande inte sett Remeber Me med Robban.
Haha, dagens I-lands problem.
Men känner jag mig själv rätt så blir det väl fotboll all night long.
Pöss
2010-06-14 @ 20:52:13 Permalink Malmö Kommentarer (13) Trackbacks ()


Gaaaaaaaaaaaaah!

Image and video hosting by TinyPic
2010-06-14 @ 14:43:07 Permalink Malmö Kommentarer (5) Trackbacks ()


Avspark

2010-06-14 @ 13:28:08 Permalink Malmö Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pluggtajm

Image and video hosting by TinyPic
2010-06-14 @ 11:45:20 Permalink Kommentarer (5) Trackbacks ()


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Du kan få en oväntad möjlighet att göra en resa. Du får också en chans att bättra på dina kunskaper.
2010-06-14 @ 09:10:31 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Känna hjärtat gå i 200

God morgon pärlor.
Idag vaknade jag upp till sol, måste vara något fel. Haha, inte van att se solen. Men det är lite molnigt så man ska väl inte hoppas för mycket, bara det är sol när jag går ut och går.
Klockan 13.00 möter Danmark Holland, jag kommer sitta bänkad i soffan. Synd att den var så tidig, för Babe är på jobbet då, hans mormor och mamma är danskar, sen så älskar jag Köpenhamn och ska en dag flytta dit har jag bestämt.
Ångade nu att jag inte köpte en matchtröja när vi väl var där förra helgen, finns ju inte att få tag på i Sverige. Men men, får väl sitta här för mig själv och gapa och skrika och känna hur hjärtat går i 200.
Sen blir det lite plugg på det. Ska åka hem i veckan också för i helgen åker jag och tjejerna till Jönköping där vi har hyrt stuga, och några av dom ska ställa ut sina hundar, tror det kommer bli en jättemysig helg med med mycket skratt, god mat och vin, och självklart en massa hundar.
Ha en bra måndag alla söta.
Puss
2010-06-14 @ 09:08:51 Permalink Malmö Kommentarer (2) Trackbacks ()


Natti natti säger jag till er alla

För nu ska jag fixa mig iordning för natten och sedan lägga mig och läsa min nya braiga bok: Jag är Wanted! Haft en toppen helg och det hoppas jag att ni också har haft.







2010-06-13 @ 21:52:42 Permalink Malmö Kommentarer (5) Trackbacks ()


Sommar sommar sommar

Denna lista kommer från sweetkaylee
1. Ditt favorit ställe på sommaren:
Kan inte annat än att säga Stockholms skärgård, Så underbart. Är där varje sommar, men hoppas nu på lite nya härliga ställen här i Skåne i sommar.
2. Hur spenderar du helst den perfekta sommar dagen?
Helst med alla min älskade vänner, picnic, utflykter, kubb, vin och en massa annat mys. Självklart några lata dagar på stranden också.
3. Vad lägger du helst på grillen?
Jag älskar att grilla, kan grilla allt. Från kött, till fisk, grönsaker, ja allt. MUMS!
4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
Jag ska plugga hela sommaren men det är på distans så jag komme ha tid för en massa annat. Ska till Sthlm och hälsa på vänner och familj, över till Danmark, hyrt stuga med tjejerna i Jönköping, Liseberg, Stockholms skärgård och mycket annat roligt.
5. Dina bästa sommarfärger?
När man är brun så tycker jag att det är snyggt med lite knalliga färger, men korall är en favorit.
6. Nämn några saker som du tycker är typiskt svenskt på sommaren?
Husvagnssemester, midsommar, sill och potatis, alla sommarlekar.
7. Bästa sommarminnet från barndomen?
När vi hade vår enorma tomt ute på en ö i skärgården, med 3 hus, 60 meter strand, båt, bryggor mm. Där var vi med släkten varje sommar, lekte med alla barnen på ön, fiskade, morfar levde mm. Men sålde ju en IDIOT i släkten de när morfar gick bort, och nej, han fick inte det men gjorde det ändå!!!!
8. Havet, sjön eller poolen?
Havet utan tvekan.
9. Vad väljer du i glassbaren?
Det skulle vart strandbaren, fanta/rosé eller en riktigt härlig parasolldrink =) Annars Sias kulglass med melonsmak =)
10. Vart går din drömsemester?
Dubai, Japan och NY.
Midsommar i skärgården förra året.

