Home sweet home

Äntligen hemma. Som jag har längtat efter det, att bara få komma hem, byta om till mjukiskläder och bara krypa upp i soffan. Det är verkligen underbart efter en hel dag i skolan.
Ska nog ta och koka mig en kopp te och fixa några goda skorpor med ost på. Mums, mums, mums =)

Imorgon blir det både jobb, barnvakt och träning på Sats, har fått en veckas gratis provträning så det ska bli riktigt kul faktiskt.
Det är snälla Jozefine som fixat det till mig, så imorgon ska vi köra på. Längtar verkligen tills att få börja träna igen =)

Nu blir det att fixa lite gott i köket.

Hej sålänge =)


Inte nog av True Blood

Alltså, jag tror verkligen att True Blood är en av det bättre serier på väldigt länge. Nu har jag precis tittat klart på avsnitt 10, säsong 2.
Man kan verkligen inte få nog. Det blir bara mer och mer spännande för varje avsnitt man tittar på
Snart börjar den sändas här i Sverige. Då måste ni som inte sett den börja kolla, ni kommer absolut inte att ångra er, det kan jag lova.


V 36

Måndag:

Matte, naturkunskap, spanska,

Tisdag:

Jobba 8-12, sedan hem och plugga massor. Förhoppningsvis börja träna.

Onsdag:

Religion, matte, engelska, ut och gå långpromenad

Tordag:

Upp och plugga tidigt, jobba 12-16, sedan hem och plugga igen

Fredag:

Jobba: 8-11, sedan kommunikation och framförande, sedan hem och plugga igen och se vad som händer under helgen. Ut och gå långpromenad

Lördag:

Se om det finns någon tvättid, troligtvis födelsedagsfest på kvällen.

Söndag: Plugga, plugga, plugga

Kylan kommer allt närmre

Godmorgon alla glada.

Inatt sov jag hos en kompis, och eftersom denne skulle upp tidigt och jobba så var detr bara att gå upp tidigt och åka hem, men gissa om det var kallt. Nu känner man verkligen att sommaren är över och att kylan och mörkret börjar närma sig.
Jag ska inte säga att jag avskyr det så jätte mycket, jag kan tycka att det är väldigt mysigt med hösten. Få komma hem efter jobbet/skolan, ta ett bad, tända massa ljus och bara mysa i soffan. På sommrarna händer inte det speciellt ofta. Så ibland kan jag längta lite till det.

Sen tycker jag att höstmodet är väldigt snyggt. Ett par snygga stövlar, jeans och en snygg kofta, sedan älskar jag mössor och halsdukar i alla dess färger och former. Helt underbart.

Nej nu blir det att krypa ner i soffan en stund, kolla avsnittet an True Blood innan det är dags att röra sig möt skolan.

Xoxo

Lyckad kväll

Kvällen igår blev mycket lyckad och de var kul att alla kom med masker på sig, den ena galnare än den andra. Jag tror att jag testade allihopa =)
Tipspromenaden och snapsstafetten var roliga och alla var så duktiga, och självklart var det ett lag som vann allt. Det firades med glädjesång och hopp.

Alla verkade nöjda och glada.




 



Så här såg jag ut igår



Jag och min lillebror Victor

Folksamling och leken "jag har aldrig"



Världens bästa Sara



Vinnar laget
GRATTIS



Jag med min egen designade mask =)



Fredrik hade också fixat sin egna mask =)



Party people



Hmmm, vet inte alls vilka dessa två är =)



Långben var på besök =)



En turtles och Långben =)



Jag gömde mig bakom Långbensmasken =)



Jocke tyckte min mask var fin



Kvällens läskigaste mask



Naaaaaw Christian



Snart är det dags

för festen där alla ska bära mask och jag kommer att ha världens finsate klänning. Igår kväll satt jag hemma hos Jozefine och planerade inför festen, det slutatde med att vinet tog slut och att vi öppnade en flaska bubbel som skulle ha vart tills ikväll så nu ska jag åka och köpe en ny =)

Vi fixade alla frågor till tipspromenaden och idag ska vi fixa snittarna och dela in allla i lag. Detta kommer att bli en grym kväll. Jag längtar.

Men innan det roliga nu så ska jag först iväg och handla lite av det som fattades, sen ska jag sitta barnvakt en stund, sen bär det av till Jozefine och att fixa oss iordning.
Ibland kan jag känna att det bästa med kvällen är innan, när man är ett par tjejer, fixar sig tillsammans, tar ett glas vin och lyssnar på bra musik. Alla är på topp och det finns verkligen inga bekymmer.

Nu bär det av mot centrum.

Hej sålänge



Min nya underbara klänning från Elise


Maskerad på lördag

Åhhh vad jag längtar tills på lördag, då är det dags för Jozefines fest. Som jag tidigare nämt så ska alla bära mask, precis som i Cinderella Story. Det ska bli riktigt roligt. Så idag ska jag och Sara in till stan, vi ska nämligen göra våra egna masker. Vi köper ett par vanliga vita, sen åker vi till Panduro och köper fär och massa massa glitter, sen kommer vi ha de snyggaste maskerna ever =)



Det var från denna film, Another Cinderella Story som ideén skapades

Filmtajm med grannarna

Nu är jag verkligen slut i huvudet. Har suttit och pluggat precis hela dagen, så inatt kommer jag drömma mardrömmar om olika mattetal. Blä. Och så fastnade jag på flera olika tal vilket gjorde det ännu jobbigare. Men men, nu tycker jag att jag vart tillräckligt duktig, skulle verkligen behöva plugga ännu mer, men jag orkar verkligen inte.

