Snart är det dags

att lämna av lillebror vid tågstationen. Tråkigt värre men hoppas han kommer ner snart igen. Vi har haft en jättemysig helg.
Fredag:
Han skulle ha kommit redan klockan 20.00, så vi skulle ha grillat och så. men som vanligt med SJ så var det kraftiga förseningar (läs 3 timmar), så han kom inte förens 23, men vi åkte och hämtade honom och sedan tog vi bara ett glas vin på altanen, han var trött efter resan och vi efter en dag i solen.
Lördag:
Vaknade tidigt, låg och solade och badade i poolen. Min underbara Babe kom och hämtade oss i Hlm, han bor i Malmö så det var väldigt snällt, mn vi åkte inte hem utan vi åkte på en liten roadtrip, Småland, Båstad, upp på Hallandsåsen, Halmstad och runt, jättefint väder och massor att titta på. Åkte hem till Malmö och fixade oss iordning och gick ut och drack lite drinkar på en uteservering.
Söndag:
En heldag i Köpenhamn. Hur varmt och soligt som helst. Gick runt i ett köpcenter, sen åkte vi in till Köpenhamn med deras Metrotåg, ingen som körde, lite smått läskigt, haha. Sedan strosade vi runt där, satte oss på en uteservering med en kall öl och tittade på folk och bara mös i solen. Det var såå mycket folk ute.
Sen åkte vi hem och lagade lite middag, trötta.
Måndag:
Dags för Babe att jobba, men jag tog Victor med på en köpcenter runda här i Malmö. Först åkte vi till Burlöv, sedan till Entré. Köpte mig en jätte fin klänning. Åkte hem och fixade en mysig middag efter som han åker hem idag (tisdag)
Har verkligen haft en jättemysig helg och det har vart toppenväder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0