2010-06-13 @ 19:55:48 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Roliga målgester. Måste ses (om man gillar fotboll då)

2010-06-13 @ 18:09:30 Permalink Malmö Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hemmafrun är igång igen

Efter en härlig liten roadtrip under dagen så är vi nu hemma.
Jag har gjort egna köttbullar som jag nu står och steker, ska bli så gott. Efter det blir det att slänga sig en stund på soffan och titta på en film, sen blir det en kvällspromenad och fundera lite över veckans planer.
Hoppas att ni alla snäckor därute har en jättemysig söndag.
Puss
2010-06-13 @ 17:34:08 Permalink Malmö Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nu ska jag ge mig ut på en

Image and video hosting by TinyPic
2010-06-13 @ 09:39:37 Permalink Malmö Kommentarer (9) Trackbacks ()


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Det är viktigt att lösa ett problem i samband med gemensam egendom nu. Vilket resultat vill du se?
2010-06-13 @ 08:56:08 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Som jag väntat, men inatt så.....

Samtliga bilder är tagna från google
2010-06-13 @ 08:54:57 Permalink Malmö Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vitt vin och reker

bild1823 (MMS)

Vitt vin och reker

2010-06-12 @ 21:54:36 Permalink Malmö Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hemma igen

Blev inte så sent, jätteskönt.
Åt en jättegod kinagryta med ris, sen blev det kaffe och självklart fotboll =)
Nu har vi precis kommit hem, åkte förbi Coop och handlade lite gottis till kvällen. Brieost, kex, mm och vin på det. Nu ska vi kolla på en film och slappa i soffan.
Vilka tror ni på ikväll? England eller USA?
2010-06-12 @ 19:34:05 Permalink Malmö Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fixa det sista

sen bär det av på middag. Hoppas att ni alla får en toppenlördag.
Puss
Image and video hosting by TinyPic
2010-06-12 @ 13:31:19 Permalink Malmö Kommentarer (9) Trackbacks ()


Min nya klänning

bild1822 (MMS)

Min nya klänning

2010-06-12 @ 09:52:48 Permalink Malmö Kommentarer (9) Trackbacks ()


Danish way to rock- VM låten

2010-06-12 @ 09:19:38 Permalink Dagens låt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Det är ett utmärkt tillfälle att göra upp planer när det gäller studier av olika slag. Tänk praktiskt.
2010-06-12 @ 08:31:12 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uppe med tuppen

6.20 gick jag upp och satte på kaffet, och det är lördag, men så är det när man har lite problem med sömnen. Då var det strålande sol och inte ett moln ute, nu 2 timmar senare så är det totalt igenmulet och det kommer börja regna när som. Jag som trodde att det skulle bli en jättefin dag, men icke.
Ska tydligen bli dåligt väder ända fram till onsdag.
Hoppas på fint väder nästa helg när jag och tjejerna ska till Jönköping där vi har hyrt en stuga. Då ska jag ligga och lapa mig i solen hela helgen :D
Idag vaknas det bortbjudning och middag, skönt att slippa och tänka på det, hade velat haft min nya klänning, men få se om vädret tillåter, ska lägga upp en bild på den sen, sååå fin, älskar den, men har inte haft den på mig ännu.
Få se om det blir någon powernap innan, är man uppe med tuppen så blir det lätt att man blir trött framåt em.
Hoppas att ni alla får en toppen lördag.
Puss


Image and video hosting by TinyPic
2010-06-12 @ 08:29:58 Permalink Malmö Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredagsmys

bild1821 (MMS)

Fredagsmys

2010-06-11 @ 20:38:18 Permalink Malmö Kommentarer (9) Trackbacks ()


Veckans Panel

är nu upplagd hos SLIPSENS. Så ta och kika in vad jag svarat på denna vecka.
Image and video hosting by TinyPic
2010-06-11 @ 18:36:38 Permalink Malmö Kommentarer (3) Trackbacks ()


Vilka håller ni på?

bild1820 (MMS)

Vilka håller ni på?

2010-06-11 @ 15:54:30 Permalink Malmö Kommentarer (5) Trackbacks ()


Me today

bild1819 (MMS)

Me today

2010-06-11 @ 15:14:10 Permalink Malmö Kommentarer (4) Trackbacks ()


Städa, handla, plugga, fotboll

Nej, nu ska jag sätta igång med städningen. Vi köpte en ny matta igår så ska försöka ge mig på att lägga ut den själv, men bordet väger ju bly. Sen ska jag gå handla middag, funderar på att göra en tacopaj med tillbehör, det var det bra tag sedan. Jag är utbildat kock/servitris, och jag älskar att laga mat, men att komma på vad man ska laga är inte det lättaste.
Sen ska jag plugga lite och sen ska jag se första VM- matchen. Thjjjooooooohooooooo!
2010-06-11 @ 11:16:52 Permalink Malmö Kommentarer (6) Trackbacks ()


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
En dispyt är möjlig på det ekonomiska området i dag. Det går inte att diskutera såna angelägenheter!
2010-06-11 @ 10:46:47 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vart är sommarvädret?