Så nu ringde min kära granne och sa att det skulle bli filmtajm. Underbart. Bara dyka ner i hennes soffa och äta massa godis och bara njuta. Självklart iförda i mjukisbyxor =)


Ha en trevlig kväll alla glada.




Detta blir kvällens film =)

Det snurrar i min skalle

Sitter här med matteboken i högsta hugg, inte alltid de lättaste när man har fastnat på något tal. Men jag kämpar på och försöker. Men nu har jag tagit mig en liten lunchrast. Bacon och ägg. Lätt, snabbt, enkelt =)

Till efterrätt har jag bunkrat upp med lite choklad, man behöver verkligen energi när man sitter begravd i böcker.

Hörs senare

Xoxo

Självkänsla, självförtroende och allt det därtill

Skulle precis sätta mig och plugga, men hjärnan snurrar efter mitt förra inlägg, och plötsligt fick jag upp massa känslor inom mig som jag bara måste få ut.
Vissa dagar är allt verkligen toppen, man har sina vänner, man mår bra och man känner sig stark. Man säger till sig själv att man är bra, att man ska säga nej, att ingen ska komma och tro att de bara kan göra hur de vill.
Sen kommer det kanske ett erbjudande eller något som gör att man hoppar inombords, men samtidigt skriker hjärnan NEEEEEJ. Men hjärtat skriker, JAAAAAA. Vilken känsla ska man då lita på?
Man vill, men ändå inte. Så tänker man att oki jag gör det, ,men sen ångrar man sig så djupt för att man vet att det inte kommer att leda någonstans. Men om man däremot skulle säga nej, så ångrar man sig att man inte gjorde det och att man kanske inte får en till chans.
Men varför kan man inte då bara vara stark och säga, nej, det funkar inte så, vem tror du att jag är? Men maler orden i huvudet men de kommer inte fram är det väl är dags.

Man lever ju bara en gång och kanske vill man passa på att ta chanserna man får, men man inser inte i detta ögonblick att man efter kommer att må dåligt.

Om vi tar ett exempel, killar är väl kanske det vanligaste exemplet i sådana här situationer. Att man träffar någon helt underbar som det går åt pipan med. Men mår dåligt och man inser att det är över, man kanske till och med är så stark att man raderar alla sms och nummer. Men sen så efter ett tag så hör denna av sig. Klart man skuttar av lycka eftersom man kanske hade känslor för denna. Men hur kan man låta sig vara så lättlurad? Varför inte bara vara stark och säga: Du sårade mig så fruktansvärt, jag vill inte få dom känslorna igen. Detta har ju hänt alla ett X antal gånger, och alltid ångrar man sig, vilket beslut man en tar.

Detta kan verkligen vara jobbigt. Man kanske få ta var det. Kännar man för ja, så gör man det, känner man för nej så låter man bli.
Att ta beslut kanske är ett av det svåraste som finns, och nu menar jag bara inte att det handlar om killar, det kan vara om det mesta, jobb, skola, flytt mm.

Nej, nu har jag skrivit av mig och hoppas att jag slutar tänka på det här nu.

Nu blir det plugg en stund.

Hej så länge


Elaka, falska, egotrippade människor

Jag blir faktiskt så arg och ledsen bara jag tänker på det. Att människor verkligen tror att de kan bete sig precis hur som helst, att de tror att människor kan ta hur mycket som helst. Man kan ta mycket och lite därtill, men inte allt. Man orkar inte efter ett tag. Det säger liksom bara stopp, nu räcker det.

Det jag blir mest arg på är att det är ofta de snälla människorna som råkar ut för allt, som får ta all skit fast de är dom som är oskyldiga och kanske dom som har gjort mest goda gärningar.
Man behöver absolut inte älska alla människor, det gör inte jag heller. Men när man är/har vart kompisar så måste man i allafall kunna reda ut saker och ting, inte börja sprida falska rykten omkring såg så de snälla få stå där och ta emot som idioter. Man ska ta vara på sina vänner, för en dag kanske man behöver dom mer en någonting annat, men vem vill vara vän med någon som går och snackar en massa skit och sprider falska rykten? Det som gör mig mest arg är att personerna ifråga inte kan komma fram direkt och prata om det nu skulle vara något, nej, man går och snackar med alla andra.

Det är tur att jag har mina vänner och min famiilj. Jag vet vilka jag ska lita på och jag vet vilka som är mina verkliga vänner.

Jag älskar er allihopa......

                        


                    

           

Matchen som slutade 0-0

Igår var jag på mtachen mellan DIF-Göteborg. Tyvärr slutade den 0-0. Domaren hade ju inte alla hemma igår känns det som. Det var ett par spännande målchanser men inte mer en det.
På matchen var det jag, Micke, Sabina och Lars. Det var riktigt kul faktiskt.

Efter matchen mötte vi upp Pyskosfjärilen och Pyskosmyggan Harry B James för att ta en öl.
Galna som vi är så satt vi mest och bara skrattade, skrattade så att jag fick ont i magen min. Människor alltså. Hur står det till hos vissa?
Man undrar verkligen ibland.
Att vissa människor kan vara så otroligt elaka, falska, egotrippade mm. Och jag säger då det, INGEN vågar vara elak mot någon av mina kompisar. Och jag vet att jag har dom på min sida om bågon skulle vara elak mot mig.

Fortsätter detta inlägg i ett nytt inlägg.......

