Minne 2: Vaxholm

Sista veckan på semestern bestämde vi att vi skulle göra så mycket kul som möjligt. Så en onsdag när vädret var på topp så bestämde vi oss för att ta båten över till Vaxholm och äta och dricka lite för att sedan ta båten in till stan. Vi hade det så mysigt. Vi tog båten från Gåshaga Brygga på Lidingö. När vi skulle betala så skojade vi med han som satt i kassan att vi var över 65 så vi kunde få rabatt, efter mycket skratt och skämt så fick vi betala för barn =) Han var hur gullig som helst.

Vi gick upp på däck och tog varsin öl, så otroligt mysigt att åka båt, en sådan frihetskänsla på något sett.

Vi kom fram och gick till en restaurang där som har världens godaste mat. Vi började med en drink i baren innan vi fick ett bord på uteserveringen.
Vi åt oss så mätta att vi knappt kunde röra oss. Men vi tog oss till hamnkrogen innan båten och tog några öl, där var det ett band som hette Gubbröra (hahahahaha) som spelade massa gamla godingar. Det var så kul och vädret var perfekt. Vi tog båten in till stan igen (dock ingen rabatt denna gången, men vi försökte).

Vi gick till Grodan och drack ett par drinkar, sedan tog vi taxi till en annan krog, men då vart vi bara sega, men kvällen var ju som sagt gjord för Vaxholm och det var där vi hade det som mysigast =)Gåshaga Brygga


Tjejerna i väntan på båten i Gåshaga. Alex, Sara och NikkiUnderbara Sara njöt av en öl uppe på däckFina Alex njöt i solenFina Nikki strålade ikapp med solenAlex diggade trubadurerna på hamnkrogenNikki och Sara mysteMan måste alltid fjanta sig på någon bild =)Klitchigt värre =)Alex hade sitt på det torra om vi skulle missa sista båten hemJag hittade också ett sätt att ta mig därifrånSommarens godaste drink.
Fanta/Rosé

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0