God morgon i regnet.
Här i Malmö är det i alla fall jättetrist väder. Så tråkigt och så ska det tydligen bli hela helgen. Vill att det ska vara sådant väder som det var nu i helgen, hur varmt som helst och massor med sol. Fick massa färg och tog en massa dopp i poolen. Men nu då, snart är man lika blek som i vintras.
Nej, detta går jag inte med på längre, ska ringa Polman och beställa sol resten av sommaren.
Vill kunna vara ute och gå, ha picnic, göra utflykter med cabben i Österlen och en massa andra roliga saker som vi hade planerat, men hur roligt är det i regnet.
Tur att fotbolls VM sätter igång idag, annars hade jag ruttnat här hemma, är för rastlös för att bara sitta och glo rakt fram, men fotboll, då är man inte det =)
Ska ni se på VM och har ni något favoritlag ni håller på? Själv blir det att hålla på Danmark
2010-06-11 @ 10:45:11 Permalink Malmö Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nyplockade prästkragar

bild1813 (MMS)

Nyplockade prästkragar

2010-06-10 @ 20:37:54 Permalink Malmö Kommentarer (6) Trackbacks ()


Skulle bara

lägga mig och vila lite och läsa, men somnade som en stock. Konstigt, kanske beror på det tråkiga regniga vädret. Men nu är jag vaken, har precis kokat mig en kanna kaffe.
Patrik skrev och sa att han skulle komma hem i vanlig tid, alltså ska han inte jobba över, och jag som inte har fixat någon middag.
Tänkte att jag bara skulle äta något enkelt, men men, får komma på någonting lite snabbt.
Hoppas att ni har en bra torsdag so far.
Puss
2010-06-10 @ 16:17:34 Permalink Malmö Kommentarer (4) Trackbacks ()


Så kär jag var

i denna kille när jag var yngre. tror jag hade heeela väggarna tapetserade med honom och Take That. Vilka minnen.
Mark Owen från Take That
2010-06-10 @ 13:19:09 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Powerwalk

Nu ska jag ge mig ut på en powerwalk innan det börjar regna, hoppas att det inte börjar åska och regna när jag är ute för då blir det ingen powerwalk då blir det benen på ryggen och springa hem och gömma mig under sängen.

2010-06-10 @ 11:01:13 Permalink Malmö Kommentarer (10) Trackbacks ()


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
En överraskning väntar i umgänget med andra. Någon berättar en nyhet. Du kan få en trevlig inbjudan.
2010-06-10 @ 09:54:20 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


Hej hallå

Hej svejs därute.
Redan torsdag idag = fredag imorgon = fotbolls VM. Wohooo.
Är det någon av er därute som gillar fotboll, eller är det bara lilla jag?
Idag ska jag plugga och så. Patrik jobbar över så han kommer hem sent så jag har hela kvällen för mig själv, men jag är inte bitter för det. Ska snart gå ut på en powerwalk, sen hem och äta mina äggsmörgåsar, sedan blir det som sagt plugg och lite fix och don, sen ska jag laga mig en god enkel middag och sedan blir det en powerwalk till, kanske får jag med mig Patrik ut om han hunnit hem, men om han jobbar så är han säkert trött, typiskt killar ;)
Sen tycker jag att solen kan ta och komma tillbaka, vart grått nu sedan i måndags, helgen som var så himlans fin. Det är faktiskt juni nu. Stockholm har haft fint väder, trodde vi här nere alltid hade finare väder, kanske dags att flytta hem igen =)
Hoppas att ni alla får en toppen torsdag.
Puss

2010-06-10 @ 09:53:27 Permalink Malmö Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ny kalender

bild1812 (MMS)

Ny kalender

2010-06-09 @ 15:19:14 Permalink Malmö Kommentarer (11) Trackbacks ()


Nää, nu får det vara nog

Nu har jag suttit framför datorn med morgonkaffet tillräckligt länge. Nu är det dags att återgå till vardagen.
Bjuder på en galet bra låt så länge.
2010-06-09 @ 10:41:19 Permalink Dagens låt Kommentarer (11) Trackbacks ()