Redo för match



Redo för en kväll på Stockholms Stadion

Skumbad, ljus och bubbel

En kväll med skumbad, levande ljus och bubbel är man verkligen inte bortskämd med. Sådana kvällar borde man ha varje kväll tycker jag. Vilken lyx!




3 glada pinglor



Emelie, jag och Melina

Granne, granne, granne

Här har vi mig och min underbara granne. Vill man skratta så är det bara att gå över till andra huset, vill man prata så har vi ALLTID något att prata om. Hahaha.


 



En av våra galna kvällar



Ja, vi skulle fota och märkte inte att vi blev fotade samtidigt



=)

Ikväll smäller det


Pub Anchor



Jag och fina Melina i lördags

Dif-Göteborg

Ikväll blir det match. Underbart. Hoppas solen stannar kvar och skiner på oss på Stockholm Stadion ikväll.


Hemgjorda hamburgare

Nu blir det hemgjorda hamburgare med Sara och en bra film i soffan =)
Underbart gott.

Xoxo

Trevlig helg

Denna helgen har verkligen vart rolig. Från att vi inte hade planerat att göra något speciellt så blev hela helgen en fest.
I fredags så var jag i skolan och på jobbet, kände mig trött och seg men tog mig till centrum och bestämde att jag skulle bjuda Sara och Alex på middag. Handlade det som behövdes, sprang in och köpte vin och åkte hem.
Middagen blev riktigt god och mysig, förutom att jag råkade köpa ostbaugette istället för vitlök. Då blev jag arg på mig själv för det var inte gott.
Efter middagen satt vi och drack lite vin och bestämde oss för att åka in till stan och möta upp Helena och Angelica.
Men efter som det alltid lyckas dyka upp tjafs och problem så hade en av pesonerna försvunnit. Gaaah! Varför?
Men vi festade på och tog e ntaxi till Soap Bar. Där hade vi det riktigt kul och vi dansade och drack massa goda Mojitos.

Lördagn blev lite av en fixar dag, tvättstugan och storstädning. Ganska mysigt eftersom vädret på dagen inte var så jätte fint.
Efter allt fixande och donande så la jag mig i ett varmt bad med min nya superbra bok. Tog mig ett glas vin och bara njöt.

Tig mig hem till min lillebror där Emelie, Melina och Fredrik var, vi bestämde oss för att ta oss in till stan och ta en öl, likaså så blev det ännu en super trevlig kväll på stan med massa roliga människor.

Nu är det återigen söndag och jag ska möta upp Sara på Willys, vi ska handla någon god lunch och sen ska vi hem till mig och äta och titta på en bra film.

Ikväll blir det till att plugga. Jag måste, måste, måste. Skulle ha pluggat igår men det blev inte av. Nu måste jag ta mig i kragen och försöka fixa det här.
Jag har sagt till mig själv att jag måste säga nej när kompisarna ringer.

Skolan måste gå först.

Men nu blir det Sara och så ska jag plugga ikväll.

Hej så länge

Fredagsmorgon

Så var det redan fredag igen. Tiden går verkligen fort, att det redan var en vecka sedan jag jobbade min sista dag på jobbet.
Men som jag tidigare skrivit, det kändes som att jobbet var rena, rama semestern jämfört med skolan.
Denna vecka har jag inte haft så mycket lektioner, men vi har fått kursplanerna och man har sett vad som ska hinnas göra. GULP. Roligt fast samtidigt stressigt. Jag måste verkligen påminna mig själv att plugga och att inte vara med kompisar, det får jag ta sedan.

Idag ringde klockan extra tidigt, jag är hundvakt nu i två veckor, dock bara på dagtid så att hundens matte lämnar på morgonen och hämtar på kvällen så det är skönt.
Men klockan ringde som sagt tidigt, hunden kom vid kvart i sju, jag ska till mitt gamla jobb och jobba idag, först 8-11, sen hem, ut med hunden, ge den mat, sen åka till skolan och ha lektion i två timmar för att sedan åka tillbaka till jobbet och jobba lite till. Jag känner redan stressen inom mig, fast detta är bara nu för att jag måste ut med hunden, de andra fredagarna blir bättre, då kan jag åka direkt till skolan och sen tillbaka

Efter allt detta ska jag åka hem, tända ljus i badrummet, ta ett lååååångt Skumbad och hälla upp et glas rosé. Lovley. Längtar redan.
Sen efter det får vi se vad kvällen bär av. Alltid händer det något.

Hoppas att ni alla får en toppen dag.

Xoxo



Sura människor

Det värsta jag vet är sura människor, alltså det kan vara allt från bittra människor, till sura elaka pensionärer till, ja, det mesta. Vad får man ut på att gå runt och vara sur, grinig och bitter mot alla i omgivingen? Dessutom om man inte ens känner personen i fråga. Hmmmm????
Fast det värsta måste nog vara sura busschaufförer! Varför måste man ha det yrket om man är så otroligt bitter att man inte ens kan vara trevlig mot sina passagerare?

Snälla ni! BYT JOBB!!!!!

Och alla pensionärer som ska tränga sig före i kön, på bussen, i kassan mm. Jag blir så less!
Precis som alla andra så får man vänta. Har man väääldigt bråttom kan man le lite vänligt och fråga om man får gå före i kön eller liknande, men bara knuffas och puffas är inte oki.

Så snälla ni bittra människor, försök att le lite mera så kommer ni GARANTERAT att må så mycket bättre.





