Ny vecka nya möjligheter

Hej på er sötnosar.

Inte blivit så ycket bloggande i helgen, men har haft en jättemysig helg.

I fredags kom babe hem efter jobbet, vi tog det lite lugnt och sen bakade vi vår egen pizza, sen blev så otroligt god. Vi tittade på let´s dance men älsklingen somnade men jag satt uppe och tittade på solsidan och drack lite vin =) Somnade också väldigt tidigt.

På lördagen stack babe iväg och jobbade lite, jag satt hemma oxh pluggade och när han kom hem så åkte vi iväg och åt lite lunch och han kom hem vid en jätte vin vårjacka och en kavaj. Sen åkte vi iväg till City Gross och köpte en massa gott till Melodifestivalen. Brieostar, kex, godis och chips, mumma. Åkte hem och dukade upp och bänkade oss framför tv´n med lite vin.

Vaknade galet tidigt igår, så det blev kaffe och barnprogram i soffan (ja, så tidigt var det). Undrar om vi blivit pensionärer? Sen klockan väl blev 10 och affärerna öpnnade så åkte vi till Waynes Coffe och åt frukost, sen bar det av till överallt och ingenstans, Em möbler, härliga hem, Lund köpcentrum och ja, lite överallt, kvällen slutade med en underbart god middag hemma och älsklingens föräldrar, kalops med potatis, det var inte igår kan jag säga. Sen bar det bara av hemåt, ner i soffan, I en annan del av Köping och sedan film.

En helt underbart lugn och mysig helg, mer sådana åt folket.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0