Saknar

Jag saknar att stå på Stockholm Stadion och sjunga högt. Se hela läktaren stå och sjunga och hoppa när vårt älskade lag kämpar på planen. Dricka öl och bara ha det bra! Tur att VM börjar snart.
2010-06-09 @ 09:59:56 Permalink Djurgårdens IF Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Förvirringen kan vara total just nu, så undvik att diskutera viktiga frågor med nära och kära.
2010-06-09 @ 09:01:03 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Min älskade mamma

Grattis på födelsedagen min älskade mamma. Vi får fira ordentligt när jag kommer hem sen. Saknar er alla jättemycket. Hoppas att du får en toppendag. Älskar dig ♥

Mamsen ute på landet


Image and video hosting by TinyPic
2010-06-09 @ 08:57:33 Permalink Malmö Kommentarer (0) Trackbacks ()


Årets första

mjukglass är nu äten. Jag och Babe tog en tur till Nova Lund och kikade lite i affärer, sen åkte vi i väg till en strandkiosk och köpte glass. Har vart en så fin kväll. Hoppas det blir toppenväder nu ända fram till jul =)
Nu ska jag snart hoppa i ett bad och sätta på mig mjukisar. Älskar tiden på kvällen då man bara är och får njuta.
Image and video hosting by TinyPic


Hoppas att ni alla har en mysig och härlig tisdagskväll nu i solen.
2010-06-08 @ 20:55:50 Permalink Malmö Kommentarer (2) Trackbacks ()


Klockan 16.43. Underbart!

bild1810 (MMS)

Klockan 16.43. Underbart!

2010-06-08 @ 16:49:32 Permalink Malmö Kommentarer (4) Trackbacks ()


Bye bye

Nu har jag sagt hejdå till min älskade lillebror. Tråkigt värre, men han sa att han snart skulle komma ner igen, och det tycker jag verkligen.
Vi har verkligen haft några riktigt härliga dagar med jättefint väder med undantag från igår.

Efter att jag vinkade av honom så åkte jag iväg och handlade middag till mig och Babe, de blir hemmagjorda champinjoncrepes med sallad. Mums filibaba =)

 

Liiebror och Älsklingen på våran roadtrip

2010-06-08 @ 15:26:22 Permalink Malmö Kommentarer (5) Trackbacks ()


Jag och Babe i Köpenhamn

dsc00470 (MMS)

Jag och Babe i Köpenhamn

2010-06-08 @ 13:12:34 Permalink Malmö Kommentarer (4) Trackbacks ()


Månadens panel

Denna månad sitter jag som panel hos Slipsens blogg. Varje fredag kan du läsa mina svar på olika frågor. Så glöm inte att kika in i hans fina blogg.
2010-06-08 @ 10:02:36 Permalink Malmö Kommentarer (4) Trackbacks ()


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Diskutera viktiga frågor med familjen. Prata om reparationer och hur äldre familjemedlemmar vill bo.
2010-06-08 @ 09:29:16 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snart är det dags

att lämna av lillebror vid tågstationen. Tråkigt värre men hoppas han kommer ner snart igen. Vi har haft en jättemysig helg.
Fredag:
Han skulle ha kommit redan klockan 20.00, så vi skulle ha grillat och så. men som vanligt med SJ så var det kraftiga förseningar (läs 3 timmar), så han kom inte förens 23, men vi åkte och hämtade honom och sedan tog vi bara ett glas vin på altanen, han var trött efter resan och vi efter en dag i solen.
Lördag:
Vaknade tidigt, låg och solade och badade i poolen. Min underbara Babe kom och hämtade oss i Hlm, han bor i Malmö så det var väldigt snällt, mn vi åkte inte hem utan vi åkte på en liten roadtrip, Småland, Båstad, upp på Hallandsåsen, Halmstad och runt, jättefint väder och massor att titta på. Åkte hem till Malmö och fixade oss iordning och gick ut och drack lite drinkar på en uteservering.
Söndag:
En heldag i Köpenhamn. Hur varmt och soligt som helst. Gick runt i ett köpcenter, sen åkte vi in till Köpenhamn med deras Metrotåg, ingen som körde, lite smått läskigt, haha. Sedan strosade vi runt där, satte oss på en uteservering med en kall öl och tittade på folk och bara mös i solen. Det var såå mycket folk ute.
Sen åkte vi hem och lagade lite middag, trötta.
Måndag:
Dags för Babe att jobba, men jag tog Victor med på en köpcenter runda här i Malmö. Först åkte vi till Burlöv, sedan till Entré. Köpte mig en jätte fin klänning. Åkte hem och fixade en mysig middag efter som han åker hem idag (tisdag)
Har verkligen haft en jättemysig helg och det har vart toppenväder.
2010-06-08 @ 09:23:43 Permalink Malmö Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sorry