Detta är inte oki



Så här ska man vara VARJE dag =)







Fotograf

Dom fina bilderna på mig och min lillebror och mina vänner är tagna av:
Christian Rosén

Dokusåpa del 1

Jag och en person, vi kan kalla henne "Morsan" har funderat på att producera en dokusåpa. Det ska handla om lite allt möjligt om vad som händer här i Larsberg och på Lidingö, så har ni några tips på ett bra namn så tackar vi gärna och tar emot.

Jag tror att vi snart är uppe i en hel säsong faktiskt. Vill ni ha ett smakprov? Självklart ska ni få det. Det bästa av allt är att allt är taget direkt i verkligheten, allt är på riktigt. Solklart.

Det är en lördagsmorgon, "Morsan" ringer mig och frågar om vi ska köra lire balkonghäng, självklart svarar jag. Vi möts upp utanför systemet, handlar åker hem och fixar oss. För att korta ner berättelsen här så hoppar jag lite, ni kommer få se allt på tv sen ialla fall.
Vi åker in till stan med "Christoffer" och "Martin". Vi går runt lite och tittar, det är galet mycket folk istan just denna lördag för det är mycket på gång. Jag och "Morsan" går oss sätter oss på en restaurang och tar några öl, skrattar, och fjantar oss som vanligt =)

Men som sagt, vi väntar på en kompis som ska komma, Johanna. Hon kommer och joinar oss ett tag.
"Morsan" och jag ska möta upp ett par kompisar, "Sara", "Anton" och några andra, men det blir liksom inte av eftersom det som vanligt hade blivit tjafs. "Morsan"  får ett samtal som inte är så roligt och försöker därför ringa upp personen i fråga men denne svarar inte, hon ringer dennes kille som inte heller svarar, därför ringer hon personen ifrågas bror, sen får hon skit för det, att hon ringde bror "Didrik". Pus att hon får ett sms där det står att hon går runt och snackar massa skit.
Sen forstätter det hela, vi går ut och dricker lite mera och en kompis till "Morsan" kommer föbi och stöttar "Maria".

Efter mycket om och men så får vi reda på att bovarna i dramat inte är bovarna i dramat. Hahaha, Jaja, allt är en jävla soppa, men inte nog med detta. "Morsan" har även dumpat sin kille via sms, en pojkvän hon själv inte visste att hon hade.
Detta är lite svårt att få ner på text, men jag kan lova er, detta är bara en början. Har ni sett ett avsnitt kommer ni inte kunna hålla er till det nästa =)

Jag kommer uppdatera detta kan jag tala om, har precis suttit här med en kompis och pratat lite. Oj oj oj. Drama drama drama =)

FOTNOT: Personerna i texten heter i verkligheten någonting annat.

Underbara vänner



Lite andra bilder från i helgen =)






Jag och underbara Emelie



Grilltajm



Jag , Victor och Melina





Emmy och Victor



Fina Malin



Söta Christian



Jag och Mario



Victor, Emelie, jag och Melina


Jag och världens bästa lillebror

Nu har jag äntligen fått korten från i helgen, och för en gångs skull så blev jag nöjd med nästan alla bilder. Annars brukar jag hata att vara med på kort och se mig själv. Men dessa jag fått nu var sååå fina.
Dess på mig och min lillebror Victor älskar jag.















Inte för att vi är några fotomodeller men jag älskar bilderna.

Äntligen hemma

Nu är jag äntligen hemma. Fast man inte har lektionen hela dagarna och varje dag så hittar man verkligen 1000 andra saker att göra.
Oki, jag hade en lektion ikväll mellan kl 18.00-20-00 och efter det var jag hemma hos mamma och pappa en snabbis, men ändå, de andra dagarna när jag inte haft någon skola alls?
Hmmm konstigt det där, ju mer tid man har desstu mindre tid får man till allt annat.
FAst jag tycker om när det händer mycket runt omkring mig. Att ha många bollar i luften, det finns verkligen inget värre än när det inte händer någonting, man har inga planer, inget att göra osv. Usch vad trist, men samtidigt ska man inte ta på sig för mycket heller, man måste kunna säga nej och tänka på sig själv.
Jag har vart med om förut att man packar ryggen fullt med saker, man hinner knappt äta eller gå på toaletten för att man känner att man inte hinner.

Lagom är bäst.

Nu sitter jag här och har precis gjort en mango smootie, den var bara fööööör god. Jag är helt såld på smooties och min blender är nog den bästa present jag fått =)

Snart kommer det ett mail med massa bilder från några helger. Så snart kan jag lägga upp lite nya foton.

Hörs sen =)

Plugg och omelett

Jag är sååååååååååå trött....
Hur kan man vara tröttare nu än när man jobbar? Har bara gått i skolan i två dagar. Kanske bara för att det är en stor omställning, nya kamrater, ny omgivning och allt sådant.
Sen är man inte speciellt van att sitta inne hela dagarna och bara mata in information.
det som är skönt med skolan igen är att tiderna är ganska fria. Man kan gå ut på en promenad innan man sätter sig ocg pluggar, man kan laga sin egna lunch osv.

Men det gäller verkligen att ha självdiciplin så att man inte sparar allt in till det sista. Man har ju för vana att göra det.

Men nu har jag gjort meg en omelett med feta och bacon. Så nu är det bara fram med matteboken innan kvällskursen börjar. Suck. Hade vart skönt att vila en halvtimme innan man gick.
Efter sista lektionen ska jag ut och gå med stavar med mamma och min lilla vovve. Hoppas att vädret håller i sig =)







Bra plugglåtar

Dessa låtar är såå underbart bra, dom har jag på svagt i bakrunden medans jag pluggar, kan inte sitta hemma när det är knäpptyst.











