I´m back in town

Heeeeeeeej alla fina.
Bra uppdatering va? Har vart i Jönköping hela helgen, kom hem i måndags kväll och åkte direkt till Malmö igår morse. Men nu är allt som det ska igen.
Tänkte göra en liten resumé av våra dagar:
Fredag:
Taikon på väg! Jag, Jonna och Jenny packar bilen. Sitter som packade sillar, men vad ska man göra när när 3 tjejer och 6 hundar ska dela på en bil? Men resan började med skratt på en gång. Hur ska detta sluta? Väl framme i Jönköping hittar vi till stugan, packar upp och fixar, åker och köper pizza, sen blir det rosé och musik. Tack för era framträdanden Jenny och Christoffer, Fågeldansen it is =)
Lördag:
Första dagen på Triple Dog Show, vi är inte ensamma, men vi sätter upp vårt tält och springer runt och tittar på hundar i alla färger och former. Många roliga människor såg man allt, haha. Jenny och deras tur att gå ut i ringen, resultatet behöver vi inte prata om =) Sen blev det fika i husvagn och få värma sig lite då inte vädret var lika roligt som vi hade det. Finaldags, sedan hem och byta om, dricka rosé och sedan ge oss tillbaka till området för grillbuffé, liveband och en massa skratt.
Sen blev det utgång i Jönköping.
Söndag:
Soooool. Det gick mycket bättre i ringen för mina älsklingar, men trötta efter gårdagen var vi allt =) Men en härlig dag, med bra stämning. Åkte och handlade grillmat och åkte till stugan och grillade. Lite smått trötta. Mycket folk, massa massa hundar och hela tiden aktiva. Grillade och sen intog vi alla soffläge.
Måndag:
Ännu mera sol. Packade ihop alla våra saker och städade stugan, åkte in till sista dagen i utställningen. Solen verkligen gassade och både Jonna och Jenny fick rosetter. SÅ ROLIGT! GRATTIS!
Flyttade upp till finalringen där vi satt hela dagen i våra stolar med solen gassandes i ansiktet. Jonna, hur är det med brännan? Hahaha. Gud vad vi såg ut på väg hem, knallröda.
Svårt att skriva ner allt vi har vart med om. Men alla som var där vet nog vad jag menar när jag säger att vi hade en galen helg.
Tack speciellt till: Jonna, Jenny,Johanna och Christoffer. (Känner mig lite mobbad, den ända i stugan som inte börjar på J)
Helgens låt!
2010-06-23 @ 09:10:51 Malmö Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0