För en väldigt dålig uppdatering, men min lillebror ät här och hälsar på så då har jag inte riktigt lust att sitta framför datorn. Men imorgon ska jag lämna honom vid tåget,så då blir det bättre, så ska jag berätta allt roligt vi gjort =)
Puss
2010-06-07 @ 21:17:14 Permalink Malmö Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens horoskop - skorpionen

Dagens horoskop:
Det kan vara lätt att missförstå vad andra vill att du ska göra i dag. Du kan ta nånting för givet.
2010-06-04 @ 07:59:20 Permalink Kommentarer (10) Trackbacks ()


7 trojanska hästar

God morgon i sommarvärmen
Vaknade upp och termometern stod på 18 grader, och klockan är inte ens halv åtta. Lovley säger jag.
Min dator har vart konstig väldigt länge nu, lever sig eget liv, den har vart inlämnad och som sagt, fungerar inte som den ska.
Sen fick jag reda på att en kompis till mig har skickat virus via msn, inget han visste själv, men det var inget stort virus, men i vilket fall så kom Jennys lillebror hit och tittade på den, han bara skrattade, för det första hade jag inget antivirusprogram, bra där,så det fixade han, sen tog han bort med nerladdningsprogram, fixade och donade, laddade ner ett program så jag kan ladda ner musik från You Tube, heeelt lagligt, de sparas på datorn som vanliga musikfiler, sen bytte han internet, eller startsida eller vad det heter, har iaf inte explorer längre, sen sist men inte minst hade en något program som tog bort virus och en massa s.k.i.t. 7 Trojanska hästar och en massa annat hade jag på datorn, inte konstigt att den inte funkade.
Men nu mår den toppen, hittills iaf.
Tusen tack Jimmy!

Image and video hosting by TinyPic

Längtar

Imorgon kommer världens bästa lillebror ner och hälsar på mig.





Här kommer sommaren

Hörrni sötnosar: Sommaren är häääääääär!





Sommartider hej hej


Dagens horoskop - Skorpionen

Dagens horoskop:
Var tydlig i kommunikationen med andra i dag. Någon kan behöva ditt stöd. Se till att lyssna noga.



Detta kommer att bli en toppendag

God morgon solstrålar.

Idag vaknade jag upp tidigt, tittade ut genom gardinen och såg att det var alldeles soligt ute. Så idag ska jag lägga ute en stor filt på gräset och lägga mig och plugga. Ska inte vara inne en sekund idag.

Jag blir verkligen en annan människa när det är varmt och soligt ute. Och SMHI har lovat sådant här väder hela veckan.

Vi har tagit fram kött som vi ska grilla ikväll. Underbart.

Och det bästa med sommaren är att man kan äta hur myket glass man vill.

Massa sommarpussar!



Natti natti

Godnatt alla söta där ute. Nu blir dett att krypa ner och läsa.




Image and video hosting by TinyPic


Så fint

Vilken dag.

Har hållt på precis hela dagen, vi har klippt gräset, fixat i trädgården, fixat en garderop, satt upp poolen, fixat bort, stolar och parasoll i trädgården, tvättat och mycket annat. Känner att det bränner på axlarna. Det har vart så otroligt fint väder idag och det ska vara så hela veckan. Inte mig emot kan jag säga =)

Men nu känner man sig lite smått slut. Har vert ute precis hela dagen.

Åh vad jag älskar denna årstiden.


Image and video hosting by TinyPic


Dagens horoskop - Skorpionen


Dagens horoskop:
En konflikt är möjlig på hemmaplan. Det gäller att ha tålamod med andra. Säg ingenting förhastat



6 månader med älsklingen idag

MichanImage and video hosting by TinyPic Patrik


Dagens horoskop - Skorpionen

Dagens horoskop:
Ta itu med en del ekonomiska angelägenheter. Det är ett bra tillfälle att försöka minska dina skulder



Regn

När kommer sommaren?

Jag orkar inte med detta regnande, det har vart en sådan lååång vinter nu så jag vill ha värme och en massa sol.
Jaja, det är väl bara att vänta annars får jag väl ta en sista minuten till varmare breddgrader.

Sitter och väntar på att älskade Jenny kommer hem så vi kan äta lunch, håller på med en liten överraskningslunch så hoppas inte att hon har handlat med något hem =)

Har inte så mkt att skriva idag känner jag.

Men hoppas att ni alla har en bra tisdag.

PussImage and video hosting by TinyPic