Hektisk höst

Känner på mig att detta kommer att bli en ganska så hektisk höst. Har bara gått två dagar i skolan, men har fått kursplanerna för alla ämnen och det kommer inte vara lite att plugga kan jag tala om. Men på ett sett tycker jag det är kul är det händer mycket runt omkring.
Jag har även tagit på mig att jobba liute extra och så, man blir inte direkt rik av CSN. Sen ska jag börja träna med Jozefine på SATS också. Herre, hur ska jag hinna med allt. Jag har faktiskt kompisar och min underbara familj med.

Min allra bästa kompis Sara har jag inte träffat på en vecka (obs att vi brukar ses nästan varje dag) men imorgon har vi en dejt =) Det ska bli riktigt mysigt.

Nu ska jag ut med hunden (är hundvakt i 2 veckor på köpet) sen tänkte jag ta mig till centrum en snabbis, sen måste jag hem och plugga lite matte. Ska vara kler med 17 sidor tills på måndag och jag har en vana att skjuta upp allt till sista sekund.

Hörs om ett tag.

Underbara blommor

Dessa fina blommor och kort fick jag av en vän för att denna fick bo hos mig ett tag. Är det inte underbart? Kille är han dessutom.

Man kan bli så glad för det lilla.

Tack!








2 lektioner avklarade

Då var det två lektionen avklarade då. Bara att åka hem, kasta i sig lite mat för att sedan gå tillbaka till skolan för spanska mellan 18.30-21.00. Suck.
Vad är det man har gett sig in på?
Dagen har gått ganska bra ändå, men matten var bara i 40 min så jag fick vänta i över en timme på naturkunskapen, så det var lite smått segt faktiskt.
Naturkunskapen var sådär måste jag få säga. Kände att läraren inte riktigt förklarade ordentligt utan bara körde på i sitt race.
Märkte att det var många som satt som frågetecken och så ska det inte vara. Man går i skolan för att få mer kunskap inom ämnet, inte sitta och inte fatta någonting.
Hoppas att de andra lektionerna i fortsättningen blir bättre.

Nu blir det lite mackor och kaffe, sen förberedelse till nästa lektion. Hoppas den blir rolig.

Ciao =)











Present till mig själv

Funderar på att köpa den lilla mini laptop till mig själv i present bara för att jag ska studera. Liten och enkel att ta med till biblioteket mm.
















Då var det dags

Usch, har verkligen sovit oroligt inatt, säkert bara för att det är första dagen i skolan idag och jag är väldigt nervös. Ställde klockan på ringning för att komma upp i tid och fixa lite innan första lektionen men vaknade långt innan den ringde. Så nu sitter jag här, böckerna och blocken ligger fint i högar i köket och bara väntar på att få börja användas.

Men innan skolan ska jag iväg till centrum, måste fixa ett konto på Swedbank så jag får mitt studiebidrag, sen ska jag byta ett par leggings.

Klockan 12.10 har jag min första lektkion. Matte.

Nej, nu måste jag fixa lite här hemma, göra något för att inte tänka så mycket. Och allt kommer säkert gå kalas =)

Puss så länge

Underbar låt

Denna låt får en verkligen på bra humör. Jag och Helena kommer nog att lyssna sönder den en vacker dag =)




Imorgon börjar det

Nu börjar jag bli lite smått nervös känner jag. Imorgon är det nämligen dax för skolan igen.
Det var ett tag sedan man gick där och jag har inte tänkt så mycket på det förens nu. Att det är söndag men man ska inte upp till jobbet, utan till skolan. Känns som en stor omställning men samtidigt ska det bli super kul att få göra något annat. Har jobbat heltid sedan studenten och känner att jag vill verkligen ta en paus med det nu och bara få göra något annat.

Jag kommer att gå i skolan 3 dagar i veckan, ska försöka jobba lite extra för av CSN bli man inte rik av. Men det ska ändå bli skönt att slippa alla tidiga mornar, att jag kan gå upp i lugn och ro, ut och gå, äta frukost mm innan skolan börjar.

Hade tänkt att sätta igång med träningen nu så att man kommer iform. Jag och Jozefine ska peppa varandra och jag ska följa med henne till SATS på tisdag och provträna och sedan köpa kort. Det ska bli riktigt kul. Allt blir så mycket roligare när man är två, man kan peppa varandra, hem och äta middag tillsammans efter träningen osv. Mysigt.

Nej, nu måste jag komma på något att göra innan jag ruttnar =)

Puss så länge



Imorgon börjar allvaret







Stockholms stad

Igår hade vi en riktigt rolig kväll på stan. Det började med att Helena kom över och vi drack lite rosé. Meningen med kvällen var att vi skulle in och se midnattsloppet, men så långt kom vi inte riktigt. Men vi tog oss in till stan. På Sveavägen var det crusing och vi gick och tittade på massa fina bilar som åkte i stan.
Mario och Christian gick runt och fotade så jag och Helena hittade ett indiskt ställe som vi satte oss och åt och drack en öl på, vi fick en super bra service för att vi hade varsinn prick i pannan som vi köpt innan.
Vi satt ett tag och snackade och skrattade så vi höll på att dö.
Jozefine tog sig in till oss och vi mötte upp de andra och så hamnade vi på ett ställe på söder där vi drack en öl.

Kvällen slutade på Mc Donalds och sedan bar det av hem till Helena för efterfest =)
Kvällen var hur rolig som helst och vi bara skrattade åt allt. En riktigt trevlig kväll var det.

Fotona kommer upp senare.

Trevlig kväll

Igår hade jag en mycket trevlig kväll.
Vi satt ett par stycken här hemma, drack lite drinkar och snackade massa. Jag och Jozefine gjorde massa goda drinkar i min blender. Underbart =)

Vi dansade till massa gamla godingar och vi gjorde ett musikquiz och när man hade rätt så fick man dricka =)
Efter ett tag gick vi ner till min granne som hade fest. Där var det massa folk och vi hade en mycket trevlig kväll måste jag säga.

Nu ska vi åka iväg och äta lite lunch, lägger upp bilder frän kvällen sen =)

True Blood

Nu har jag precis sett ett avsnitt av den bästa serien ever. TRUE BLOOD....
Det är så spännande att det går inte att hålla sig tills nästa släpps.
Länge sedan jag fastande för något så bra.

Så har du inte sett den så se den nuuuu.
En serie som handlar om vampyrer bland mänskligt folk, så ni kan tänka er en hel del intriger och drama, drama =)

Den är spännande, rolig, mysig, härlig ja, allt









Hela det underbara TRUE BLOOD gänget







Egokväll

Ikväll ska jag ha en egokväll till hade jag tänkt, det var så mysigt sist och nu har jag min älskade lilla vovve här också.
Vädret är ju piss så vad kan inte vara bättre?
Har precis vart nera och handlat, så nu blir det en god salld, sen ett lååååångt varmt bad med min nya bok, färga håret, fixa naglarna sen krypa ner i soffan med en film och massa gott naturgodis.
Lovley.....



Världens finaste och mysigaste hund =)



Världens bästa Michan =)







Skoltajm

Känner mig som en liten flicka som ska börja skolan för första gången. Nu känner jag verkligen att det är på riktigt och jag börjar bli mer och mer nervös.
I dag var vi och registrerade oss och bara det kändes pirrigt. På måndag har jag de första lektionerna och på tisdag är det infomöte i aulan. Tur att man har andra kompisar som ska studera så vi kan gå dit tillsammans.

Men en sak, mina böcker har inte kommit, vill ju ha dom så man kan börja bläddra lite smått. Men jag har i alla fall vart och inhandlat block, kalender och penna, så lite förbedd är jag.

Nu hoppas jag bara att allt går som det ska.

Nu är det dags för middag.







Nya nallen

Här här den supersöta nallen jag fick idag



Nu måste jag bara komma på ett passande namn

Kramkalas med barnen

Idag var det sista dagen med barnen på jobbet, sååå sorligt. Jag har ju valt själv att börja studera men det var ändå känlosamt att krama alla barn och föräldrar hejdå. Fick en champagneflasa och en supergullig nalle. Tanken bakom nallen var väligt rörande, mamman berättade att hon hade frågat sonen vad de skulle köpa i avslutningspresent till mig, utan tvekan svarade han:

- En nalle, hennes är gammal och trasig.

Då hade jag för längesedan berättat för barnen att jag har en nalle hemma som är gammal för att jag fick den när jag föddes. Detta kommer denna lilla kille ihåg. Så den nya nallen (kommer aldrig att ersätta min underbara nalle) kommer ändå vara ett stort minne för mig. Den ska få ta sällskap i sängen med alla andra nallar.

Så, nu är dagisyrket ett minne blott och nu börjar ett nytt liv bakom skolbänken.

Dagens Låt

Denna låt spelas nu varm i mina högtalare




Mätt som en plätt

Oj oj oj. Nu tror jag att jag spricker snart. Har precis ätit världens godaste middag. Kött, kroketter, bea och min älskade fetaostsallad och självklart med vitlöksbaugette =)
Jag älskar verkligen att stå och laga mat, duka och fixa och dona. Tycker det är så mysigt, lite musik och ett glas vin till.
Sen servera en rykande god middag.

Det värsta är bara att jag blir så otroligt trött efteråt. Kanske för att man jobbat hela dagen och man äntligen sätter sig ner och varvar ner.

Nu funderar jag på att lägga mig i ett varmt bad och läsa nya numret av SOLO, en riktigt bra tidning som passar oavsett humör. Man får så mycket bra tips och ideer, en av få tidningar som jag läser från första sidn till den sista sidan =)
Efter badet blir det nog lite te och mys i soffan.

Hej så länge

Perfekt middag

Middagen igår kunde inte bli bättre. Maten var perfekt och super god, jag åt så att jag höll på att storkna. det blev spagetti med köttfärssås, vitlöksbröd och en fetaostsallad. Smaskigt värre.
och sällskapet ska vi inte heller klaga på.

Det var väldigt mysigt.
En annan sak också, som man verkligen inte är bortskämd med. Jag fick en bukett blommor =) Hur fina som helst, rosa var dom också, min absoluta favoritfärg.

Efter middagen gick vi en lång promenad ner till vattnet med min älskade lilla hund Fanny. Det var så skönt att få komma ut efter middagen.
Fanny lunkade på och vi gick och pratade om lite allt möjligt.

En helt perfekt kväll helt enkelt =)

Xoxo

Middagsdags

Nu sitter jag här och väntar på att få börja laga lite mat. Men inna jag kan börja så väntar jag på att en viss peson ska höra av sig och säga att han är på väg =)
Mmm mer säger jag inte förtillfället.
Nu ringde han bara för det =)

Så nu måste jag ställa mig och laga spagetti och köttfärssås =)

Skriver mer senare....

Underbar helg

Trots halsont och jordens hosta så har jag trotsat det och haft en jätte mysig helg. Ifredags träffade jag bara upp lite kompisar och hade det mysigt ute i gräset. På lördagen var jag bara hemma och tog det ganska så lugnt, Sara kom över och vi satte oss och solade på min balkong, det var verkligen varmt ute. på kvällen gick jag hem till mina föräldrar och åt middag, det var så längesedan s¨det var sååå mysigt. Vi spelade kort, tittade på en rolig film och drack lite vin.

Söndagen spenderade jag på stranden heeeela dagen med mina nära och kära vänner. Vi bara låg och solade och slappade. Underbart. Bara för att semestern har tagit slut så är inte sommaren slut och man kan fortfarande göra massa skoj.

vi låg på stranden i 6 timmar, sååå mysigt. på kvällen gick vi ner till vattnet ocg grillade lite, jag älskar verkligen dessa sommarkvällar och hoppas att det kommer hålla i sig länge länge.

Nu sitter jag på jobbet, sista veckan nu, sen blir det skolbänken. Gulp =)
men det ska bli kul att få göra lite annat, och i veckan kommer alla nya böckerna på posten, det ska bli roligt att öppna och titta vad det är man ska läsa =)

Nu är rasten sluyr, skriver mer ikväll.

Xoxo

Livet är bra härligt ibland

Ibland är livet bara för härligt =)

Mina favorit serier

Oj oj oj. Jag och mina favorit serier. Jag kan inte få nog av dom. Perfekt att slå på en säsong en regning dag =)

Här är några av dom =)





En mycket bra och väldigt väldigt spännande serie, efter ett avsnitt kan man inte hålla sig till det nästa



Läskig men vääldigt väldigt bra, och såååå snygga killar =)



Åh dessa High School serier man aldrig kan få nog av. Intriger, intriger och åter intriger, men ack så bra



Som sagt, dessa High School serier =)



Jag, besatt av serier, nejdå =)

Sötaste killarna ever

Som jag tidigare har skrivit så är jag lite besatt av vissa serier, en av dom är Supernatural, den är så otroligt bra men lite smått läskig så jag vågar inte titta på den själv =/
Men huvudpersonerna, två killar är så otroligt sexiga, man kan inte få nog av dom, plus att dom har en humor som inte är av denna värld, man skrattar bara man ser dom =)

Här är ett litet klipp på dom =)



På bättringsvägen

Nu känner jag mig äntligen på bättringsvägen, men denna hosta vägrar verkligen att ge med sig. Vaken hela nätterna bara för att man hostar, hostar och hostar, och jag har fått hostmedicin men den hjälper inte ett dugg. Hoppas det går över snart för jag orkar inte mer nu.

Bara för att man blev sjuk och har börjat jobba så kommer självklart sommaren tillbaka, helt otroligt, det är verkligen samma sak varje år.
Man kan iof fortsätta att bada och så på helgerna men det är så himla typiskt bara.

Nej nu kommer det snart en person som kanske ska hyra ett rum av mig =) Så kansk ska ta en dusch innan så man är lite pigg och fräsch.

Hej så länge

Xoxo

Minne 3: Pridefestivalen

Min älskade kompis Jenny kom upp till Stockholm förra vecka för att kolla in Pridefestivalen då hon känner några som medverkar på scenen.
Hon kom i torsdags och planen var bara den att jag skulle möta upp henne och ta en fika då hon bor i Skåne och vi träffas inte så mycket.
Vi möttes upp, satt och pratade massa minnen och skoj som vi vart med om, super mysigt. Sen skulle hon möta upp några killkompisar till henne så jag följde med. Då blev det en cider istället för kaffe och jag sa till henne om hon skulle ut så kunde jag ta hennes packning så slapp hon den för att annars skulle hon vara tvungen att ta sig till Täby och lämna den för det var där hon skulle sova.

Sedan bestämde hon sig för att följa med mig hem och göra sig iordning och det slutade med att jag skulle följa med till Tantolunden på kvällen för att se när de uppträdde. Det var schlagerkväll och det är ju det bästa jag vet så det kunde inte bli bättre.
Vi tog oss in till stan och åt middag på Fridays och sedan bar det av mot Tanto. Hon hade fått VIP biljetter av den killen som uppträdde så vi fick tillgång till backstage området vilket var super kul.

Uppträdandet var kanon och jag träffade en kompis till pappa där som fotade hela föreställningen, ahn hade även en mycket söt och trevlig kompis med sig (båda hetro) så vi stod med dom heöa kvällen och lite små flirtande blev det. Tänk att man kan flirta med en kille på Pride =)

Sen efter det bar det av till backstage där Lilie och Susie och massa andra kändisar var. Vi drack och hade det super mysigt.
Och självklart skickade jag ett litet sms till pappas kompis att jag tyckte att han hade en väldigt söt kompis med sig, och gissa vem som ringer dagen efter? Ja, just det, HAN =)
Så sedan den dagen har vi haft daglig kontakt via telefon och sms och på lördagen efter Pridetåget så möttes vi upp och vi gick ut några stycken för att ta några glas. Det var en helt underbar helg.

Så nu längtar jag till helgen för då kommer han hem igen =)



Sarah Dawn Finer har en helt otrolig röst




Många duktiga dansare var på plats











Minne 2: Vaxholm

Sista veckan på semestern bestämde vi att vi skulle göra så mycket kul som möjligt. Så en onsdag när vädret var på topp så bestämde vi oss för att ta båten över till Vaxholm och äta och dricka lite för att sedan ta båten in till stan. Vi hade det så mysigt. Vi tog båten från Gåshaga Brygga på Lidingö. När vi skulle betala så skojade vi med han som satt i kassan att vi var över 65 så vi kunde få rabatt, efter mycket skratt och skämt så fick vi betala för barn =) Han var hur gullig som helst.

Vi gick upp på däck och tog varsin öl, så otroligt mysigt att åka båt, en sådan frihetskänsla på något sett.

Vi kom fram och gick till en restaurang där som har världens godaste mat. Vi började med en drink i baren innan vi fick ett bord på uteserveringen.
Vi åt oss så mätta att vi knappt kunde röra oss. Men vi tog oss till hamnkrogen innan båten och tog några öl, där var det ett band som hette Gubbröra (hahahahaha) som spelade massa gamla godingar. Det var så kul och vädret var perfekt. Vi tog båten in till stan igen (dock ingen rabatt denna gången, men vi försökte).

Vi gick till Grodan och drack ett par drinkar, sedan tog vi taxi till en annan krog, men då vart vi bara sega, men kvällen var ju som sagt gjord för Vaxholm och det var där vi hade det som mysigast =)



Gåshaga Brygga


Tjejerna i väntan på båten i Gåshaga. Alex, Sara och Nikki



Underbara Sara njöt av en öl uppe på däck



Fina Alex njöt i solen



Fina Nikki strålade ikapp med solen



Alex diggade trubadurerna på hamnkrogen



Nikki och Sara myste



Man måste alltid fjanta sig på någon bild =)



Klitchigt värre =)



Alex hade sitt på det torra om vi skulle missa sista båten hem



Jag hittade också ett sätt att ta mig därifrån



Sommarens godaste drink.
Fanta/Rosé





Minne 1: Sara 27 år

Eller var det 24? =)

Min allra bästa kompis har turen att fylla år på sommaren, så då kan man alltid hitta på lite roligare saker än som när jag fyller år i november.

Detta år hade hon i alla fall bestämt sig för att vi skulle grilla, och det är alldeles underbart gott. Vi hade turen att vakna till fint väder, jag åkte hem till henne och hon bjöd på kaffe och goda bullar =)
Vi fixade oss iordning inför kvällen och gick hem till hennes brorsas tjej som fyller samma dag. Vi skulle fira båa två tillsammans så mycket folk blev det.

Vi begav oss till grillplatsen och fixade med bänkar och bord, det var väldigt mycket läbbiga myror på marken. Grillarna sattes igång och sedan var det grillfest =)

En väldigt rolig och mysig kväll med massor av glada människor och vin.
Vi hade en väldans tur med vädret och hade det fint hela kvällen.


Jozefine var på glatt humör

Söta Jozefine var på glatt humör



Emelie och födelsebarnet herself



Max, Victor och Christian



Fina Emelie var med och grillade



En kricketmatch blev det



Mys



Älskar sommarkvällarna när man kan sitta ute halva nätterna



Max



Sara ska fota samtidigt som jag =)



Pillan och Nikki



Emelie och Victor

Så vart man sjuk då

Nu ligger jag här hemma i sängen med laptopen i knät och teet bredvid mig. Har inte sovit en blund inatt, bara hostat och drömt så konstiga drömmar. Har känt mig lite sådär halv häning sedan i söndags men har inte tänkt mer på det. Började jobba i måndags efter 4 veckors semester och nu ligger man här.
Tror att det är från Pridefestivalen, då man satt ute ganska så tunnklädd och att det började regna och man var ändå ute.

Så idag blir det att ligga här, titta på film och surfa runt lite. Känns lite trist nu när solen äntligen har hittat hit. Men hoppas på att bli lite bättre så man man i alla fall gå ut och andas lite frisk luft.

Tänkte försöka skriva ett inlägg sen om Pridefestivalen och min underbara semester.

Xoxo



Alltid samma sak

Varför är det alltid så att solen aldrig är här när man för en gångs skull har semester? nej, man är ledig 4 veckor och så börjar man jobba, då vaknar man upp till en knallblå himel och strålande sol.... Typiskt =(

Xoxo

Slut på semestern

Oj, det var visst ett tag sedan jag var här inne. Men har haft semester så det var ett tag sedan man var hemma och hade tid att sitta.

Men ack vad roligt jag har haft denna semester. Träffat så mycket nya människor och livet har verkligen känts som en fest. Jag kommer kunna leva på denna sommar nu när hösten och mörkret kommer. Fast ska jag vara riktigt ärlig så är det himlans mysigt med höst. Att få komma hem efter jobbet, ta ett bad, hoppa i mjukiskläderna och bara få lägga sig i soffan med en bra film och bara mysa.

Men än är det inte höst och man kan ju hoppas på några soliga dagar till.
Men nu är semestern slut för min del och idag bär det tillbaka till jobbet. Efter 4 veckors semester så kändes det ganska så tungt när klockan ringde 05.30 idag. Det är inte så att den ringt någonting i sommar. Men nu jobbar jag bara två veckor till sedan blir det skolbänken för min del igen. Så så mycket gör det inte att gå tillbaka, även om jag hellre hade legat kvar i sängen.

Men snart är det helg igen och jag längtar tills på lördag... Hihi =)

Nu är det dags att gå till bussen.

Xoxo


RSS 2.0